|
|
#2011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
witam
![]() kiedyś kilka lat temu Avon miał w swojej ofercie błyszczyki w takich opakowaniach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ara-wersja.htm Kupowałam wtedy namiętnie odcień Tickled Pink - cudny kolor błyszczyk był gęsty, pachniał jak toffi ![]() I drugie pytanie - czy diamentowa konturówka do oczu Brown Sugar to zimny brąz (jak gorzka czekolada) czy ciepły brąz (jak mleczna czekolada) ? |
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż może do niedzieli ktoś zamówi ....
|
|
#2013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdziły się jednak wcześniejsze Wasze doniesienia odnośnie braku Maj.Uważam to za totalną porażkę firmy.Nowość w 1 dniu w brakach - brak słów.
|
|
#2014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
akurat to z polskiego pamiętam jeszcze
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła mi paczka z III terminu 03/10 i w tym Tusz wydłużający , nie wiem jak narazie strasznie mi skleił rzęsy ( może dla tego, że jak zobaczyłam paczkę i ja otworzyłam odrazu zmyłam Super Shocka i może dokładnie mi rzęsy nie wyschły ) ale wydłużać wydłuza
W skali od 1 - 10 daje 7
|
#2016 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysyłałyście SMS na konkurs za szminki.Napiszcie na priv jakie mialyście pytania i odpowiedzi tez, bo coś trudne są.Dzięki. Chcialabym choć raz coś wygrac.
|
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
Spakowali mi paczke i nie mam torby Maji !!! reszta jest .
|
#2018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zasada, o której pisała jedna z wizażanek jest poprawna ale ma (jak to w polskim) wiele wyjątków, np. Nadzieja-->nadziei itp.
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Wystawili mi fakturkę, brak płynu do kąpieli Czarna jagoda.
|
|
|
|
#2020 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie odnośnie dodatkowych kwot za małe zamówienie.
Zamówiłam z K04 ( czwartek ) paczka z dostawą kuriera UPS (dostawa w poniedziałek) , jeśli bym zamówiłaznów (na kwotę mniej niż 150) w ten weekend czyli na I termin i paczka bez kuriera UPS przyszła by w piątek to musiałabym zapłacić 10 zł za małe zamówienie ? Bo to wkońcu I termin czy liczą że już pierwsze zamówienie na powyżej 150 a reszta na pow. 50 zł . Proszę o odp. (mam nadzieje że zrozumiałe napisałam) ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ten płyn zamawiłam z III terminu i mi przyszedł .
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w kat. 03 też zamawiałam i przyszedł, ale teraz mam przy nim zera... Mam też zera przy Szamponie nawilżającym z odżywką 2w1 Banan i Mleczko kokosowe 200ml.
Nie wiem, czy ktoś ostatnio miał problam z brakami długopisów, ale ja już mam na fakturze Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-03-05 o 17:22 |
|
|
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie skladam zamowienie z katalogu 4
ponad 700lz, jeszcze nigdy tyle nie mialam ![]() czy uzywacie mgielek do ciala ( str 141) ktora polecacie? naprawde je czuc? zastanawiam sie czy nie wziasc sobie do pracy i co jakis czas psikac ps przy preparata do demakijazu przychodzi automatycznie? nie widze zadnego kodu aby wpisac? |
|
|
|
#2023 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a mgielke polecam wisniowa sorki czeresniowa;pa i ta roza i brzoskwinia ladna
Edytowane przez Zancia0609 Czas edycji: 2010-03-05 o 17:30 |
|
|
|
|
#2024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko jest w strefie, jak strona będzie działała poprawnie, to radzę poczytać do poduszki
|
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-03-05 o 17:32 |
||
|
|
|
#2026 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mialam w 1 terminie na kwote 300zl a w 3 terminie powyzej 100 i normalnie placilam za kuriera bylam wkurzona ale co poradzic liderka mi powiedziala ze teraz tak jest normalnie placilabym 9.90 ale ze wzięłam ekspresowego to policzyli 28zl![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Doczytalam sie tego: Korzystanie z ekspresowej paczki kurierskiej pomoże obsłużyć Klientów, którzy nie chcą czekać do kolejnej dostawy regularnej. Dodatkowo, jeśli zamówienie będzie złożone drogą elektroniczną a jego wartość będzie, na co najmniej 250 zł koszt dostawy to tylko 9,90 zł. Czyli jednak zaplacilam za kuriera w 3 terminie 28zl bo nie spelnilam kwoty zamówienia 250zl i byl to kurier ekspresowy. Troche namieszalam ![]() |
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Maja będzie. Z netto przychodzą Multiróż oraz Puder sypki.
Acha i za zamówienie w 4 na poszczególne kwoty w katalogu5 można zamówić : - 1000 zł - Krem Anew Clinical Luminosity za 6 zł -3000 zł krem anew, paletka poczwórnych cieni(nie piszę nazwy bo spisuję ze zdjęcia), bali bliss-body lotion- za 14 zł -5000 z ł- jak wyzej plus tusz Super Shock i Planet Spa z tej nowej serii relaxing bath-message oil- czyli pewnie jakiś olejek-płyn do kąpieli(takie 2 w 1)-23 zł -10000 zł jak wyżej plus serum anew clinical luminosity i jakaś kredka do ust(w ołówku)-47 zł (opisałam to co mam na zdjęciu w strefie) |
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kredka to jak dla mnie zimny brąz.
|
|
#2032 |
|
Rozeznanie
|
ktos ostatnio pytal o zel pod prysznic sunset, a widze, ze jest w goracej 5
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() załapię się na ten krem i ciekawa jestem, co to za cudo ![]() czy to bedzie to z demo do katalogu 07? Krem rozjaśniająco redukujący przebarwienia? na podstawie zdjęcia jesteś w stanie to potwierdzić bądź nie? a tak wogóle na to mam wrażenie, ze na formularzu do 07 sa pomylone nazwy do tego kremu i serum - jest na odwrót
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-03-05 o 18:47 |
|
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a co powiecie o balsamie do ciała i żelu pod prysznic liiv botanicals? o balsamie czytałam już na kwc, ale dalej nie wiem czy warto
![]() moje zamówienia z K04 póki co tak sobie... gratulacje dla wszystkich co powyżej 1000 zł ja chyba będę miała najniższe zamówienie w mojej, co prawda krótkiej, karierze kk ale może wreszcie odnajdzie mnie moja nieznana liderka i zapyta co tak cieniutko zawsze to jakiś kontakt będzie ![]() Cytat:
namieszali trochę
Edytowane przez czwartek Czas edycji: 2010-03-05 o 19:30 |
|
|
|
|
#2035 |
|
Rozeznanie
|
dzięki fdziewczyny, nigdy nie robiłam wymiany i się strasznie zdenerwowałam, ale teraz nie mam tych produktów na fakturze, czyli będa w następnej paczce po cecnach jakie obowiązywały wtedy ?
|
#2036 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
po cenach jakie obowiązywały wtedy kiedy zamawiałaś. jak ja sie wsciekłam kiedy dowiedziałam sie ze plyn czarna jagoda nie przychdzi...
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ma ktoś kolczyki Selena?? takie co są 2 pary za 29,90
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
@meakeangel
Beda zafakturowane przy najblizszym zamowieniu jako braki z poprzednich zamowien, bo cenach i z opustem wowczas obowiazujacym |
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
o rany jak mnie tu denerwują te pojawiające się reklamy
jeszcze sobie trzeba trafić w X żeby zamknąć ! ![]() mam pytanko.. otworzyłam harmonogram dni kobiecości w COKu i trochę go nie rozumiem.. co ma oznaczać kolor czerwony? te dni zaznaczone kolorem fioletowym to są dni otwarte? Ale dajmy na to w Wa-wie i Białymstoku to były 11 i 12 lutego. Dzień Kobiet w luuutym ? ![]() Oświećcie mnie
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z dziewczyn pytała o zapach Bali Bliss. Mam z tej serii mgiełkę do ciała nabłyszczającą i właśni się nią psiknęłam
owocowo - świeży zapaszek taki typowo letni - mi się podoba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

)

bylam wkurzona ale co poradzic liderka mi powiedziala ze teraz tak jest

ja chyba będę miała najniższe zamówienie w mojej, co prawda krótkiej, karierze kk