Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-05, 20:18   #3721
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kurcze bez sensu taka akcja. Weź pogadaj z rodzicami, przeciez tak nie moze byc. muszą znaleźć w koncu wszyscy jakis czas aby to załatwic.
Wiem, że to bez sensu, wielokrotnie już próbowałam o tym rozmawiać, ale jak widać bez efektu. Żałuję czasem, że zdecydowaliśmy się tu zostać, ale jak juz się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ty już sobie śmierci nie wróż!!!
Nie czytałam o tym, a dziury to już chyba wszędzie są a skarge kazdy ma prawo złożyc

tak wiem o co chodzi, dlatego na nas tesciowie przepisali wszystko bo tez bysmy kredytu nie dostali. zmobilizuj wszystkoch, przeciez notariusz przyjmuje w roznych godzinach. u nas zeby podpisac papierki mama specjalnie przyleciała z Szkocji, tylko na 3 dni. my wczesniej sami wszystko zalatwilismy, donieslismy dokumenty, wyznaczylismy termin, a rodzice przyjechali tylko wszystko podpisac.

wow... jaka różnica. swietny domek
Mój mąż też biegał, załatwiał ile mógł, umówił wszystkich z notariuszem, ciotka specjalnie przyjechała i wszystko by było w porządku gdyby nie to, że moja mama "zapomniała" wspomnieć o jednym istotnym jak się okazało szczególe i odeszli z kwitkiem. Tata się zobowiązał ponoć, że w poniedziałek to wszystko załatwi - ciekawa jestem No a potem znowu trzeba będzie poczekać, aż ciotka będzie mogła przyjechać
Stary 2010-03-05, 20:30   #3722
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cześć żonki. Pierwszy raz jestem z Wami w weekend
.
Podczytywałam Was w tygodniu, ale miałam nawał w pracy i nie mogłam pisac. Do tego złapało mnie jeszcze małe przeziębienie i niezła sprzeczka z męzem - oj było cieżko, ale w końcu udało sie wyjaśnić nieporozumienia (sprawy rodzinne, jak zawsze bardzo trudno jest każdemu w rodzinie dogodzić). Moge Wam polecic super danie na obiadem - ryba morska - filet w sosie smietanowo cebulowy. Kawałki ryby opsypać wegetą, obtoczyć w mące i uskażyć. W garnuszku zeszklić 2 cebuli na łyżce masła, dodać śmietany - ok, 1/2 szkl. jak się zagotuje, to zalać tym sosem ryby i dusić 10 minut. Super smakuje, a jest proste jak ... no wiecie ... gotowanie wody .

AGATKO - PANNO NASZA - SUPER, ŻE TAK SPRAWNIE POSZŁO . Teraz z pewnoscią przydałoby sie małe sanatorium na odreagowanie nerwów . Przynajmniej 2 tygodniowa zmiana klimatu .
Martucha - tobie humorek cały czas dopisuje - bedzie super grzeczna dzidzia .

MisQa- mam nadzieje, ze dasz rade zniesc poranne nudności - zauważyłam, ze jak wstawałaś po 5, to nie było problemów . Teraz jak leżakujesz, do 7 to się pojawiają - oczywiście żartuje,zawsze miło wspominam twoje poranne zaglądanie na wizaz.

Twin- super relacja , jak milo sie wraca do "tych" dni.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-05 o 20:33
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 20:31   #3723
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny co jest dobre na pękające kąciki ust?? ja nawet nic jeśc nie mogę bo jak otwieram buzię to juz mnie to pęknięcie boli

Madzia kup w aptece kompleks wit.B. Po paru dniach Ci zniknie.
Stary 2010-03-05, 21:36   #3724
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

witaminka B oraz smarowane sztyftem mi bardzo pomada nivea z miodem tak troszke tłuściutka ale o to chodzi zeby zmniejszyć ból i nawilżyc bo jak suche to sie obkurcza i pęka

ja w pracy przy oklejaniu auta dostałam uczulenia od benzyny i zimna i mam całe ręce czerwone i popękane jezu nie potrafiłam sie wykąpac tak bolało

a ja sie znow pożarłamz mężem

o duperele własciwie od1,5 misiąca robi mi obiecane ramy do obrazów
wydrukowałam piekne zdjecia 4 wielkie i miał zrobic i od tygodnia juz codziennie go pytam kiedy zrobi i we wtorek mi powiedział ze do konca tygodnia na bank

no i co? pytam sie wczoraj jak ramy a on mowi ze te ramki to co najmniej 3 dni bo lakier musi wyschnąć a nawet nei zaczął ich robic i mu dzis nagadałam ze wiecznie cos obiecuje i nic z tego nei wynika
ze mam to gdzies i zamówie je u innego stolarza to po południu zadzwonił zeby mu podac te wymiary zdjęć bo zgubil kartke i ze wroci pozno bo bedzie składał ramki

nie mam siły juz do neigo az mnie z nerwów boli zołądek

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-03-05 o 21:41
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:38   #3725
domi7ks
Zakorzenienie

Ja nie mam humoru dzis, w sumie juz wczoraj dola zlapalam

moge prosic o kliczki

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:42   #3726
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja już dziś kliknęłam

czemu masz doła?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-03-05 o 21:43
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:45   #3727
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja już dziś kliknęłam

czemu masz doła?

jakies zale sie we mnie obudzily do calego swiata

Stary 2010-03-05, 21:46   #3728
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
jakies zale sie we mnie obudzily do calego swiata
kliknięte!!

głowa do góry! jutro będzie lepiej!!

w ogóle to dobry wieczór
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:52   #3729
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
kliknięte!!

głowa do góry! jutro będzie lepiej!!

w ogóle to dobry wieczór
odklikalam

Stary 2010-03-05, 21:58   #3730
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
odklikalam
dziekuje ale ja i tak poza rankingiem coz... juz sie przyzwyczaiłam, ze nigdy nic nie wygrywam
Stary 2010-03-05, 22:01   #3731
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziekuje ale ja i tak poza rankingiem coz... juz sie przyzwyczaiłam, ze nigdy nic nie wygrywam
a duzo Ci brakuje punkto zeby byc w rankingu?
moze zajrzyj tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post17661797

Stary 2010-03-05, 22:02   #3732
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
a duzo Ci brakuje punkto zeby byc w rankingu?
moze zajrzyj tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post17661797
duzo duzo
i tak juz nie nadrobię
Stary 2010-03-05, 22:04   #3733
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za gratulacje, kochane jesteście

chyba naprawdę twoje kciuki pomogły, dzięki ogromne Cena za metr wyszła 2600 czyli tak nawet korzystnie w naszym mieście. Mieszkanie kosztuje 120 tyś, stargowaliśmy 8 tyś. Mieszkanie oczywiście na parterze wg życzenia męża w bloku punktowym. Na jednym piętrze jest 6 mieszkań. Niestety bez balkonu. W przedpokoju zostaje szafa pod zabudowę, z przedpokoju jest wejście do dużego pokoju (w kształcie prostokąta bardziej, dłuższy i węższy) okna wychodzą na plac zabaw, następnie jest wejście do mniejszego pokoju, łazienki (razem z wc) i kuchni. Z mniejszego pokoju przechodzi się do najmniejszego pokoju, który będzie na razie garderobą ( nie robimy go tak specjalnie, po prostu zostaje tam duża szafa pod zabudowę i będzie graciarnia taka, dopóki nie będzie nam potrzebny). w mnieszym pokoju zrobimy sypialnię jak kiedyś będzie nas stać na meble. Kuchnia jest mała i wąska, ale są nowe meble pod zabudowę (średnio mi się podobają) a widok z okna jest na śmietnik hahah (właściciele mieszkanie zamontowali taką kratkę, która w lecie pokryta jest liśćmi i nie widać śmietnika). Ale zawsze to nasze będzie fajnie, z ewam właściciele zostawili łózko, ciężko jest chyba na początku jak dużo żeczy brakuje nie? A meble w kuchni tam macie?

my też się targowaliśmy, z 3% zeszła nam na 2%

Jutro podpisujemy umowę przedwstępną, ale boję się, ze coś może sie jeszcze przydażyć i się nie uda. Najlepszy to jest mój teść, który od momentu jak się dowiedział, że kupujemy to się nie odzywa do nas. Pokrzyżowaliśmy mu plany, bo on nam chciał życie inaczej ułożyć jak my tak możemy, przecież on wie wszystko lepiej
Idę spać, bo za dużo emocji jak na jeden dzień. Dobranoc
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
aaale wam duży zwrot wyszedł mi wyszło że mam oddać państwu 36 zl a TZ oddadzą 2 zl
A ja mam zwrot jakieś 186zł

Cytat:
ale wiesz my teraz przez te 3 miesiące bylismy razem 24 godz na dobę. non stop, praca razem, po pracy razem, teraz jak przez 2 tyg oddzielnie pracujemy to tęsknimy za sobą bardzo., TZ na kazdej przerwie (czyli co 2 godz) dzwoni i pyta co u mnie słychac ale zawsze po pracy bylismy juz razem. a teraz?? chora sytacja będzie cholernie cięzko.
Cytat:
....

dostalismy pozwolenie na budowe!!!
Super... my dopiero będziemy wszystko załatwiać...

Dziewczyny, dzisiaj miałam pierwsze seminarium dyplomowe, jestem na II stopniu pierwszego stopnia... i już mamy zaczynać pisać pracę...
Półtora roku, mamy czas a tu taki pośpiech. Promotorka powiedziała, że chciałaby widzieć do końca czerwca wybrany temat, spis treści i pierwszy dział myślałam, że w tym roku to tylko zapoznanie się z tym wszystkim, a tu takie tempo...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2010-03-05 o 22:11
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 22:12   #3734
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!

A ja mam zwrot jakieś 16ozł

Dziewczyny, dzisiaj miałam pierwsze seminarium dyplomowe, jestem na II stopniu pierwszego stopnia... i już mamy zaczynać pisać pracę...
Półtora roku, mamy czas a tu taki pośpiech. Promotorka powiedziała, że chciałaby widzieć do końca czerwca wybrany temat, spis treści i pierwszy dział myślałam, że w tym roku to tylko zapoznanie się z tym wszystkim, a tu takie tempo...
tez sie zastanawiam nad studiami podyplomowymi ale wybieram sie jak sujka za morze...;/
mialam tez pracę mgr opublikowac a tu juz prawie 2 latka minely a ja sie ociągam... ale leń ze mnie
Stary 2010-03-05, 22:14   #3735
Maja102
Zakorzenienie

trafiłam dziś do jednego z polecanych na miejskim forum dentysty i jestem zadowolona - już nic nie boli
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Martuś moja też ale ludzie dziwnie patrzą, boto w jakimś "dziwnym języku"

One love lubie też mojej ukochanej PP

A na życzenia mamy to
http://www.youtube.com/watch?v=aWiOqOK_nho
fajna wersja
chyba z antyradia znam (tam często fajne rockowe covery znanych przebojów są)

P.S. A co do weselnych piosenek, to podoba mi sie pomysł duetu
Uwielbiam np. piosenkę z Moulin Rogue, tylko ona jakos niespecjalnie taneczna jest...
http://www.youtube.com/watch?v=-YsMvzgeSuI

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-05 o 22:27
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 02:20   #3736
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
wow no to nieźle.

no tak, w takiej sytuacji to sie opłaca.

a ile arów chcecie??
no niestety nie oplaca sie
nie mam pojecia ile arow bo tutaj sie to inaczej mierzy
musze zapytac TZeta jak wroci z pracy i dam znac

Cytat:

wow... jaka różnica. swietny domek
no roznica roznica
jest do sprzedania chcesz kupic?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 06:58   #3737
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a ja sie znow pożarłamz mężem

o duperele własciwie od1,5 misiąca robi mi obiecane ramy do obrazów
wydrukowałam piekne zdjecia 4 wielkie i miał zrobic i od tygodnia juz codziennie go pytam kiedy zrobi i we wtorek mi powiedział ze do konca tygodnia na bank

no i co? pytam sie wczoraj jak ramy a on mowi ze te ramki to co najmniej 3 dni bo lakier musi wyschnąć a nawet nei zaczął ich robic i mu dzis nagadałam ze wiecznie cos obiecuje i nic z tego nei wynika
ze mam to gdzies i zamówie je u innego stolarza to po południu zadzwonił zeby mu podac te wymiary zdjęć bo zgubil kartke i ze wroci pozno bo bedzie składał ramki

nie mam siły juz do neigo az mnie z nerwów boli zołądek
ach Ci faceci... trzeba im czasem wjechac na ambicje to się wezma do roboty. wizja innego stalarza zmobilizowała go do pracy

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!

Mam nadzieje, ze z załatwianiem pojdzie Wam tak szybko jak nam

Im szybciej tym lepiej... pozniej zostanie mniej do napisania na magisterce tez nas bardzo szybko zmobilizowali

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no roznica roznica
jest do sprzedania chcesz kupic?
nie planuje wyjazdy z Polski, choc domek fajny i dosc duzy kiedys myslelismy o wyjezdzie do Stanow. TZ w Chicago ma babcie, ale przeraza mnie trudnosc w uzyskaniu stałego pobytu, a tu już sprawia, że wyjazd zostaje przekreslony

Tak w ogole ja od frana na wizazu, bo mnie kaszel meczy i spac nie moge
Stary 2010-03-06, 08:34   #3738
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałyście
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411039

Masakra - jak macie słabe nerwy, albo jesteście w ciąży to nie wchodzcie.
Masakra jakaś jestem w szoku
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 08:51   #3739
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
MisQa- mam nadzieje, ze dasz rade zniesc poranne nudności - zauważyłam, ze jak wstawałaś po 5, to nie było problemów . Teraz jak leżakujesz, do 7 to się pojawiają - oczywiście żartuje,zawsze miło wspominam twoje poranne zaglądanie na wizaz. .
oj wtedy jeszcze gorszy horror przezywałam
a teraz to juz nie ma znaczenia o której wstane bo najgorzej jest w dzień i wieczorem , już nawet jeść nie dam rady, a wcześniej jak opętana wszystko miotłam
idę ciacho robić, jak nie wróce za godzine to po pomoc dzwońcie, bo pewnie będe leżeć w kuchni na podłodze

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 09:28   #3740
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
dzieku bardzo dzis kupię.

męzul poleciał do sklepu po nutellę bo nalesników mu sie jak co sobota zachciało, a tu nutelli brak. ech...

w ogóle to sie troszkę wystarszyłam, bo wazymy sie z TZ zawsze w sobotę rano. ja wiedziałam ze ostatnio przez tę prace straciłam apetyt. wchodze na wage a tu przez tydzien 1,5 kg mniej (a przy mojej wadze to duzo) teraz waze 49,5kg (a najlepiej sie czuje jak mam 52kg) ech....

męzul dzis wysłała mojej mamie zyczenia spóźnione z okazji dnia tesciowej a ona mu odpisała, ze "dziekuję bardzo najukochńszemu z moich zięciów" TZ zdębiał. bo on jedynym zięciem (mam jeszcze 10 lat młodszego brata tylko, wiec mam innego ziecia miec nie bedzie) i teraz mi wkręca, ze moze ja go zdradzam i mam innego męza na boku napisałam to mamie, co ona z rana takie rzeczy pisze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 10:46   #3741
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Oooo matko ile Wy żeście napisały znów

Co do sukienki ślubnej i dodatków to mama mi płaciła za kiecę i inne rzeczy, bo się uparła, że mi zasponsoruje. I chodziła ze mną oglądac i mierzyć, ale nic nie narzucała. Wszystko wybrałam sama No i kieca teraz leży złożona w kostkę w szafie, miesiąc temu zaniosłam ją do rodziców jak się przeprowadzaliśmy. No i wstyd się przyznać, ale jeszcze jej nie wyprałam, jakoś nie było okazji

A co do płytki z wesela to my żeśmy zaufali kamerzyście, bo widzieliśmy kiedyś jego płytkę (puściła nam) i bardzo nam siępodobała muzyka więc zrobił po swojemu, ale nie wiem jakim cudem wszystko nam się podoba

Misqa no to fajnie, że wracasz do prawka, na pewno się przyda

*Agatek* bardzo fajna ta kieca na alegro, na wesele super No i kasa na wesele w Waszej sytuacji dobra A może tak jak dziewczyny radzą jakiś drobiazg. JA teraz właśnie jestem na etapie kuchni i przypomniało mi się, ze dostaliśmy od kogoś (nie wiemy od kogo) 3ręcznie malowane płytki ścienne drewnianej ramce i wcześniej o nich zapomniała bo wydawało mi się, że po co mi one, a teraz je odkurzyłam z sterty prezentów i patrzę jak znalazł. Już powiedziałam majstrowi aby mi je potem gdzieś w kuchni przykleił. No to się ktoś zdziwi jak mnie odwiedzi

zabcia aaaalllleeeee obcas a Wy dalej taką zimę macie?

mikakrolikowa witaj no i ciesz się tą umową nową

myszka_maj jeśli się przerwie stsż z UP to oni Cię wyrejestrowują i tracisz status bezrobotnego. Ale wiadomo ciąża to inna para kaloszy więc pewnie jak przyniesiesz świstek od lekarza, że jesteś niezdolna do pracy to po prostu Ci przerwą ten staż. Musisz się dopytac.

stokrotka24 no super, cieszę sie z Waszego mieszkanka Nas też coś ponad 2600wyniosła cena za metr. I też utargowaliśmy 7,5tysiąca A powiedz mi co to jest blok punktowy?? Ooooo i 6mieszkań na jednym piętrze to dużo, u nas są góra 4, ale my mamy tylko 2mieszkania na piętrze. No i z kuchni, sypialni i jednego pokoju mamy widok na plac zabaw a z drugiego pokoju i salonu na śmietnik, więc prawie tak jak u Ciebie ale na szczęście śmietnik jest za drogą i śmieci są codziennie wywozone Wiesz co właścieciele zostawili nam łóżko i 3szafy i 3żyrandole, dwie rolety (co jak się urządzimy do zwrotu lampy i rolety), w kuchni nie mamy nic ani zlewu, kuchenki gazowej, o meblach nawet nie wspominam bo też nie ma. Przyniosłam od mamy stolik , dwa taborety, dwie pufy, czajnik elektr. i tak sobie zyjemy już ponad miesiąc na zupkach chińskich i pizzy. No i w weekendy wpraszamy się do rodziców, ale tylko na kolacje co się najemy na cały tydzień Na początku jest ciężko, ale powiem Ci że byłam zła, że nic w kuchni nie zostawili a teraz się cieszę, bo robię po swojemu, będę miała swoje, nowe i takie jak chcę, a nie takie jak jest. Dacie radę. A jak kredyt załatwiacie coś?
A babcinym wystrojem się nie przejmuj, zrobicie wszystko od początku i tak jak Wam się podoba. A jaki macie czynsz?
No i gratuluję podpisania umowy

mona_ja ale masz super salon na poddaszu A i ten brąz na ścianach go przyciemnia jeszcze bardziej. Zrób białe ściany i kolorowe mebelki, albo jakieś pastelowe jasne barwy lub żywe jak wolisz. Ale bardziej kolorowo No to jak masz takie kolory w innych pomieszczeniach to do salonu została Ci zieleń, błękit, pomarańcz albo słoneczny żółty.

Corii i twin-maid witajcie Twin super relacja

Madzialenka my mamy adres zameldowania każdy swój u swoich rodziców (bo kiedyś chcemy te mieszkania przejąć)< a adres zamieszkania i korespondencji wpisujemy nowy z własnego m.

Buuuu to niedobrze ze zmianami tż, no nic musicie dac jakoś radę

india83 gratuluję pozwolenia, super trzymam kciuki za kredyt.

Ciekawe co tam u naszej Daysy85 bo dawno jej nie było.

A ja się teraz będę chwalić Mam pracę Na razie na 3miesiące, ale zawsze coś Wczoraj rano dzwonili o 7rano, że mam przyjechać na 9, pojechałam i już od poniedziałku zaczynam Na razie przez tydzień lub dwa od 6 do 14 a później na zmiany, nawet popołudniówki i nocki, ale po 3nockach dzień wolny więc może nie będzie tak źle.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 10:51   #3742
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

mikakrolikowa witaj no i ciesz się tą umową nową

Ciekawe co tam u naszej Daysy85 bo dawno jej nie było.

A ja się teraz będę chwalić Mam pracę Na razie na 3miesiące, ale zawsze coś Wczoraj rano dzwonili o 7rano, że mam przyjechać na 9, pojechałam i już od poniedziałku zaczynam Na razie przez tydzień lub dwa od 6 do 14 a później na zmiany, nawet popołudniówki i nocki, ale po 3nockach dzień wolny więc może nie będzie tak źle.
Ciesze ciesze do konca wrzesnia praca zapewniona i GRATULACJE powodzenia w pracy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 10:56   #3743
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

SSR - to fajnie, że masz prackę zawsze to juz jakis punkt zaczepienia a pewnie po 3 miesiącach zostaniesz na dłużej

heh... chyba jakieś przeziębienie mnie bierze... z mdłościami sobie w ogóle nie radzę... próbowałam juz chyba wszystkiego, wczoraj po herbatce imbirowej to dopiero miałam bliskie spotkanie z muszla klozetowa.... czasami to juz kłade się i płaczę z tego wszystkiego

Stary 2010-03-06, 10:58   #3744
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć A ja się teraz będę chwalić Mam pracę Na razie na 3miesiące, ale zawsze coś Wczoraj rano dzwonili o 7rano, że mam przyjechać na 9, pojechałam i już od poniedziałku zaczynam Na razie przez tydzień lub dwa od 6 do 14 a później na zmiany, nawet popołudniówki i nocki, ale po 3nockach dzień wolny więc może nie będzie tak źle.
super, moje gratulacje nigdy nie wiadomo czy po 3 miesiacach nie przedłuza od czegos trzeba zaczac, a co to za praca?
Stary 2010-03-06, 11:01   #3745
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Ty już sobie śmierci nie wróż!!!
Nie czytałam o tym, a dziury to już chyba wszędzie są a skarge kazdy ma prawo złożyc
Ok ok nie bij no znaki mieli powstawiać do końca tyg... a jak nie, to teraz moja kolej aby wybrać się do nowości...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 11:20   #3746
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
To pozdrów slasha
pozdrowilam dziekuje

Cytat:
dziewczyny dobra wiadomosc:

dostalismy pozwolenie na budowe!!!
gratulujeeeee

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
:.
Martucha - tobie humorek cały czas dopisuje - bedzie super grzeczna dzidzia .
albo trzepnieta walnieta po mamie

Cytat:
gartulujeeeeeeee

brzuch mnie od wczoraj wieczora boli.. macica mi rosnie... ehsss uroki
Stary 2010-03-06, 11:21   #3747
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ja widziałam je w Krakowie, ceny różne w zależności od sklepu - od 150 na hali targowej do 360 w butiku
Oooo, to chyba lepiej kupić w allegro, bo się zakochałam w niej również uwielbiam kolor fioletowy, w różnych odcieniach

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 11:34   #3748
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzien dibry

Domi- klik
Stary 2010-03-06, 11:54   #3749
bzyczka1
Zakorzenienie

martucha mnie też brzuch boli dzisiaj, ale z innego powodu już drugi dzień się męczę

A w ogóle to Dzień Dobry

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 11:59   #3750
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzień dobry kochana

laski jakie macie plany na weekend?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości