|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Ja też poproszę o info dot. DNI KOBIECOŚCI - na pewno któraś z was już była?
"Już w katalogu 06/2010 zaprezentujemy nową odsłonę naszej strony internetowej! Nowa szata graficzna! A co najważniejsze… ŁATWIEJ złożysz WYŻSZE zamówienie! Wygodniejszy sposób składania zamówień! Elektroniczny katalog i automatyczne wyliczanie wartości zamówienia i ofert specjalnych! Łatwiejszy dostęp do informacji! … oraz wiele nowych funkcjonalności!" ![]() |
|
|
|
#2042 | |
|
Rozeznanie
|
avOniasta
na czerwono to weekendy na fioletowo dni w ktorych sa dni kobiecosc czyli w Warszawie S dni byly 11,12 luty ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff...jakimś cudem zdjęcie tego kremiku na katalogowym zamieściłam. Edytowane przez despa Czas edycji: 2010-03-05 o 20:09 |
|
|
|
|
#2044 |
|
Rozeznanie
|
3 godziny temu zlozylam zamowienie i juz mam fakture
)wszystko przyjdzie jupii ![]() nawet 3x ANEW INT.KURAC ANTYC.150ML,
Edytowane przez monic84 Czas edycji: 2010-03-05 o 20:05 |
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w 03 z netto mi tez przyszedł a teraz jest normalnie w katalogu i chciałam go zamówić. Cytat:
|
||
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=avOniasta;
jest tu któraś z Was szczęśliwą posiadaczką pierścionka Gabriella już?[/QUOTE] Ja co prawda nie jestem ale widziałam w coku i powiem że dość porządnie jest wykonany, nie jest tandetny, ślicznie błyszcza się kamyczki i jest naprawdę ładny, jak ktoś lubi takie dodatki to naprawdę uważam że warto go kupić.
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
faktura wystawiona, w brakach 2 Maje. Nic nie straciłam nie majac 1000zł w poprzednim katalogu bo produkt z Anew a ja ich nie uzywam
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z netto
|
||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ok, dzięki za info, w taki razie będę zamawiać z katalogu
|
||
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy mogę pisać na tym forum dla - jak widzę - konsultantek i liderek avon, bo jestem jedynie klientką ale mam pytanie a jedynie Wy możecie mi pomóc znaleźć na nie odpowiedź. Siedzę na tym forum od ponad dwóch godzin i ogarnąć czy przejżeć wszystko, by znaleźć odpowiedź jest chyba fizyczną niemożliwością :/
Pytanie: jestem w posiadaniu katalogu 04 Przedwiośnie a Wy wymieniacie się opiniami na temat promocji i nowości w katalogach 05-07. Jak to jest możliwe? Mam bardzo ograniczony dostęp do katalogów, ponieważ mieszkam i pracuję w Holandii i katalog albo oglądam na stronie pl.avon.com albo raz na jakiś czas przysyła mi siostra. A swoją drogą, dlaczego w Holandii nie ma avonu? Przynajmniej mnie na ten temat nic nie wiadomo. Oriflame jest (straszna drożyzna) a avonu nie ma Ogromna szkoda.
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
złożyłam zamówienie, ale nie mam jeszcze faktury i można jeszcze edytować, więc jest szansa, że dowiozą torby
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() a katalogi mamy wczesniej, bo są tzw. okręgi prognozujące, które są do przodu 2 katalogi i nam je udostępniają, ale aktualnie zamawia się z katalogu 4
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to katalog mógłby wychodzić co tydzień. Uwielbiam go oglądać a im częściej przeglądam tym więcej bym chciała ale to chyba problem większości, nie tylko mój. Dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
#2054 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ktos ma juz dostep do kat 07 i moze zrobic skany i wrzucic bo juz jajko znosze żeby zobaczyc kolejny katalog ![]()
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się wydaje, że powinien być tam Avon
![]() znalazłam http://www.avoncosmetica.nl/index1.htm ale na forum co znalazłam ten link pisze, że działa trochę inaczej niż w PL, ale nie znam holenderskiego, więc musisz sama coś tam poczytać![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17663204]a czy nie moze cie siostra wysylac paczek z kosmetykami avon? moglabys tam rozprowadzac jesli nie ma tam avonu [/QUOTE]raczej to nieopłacalne by było, paczka za granice ponad 100 zł kosztuje ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wysłałam, pytanie już tu pisałam, a Ty jakie "trudne" pytanie dostałaś?? skoro będzie w demo do kat.7 oznacza to, że będzie nowością w kat.8 |
|
|
|
|
#2058 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny potrzebny mi kod na pakiet nowości dla lidera w kat 4
|
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
właśnie złożyłam zamówienie z 4 i też jestem ciekawe czy będzie Maja
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u siostry zamawiam regularnie, z tym nie mam akurat problemów, tylko jeśli chodzi o odbiór, bo albo ktoś znajomy mi przywiezie albo sama odbieram jak jadę na urlop. Średnio mam paczkę co dwa-trzy miesiące więc jak dostaję zamówienie z kilku katalogów to jest mega paka i wielka radocha ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ale mi się wydaje, że powinien być tam Avon ![]() znalazłam http://www.avoncosmetica.nl/index1.htm ale na forum co znalazłam ten link pisze, że działa trochę inaczej niż w PL, ale nie znam holenderskiego, więc musisz sama coś tam poczytać![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Też znlazłam tą stronę. Jest tam istny "groch z kapustą". Nie ma katalogu, tylko na miniaturowych zdjęciach pokazane są produkty. A tak szczerze to wolę nasz Avon Polska Chociaż kontakt mam utrudniony to daję radę. I dziękuję dziewczyny za zainteresowanie moją sprawą, probleme. Kochane jesteście ![]() ja też się podpisuję pod prosbą o nowy katalog [/QUOTE]
|
|
#2061 |
|
Przyczajenie
|
Mam 4 maje na zbyciu, bo wpisalam zla liczbe ;( Nie potrzebuje ich moze ktos z Lublina? z przyjemnoscia oddam po upuscie.
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
torby na czas dostaną "wybrani" a na a. tyle aukcji ....
http://allegro.pl/listing/search.php...ing=torba+maja |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
ech...tak sie ta maja spodobala...a teraz musze tlumaczyc ze mimo ze nowosc to nie bedzie jej bo superavon nie wyrabia...;/ pewnie mi przez to poleca zamowienia...swoja droga wcale sie nie dziwie...klientka zamawia nowosc a nie wyprzedaz i nie ma
![]() ^^ to niech sie jeszcze klientki na allegro teraz przerzuca z maja...
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2010-03-05 o 23:20 |
|
|
|
#2064 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Pamiętam go jeszcze starszego (w kanciastym opakowaniu, nie okrągłym). Chyba się skuszę na ten aktualny i zobaczę czy to to samo.![]() Cytat:
Cytat:
A co Maria ma wspólnego z Mają Przecież to inna końcówka.Ależ ta Maja nabroiła . Przewija się od kilku ostatnich stron forum. Dobrze, że mi się nie podoba ![]() Cytat:
![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-03-05 o 23:44 |
||||
|
|
|
#2065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To jest szczyt wszystkiego!!! Normalnie rajstopy opadają ![]() Jestem dzień E i widze, że jedyną szansą by zdobyć Maję jest all... |
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
kod - 75705
|
#2067 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pierwszej lepszej z aukcji ktoś napisał:Cytat:
Edytowane przez kati81 Czas edycji: 2010-03-06 o 07:49 |
||
|
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!
U mnie w brakach torba Maja oraz migoczący cień do powiek .Pewnie na papierowej fakturze dowiem się więcej dlaczego nie przyjdą mi te produkty,bo na podglądzie nic nie pisze. ![]() Pozdrawiam,a ja szykuję się do pracy.
|
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
Tak sie nad tą Mają zastanawiam coraz bardziej. Chyba sam fakt, że nie ma jej tyle, ile być powinno najbardziej skłania mnie do zakupu
![]() A tak w ogóle to Dzień Dobry wszystkim w ten sobotni poranek ![]() I współczuję tym, którzy tak jak 83evelinka muszą wędrować dziś do pracy I muszę sie pochwalić - mój mały mężczyzna kończy dziś pół roczku Kiedy to zleciało?
|
|
|
|
#2070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

)

Ogromna szkoda.

Kiedy to zleciało?