Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-05, 14:55   #301
Claaire
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
Wybiera się któraś z Was może na UJ ? bo wlasnie zajrzałam na strone gdzie sa zasady rekrutacji itp. i jak sa tabelki np. na prawo to nie ma wzięte pod uwage czy to podstawa czy rozszerzenie ;/ na zadnym keirunku nie ma.. jak to rozumieć? pogubiłam się

Na ujocie raczej zawszę rozszerzenie liczy się dwa razy bardziej niż podstawa.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Ja mam trochę podobnie.

04.05 - polski, P i R.
05.05 - matma, P.
06.06 - angol, P. i R.
07.05 - wos, R.
I ja też tak mam
Ale nikt jeszcze nic nie powiedział nam, kiedy mamy ustne...

Czytam Quo Vadisa bo się obudziłam w porę, że mi do prezentacji pasuje.. ale to się w miare szybko czyta

W szkole kompletnie nic się nie dzieje. Właśnie sobie ściągam lostów, bo jestem trochę do tyłu, to dziś wieczorem 2 odcinki polecą a już 8 marca 90210 Wiem, że chyba teraz nie powinnam oglądać seriali, ale... cóż.

Idęę
Stary 2010-03-05, 16:03   #302
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

to ja też się pochwalę swoimi terminami matur
4.05. polski 9:00-P 14:00-R (tak jak myślałam sama będę pisała rozszerzenie
5.05. matma 9:00
6.05. angielski 9:00
10.05 angielski-ustny 11:55
13:05 polski-ustny (uwaga! godzina 13:00 )
17.05. historia 9:00

No i całe matury kończą mi się 17 maja
Z tego co wiem w komisji z ustnego trafiły mi się sami luźni nauczyciele.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 16:04   #303
BeaS
Zakorzenienie

Przyszłam przed komputer z obiadem.

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
to celowy zabieg? tylko nie napisz tak na maturze gdzieś bo Ci nie zaliczą odpowiedzi
Chodzi Ci o powtórzenie słowa?

Cytat:
Posłusznie melduję, że już prawie przeczytałam Granicę. Mol książkowy się ze mnie robi, tylko patrzeć, jak dostanę skrzydełek i będę zżerała ubrania.

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Czytam Quo Vadisa bo się obudziłam w porę, że mi do prezentacji pasuje.. ale to się w miare szybko czyta
Quo vadis przypadło mi do gustu.

------------

To zmykam do M.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 16:51   #304
czijo
Zadomowienie

Ja mam tak:
4.05 polski podstawowy pisemny
5.05 matematyka podstawowa i rozszerzona
6.05 angielski rozszerzony pisemny
19.05 francuski podstawowy pisemny
21.05 polski ustny
28.05 angielski rozszerzony ustny

A francuski ustny nie wiem kiedy, bo mam go zdawać w innej szkole

W ogóle usłyszałam UJ jak ktoś by chciał się wybrać na dzień otwarty UJ czy UEK, mogę służyć jako przewodnik po mieście
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 18:19   #305
martus9191
Zakorzenienie

No to i ja napisze ja mi to poukładali
04.05.10 9.00 j. polski poziom podstawowy pisemny
05.05.10 9.00 matematyka poziom podstawowy
14.00 matematyka poziom rozszerzony
06.05.10 9.00 j.angielski poziom podstawowy pisemny
10.05.10 9.00 biologia poziom rozszerzony
17.05.10 14.00 chemia poziom rozszerzony
18.05.10 8.00 j.angielski poziom podstawowy ustny
25.05.10 9.30 j.polski poziom podstawowy ustny

Więc trochę mi to porozkładali. No i ustne mam z innymi klasami ( znaczy się moja klasa dzień wcześniej ma:P) bo pisze biologię i chemię :P
A tak w ogole niech mi któras da takiego super mocnego kopa na motywację Ten zbiorek do chemii tak lezy i czeka az cos zrobie a ja do niego nie podchodzę nooo...

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg

Edytowane przez martus9191
Czas edycji: 2010-03-05 o 18:23
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:10   #306
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Daj spokój, w piwnicy to ten grzyb wygląda jakby miał z 50 lat

Trzeba było wiedzieć, co wybierać na maturę

tylko 50?!

spadaj

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Brawo za biologię. A arkusz, może był z tych trudnych?

Matma rozszerzona x2.
No raczej nie mam szans się dostać. Odnosząc do progu z zeszłego roku, musiałabym napisać wszystko praktycznie na 100%, a myślę, że matemtayka lepiej pójdzie niż fiyzka, więc i próg podskoczy, a na 100% przecież nie napiszę.
Żałuję teraz, że z matmy zrezygnowałam, przecież i tak nic nie traciłam, a arkusze rozszerzone pisałam na 60% przed powtórzeniem 2/3 materiału.

Ty jeszcze o tej porze coś robisz?
Ja poszłam spać o 22.30, bo jestem wykończona ciągłym niedoborem snu.
to był arkusz inwencja twórcza (ten chłopak sam układa matury, bo te co były dotychczas można se samemu wydrukować i zrobić)

no dziś pytałam już ale... nie wiadomo jak w tym roku będzie to wygladało, bo matma obowiązkowa jest pierwszy raz przecież.
wiesz, złożyć zawsze możesz, ale fakt, że z R matmą nic nie traciłaś, a mogłaś zyskać
ale już trudno, taką podjęłaś decyzję i ona też jest dobra i też ma swoje plusy.
bo jakbys zdecydowala się na R, to nie wierzę, że nic byś nie robiła z tej matmy... musiałabyś poświęcić biologię lub chemię na jej rzecz i tak

ja też po 22 to tylko spojrzę na podręcznik jakiś i od razu usypiam

Cytat:
to celowy zabieg? tylko nie napisz tak na maturze gdzieś bo Ci nie zaliczą odpowiedzi

wtorek 4.05- polski (x2)
środa 5.05- matma
czwartek 6.05- angol (x2)
piątek 7.05- ustny angol P (g.17:10 )
czwartek 13.05- geo
poniedziałek 17.05- ustny polski (g.14:30)
wtorek 18.05 - ustny angol R (g. 12:45)

Ogólnie to ja też mam wyrzuty sumienia trochę, bo nie wiem jak zdam maturę. Z angla jeszcze nie zaczęłam się przygotowywać (powodzenia sobie życzę).
ten weekend mam znowu zawalony.
Dzisiaj A. przychodzi robić ze mną ten prezent (jednak zgodziła się na czekoladę, byłam nieugięta), a jutro te uro, wrócę pewnie nad ranem, będę spać do południa.. i ch*ja zrobię.
jeżu.

no to 17 trzymamy za siebie kciuki nawzajem ja biol, Ty pol.

z koleii 18 ja o 12:45 mam nadzieję znac już wynik ustnego polaka...

ale angol szybko idzie, to w końcu... angol, do wyćwiczenia.
dobrze, że bedzie ten prezent

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Ja mam tak:
4.05 polski podstawowy pisemny
5.05 matematyka podstawowa i rozszerzona
6.05 angielski rozszerzony pisemny
19.05 francuski podstawowy pisemny
21.05 polski ustny
28.05 angielski rozszerzony ustny

A francuski ustny nie wiem kiedy, bo mam go zdawać w innej szkole

W ogóle usłyszałam UJ jak ktoś by chciał się wybrać na dzień otwarty UJ czy UEK, mogę służyć jako przewodnik po mieście
o, rozszerzony angielski? czemu nie podstawa, liczy Ci się gdzieś ustny R ?

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
A tak w ogole niech mi któras da takiego super mocnego kopa na motywację Ten zbiorek do chemii tak lezy i czeka az cos zrobie a ja do niego nie podchodzę nooo...
ja mogę spałować

wiecie... chyba jestem coraz bliższa decyzji o studiach...
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:57   #307
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Przecież ustnie zdajesz to samo co pisemnie. Ja - podstawowy francuski i rozszerzony angielski. Choć faktycznie wolałabym sobie obydwa odpuścić.
Stary 2010-03-05, 20:07   #308
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Ty jeszcze o tej porze coś robisz?
Ja poszłam spać o 22.30, bo jestem wykończona ciągłym niedoborem snu.
mówiłam, że o tej porze jestem najbardziej wydajna
Cytat:
Do dyra na dywanik? Coś przeskrobała?
Dowiedzieć się, co ze stypendium w poniedziałek dostanę 4 stówy 3 osoby ze szkoły
Ale moja szkoła jest boooska pytam się dyra, czy rok szkolny kończy się na pewno 23 "tak, tak, oczywiście" "ale w terminarzu jest że 30" "taa? <przegląda, bo ma przywieszone na tablicy korkowej nad biurkiem> oo, to rzeczywiście, 30 "

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
u mnie na polskim 84 % to 4
U mnie też, piątka od 90%
Cytat:
tylko 50?!

wiecie... chyba jestem coraz bliższa decyzji o studiach...
Bo budynek ma gdzieś 60

Ej, Żbik, co Ty gadasz, jaki ustny podstawowy?

Pooowiedz
Cytat:
Przecież ustnie zdajesz to samo co pisemnie. Ja - podstawowy francuski i rozszerzony angielski. Choć faktycznie wolałabym sobie obydwa odpuścić.
Francuski masz jako obowiązkowy? Że nie zdajesz ustnego ang P?

----------
Przyszłam do domu, pospałam 2,5 h i już mi lepiej. Bo te 7 godzin to na mnie za mało

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:13   #309
effciaa16
Zakorzenienie

dziewczyny to co dzisiaj przeżyłam to nikomu nie życzę nie będę pisała tego na forum bo to nie miejsce . Jedynie co mogę napisać to to że uratowałam w pewnym sensie koleżance siostry życie lekcje PO jednak w życiu mogą nam się przydać . To był koszmar!

jestem dziś wykończona głowa mnie boli . przepraszam za brak interpunkcji ale klawiatura szaleje a nie chce mi się resetować .

dobranoc

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:14   #310
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Francuski masz jako obowiązkowy? Że nie zdajesz ustnego ang P?
No tak, jako obowiązkowy.

Ogarnęła mnie niemożność.
Stary 2010-03-05, 21:21   #311
star15
Zakorzenienie

Nie cytuję, napiszę tylko to, co pamiętam.

Justyna - a no widzisz, wszędzie tak jest. Nie jesteś ewenementem, przynajmniej nie będzie Ci smutno, że kończysz wcześniej niż my.
No i gratulacje za stypendium! Mądryś Żbik. ;** tylko nie bądź taką stypendystką, o jakiej opowiada Ala bodajże czy ktoś cały czas. ;p Mi do stypendium daleko, miałam 4,1 na semestr.

Beata - nie śmiej się, jestem na 190str. Granicy, zostało mi 60. pewnie dziś skończę.

To tego, TŻ ode mnie poszedł, śmiał się, że mój kwiatek - ten co od niego dostałam, wygląda jak patyk. no a co ja poradzę, że kwiatki niektóre opadły? Ale puszcza nowe pąki i kwiatki, no.
I jutro jedzie do Warszawy. Nie lubię tego, ale zniosę, bo kupi mi prezent na Dzień Kobiet.

Nie chcę mówić o tym, co dziś przeżyłam.Widzę, że nie tylko ja - Ewa Mam pytanie - co byście zrobiły, gdyby Wasz facet Was uderzył? Zastrzegam, że to nie o mnie chodzi, mnie TŻ nigdy nie uderzył. Ale pytam i chciałabym uzyskać odpowiedź.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-03-05 o 21:29
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:37   #312
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Mam pytanie - co byście zrobiły, gdyby Wasz facet Was uderzył? Zastrzegam, że to nie o mnie chodzi, mnie TŻ nigdy nie uderzył. Ale pytam i chciałabym uzyskać odpowiedź.
Mnie się faceci boją a jak coś to bym chyba skopała tak że by nie wstał o_O ale ok. Podejrzewam że chodzi Ci o to, czy bym z nim została? Cóż... nie xd
Rzekł ekspert teoretyczny ds. związków i miłości.
Stary 2010-03-05, 21:45   #313
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się faceci boją a jak coś to bym chyba skopała tak że by nie wstał o_O ale ok. Podejrzewam że chodzi Ci o to, czy bym z nim została? Cóż... nie xd
Rzekł ekspert teoretyczny ds. związków i miłości.

Jesteś taka twarda, że się boją? : >
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-03-05, 21:46   #314
malenstwo5
Wtajemniczenie

Hej

Ja już wiem kiedy mam matury wszystkie
04.05 - polski
05.05 - matma
06.05 - angielski
07.05 - WOS
10.05 - biologia
11.05 - polski ustny
18.05 - angielski ustny
Więc w miarę szybko będę po maturach Trochę martwi mnie to, że z angielskiego ustnego mam babę która jest ostra strasznie szybko mówi Muszę dać radę
Tak w ogóle to nic mi się nie chce ostatnio.. I chyba choroba mnie bierze

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:52   #315
czijo
Zadomowienie

Cytat:

Jesteś taka twarda, że się boją? : >
Najwyraźniej
Chociaż dzisiaj jak wyszłam ze szkoły to zobaczyłam chłopaków koleżanek z klasy jak czekają na nie wiernie, i śmiałam się że robią komitet powitalny a moment później sobie pomyślałam, że też bym chciała, żeby ktoś tak na mnie czekał, i mieć z nim taką więź, jak one z nimi. Chyba się robię sentymentalna na starość.
Stary 2010-03-05, 22:09   #316
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Odpowiem za Martynę - chodziło o to, że napisałaś oświecienie, zamiast oświecenie.

Cytat:
Najwyraźniej
Chociaż dzisiaj jak wyszłam ze szkoły to zobaczyłam chłopaków koleżanek z klasy jak czekają na nie wiernie, i śmiałam się że robią komitet powitalny a moment później sobie pomyślałam, że też bym chciała, żeby ktoś tak na mnie czekał, i mieć z nim taką więź, jak one z nimi. Chyba się robię sentymentalna na starość.
U mnie to tylko szpanują, że samochodami po nie przyjeżdżają, a to mnie jakoś na sentymentalizm nie bierze.
Żartuję. Czasami tylko po którąś chłopak autem przyjedzie, ale nie ma z tego szpanu. Lubię dziewczyny z mojej klasy. Po mnie TŻ czasami przyjdzie, jak akurat jest na mieście.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Klikały Żbiki dziś w mój bannerek? można 2 razy dziennie, będę wdzięczna.

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-03-05 o 22:03
Stary 2010-03-05, 22:11   #317
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Odpowiem za Martynę - chodziło o to, że napisałaś oświecienie, zamiast oświecenie.

U mnie to tylko szpanują, że samochodami po nie przyjeżdżają, a to mnie jakoś na sentymentalizm nie bierze.
Żartuję. Czasami tylko po którąś chłopak autem przyjedzie, ale nie ma z tego szpanu. Lubię dziewczyny z mojej klasy. Po mnie TŻ czasami przyjdzie, jak akurat jest na mieście.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Klikałam Ci rano, potem z komputera brata, później na wątku

Wpisałaś się na listę obecności w KKV ?

Edytowane przez malenstwo5
Czas edycji: 2010-03-05 o 22:14
Stary 2010-03-05, 22:17   #318
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Klikałam Ci rano, potem z komputera brata, później na wątku

Wpisałaś się na listę obecności w KKV ?
Dzięki, jesteś wielka. ;***

Wpisałam. zdarza mi się o tym zapominać, a potem świecę szarością i nikt na mnie nie klika.

Studentka
Stary 2010-03-05, 22:20   #319
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, jesteś wielka. ;***

Wpisałam. zdarza mi się o tym zapominać, a potem świecę szarością i nikt na mnie nie klika.
Jutro może jeszcze dorwę kompa i laptopa taty (wszędzie inne IP) to Ci poklikam
Idę zaraz spać

Stary 2010-03-05, 22:24   #320
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Idę zaraz spać
Będę zobowiązana do końca życia.

To tego.. dobranoc. ;*

Studentka
Stary 2010-03-05, 22:27   #321
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Będę zobowiązana do końca życia.

To tego.. dobranoc. ;*
Okej

Dobranoc ;*

Stary 2010-03-05, 22:32   #322
iwonkaczka
Przyczajenie

Hej Dziewczyny ! mam pytanie w związku z prezentacją maturalną z polskiego! Co należy wpisać w literaturę podmiotu przy temacie " dlaczego niektóre wyrazy stają się modne. omów temat na wybranych przykładach ze współczesnej polszczyzny" ?
może któraś z Was ma ten temat albo przynajmniej orientuje się jak zabrać się za bibliografię takiej pracy ?
z góry dzięki za wszelką pomoc
Stary 2010-03-05, 23:48   #323
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Nie chcę mówić o tym, co dziś przeżyłam.Widzę, że nie tylko ja - Ewa Mam pytanie - co byście zrobiły, gdyby Wasz facet Was uderzył? Zastrzegam, że to nie o mnie chodzi, mnie TŻ nigdy nie uderzył. Ale pytam i chciałabym uzyskać odpowiedź.
uznałabym, że mnie nie szanuje i pogoniła w piz*u.
bez przesady.

Cytat:

Beata, to oświecienie mnie rozbroiło.

ja kliknęłam

idę spać ;*
pojawię się pewnie dopiero w poniedziałek, bo jutro urodziny mojej G.
no i niedzielę będę odsypiać pewnie.

buzi;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 23:55   #324
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, jako obowiązkowy.
No myślałam, że jako dodatkowy
Cytat:
Justyna - a no widzisz, wszędzie tak jest. Nie jesteś ewenementem, przynajmniej nie będzie Ci smutno, że kończysz wcześniej niż my.
No i gratulacje za stypendium! Mądryś Żbik. ;** tylko nie bądź taką stypendystką, o jakiej opowiada Ala bodajże czy ktoś cały czas. ;p Mi do stypendium daleko, miałam 4,1 na semestr.

I jutro jedzie do Warszawy. Nie lubię tego, ale zniosę, bo kupi mi prezent na Dzień Kobiet. .
Szpadaj a już się cieszyłam na ten tydzień wolnego już widzę, jak się o tym wszyscy w klasie dowiedzą...
Ja jestem miłą stypendystką, mam już doświadczenie

Cytat:

U mnie jakoś nie ma takich akcji albo ja ich w ogóle nie widzę. Dzisiaj to ja akurat musiałam autem na Tżta czekać, bo sobie zrobili zebranie w sprawie Dnia Kobiet. Tż: "daj spokój, co oni wymyślili " mam się bać poniedziałku?

Zaraz kliknę, Oli też. Bo zapominam

-----
Jeszcze nie napisałam wcześniej, że wczoraj do 2 uczyłam się na dwie kartkówki z polskiego i angielski i co? Kartkówek nie ma, bo przełożone, angielskiego też, bo babka zapomniała, że ma szkolenie Mój plan na poniedziałek (nawet DK nie ratuje ), a normalnie mam na 10, na 3. lekcję:
1. lekcja - sprawdzian fizyka, optyka kwantowa, przychodzimy dodatkowo, żeby lekcji nie marnować
2. - ten nieszczęsny polski - Ferdydurke + Borowski
3. - ang i reakcje z Domu
długa przerwa - zaległa kartkówka z angielskiego, która miała być dzisiaj
oddanie krwi
później do 9 godziny w szkole, bo dodatkowa matma i dwie fizyki, a po 16 może wreszcie nam się uda iść z prezentacją do wychowawczyni
No, więc tego, miły weekend mi się zapowiada, żeby to wszystko ogarnąć wzorem Beaty sobie zrobiłam listę wszystkiego, co mam zrobić

A na wfie mamy teraz jakieś próby i Wam się pochwalę, że mam po kolei piątki - wiszenie na drążku, dzisiaj równowaga. Ani razu nie spadłam z równoważni. Babka do mnie, że mogę iść na pilota taa, z moim wzrokiem...

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:

Wcześniej zapomniałam i to wykasowałam ^^

Z racji swojego nerwowego charakteru i skłonności do wybuchów, złości i czasami niekontrolowanych zachowań po jakimś czasie na spokojnie bym o tym z nim porozmawiała.
Cytat:
idę spać ;*

buzi;*
Chyba kaca leczyć
No buzi, buzi

Też idę, w końcu trzeba odespać (te 2,5 h w dzień się nie liczą )

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 00:25   #325
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

ja mogę spałować

Dziekowac Pomogło Zrobiłam 100 zadań z chemii Jutro też sobie robię chemiczny dzień, biologię zostawiam na niedzielę, no i matmę też

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
dziewczyny to co dzisiaj przeżyłam to nikomu nie życzę nie będę pisała tego na forum bo to nie miejsce . Jedynie co mogę napisać to to że uratowałam w pewnym sensie koleżance siostry życie lekcje PO jednak w życiu mogą nam się przydać . To był koszmar!

jestem dziś wykończona głowa mnie boli . przepraszam za brak interpunkcji ale klawiatura szaleje a nie chce mi się resetować .

dobranoc

Cytat:
Idę zaraz spać
Poklikłam Wam

Cytat:

buzi;*
Dobranoc i dobrej zabawy

Cytat:
wzorem Beaty sobie zrobiłam listę wszystkiego, co mam zrobić
Ja tez mam listę Inaczej bym się chyba nie zmobilizowała :P

Kuurka przez tą naukę nawet herbatkę z nowym kolegą musiałam przesunac noo ale to się nadrobi Nie wiem skąd mi się taki power do nauki włączył i skąd ta nagła miłośc do chemii ( a pomyślec że jeszcze rok temu miałam z niej 2 na półrocze na podstawie )tylko bio się nie mogę czepic, jakoś mnie nie interesują tematy inne niż człowiek

Ok oczy mi się kleją, idęe spac

Kolorowych Żbiczusie

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 08:36   #326
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
na 100 % bym go rzuciła. raz uderzył, uderzyłby drugi raz. nie dzierżę damskich bokserów.

dzień dobry.
śniadanie zrobione, kawa na stole, zabieram się za "Zdążyć przez Panem Bogiem". Niestety ebook, bo książki nie wypożyczyłam ;/

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 08:41   #327
malenstwo5
Wtajemniczenie

Hej ;*
Dzisiaj mam plan, żeby zająć się biologią, skończyć mój konspekt, porobić zadania z matmy(graniastosłupy, ostrosłupy) i porobić trochę słuchanek z angielskiego Jeszcze wieczorem z TŻetem planuję się spotkać Ciekawe czy dam radę z moim lenistwem

Jeśli mnie by facet uderzył to bym oddała i więcej nie chciała z nim gadać.

Stary 2010-03-06, 10:01   #328
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
A na wfie mamy teraz jakieś próby i Wam się pochwalę, że mam po kolei piątki - wiszenie na drążku, dzisiaj równowaga. Ani razu nie spadłam z równoważni. Babka do mnie, że mogę iść na pilota taa, z moim wzrokiem...
Hehe wiszenie na drążku to moje ulubione ćwiczenie (oprócz tego i skoku przez kozła/skrzynię innych nie lubię)

Widzę, że mało piszecie, pewnie wszyscy się uczą Z resztą ja też idę robić za moment kolejny przewalony arkusz z matmy... a później Quo Vadis wiecie, w porównaniu do tych wszystkich 'filozoficznych' i ciężko napisanych lektur, to to sie czyta baaardzo szybko wszystko od razu jasne, żadnych podtekstów

Miłego dnia
Stary 2010-03-06, 10:04   #329
star15
Zakorzenienie

Dzień dobry. ;**

Cytat:
uznałabym, że mnie nie szanuje i pogoniła w piz*u.
bez przesady.

Beata, to oświecienie mnie rozbroiło.

ja kliknęłam

Ja byłam lepsza z amoniakiem w moczu.
Dziemkować, niech Ci Bozia w procentach wynagrodzi. ;**

Cytat:
Szpadaj a już się cieszyłam na ten tydzień wolnego już widzę, jak się o tym wszyscy w klasie dowiedzą...
Ja jestem miłą stypendystką, mam już doświadczenie

U mnie jakoś nie ma takich akcji albo ja ich w ogóle nie widzę. Dzisiaj to ja akurat musiałam autem na Tżta czekać, bo sobie zrobili zebranie w sprawie Dnia Kobiet. Tż: "daj spokój, co oni wymyślili " mam się bać poniedziałku?

Zaraz kliknę, Oli też. Bo zapominam

-----
Jeszcze nie napisałam wcześniej, że wczoraj do 2 uczyłam się na dwie kartkówki z polskiego i angielski i co? Kartkówek nie ma, bo przełożone, angielskiego też, bo babka zapomniała, że ma szkolenie Mój plan na poniedziałek (nawet DK nie ratuje ), a normalnie mam na 10, na 3. lekcję:
1. lekcja - sprawdzian fizyka, optyka kwantowa, przychodzimy dodatkowo, żeby lekcji nie marnować
2. - ten nieszczęsny polski - Ferdydurke + Borowski
3. - ang i reakcje z Domu
długa przerwa - zaległa kartkówka z angielskiego, która miała być dzisiaj
oddanie krwi
później do 9 godziny w szkole, bo dodatkowa matma i dwie fizyki, a po 16 może wreszcie nam się uda iść z prezentacją do wychowawczyni
No, więc tego, miły weekend mi się zapowiada, żeby to wszystko ogarnąć wzorem Beaty sobie zrobiłam listę wszystkiego, co mam zrobić

Wcześniej zapomniałam i to wykasowałam ^^
Z racji swojego nerwowego charakteru i skłonności do wybuchów, złości i czasami niekontrolowanych zachowań po jakimś czasie na spokojnie bym o tym z nim porozmawiała.
Mam już doświadczenie - jak to brzmi. doświadczona stypendystka.
A u mnie chłopcy chyba nic nie szykują na DK, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, no ale mogę mieć zaległości ze względu na to, że nie było mnie 3 dni w szkole.
Bój się, bój, chociaż myślę, że szczytem ich pomysłowości będą.. tulipany?
A my nie będziemy omawiać Ferdydurke, tj.nie kazała nam czytać. Powiedziała, że obejrzymy sobie film na lekcji i będziemy czytać fragmentarycznie i od razu interpretować. Uznała, że to dla nas za trudne (kl. matematyczna. ).

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
na 100 % bym go rzuciła. raz uderzył, uderzyłby drugi raz. nie dzierżę damskich bokserów.

dzień dobry.
śniadanie zrobione, kawa na stole, zabieram się za "Zdążyć przez Panem Bogiem". Niestety ebook, bo książki nie wypożyczyłam ;/
Zgadzam się, że jak raz się posunął do takiego kroku, to i drugi raz to zrobi.

Studentka
Stary 2010-03-06, 10:59   #330
begirl222
Raczkowanie

Hej dziewczyny, też piszę w tym roku maturę, chętnie się przyłączę do dyskusji

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości