|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Na ujocie raczej zawszę rozszerzenie liczy się dwa razy bardziej niż podstawa. Cytat:
![]() Ale nikt jeszcze nic nie powiedział nam, kiedy mamy ustne... Czytam Quo Vadisa W szkole kompletnie nic się nie dzieje. Właśnie sobie ściągam lostów, bo jestem trochę do tyłu, to dziś wieczorem 2 odcinki polecą a już 8 marca 90210 Wiem, że chyba teraz nie powinnam oglądać seriali, ale... cóż.Idęę
|
|
|
#302 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
to ja też się pochwalę swoimi terminami matur
![]() 4.05. polski 9:00-P 14:00-R (tak jak myślałam sama będę pisała rozszerzenie ![]() 5.05. matma 9:00 6.05. angielski 9:00 10.05 angielski-ustny 11:55 13:05 polski-ustny (uwaga! godzina 13:00 )17.05. historia 9:00 No i całe matury kończą mi się 17 maja Z tego co wiem w komisji z ustnego trafiły mi się sami luźni nauczyciele.
|
|
|
|
#303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam przed komputer z obiadem.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ------------ To zmykam do M.
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam tak:
4.05 polski podstawowy pisemny 5.05 matematyka podstawowa i rozszerzona 6.05 angielski rozszerzony pisemny 19.05 francuski podstawowy pisemny 21.05 polski ustny 28.05 angielski rozszerzony ustny A francuski ustny nie wiem kiedy, bo mam go zdawać w innej szkole ![]() W ogóle usłyszałam UJ jak ktoś by chciał się wybrać na dzień otwarty UJ czy UEK, mogę służyć jako przewodnik po mieście
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja napisze ja mi to poukładali
![]() 04.05.10 9.00 j. polski poziom podstawowy pisemny 05.05.10 9.00 matematyka poziom podstawowy 14.00 matematyka poziom rozszerzony 06.05.10 9.00 j.angielski poziom podstawowy pisemny 10.05.10 9.00 biologia poziom rozszerzony 17.05.10 14.00 chemia poziom rozszerzony 18.05.10 8.00 j.angielski poziom podstawowy ustny 25.05.10 9.30 j.polski poziom podstawowy ustny Więc trochę mi to porozkładali. No i ustne mam z innymi klasami ( znaczy się moja klasa dzień wcześniej ma:P) bo pisze biologię i chemię :P A tak w ogole niech mi któras da takiego super mocnego kopa na motywację Ten zbiorek do chemii tak lezy i czeka az cos zrobie a ja do niego nie podchodzę nooo...
Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2010-03-05 o 18:23 |
|
|
|
#306 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko 50?! ![]() spadaj ![]() Cytat:
(ten chłopak sam układa matury, bo te co były dotychczas można se samemu wydrukować i zrobić)no dziś pytałam już ale... nie wiadomo jak w tym roku będzie to wygladało, bo matma obowiązkowa jest pierwszy raz przecież.wiesz, złożyć zawsze możesz, ale fakt, że z R matmą nic nie traciłaś, a mogłaś zyskać ![]() ale już trudno, taką podjęłaś decyzję i ona też jest dobra i też ma swoje plusy. bo jakbys zdecydowala się na R, to nie wierzę, że nic byś nie robiła z tej matmy... musiałabyś poświęcić biologię lub chemię na jej rzecz i tak ![]() ja też po 22 to tylko spojrzę na podręcznik jakiś i od razu usypiam ![]() Cytat:
no to 17 trzymamy za siebie kciuki nawzajem ja biol, Ty pol.z koleii 18 ja o 12:45 mam nadzieję znac już wynik ustnego polaka... ![]() ale angol szybko idzie, to w końcu... angol, do wyćwiczenia. dobrze, że bedzie ten prezent ![]() Cytat:
?Cytat:
![]() ![]() wiecie... chyba jestem coraz bliższa decyzji o studiach...
|
|||||
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dowiedzieć się, co ze stypendium w poniedziałek dostanę 4 stówy ![]() Ale moja szkoła jest boooska ![]() ![]() "![]() U mnie też, piątka od 90% Cytat:
![]() Ej, Żbik, co Ty gadasz, jaki ustny podstawowy? ![]() Pooowiedz ![]() Cytat:
Że nie zdajesz ustnego ang P?---------- Przyszłam do domu, pospałam 2,5 h i już mi lepiej. Bo te 7 godzin to na mnie za mało
|
|||
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny to co dzisiaj przeżyłam to nikomu nie życzę
nie będę pisała tego na forum bo to nie miejsce . Jedynie co mogę napisać to to że uratowałam w pewnym sensie koleżance siostry życie lekcje PO jednak w życiu mogą nam się przydać . To był koszmar! jestem dziś wykończona głowa mnie boli . przepraszam za brak interpunkcji ale klawiatura szaleje a nie chce mi się resetować . dobranoc
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytuję, napiszę tylko to, co pamiętam.
Justyna - a no widzisz, wszędzie tak jest. ![]() No i gratulacje za stypendium! Mądryś Żbik. ;** tylko nie bądź taką stypendystką, o jakiej opowiada Ala bodajże czy ktoś cały czas. ;p Mi do stypendium daleko, miałam 4,1 na semestr. Beata - nie śmiej się, jestem na 190str. Granicy, zostało mi 60. To tego, TŻ ode mnie poszedł, śmiał się, że mój kwiatek - ten co od niego dostałam, wygląda jak patyk. ![]() I jutro jedzie do Warszawy. Nie lubię tego, ale zniosę, bo kupi mi prezent na Dzień Kobiet. Nie chcę mówić o tym, co dziś przeżyłam.Widzę, że nie tylko ja - Ewa Mam pytanie - co byście zrobiły, gdyby Wasz facet Was uderzył? Zastrzegam, że to nie o mnie chodzi, mnie TŻ nigdy nie uderzył. Ale pytam i chciałabym uzyskać odpowiedź.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-05 o 21:29 |
|
|
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak coś to bym chyba skopała tak że by nie wstał o_O ale ok. Podejrzewam że chodzi Ci o to, czy bym z nim została? Cóż... nie xdRzekł ekspert teoretyczny ds. związków i miłości. |
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś taka twarda, że się boją? : >
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja już wiem kiedy mam matury wszystkie ![]() 04.05 - polski 05.05 - matma 06.05 - angielski 07.05 - WOS 10.05 - biologia 11.05 - polski ustny 18.05 - angielski ustny Więc w miarę szybko będę po maturach Trochę martwi mnie to, że z angielskiego ustnego mam babę która jest ostra strasznie szybko mówi ![]() Tak w ogóle to nic mi się nie chce ostatnio.. I chyba choroba mnie bierze
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Najwyraźniej
![]() Chociaż dzisiaj jak wyszłam ze szkoły to zobaczyłam chłopaków koleżanek z klasy jak czekają na nie wiernie, i śmiałam się że robią komitet powitalny a moment później sobie pomyślałam, że też bym chciała, żeby ktoś tak na mnie czekał, i mieć z nim taką więź, jak one z nimi. Chyba się robię sentymentalna na starość. |
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiem za Martynę - chodziło o to, że napisałaś oświecienie, zamiast oświecenie.
![]() Cytat:
![]() Żartuję. Czasami tylko po którąś chłopak autem przyjedzie, ale nie ma z tego szpanu. Lubię dziewczyny z mojej klasy. Po mnie TŻ czasami przyjdzie, jak akurat jest na mieście. ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Klikały Żbiki dziś w mój bannerek? można 2 razy dziennie, będę wdzięczna.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-05 o 22:03 |
|
|
|
|
#317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klikałam Ci rano, potem z komputera brata, później na wątku ![]() Wpisałaś się na listę obecności w KKV ?
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-03-05 o 22:14 |
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisałam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę zaraz spać
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tego.. dobranoc. ;*
|
|
|
|
#321 |
|
Wtajemniczenie
|
Okej
![]() Dobranoc ;*
|
#322 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny ! mam pytanie w związku z prezentacją maturalną z polskiego! Co należy wpisać w literaturę podmiotu przy temacie " dlaczego niektóre wyrazy stają się modne. omów temat na wybranych przykładach ze współczesnej polszczyzny" ?
może któraś z Was ma ten temat albo przynajmniej orientuje się jak zabrać się za bibliografię takiej pracy ? z góry dzięki za wszelką pomoc
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez przesady. Cytat:
Beata, to oświecienie mnie rozbroiło. ![]() ja kliknęłam ![]() idę spać ;* pojawię się pewnie dopiero w poniedziałek, bo jutro urodziny mojej G. no i niedzielę będę odsypiać pewnie. ![]() buzi;*
|
|
#324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No myślałam, że jako dodatkowy
Cytat:
a już się cieszyłam na ten tydzień wolnego Ja jestem miłą stypendystką, mam już doświadczenie ![]() Cytat:
" mam się bać poniedziałku? ![]() Zaraz kliknę, Oli też. Bo zapominam ![]() ----- Jeszcze nie napisałam wcześniej, że wczoraj do 2 uczyłam się na dwie kartkówki z polskiego i angielski i co? Kartkówek nie ma, bo przełożone, angielskiego też, bo babka zapomniała, że ma szkolenie Mój plan na poniedziałek (nawet DK nie ratuje ), a normalnie mam na 10, na 3. lekcję:1. lekcja - sprawdzian fizyka, optyka kwantowa, przychodzimy dodatkowo, żeby lekcji nie marnować 2. - ten nieszczęsny polski - Ferdydurke + Borowski 3. - ang i reakcje z Domu długa przerwa - zaległa kartkówka z angielskiego, która miała być dzisiaj oddanie krwi ![]() później do 9 godziny w szkole, bo dodatkowa matma i dwie fizyki, a po 16 może wreszcie nam się uda iść z prezentacją do wychowawczyni ![]() No, więc tego, miły weekend mi się zapowiada, żeby to wszystko ogarnąć A na wfie mamy teraz jakieś próby i Wam się pochwalę, że mam po kolei piątki - wiszenie na drążku, dzisiaj równowaga. Ani razu nie spadłam z równoważni. Babka do mnie, że mogę iść na pilota taa, z moim wzrokiem... ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Wcześniej zapomniałam i to wykasowałam ^^ Z racji swojego nerwowego charakteru i skłonności do wybuchów, złości i czasami niekontrolowanych zachowań po jakimś czasie na spokojnie bym o tym z nim porozmawiała. Cytat:
![]() No buzi, buzi ![]() Też idę, w końcu trzeba odespać (te 2,5 h w dzień się nie liczą )
|
||||
|
|
|
#325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekowac
Pomogło Zrobiłam 100 zadań z chemii Jutro też sobie robię chemiczny dzień, biologię zostawiam na niedzielę, no i matmę też Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez mam listę Kuurka przez tą naukę nawet herbatkę z nowym kolegą musiałam przesunac noo ale to się nadrobi Nie wiem skąd mi się taki power do nauki włączył i skąd ta nagła miłośc do chemii ( a pomyślec że jeszcze rok temu miałam z niej 2 na półrocze na podstawie Ok oczy mi się kleją, idęe spac Kolorowych Żbiczusie
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry. śniadanie zrobione, kawa na stole, zabieram się za "Zdążyć przez Panem Bogiem". Niestety ebook, bo książki nie wypożyczyłam ;/
|
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;*
Dzisiaj mam plan, żeby zająć się biologią, skończyć mój konspekt, porobić zadania z matmy(graniastosłupy, ostrosłupy Jeszcze wieczorem z TŻetem planuję się spotkać Ciekawe czy dam radę z moim lenistwem ![]() Jeśli mnie by facet uderzył to bym oddała i więcej nie chciała z nim gadać.
|
#328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(oprócz tego i skoku przez kozła/skrzynię innych nie lubię)Widzę, że mało piszecie, pewnie wszyscy się uczą Z resztą ja też idę robić za moment kolejny przewalony arkusz z matmy... a później Quo Vadis wiecie, w porównaniu do tych wszystkich 'filozoficznych' i ciężko napisanych lektur, to to sie czyta baaardzo szybko wszystko od razu jasne, żadnych podtekstów Miłego dnia
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;**
Cytat:
Ja byłam lepsza z amoniakiem w moczu. Dziemkować, niech Ci Bozia w procentach wynagrodzi. ;** Cytat:
doświadczona stypendystka. A u mnie chłopcy chyba nic nie szykują na DK, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, no ale mogę mieć zaległości ze względu na to, że nie było mnie 3 dni w szkole. Bój się, bój, chociaż myślę, że szczytem ich pomysłowości będą.. tulipany? ![]() A my nie będziemy omawiać Ferdydurke, tj.nie kazała nam czytać. Powiedziała, że obejrzymy sobie film na lekcji i będziemy czytać fragmentarycznie i od razu interpretować. Uznała, że to dla nas za trudne (kl. matematyczna. ).Cytat:
|||
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, też piszę w tym roku maturę, chętnie się przyłączę do dyskusji
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

a już 8 marca 90210

Ten zbiorek do chemii tak lezy i czeka az cos zrobie a ja do niego nie podchodzę nooo...

A arkusz, może był z tych trudnych? 

ja biol, Ty pol.

)
ale to się nadrobi