|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
Cytat:
No a potem znowu trzeba będzie poczekać, aż ciotka będzie mogła przyjechać
|
||
|
|
|
#3722 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cześć żonki. Pierwszy raz jestem z Wami w weekend
.Podczytywałam Was w tygodniu, ale miałam nawał w pracy i nie mogłam pisac. Do tego złapało mnie jeszcze małe przeziębienie i niezła sprzeczka z męzem - oj było cieżko, ale w końcu udało sie wyjaśnić nieporozumienia (sprawy rodzinne, jak zawsze bardzo trudno jest każdemu w rodzinie dogodzić). Moge Wam polecic super danie na obiadem - ryba morska - filet w sosie smietanowo cebulowy. Kawałki ryby opsypać wegetą, obtoczyć w mące i uskażyć. W garnuszku zeszklić 2 cebuli na łyżce masła, dodać śmietany - ok, 1/2 szkl. jak się zagotuje, to zalać tym sosem ryby i dusić 10 minut. Super smakuje, a jest proste jak ... no wiecie ... gotowanie wody . AGATKO - PANNO NASZA - SUPER, ŻE TAK SPRAWNIE POSZŁO . Teraz z pewnoscią przydałoby sie małe sanatorium na odreagowanie nerwów . Przynajmniej 2 tygodniowa zmiana klimatu Martucha - tobie humorek cały czas dopisuje - bedzie super grzeczna dzidzia .MisQa- mam nadzieje, ze dasz rade zniesc poranne nudności - zauważyłam, ze jak wstawałaś po 5, to nie było problemów . Teraz jak leżakujesz, do 7 to się pojawiają - oczywiście żartuje,zawsze miło wspominam twoje poranne zaglądanie na wizaz. Twin- super relacja , jak milo sie wraca do "tych" dni.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-03-05 o 20:33 |
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia kup w aptece kompleks wit.B. Po paru dniach Ci zniknie.
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
witaminka B oraz smarowane sztyftem mi bardzo pomada nivea z miodem tak troszke tłuściutka ale o to chodzi zeby zmniejszyć ból i nawilżyc bo jak suche to sie obkurcza i pęka ja w pracy przy oklejaniu auta dostałam uczulenia od benzyny i zimna i mam całe ręce czerwone i popękane jezu nie potrafiłam sie wykąpac tak bolało a ja sie znow pożarłamz mężem o duperele własciwie od1,5 misiąca robi mi obiecane ramy do obrazów wydrukowałam piekne zdjecia 4 wielkie i miał zrobic i od tygodnia juz codziennie go pytam kiedy zrobi i we wtorek mi powiedział ze do konca tygodnia na bank no i co? pytam sie wczoraj jak ramy a on mowi ze te ramki to co najmniej 3 dni bo lakier musi wyschnąć a nawet nei zaczął ich robic i mu dzis nagadałam ze wiecznie cos obiecuje i nic z tego nei wynika ze mam to gdzies i zamówie je u innego stolarza to po południu zadzwonił zeby mu podac te wymiary zdjęć bo zgubil kartke i ze wroci pozno bo bedzie składał ramki nie mam siły juz do neigo az mnie z nerwów boli zołądek
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-03-05 o 21:41 |
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam humoru dzis, w sumie juz wczoraj dola zlapalam
![]() moge prosic o kliczki
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dziś kliknęłam
![]() czemu masz doła?
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-03-05 o 21:43 |
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
jakies zale sie we mnie obudzily do calego swiata
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zajrzyj tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post17661797 |
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak juz nie nadrobię
|
|
|
|
|
#3733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, dzisiaj miałam pierwsze seminarium dyplomowe, jestem na II stopniu pierwszego stopnia... i już mamy zaczynać pisać pracę... Półtora roku, mamy czas a tu taki pośpiech. Promotorka powiedziała, że chciałaby widzieć do końca czerwca wybrany temat, spis treści i pierwszy dział
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2010-03-05 o 22:11 |
|||
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam tez pracę mgr opublikowac a tu juz prawie 2 latka minely a ja sie ociągam... ale leń ze mnie
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
trafiłam dziś do jednego z polecanych na miejskim forum dentysty i jestem zadowolona - już nic nie boli
![]() Cytat:
chyba z antyradia znam (tam często fajne rockowe covery znanych przebojów są )P.S. A co do weselnych piosenek, to podoba mi sie pomysł duetu ![]() Uwielbiam np. piosenkę z Moulin Rogue, tylko ona jakos niespecjalnie taneczna jest... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-YsMvzgeSuI
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-05 o 22:27 |
|
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojecia ile arow bo tutaj sie to inaczej mierzy ![]() musze zapytac TZeta jak wroci z pracy i dam znac no roznica roznica jest do sprzedania chcesz kupic?
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Im szybciej tym lepiej... pozniej zostanie mniej do napisania na magisterce tez nas bardzo szybko zmobilizowali ![]() nie planuje wyjazdy z Polski, choc domek fajny i dosc duzy kiedys myslelismy o wyjezdzie do Stanow. TZ w Chicago ma babcie, ale przeraza mnie trudnosc w uzyskaniu stałego pobytu, a tu już sprawia, że wyjazd zostaje przekreslonyTak w ogole ja od frana na wizazu, bo mnie kaszel meczy i spac nie moge
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz to juz nie ma znaczenia o której wstane bo najgorzej jest w dzień i wieczorem , już nawet jeść nie dam rady, a wcześniej jak opętana wszystko miotłam ![]() idę ciacho robić, jak nie wróce za godzine to po pomoc dzwońcie, bo pewnie będe leżeć w kuchni na podłodze
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
dzieku bardzo
dzis kupię.męzul poleciał do sklepu po nutellę bo nalesników mu sie jak co sobota zachciało, a tu nutelli brak. ech... w ogóle to sie troszkę wystarszyłam, bo wazymy sie z TZ zawsze w sobotę rano. ja wiedziałam ze ostatnio przez tę prace straciłam apetyt. wchodze na wage a tu przez tydzien 1,5 kg mniej (a przy mojej wadze to duzo) teraz waze 49,5kg (a najlepiej sie czuje jak mam 52kg) ech.... męzul dzis wysłała mojej mamie zyczenia spóźnione z okazji dnia tesciowej a ona mu odpisała, ze "dziekuję bardzo najukochńszemu z moich zięciów" TZ zdębiał. bo on jedynym zięciem (mam jeszcze 10 lat młodszego brata tylko, wiec mam innego ziecia miec nie bedzie) i teraz mi wkręca, ze moze ja go zdradzam i mam innego męza na boku |
|
|
|
#3741 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Oooo matko ile Wy żeście napisały znów![]() Co do sukienki ślubnej i dodatków to mama mi płaciła za kiecę i inne rzeczy, bo się uparła, że mi zasponsoruje. I chodziła ze mną oglądac i mierzyć, ale nic nie narzucała. Wszystko wybrałam sama No i kieca teraz leży złożona w kostkę w szafie, miesiąc temu zaniosłam ją do rodziców jak się przeprowadzaliśmy. No i wstyd się przyznać, ale jeszcze jej nie wyprałam, jakoś nie było okazjiA co do płytki z wesela to my żeśmy zaufali kamerzyście, bo widzieliśmy kiedyś jego płytkę (puściła nam) i bardzo nam siępodobała muzyka więc zrobił po swojemu, ale nie wiem jakim cudem wszystko nam się podoba ![]() Misqa no to fajnie, że wracasz do prawka, na pewno się przyda *Agatek* bardzo fajna ta kieca na alegro, na wesele super No i kasa na wesele w Waszej sytuacji dobra A może tak jak dziewczyny radzą jakiś drobiazg. JA teraz właśnie jestem na etapie kuchni i przypomniało mi się, ze dostaliśmy od kogoś (nie wiemy od kogo) 3ręcznie malowane płytki ścienne drewnianej ramce i wcześniej o nich zapomniała bo wydawało mi się, że po co mi one, a teraz je odkurzyłam z sterty prezentów i patrzę jak znalazł. Już powiedziałam majstrowi aby mi je potem gdzieś w kuchni przykleił. No to się ktoś zdziwi jak mnie odwiedzi![]() zabcia aaaalllleeeee obcas a Wy dalej taką zimę macie?mikakrolikowa witaj no i ciesz się tą umową nową![]() myszka_maj jeśli się przerwie stsż z UP to oni Cię wyrejestrowują i tracisz status bezrobotnego. Ale wiadomo ciąża to inna para kaloszy więc pewnie jak przyniesiesz świstek od lekarza, że jesteś niezdolna do pracy to po prostu Ci przerwą ten staż. Musisz się dopytac. stokrotka24 no super, cieszę sie z Waszego mieszkanka Nas też coś ponad 2600wyniosła cena za metr. I też utargowaliśmy 7,5tysiąca A powiedz mi co to jest blok punktowy?? Ooooo i 6mieszkań na jednym piętrze to dużo, u nas są góra 4, ale my mamy tylko 2mieszkania na piętrze. No i z kuchni, sypialni i jednego pokoju mamy widok na plac zabaw a z drugiego pokoju i salonu na śmietnik, więc prawie tak jak u Ciebie ale na szczęście śmietnik jest za drogą i śmieci są codziennie wywozone Wiesz co właścieciele zostawili nam łóżko i 3szafy i 3żyrandole, dwie rolety (co jak się urządzimy do zwrotu lampy i rolety), w kuchni nie mamy nic ani zlewu, kuchenki gazowej, o meblach nawet nie wspominam bo też nie ma. Przyniosłam od mamy stolik , dwa taborety, dwie pufy, czajnik elektr. i tak sobie zyjemy już ponad miesiąc na zupkach chińskich i pizzy. No i w weekendy wpraszamy się do rodziców, ale tylko na kolacje co się najemy na cały tydzień Na początku jest ciężko, ale powiem Ci że byłam zła, że nic w kuchni nie zostawili a teraz się cieszę, bo robię po swojemu, będę miała swoje, nowe i takie jak chcę, a nie takie jak jest. Dacie radę. A jak kredyt załatwiacie coś?A babcinym wystrojem się nie przejmuj, zrobicie wszystko od początku i tak jak Wam się podoba. A jaki macie czynsz? No i gratuluję podpisania umowy ![]() mona_ja ale masz super salon na poddaszu A i ten brąz na ścianach go przyciemnia jeszcze bardziej. Zrób białe ściany i kolorowe mebelki, albo jakieś pastelowe jasne barwy lub żywe jak wolisz. Ale bardziej kolorowo No to jak masz takie kolory w innych pomieszczeniach to do salonu została Ci zieleń, błękit, pomarańcz albo słoneczny żółty.Corii i twin-maid witajcie Twin super relacja![]() Madzialenka my mamy adres zameldowania każdy swój u swoich rodziców (bo kiedyś chcemy te mieszkania przejąć)< a adres zamieszkania i korespondencji wpisujemy nowy z własnego m. Buuuu to niedobrze ze zmianami tż, no nic musicie dac jakoś radę ![]() india83 gratuluję pozwolenia, super trzymam kciuki za kredyt.Ciekawe co tam u naszej Daysy85 bo dawno jej nie było. A ja się teraz będę chwalić Mam pracę Wczoraj rano dzwonili o 7rano, że mam przyjechać na 9, pojechałam i już od poniedziałku zaczynam Na razie przez tydzień lub dwa od 6 do 14 a później na zmiany, nawet popołudniówki i nocki, ale po 3nockach dzień wolny więc może nie będzie tak źle.
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
SSR - to fajnie, że masz prackę
zawsze to juz jakis punkt zaczepienia a pewnie po 3 miesiącach zostaniesz na dłużej ![]() heh... chyba jakieś przeziębienie mnie bierze... z mdłościami sobie w ogóle nie radzę... próbowałam juz chyba wszystkiego, wczoraj po herbatce imbirowej to dopiero miałam bliskie spotkanie z muszla klozetowa.... czasami to juz kłade się i płaczę z tego wszystkiego
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie wiadomo czy po 3 miesiacach nie przedłuza od czegos trzeba zaczac, a co to za praca?
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bij
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
pozdrowilam dziekuje
![]() gratulujeeeee ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() brzuch mnie od wczoraj wieczora boli.. macica mi rosnie... ehsss uroki
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dibry
![]() Domi- klik
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
martucha mnie też brzuch boli dzisiaj, ale z innego powodu
już drugi dzień się męczę A w ogóle to Dzień Dobry
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochana
laski jakie macie plany na weekend?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

a skarge kazdy ma prawo złożyc 

No a potem znowu trzeba będzie poczekać, aż ciotka będzie mogła przyjechać

.
. Teraz z pewnoscią przydałoby sie małe sanatorium na odreagowanie nerwów 

mi wyszło że mam oddać państwu 36 zl a TZ oddadzą 2 zl 
nie bij