|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Bierzesz w dłonie jej twarz, mówisz słowa nieznane A w jej duszy głód rozpoczyna pieśń... po pięciu czy sześciu minutach ogarnia Cię zmęczenie i robisz krok w tył.
|
|
#752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten,że ja? W takim gronie? Dziękuję Ci słoneczko ;** ~~~ Mój Ci on <3 Mój świat zawalił się tuż po twoim 'nie kocham Cię już' Zastanów się zanim coś powiesz.Kopniaka w serce byś mi nie zafundował nie?A Twoje 'to koniec' tak właśnie działa. -.- Umiera w nas niechciana miłość,jak tuli się do słowa 'było' ![]() 'Chciałam znaczyć jak najwięcej...' 'Tylko mnie poproś do tańca,jakbyś mnie kochał nad życie' |
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
Nowa jestem
Chciałam napisac, że wszystkie jesteście świetne, ale moje serduszko najbardziej podbiły te , które zaraz wypisze pod spodem ;* <3 - m4dzi4ra - hoe - ciiri - sanderson93 - PaniJana - Mrs Unfabulous - grise - Margaretta_1 - keeendy - ruda wiewiora - agg_18 - otojest - Missi_16 <33 ! jestem pewna, że o którejś zapomniałam , ale jc to dopisze w następnej wiadomości . ;* ![]() ___________________ skromnie , ode mnie .. Jest megastraszniebardzodobrze . mrr <3 kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło, kupię nóż.. zostawię tylko dwoje . ;* \ happy sad . \ tsaa . powiedzmy, że już wszystko będzie dobrze. bo do szczęścia potrzebuję już tylko CIEBIE . i zgaś słońce jak wyjdziesz ! . </3 chodź, przytul ;* / staralam się śledzic wpisy , ale proszę piszcie gdyby któryś z tych opisków należał do którejś talenciary mogłam nie zauważyc. / wiem, że nie dorównuje Wam tutaj, ale będę się starac ;* pzdr.
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Życia sobie nie wybierasz , problemy takie same
Każdy dzień to jakaś lekcja zaczynam mieć wy***ane ; ] " Wszystko czego potrzebuje to to mam i nie narzekam " Czasem starczy kilka sekund i życie nabiera sensu ;*;* Czasem starczy jedna chwila by wypełnić pustkę w sercu < 3 Nadszedł czas , że wszystko stawiam na jedną kartę ; ] Jesteś dla mnie jak tlen bez którego szybko umrę
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
boski . <3 kradnę kochana ;* ___________________ najbardziej boli jak mówisz 'kocham' , a w Twoich oczach widzę 'spier****' </3
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy, NIGDY nie pozwolę, żeby coś lub ktoś zawładnął mną do tego stopnia,
że jego odejście spowoduje wyrwę w życiu. Trzeba podejmować jakieś decyzje, do czegoś dążyć, mieć cel, nie można w nieskończoność odkładać niezałatwionych spraw. W końcu zazdrość to też uczucie, a nie każdy potrafi panować nad uczuciami. Pamiętaj: wszystkiego sama nie załatwisz, nie naprawisz, choćbyś nie wiem jak chciała. Ludzie są potrzebni, chociaż czasem dają w kość, ale bez nich ani rusz. zakochanie - szereg poważnych i nieodwracalnych zmian w uporządkowanym świecie dziewczyny.
|
|
#757 | |
|
Rozeznanie
|
od zawsze na zawsze * mrrrCytat:
i oczywiście poowodzenia życzę słonko ![]() Tylko Ewa mogła być pewna, że Adam nie miał innej. nie jesteś jedynym powodem mojego uśmiechu, ale stanowczo ulubionym. Lekceważę czas, beztrosko spędzam dzisiaj, niecierpliwie czekam jutra. 'jedyne granice to te w Twojej głowie.' -skoczysz ze mną w ogień? -nie.. -skoczysz ze mną na bungee? -nie.. -to co dla mnie zrobisz? -nic.. -to co tutaj robisz? -właśnie wychodziłem..
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Każdej nocy jest ktos kto mysli o tobie przed snem ;* niewolniczka swoich uczuć. zranione , niezrozumiane uczucie ! dlaczego tak ranisz co ? chciałabym mieć ciebie tylko dla siebie ;*
|
|
|
|
#759 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż mi się ciepło na serduchu zrobiło. dziękuję za pamięć. nie wyrabiam po prostu. za dużo nauki. dziękuję, słońce! Cytat:
dziękuję. Cytat:
ja w takim gronie ? dziękuję, miśku kochany! cieszę się, na zdrówko. Cytat:
< 3+ ciiri, Kaaate90, seventh heaven, Kofeina w RedBullach, sanderson93 - ![]() nawet nie mogę mu życzyć źle. chcę tylko wszystkiego.. czy można mieć ataki czułości? lubię, gdy lubisz. 'A pod łóżkiem trzymam czterolistne gwiazdy. Na kiedyś.' 'Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć.' A wiesz co jest najdziwniejsze ? Potrafisz korzystać z głupiego ipoda, komórki, komputera.., a z serca już nie. 'Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.'
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-03-06 o 14:22 |
||||
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
- Gdybyś był jedną z moich łez, już nigdy nie uroniłabym ani jednej
- Najważniejsze jest, aby umieć spojrzeć sobie w oczy - Człowiek jest tyle wart, ile jest w stanie kochać - Kochaj mnie tysiącami pocałunków na mojej twarzy i delikatnym dotykiem rąk - Całe piękno jest w nas, w naszych sercach jest największy skarb - Przy tobie zapominam że gwiazdy gasną - Bądź dla mnie cukrem, w tej gorzkiej kawie życia. - Żyję twoim życiem, Kocham twoją miłością, umieram twoją śmiercią... z tobą -Będziesz?Będę.Zawsze?Zaws ze.Obiecujesz?obiecuje.Wi erze ![]() - Czuję się jak w siódmym niebie gdy całuje ciebie _________________________ __________________ Moje talenty : be_kissable unlovedx3 Ejvon Szydera myszka23101 marikab LoccoAngel agatka944 ciiri m4dziar4 SlodkiUparciuch xxxLOLKAxxx Mrs Unfabulous Kofeina w RedBullach dreams_x33 grise PaniJana martiska happyend Toogether93 poprostuAsiss
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
Witam,po niezauważonej nie obecności
![]() Dzisiaj dam troszkę opisów nie swoich,więc jak były to przepraszam ... ![]() "-pieprzyć miłość, mam czekoladę! -..a moja czekolada leży w szafce już ponad 2 miesiące, ale jeszcze jej nie zjadłam. bo ja wolę miłość. " "Spalić smutki jak papierosa.Wiesz, dobrze jest czasem pomarzyć. Rzeczywistość rozczarowuje." "Mówili, że jej usta smakują jagodami. Mówili, że jej oczy w świetle księżyca mają kolor turkusowy. Mówili, że jak się złości to wygląda najpiękniej. Mówili, że takich dziewczyn jak ona nie spotyka się codziennie." "nie zbłaźnij się.. niech przynajmniej on uważa że nie wywarł na tobie żadnego wrażenia..." "Spijasz prawdę z moich ust, to są krwiste słowa, każdy wers napie.rdala jak po czystej głowa. Nie znasz dnia, ani godziny. Brutalna gra, módlcie się skur.wysyny." "- To koniec dziewczynko , twojemu kenowi wyczerpały się baterie nie możesz się już z nim bawić .- To czemu tamta barbie może ?" "Jeśli uprawiasz seks tak, jak śpiewasz, jesteś prawdopodobnie poszukiwany przez policję za wielokrotne morderstwo." "– Powiedz mi, czy ty miałaś wychowanie muzyczne w szkole? – Tak. – Pamiętasz adres szkoły? Pójdź i podłóż ogień, niczego cię nie nauczyli." – Męczyźni są z Marsa... – ... a kobiety ze Snikersa. I moje: - To już jest koniec,kochanie,nie ma już nic. - Ale ja Cię kocham ! - Wypluj to słowo przez lewe ramię i popukaj w niemalowane drewno, żaden facet ku*wa nie będzie mnie nałogowo ranił ! I kiedy ją pocałował,aż kipiałam ze złości.Czułam się jakby wbijał mi tysiące sztyletów w serce,ba,wyjął mi to serce i w dodatku spalił na stosie. - Zabiję drania ! - Jakie tortury mu wymyśliłaś ? - Zauroczę go,a potem w brutalny sposób,perfidnie i zarazem namiętnie go pocałuje. - i to ma niby być kara ? - Potem powiem mu,że go wkręcam,że to był żart. Wyjęła talię kart i podarła z kier,króla,damę i waleta,po czym rzekła. - Trójkącika miłosnego nie będzie ! Pewnie i tak tego nikt nie przeczyta,ale co tam
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-03-06 o 14:32 |
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=RozowaSkeyterka;176 73627]- Gdybyś był jedną z moich łez, już nigdy nie uroniłabym ani jednej
- Najważniejsze jest, aby umieć spojrzeć sobie w oczy - Człowiek jest tyle wart, ile jest w stanie kochać - Kochaj mnie tysiącami pocałunków na mojej twarzy i delikatnym dotykiem rąk - Całe piękno jest w nas, w naszych sercach jest największy skarb - Przy tobie zapominam że gwiazdy gasną - Bądź dla mnie cukrem, w tej gorzkiej kawie życia. - Żyję twoim życiem, Kocham twoją miłością, umieram twoją śmiercią... z tobą -Będziesz?Będę.Zawsze?Zaws ze.Obiecujesz?obiecuje.Wi erze ![]() - Czuję się jak w siódmym niebie gdy całuje ciebie _________________________ __________________ Moje talenty : .. -happyend dziekuje . Talenciaro < 3 |
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
"Mogłabym umrzeć w katastrofie lotniczej.
To byłaby dobra forma odejścia. Nie chcę umierać we śnie albo ze starości. Chcę poczuć jak to jest..."
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-03-06 o 14:36 |
|
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
unlovedx3 – ładnie się zapowiada, kochana, dziękuje
RozowaSkeyterka – wielki , kila czuj się okradziona ; ) pysiu ![]() 'Bez stresu Jest looz, ChillOut...' 3oda Kru Moje: Ty pójdziesz ze mną kupiĆ buty, Ja będę z Tobą grzebaĆ przy samochodzie... Każesz mi byĆ cierpliwą, jeśli uda się możesz mi się oświadczyĆ
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
m4dzi4ra - alez nie ma za co ;*
i dziękuję . ;*** PaniJana - <3 ;* również nie ma za co ;* ___________________ beans, beans, beans jessie ate some beans he was happy, happy happy!
Twe oczy. Milion słów. Nic więcej. <3 by Mrs Unfabulous . Edytowane przez unlovedx3 Czas edycji: 2010-03-06 o 14:49 |
|
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Ciebie teżż okradłamm! ;D ______________________ 'Giń! Ty pieprzony gnojku!' Poczułam w sobie przypływ złosci...! ;[ 'Mam ochote wziąĆ cegłę i walnąĆ Ci prosto w łeb. Tak zebys juz nie wstała!' Gubię sie wewnątrz samej siebie... ;( czas się obudzić, wyjaśnić co trzeba słucham zdarzeń i nie nadążam by notować to wszystko w zeszycie.. Po prostu jest mi wstyd... Przepraszam... Te wszystkie słowa nie mają sensu.. itak mnie ignorujesz.. Im mniej słucham tym mniej mówisz.. Potrzebuję trochę miejsca do oddychania, jestem o krok od krawędzi... zaraz się rozbiję.! Chcę zniknąĆ... Uciec od Tych wszystkich pogmatwanych, głupich spraw i dziecinnych zachowań najwazniejszych osób w życiu..! _______________________ to tyle życzę pogodnej soboty Beez smutków! ;**
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
A miłość tylko pogłębiała mnie w większej samotności, zamiast nauczyć kochać.
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Love_HateYOU - ja czytam
i kradnę!______ Będę egoistką i nie podzielę się Tobą z nikim! x3 Mój pluszowy miś od 13 lat nie miał imienia. Dziś dostał.! Ma na imię tak jak Ty! <3 `kochaj mnie, mimo wszystko! <3 Kocham Cię tak, jak kochałam bajki, kiedy byłam dzieckiem!<3 Kocham kiedy nazywasz mnie blondyneczką! x3 - Musisz przyjść. Potrzebuję Cię.! - Gdzie mam przyjść? - Do mnie... - Co się stało? - Mój miś jest w praniu i boję się sama spać, a jestem pewna, że dzisiejszej nocy wyjdą z szafy złe potwory i będą chciały mnie zjeść! - Zaraz tam u Ciebie będę! ![]() [autentyczna rozmowa z kolegą]
`Pokochaj moją nieidealność x3 Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! Edytowane przez Cholerna_Realistka Czas edycji: 2010-03-07 o 10:31 |
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - Dziękuję słodziaku ;****
w takim gronku się znaleźć to zaszczyt. ![]() Love_HateYOU - ja czytam :P super są ;* Myślę, że jestem tu gdzie powinnam. Nie zmienisz mnie, choćbyś bardzo tego chciał. Bezsens w każdym twym słowie... Nie wierzysz? Każdy Ci to powie. A teraz gdy znalazłam Cię obdarzę dozgonną miłością. Ona jest inna. Taka nie dla Ciebie, bo nie naiwna. I daruj sobie ten szyderczy uśmiech. Mamy tylko nas... mamy tylko to. Oprócz szczęścia które mam dzięki wam nic więcej mi nie potrzeba. W tych czasach okładka jest najważniejsza. Nikt nie patrzy na serce, charakter. Liczy się szpan. I nic więcej. . .
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za pochwały bo mi mignęły --- falują membrany teraz mam dla kogo budzić się i funkcjonować od rana. codziennie rano myslę o Tobie, w południe, po południu, i wieczorem. a w nocy zasypiam z myśla o Tobie. dla Ciebie zrezygnowałam z okularów- bo lubisz patrzeć w moje oczy, noszę cześciej spódniczki - bo lubisz moje nogi, ubieram się wiosennie nawet zimą - bo wiem ze mnie ogrzejesz. nie zmienie swoich wad, mogę jedynie z nimi włączyć. koronkowe majtki. staraj się walczyć o to co kochasz ze wszystkich sił. Lubię gdy Twój goracy oddech błądzi po moim nagim ciele |
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
talenciary. ; ***
`po raz kolejny karmisz mnie kłamstwami. `I`m so hard. `nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą. `przyciągacz wzroku, prowokant marzeń `gdyby tęsknił to by powiedział. gdyby chciał to by napisał. gdyby kochał to by się umówił. bez ale. kropka. a teraz to zapamiętaj. `wtulona w Twoje ramiona.. Czuje , że ma miłość jest odwzajemniona. `w moich oczach jesteś doskonały. dla mnie idealny. ;*
|
#772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trudno mi nie poddać się Twojemu urokowi. Chcę zmrozić Cię wzrokiem. Nie mogąc się powstrzymać, uśmiechnęłam się łobuzersko. Próbował - po raz kolejny - zrozumieć moje procesy myślowe. Mam jakąś cholerną obsesję na Twoim punkcie. rozważna, ostrożna, odpowiedzialna. dajmispokój. |
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Pozwól, aby to moje dłonie grzały Twoje serce.
I nawet naszych kłótni kiedyś będzie Ci brak... Chciałabym Ci tyle powiedzieć, ale przy Tobie zapominam jak brzmią litery. -Jaki on ma kolor oczu? -Nie wiem, ale na pewno jest to mój ulubiony kolor. -Jesteś gwiazdą. -Masz rację, dzielą nas lata świetlne. Już kilku mężczyzn w jej życiu wyznało jej miłość. Różnie : słodkimi wyznaniami, oddaniem, czułymi gestami, czynami. Ale to on powiedział "Albo Ty, albo żadna inna" i to sprawiło, że jedynie jemu uwierzyła w stu procentach. Z perspektywy czasu zdaję sobie sprawę z tego, że od początku życie dawało mi ostrzegawcze znaki. Gdy pierwszy raz powiedziałeś 'kocham cię' rozpętała się burza. Po naszym pierwszym rozstaniu słońce grzało kilka dni i każde popołudnie było rozkosznie wiosenne, choć był to luty. Kiedyś, gdy szliśmy ulicą wiatr był tak silny, że zepchnął mnie w ramiona jakiegoś chłopaka, który przechodził obok. Nie zauważyłam, że świat robi wszystko, aby mnie uchronić. Uchronić od tego cierpienia, które miało nadejść...
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słoneczko . <3 ;*** dziekuję . ;* taki zaszczyt mnie kopnął . ;* i te u samej góry kradnę kochana . ;* ![]() _________________ zjadłam dziś 3872976423756784 m&m'sów. ![]() Skoro wiara czyni cuda , trzeba wiarzyc, że się uda .
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
o dziękuję bardzo misiaczku
Cytat:
ja wśród takich talenciar ?! dziękuję a tak poza tym to Cię perfidnie okradam w tym momencie <333 ! -------------------------------------
wyobrażam sobie Siebie na balu w pięknej, czerwonej sukni. diamentowych szpilkach i elegancko upiętych włosach razem z Tobą moim księciem. tym czasem jestem na brudnej ławce ubrana w dżinsy i t-shirt mam dziurawe trampki i rozczochrane włosy chociaż w takiej sytuacji nie przeszkadza mi to bo jestem z Tobą moim księciem. idę jak dziwka w czerwonych stringach. marchewkowy zawrót głowy. jak to mówią łatwo przyszło łatwo poszło. żegnam PANA.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
'Bo obiecałam sobie, że nie pokocham nikogo tak mocno, żebym nie mogła być całą, kompletną osobą bez niego..'
'Miał tyle taktu, co lawina i tyle egocentryzmu, co tornado, ale nigdy nie przyszłoby mu na myśl, że mogłabym go kochać i oczekiwałabym tego samego od niego.' 'Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy' 'Wiem, że nie powinnam, ale i tak życzę Ci wszystkiego najlepszego z tą kolejną " na całe życie" ... ' 'Uczucia są częścią świata, którego nie znam, świata, w którym nie istnieje ani czas, ani przestrzeń, ani granice.' 'Nie mówię że nie mogę bez Ciebie żyć. Bo mogę. Tyle że nie chcę.' 'Wyobraź sobie, że twoja miłość trwałaby dłużej niż moja..' 'Bo ja lubię do Ciebie pisać. Z różnych powodów. Między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedziała, że myśle o Tobie.' 'Nie potrafię już odnaleść swoich punktów odniesienia, zatracam zdolność refleksji i poczucie obiektywizmu.' 'Stoje pod prysznicem, myśle o Tobie. Ściśnięte pięści, zaciśnięte powieki, z których coś leci, ale sama nie wiem czy to łzy czy woda. Zimny, wręcz lodowaty strumnień wody oblewa moje ciało. Zsuwam się po ścianie. Opadam w kałużę wody i leżę.. Przed oczami mam wszystkie obrazy ostatniego roku. Twoje miny, ruchy, Twój głos. Podnoszę się. Wycieram. Ubieram w piżamę. Kładę się do łóżka, znów zaciskam mokre powieki, tym razem od łez. Łez, które próbują zmyć ze mnie Twój obraz...' 'I on tak szeptał mi to do ucha, a ja ze łzami w oczach zakochiwałam się w nim coraz bardziej. W takich momentach chciałam być dla niego wszystkim. Różańcem i ladacznicą. I nigdy go nie zawieść lub rozczarować.'
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -Ale dlaczego on??Jest tysiące innych!! -Wiesz pierwiastków którymi oddychasz też jest wiele ,ale gdyby nie tlen... Wiesz zatrzasnął drzwiami i odszedł a ja poczułam jakby całe niebo zrzuciło gwiazdy Ból w sercu nie chce za sobą zamknąć drzwi Rwąca samotność....
|
|
#778 |
|
Rozeznanie
|
Cokolwiek robisz mam ochotę siąśĆ obok
|
#779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A po wszystkim zapytałeś mnie jeszcze, czy jestem na Ciebie zła. Ta twoja wymyślona nieświadomość w****ia mnie najbardziej . Dopiero późną nocą, przy szczelnie zasłoniętych oknach, gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. A teraz? Sama sympatia do Reksia mi nie wystarczy. Nie powiem, nie powiem ci jak bardzo, nie powiem ci że tak, że potrzebuję, że chcę, że tęsknię, że mi brakuje, że czasem płaczę, że nie potrafię, że nie wiem którędy, że tak bardzo się staram, że ty i że ja, nie powiem, nie, po co. ![]() ![]() ![]() cium. |
|
|
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
hotiie - jestem ;*
papergirl - przepraszam, nie widziałam, ze dodałaś. Znalazłam je na jednym forum ![]() ------------------ On wróci, tak naprawdę to nigdy nie odszedł, ale sam jeszcze o tym nie wie. Siedzę na pomoście i łykam łzy, nie chcę, żeby ktoś czegokolwiek się domyślił. Jestem dużą dziewczynką i postąpiłam mądrze i odpowiedzialnie. Tak, tak, tak, tak... Podchodzisz tak cicho, że zauważam Cię dopiero, kiedy kładziesz mi ręce na ramionach. Opieram się o Ciebie i siedzimy, nic nie mówiąc, pogrążeni we własnych myślach. Chcielibyśmy mieć pewność, że zrobiliśmy słusznie. Wiemy, że to ostatni moment, by zamknąć oczy i rzucić się głową w dół, bez żadnej asekuracji, tylko z nadzieją, że się nam uda. Nie robimy tego. Decyzja zapadła i czujemy, że nie mamy wystarczająco dużo siły i odwagi, by pozwolić sobie na to uczucie. Wrócimy do naszego bezpiecznego życia, naszych bezpiecznych związków, poukładanego, bezpiecznego świata. Bo tak będzie lepiej, prawda...? kocham Jego głos, zapach, oczy, usta, kocham Jego dłonie, sposób w jaki się porusza, Jego ulubiony sweter, Jego włosy umyte w maminym szamponie, Jego całego, bez wyjątku. jednak najbardziej kocham Go za to, że mnie odnalazł. Nie zobaczyłeś mojej kolorowej sukienki, nie zjedliśmy razem kolacji, nie spotkaliśmy się już ponownie. Po prostu tak jak gdyby nigdy nic zniknąłeś jeszcze szybciej i bardziej niespodziewanie niż się pojawiłeś. Skrzydła jeszcze mam. Dbam o nie i pielęgnuję je sumiennie. Nie chcę i nie potrafię latać sama. Nie gniewam się na Ciebie. Spotkamy się jeszcze?.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

* mrrr

dziękuję, słońce!