|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Cytat:
Ja chyba nigdy nie przeżyłam końca lakieru
|
|
|
|
|
#2852 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Wróciłam z Targów
Mam pełno kadzidełek O zapachu wanilii, kawy, aloesu, konpi, lasu deszczowego i ... Smoczej krwi ![]() A poza tym maską karotkową Kallosa i dwie saszetki Waksa. No i nową torebkę. Podobno z Nepalu :P Oraz portfelik na drobne w kształcie łepka Kota
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to były za targi? Pewnie pisałaś wcześniej, ale nie doczytałam. |
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zupełnie nie w moim stylu jeny, czuję się taka objedzona... nie powinam tyle jeść a za chwilę powinnam zjeść kolację
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2010-03-06 o 17:10 |
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Mistrzowski tekst
![]() Cytat:
Widziałam smoczą krew tylko na jednym stoisku. Ostatnie dwie paczki wzięłam ;o
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chatul a podobno wege jesteś![]() mam taki zrąbany humor nie dość, że prądu nie miałam przez prawie 2 godz i nie ruszyłam nic a nic z pracą ech, musialam si*wyżalić
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to muszę się wybrać w końcu na te targi...
A może są jeszcze jutro, to bym poszła ? ![]() A poza tym to byłam w Rossmanie i kupiłam sobie ten olejek dla kobiet w ciąży... Jeszcze go nawet nie otworzyłam, ale nie mogę się doczekać aż go użyję dzisiaj wieczór ![]() A teraz czekam aż się ściemni i idę biegać... w końcu, nawet nie jest takie zimno na polku...
|
#2860 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
o bieganiu też myślałam, ale musi się zrobić trochę cieplej
zresztą do tego czasu to minie mi pewnie zapał do codziennych ćwiczeń ![]() dzisiaj na kolacje tylko herbatka zielona za dużo dziś słodyczy zjadłam
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie poszłam, jak ostatnio były, a były chyba 2 tygodnie temu. Ale zawsze z ciocią chodziłam, tym razem się nie zgadałyśmy, a jakoś nie chciało mi się samej jechać ![]() Wracam do geografii, beznadziejnie mi idzie |
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I zjedz kolację - białkową, jakieś jajka, twarożek, albo nawet tuńczyka. Nie wolno odpuszczać kolacji kosztem wcześniej zjedzonych słodyczy, to niedobre dla organizmu... A w ogóle to powiem wam w sekrecie, że za rok planuję zrobić albo porządny kurs dietetyki albo iść do jakiejś szkoły policealnej zaocznej raczej, właśnie na taką dietetykę... Wciągam się coraz bardziej w to
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Takie piękne szpilki widziałam w CCC
|
|
#2865 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Wegetarianie nie muszą unikać wszystkich produktów odzwierzęcych. I tak krew smocza pobierana od honorowych dawców nie jest zakazana ^^
![]() ![]() Cytat:
Są. Wstęp 10 zł.
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Chatul, jakiś tramwaj w te okolice jedzie?
Jutro rano się wybiorę, może coś aleosowego upoluję
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet nie mam sportowej kurtki do biegania za to mam ochotę na spacerek ![]() ja wiem, że powinnam zjeść kolację, ale mam tak wzdęty brzuch, że mi niedobrze a jak mi przejdzie za jakieś 2 godziny to i tak nie zjem bo postanowiłam, że nie będę jeść kolacji później niż o 18 zresztą wychodzę z założenia, że lepiej nie zjeść kolacji niż nie zjeść śniadania
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziwię się, że u Was nie ma ulgowych, u nas na szczęście są
A i normalne chyba po 7 Ale nie jestem pewna, może po 10, a może to ulgowe są po 7![]() Znalazłam pozytywny aspekt beznadziejnego rozwiązania matury z geo - wypisałam sobie, czego nie umiem z tego jednego testu i przynajmniej wiem, za co się ostro zabrać ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Więc się na niego obraziłam, dostał tylko kisiel i ryż na mleku i już jest grzeczniejszy
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie i tak wybiorę baleriny ze względu na wygodę od ostatniego lata śmigam wyłącznie w płaskich butach i bardzo się przyzwyczaiłam mimo, że wcześniej praktycznie non stop chodziłam w butach na obcasiezresztą najbardziej to bym chciała teraz ściągnąć ciężkie zimowe kozaki i zamienić na cokolwiek lekkiego
|
|
#2870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zupełnie nie wiem jak temu zapobiec . Normalnie jak nie maluję to mam bardzo mocne paznokcie.Cytat:
Cytat:
Tu się niby tak walczy o naturę i ekologię, a nawet jakichś targów ekologicznych nie ma ![]() A główne centrum wystawowe jest akurat w moim mieście i wszelkie najważniejsze targi są właśnie tutaj.
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak pobiegam to się rozgrzeję przecież ![]() A dlaczego nie chcesz jeść po 18? O której chodzisz spać? Bo na godzinkę przed snem spokojnie możesz wszamać nawet jedno jajko na twardo ![]() W ogóle NIEjedzenie po 18 - to jakaś średniowieczna ściema, bo wtedy ludzie jedli o 18 ostatni posiłek, a o 20 chodzili spać (tak z grubsza )- więc wiecie, w sumie na 2h przed snem posiłek to całkiem ok, a potem takie stereotypy zostały do dzisiaj, tylko że teraz to wszyscy spać chodzą o 23 czy 24, a nie o 20... ale tylko w głowie zostało, że kolacja to do 18, a potem to już nie ![]() Dobra, idę nakładać te warstwy ubrań na siebie, zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce wiosne chociaz taka pogode jak byla w zeszlym tyg bo teraz jest zimno u mnie -5 jest nauka na dzisiaj nie w pelni zrealizowana zaraz zabiore sie za kolejna czesc normalnie po 1,5 miesiaca nie nauki nie spodziewałam się że bedzie lepiej wogole stwierdziałam ze ostatnio tylko kase pozyczam a sama juz nei mam na zakupy swoje czyt. torebka, kosmetyki cos do ubrania
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli, gdy używałaś plastrów gdzie zrobił Ci się ten żylak? bolało Cię? zrobił Ci się obrzęk?
![]() wczoraj wieczorem zauważyłam na prawej dłoni mały obrzęk, tak miedzy kciukiem i palcem wskazującym dziś nadal go mam, jak mocno ścisnę dłoń wyskakuje mi wypukła żyłka,której wcześniej nie miałam no i domyślam sie, że to dzięki pigułkom ale nigdy wcześniej nic takiego nie miałam
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzę spać ok.22 ale jakoś tak mi się utrwaliło, że bez względu na godzinę o której idziemy spać lepiej nie jeść za późno ![]() gdy pracowałam to jadłam nawet o 23 Teraz siedzę w domu i nie potrzebuję zbyt dużych dawek energii, nie wykonuję ciężkiej pracy i trudno mi zasnąć bo mi najlepiej zasypia się kiedy jestem naprawdę zmęczona
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2010-03-06 o 18:22 |
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nowe nawyki od wakacji, po tym jak zrzuciłam te nieszczęsne 14kg...A teraz mam na sobie uwaga: stanik sportowy, bluzkę na szelkach, bluzkę z długim rękawem, na to cienki męski golf. Legginsy : długie, krótki i na to spodnie z materiału, oczywiście skarpetki, buty sportowe, obwiązana cienkim materiałowym szalikiem, na to polarek, słuchawki do uszu i idę do parku biegać. Trzymać kciucki, żebym chociaż te 30 minut potruchtała sobie
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje co robiłaś? miałaś jakąś specjalną dietę?jak to jest, jedni potrafią zrzucić po 20 kg a ja nie potrafię 4 ![]() miłego biegania
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ci nie zniknie do poniedziałku to lepiej idź do lekarza rodzinnego. Ale to równie dobrze może być coś innego, także się nie denerwuj
|
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Saming gratuluję Ci wyniku i silnej woli a jesteś teraz w fazie utrzymania czy dalej gubisz kg? ![]() szkoda, że mieszkasz tak daleko ode mnie, bo szukam partnera do biegania i właśnie chciałabym zacząć od zera![]() no coś w tym jest ![]() ja bym chciała zgubić 4 kg z ud i łydek i dziękuję-do widzenia kocham swoje ciało ale nie ma cudów i dlatego wiem, że bez pracy nad ciałem mogę zapomnieć o utracie kg z najgorszych dolnych obszarow, bo ja zawsze z góry chudnę
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że ja nie mogę biegać, znam żywy przykład na to, że rewelacyjnie odchudza. Kumpel, który wyglądał nie jak trzydrzwiowa szafa, ale jak trzy takie szafy, teraz jest chudziną dzięki diecie i codziennemu bieganiu
![]() Za to chyba pohulam sobie dzisiaj
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
tylko co to i od czego?
![]() pigułki biorę od środy a w piątek wieczorem już to zauważyłam jestem tak wściekłą, że aż ryczeć mi się chce a wiesz jak to jest, gdy człowiekowi coś się wkręci![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

faktycznie Jyyli, jak na gwiazdkę amerykańską to wygląda przeciętnie, ale przynajmniej kobieco 

Mam pełno kadzidełek

Chatul a podobno wege jesteś
ech, musialam si*wyżalić

Ale nie jestem pewna, może po 10, a może to ulgowe są po 7
. Normalnie jak nie maluję to mam bardzo mocne paznokcie.
15.04.2013
no i domyślam sie, że to dzięki pigułkom
co robiłaś? miałaś jakąś specjalną dietę?
szkoda, że mieszkasz tak daleko ode mnie, bo szukam partnera do biegania i właśnie chciałabym zacząć od zera