|
|
#3421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczka H&M częśc II
|
|
|
|
#3422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jej cena regularna to 29,90, tak? Ona jest taka dłuższa?
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
Białostoczanki jest u nas ten miętowy lakier?? albo różowy ??
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia niestety nie mam ale jeśli jest taki słodko różowy jak guma balonowa tak jak ten miętowy to chce oba bo już od dłuższego czasu mi się takie marzą
![]() SorbetMalinowy a różowy może był?? Edytowane przez maseckaa Czas edycji: 2010-03-06 o 14:54 |
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, informuję, że w King Crossi ok. 15 było 11 miętowych lakierów.
Z kolekcji Garden same niepodobające mi się rzeczy.
Edytowane przez FFashionistkAA Czas edycji: 2010-03-06 o 15:35 |
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie mogę doczekać się tych bolerek czerwonych- czy zaczęły się już może pojawiać w sklepach?
Sukienka troszkę mnie rozczarowała jak zobaczyłam ją na modelce z In Style... ![]() Zakochałam się w tej ostatniej sukience z Trendu, ale niestety widziałam w Wawie tylko jedną w rozmiarze 42 Dziewczyny widziałyście może u siebie 34/36?
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-03-06 o 16:34 |
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardziej obawiam się tego, że przy moich 175 cm wzrostu, ledwo tyłek mi będzie zakrywać.
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi chodzi raczej o to jak się układa i materiał nie wygląda na fajny ![]() Cytat:
) i ta długość...zastawawiam się czy jej nie podwinęli tej kiecki bo dziwnie suę układa
|
||
|
|
|
#3434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam prośbę
. Czy któraś z Was mogłaby mi kupić ten lakier miętowy? Niestety u siebie w Warszawie już go nie widziałam. Oczywiście wszystkie koszty pokrywam! Bardzo prosiłabym o pomoc......Cytat:
A bolerko czerwone też mi się podoba .
Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2010-03-06 o 16:46 |
|
|
|
|
#3436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo mam w tym roku weselny wysyp . Jednak na real foto nie robi takiego szału jak na zdjęciach z kampanii, wygląda średnio, ale nie najgorzej. Myślę, że dla wysokich osób może się okazać za krótka.
|
|
|
|
|
#3437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak będę na dniach w H&M, to kupię kilka sztuk, w razie czego pisać na PW.
|
|
#3438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka w tej jasnej wersji strasznie mi się podoba, ale było to jedno nieszczęsne 42 Tak na marginesie mierzyłaś ją może moja droga? jestem ciekawa czy jest warta tych 150 czy 160zł? ![]() Widziałam jescze śliczną koralową sukienkę też 42 i błękitną małą na wystawie- żałuję, że jej nie zmierzyłam ![]() Cytat:
Widziałam sukienkę w stylu czerwonego Garden bolerka na ASOSie
|
||
|
|
|
#3439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Nie mierzyłam, bo bałam się, że mi się spodoba .Jednak niezaprzeczalnie trzeba stwierdzić, że bardzo ładna jest! Kremowej wersji nie widziałam..... Cytat:
.
Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2010-03-06 o 17:00 |
||
|
|
|
#3440 |
|
Zadomowienie
|
Prośba do dziewczyn, które będą teraz w Arkadii w Wawie
![]() Proszę o zakup w H&M tego pasiaka rozm 34 ewentualnie 36 (39,90)Bardzo bardzo bardzo proszę
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te sukienki pojawiły się już jakiś czas temu więc może być z nimi ciężko, zwłaszcza że rzeczy z Trendu pojawiają się tylko raz i nie ma ich później w następnych dostawach.. Na pewno więcej zostało czarnych, ale fakt, że jasna wersja kolorystyczna jest dużo ładniejsza ![]() Cytat:
Cytat:
Ta z dużymi bufkami, o której pewnie piszesz w kolorze koralowym była też czarna.. Moja koleżanka ją ma, wygląda rewelacyjnie.. teraz strasznie żałuję, że jej w końcu nie kupiłam
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiniu- aa z tą w groszki- to go nie widziałam ![]() Ta sukienka śni mi się po nocach (w wersji jasnej ) Co do tej z wielkimi kulami - jest extra! świetny zakup...ja jej nie mierzyłam aby nie chcieć zakupić ![]() Aa masz może te cieliste rajstopki w kropki z Trendu? Asiu- ehh nie pocieszyłaś mnie ta jasna sukienka to moje nowe marzenie a widziałaś taką błękitną bez rękawków na wystawie? orientujesz się ile kosztuje? też strasznie mi się spodobała...tylko aby po przymierzeniu czar nie prysł Mierzyłam taką fajną nude ze złotym zipem z przodu, ale 34 było na mnie w moim mniemaniu za duże...leciał dekolt do przodu, a w pasie ładnie nie przylegała mimo, iż mierzyłam ją na sukienkę plisowaną z Zary (tak, wiem leń ze mnie )Kupiłam za to boyfriendową marynarkę pudrową i jestem bardzo zadowolona
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-03-06 o 17:13 |
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poduszki z ozdobami na ramionach są ciężkie, dlatego ciągnęły cały dekolt w dół, źle to wyglądało. W Krakowie wisi jeszcze jedna ... z odprutymi poduszkami i dziurami, nie wiem jak można było wywiesić ją na sprzedaż!
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2010-03-06 o 17:14 |
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym się w ciemno skusiła na nią i najwyżej oddała, ale już pewnie nie mam szans Odprutymi poduszkami? co Ci ludzie robią z tymi rzeczami?!?! raz w Mango widziałam sukienkę z poucinanymi guzikami..widać komuś były potrzebne
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Błękitna hmm.. chodzi o taką zupełnie prostą bawełnianą, która jest też w wersji pudrowej i miętowej? Jeśli tak, to kojarzy mi się cena 79/99 zł. Jest też druga z taką jakby falbanką zamiast kołnierzyka, ale ona ma chyba krótki rękaw Wisiała zaraz przy jeansach jak się zjeżdża na dół schodami ruchomymi.. Nad tą nude też się zastanawiałam, ale nie podobały mi się te przeszycia z przodu.. Wiem, wybredna jestem.. ale taka już moja natura, że żebym coś kupiła, to musi być dla mnie bez zastrzeżeń ![]() Czyżby też tą z Trendu?
|
|
#3446 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...Też wiem o której sukience koralowej mówicie, ja w niej wyglądałam jak beza .Cytat:
.Dzisiaj widziałam też wersję jasną tej sukienki! Ja kupiłam szarą, bo wtedy tylko taka była .Nie, jeśli chodzi o rajstopy to ich nie mam. A jaką pudrową marynarkę? pokażesz się ?
Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2010-03-06 o 17:31 |
||
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak , a w miejscu poduszek same dziurki . Marynarkę kupiłaś z Trendu? 179 zł?
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak uda mi się być na dniach w Wawie to zobaczę...chętnie bym na tyg. pojechała, ale mam szkolenie teraz nie chce mi się pchać tam bo zakupy w weekend to dla mnie masakra Marynara jest z Trendu..na wieszaku wyglądała bardzo średnio, ale jak nałożyłam to kilka kobiet się za mną obejrzało w przymierzalni koleżanka namówiła mnie na zakup, za co jestem jej serdecznie wdzięczna. Buziak A . Aaa sorry za off top ale w końcu udałam się do New Looka, niestety nic nie znalazłam bo to co mnie interesowało było w niedopowiednich rozmiarach No i funta liczą sobie za troszkę więcej niż 5zł , a K. Sowińska ma extra włosy.Kiniu- naprawdę jest jeszcze jasna ta sukienka? o niee muszę ją zobaczyć ![]() Marynarka jest z Trendu, ta boyfriendowa ![]() Aguś- tak, dokładnie ta marynarka. Co do sukienki- mam nadzieję, że Twoje słowa będa prorocze
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-03-06 o 17:34 |
|
|
|
|
#3449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, jest jasna! Dzisiaj widziałam pełną rozmiarówkę A to chyba wiem która, jednak jak będziesz miała chwilkę, to wrzuć na sobie, please .
|
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu powinny się pojawić w dostawach, przecież to nie żadna limitowana edycja ![]() Jak beza? Nie wierzę! Chociaż może to kwestia wzrostu Bufki są naprawdę spore więc pewnie mogą troszkę przytłaczać.. Ja jej osobiście nie mierzyłam więc wypowiedzieć się nie mogę, koleżanka która ją ma, ma około 172 cm więc pewnie te bufki odpowiednio proporcjonalniej na niej wyglądają ![]() Cytat:
Mnie się bardzo podoba, szkoda tylko, że to nie mój kolor A szczerze mówiąc to moje pierwsze skojarzenie jak ją zobaczyłam było takie, że pasowała by do Ciebie, Karolinko albo do Kini ![]() Oj, ja do tej marynarki jakoś nie mogłam się przekonać Zresztą pisałam już, że jak zobaczyłam ją na wieszaku, to oczy mi się aż zaświeciły, a po bliższym obejrzeniu i przymiarce, mój entuzjazm niestety opadł..
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

Dziewczyny widziałyście może u siebie 34/36?

i błękitną małą na wystawie- żałuję, że jej nie zmierzyłam 
.