|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Carmi mój nie wygląda dlatego właśnie,bo nie jestem sroką
Tzn.prawie wcale nie noszę biżu![]() A wiedziałam bo pokazywałaś bardzo podobne ![]() Czekoladko poookaż ![]() Ja się zgadzam z tym,ze wyszaleć można się wspólnie.Mimo wszystko zaręczyny w tak młodym wieku to dla mnie dziw nad dziwami i nieznajomość realiów. Może jesteś dojrzała psychicznie,ale na pewno nie społecznie.Bo rozumiem,że jak się zaręczycie za te półtorej roku to raczej nie zaczniecie planować ślubu na za rok lub dwa.
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-03-06 o 16:20 |
|
|
|
#962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kochaniutkie moje nie mam możliwości zrobienia zdjęć Ale za to mogę wam powiedzieć co kupiłam ![]() 2 pary prześlicznych jeansów: jedne ciemne a drugie jasne rurki Super leginsy (też jeansowe) z takimi ekstra zameczkami po bokach idealne do botków ![]() No i jeszcze czarno różowe dunki śliczne poprostu
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ja to uzupełnię z czasem (może dzisiaj wieczorem), bo muszę każdy link z osobna otwierać, kopiować i wklejać
Witam wszystkie nowe i obiecuję, że jak się zadomowicie, to wpiszę na liście w pierwszym poście. Może dzisiaj mi się uda...Nic, lecę się ubrać na spotkanie z TŻ. W ogóle kupiłam świetną spódnicę ![]() A co do wczesnych zaręczyn... Kobieto! Do nauki! Jak zdasz maturę to pomyślicie o zaręczynach... jak Ci dobrze nie pójdzie i za 500 zł będziesz na sklepie robić to przecież się nie utrzymacie... Ech, te dziecinne myślenie...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-03-06 o 17:31 |
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce psuc wam humoru ani nic,ale kuuuur**....ten rok jest po prostu tragiczny...najpierw babcia mi umarla..dzisiaj dzwoni mi telefon..kryminalistyka ze ojciec mi nie zyje...nooooz pieknie po prostu :/
![]() chyba zaczynaja mi nerwy puszczac i glowa mi peka po prostu :/
|
#967 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewoje
![]() Cytat:
Ja wiem, że socjologia może być bardzo ciekawa, ale nie z tym wykładowcą. Po pierwsze jest flegmatyczny, po drugie puszcza slajdy, które czyta (!) a w dodatku są to jakieś regułki książkowe, normalnie żenada. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gwiazdeczka a tak w ogóle to gratuluję pięknej córeczki. Podobna jest do Ciebie strasznie, szczególnie ma usta podobne ![]() Elena witaj wśród grona zazdrośnic Macie pozdrowienia od Anix Pisała, że była z TŻtem na lodowisku i przy niej jakiś chłopak się oświadczył dziewczynie no i nasza Anix się trochę podminowała... Więc trzymamy wszystkie kciuki żeby w czasie wyjazdu TŻ wyskoczył z pierścionka ![]() Cukierku mój Boże strasznie współczuję... Co się stało
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczęłam zgrzytać chyba z nerwów długii czas już nie zgrzytałam a od tyg każdej nocy |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jeszcze..podejrzewam ze cukier mu spadl i wpadl w spiaczke i juz...ale nie wiem..on duzo pil,bral lekow pelno do tego cukrzyca wiec wiesz..sam sobie pracowal na to no ale nie mniej jednak ojciec i szkoda czlowieka;(
W poniedzialek beda mu robic sekcje i wtedy bedziemy dokladniej wiedziec co sie stalo...czy wylew jakis czy co bo pelno krwi bylo tez:/
|
#970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki kochana...trzymam sie ..wkoncu muszee :|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja np jestem tego zdania , że skoro chcę się zaręczyć to nie mam zamiaru w tych zaręczynach chodzić kilka lat tylko chce zaraz po planować ślub , w wieku 18 lat raczej bym nie zgodziła się , ponieważ mimo , że jestem dość dojrzałą osobą to aby planować wesele to muszę mieć pieniądze na ślub , teraz mimo , ze mam 20 lat i chce zaręczyn to z tego względu , że mam starszego mężczyznę i mam tą pewność , że nie myśli jak dziecko pracuję i mamy już jakieś plany szykowane mieszkanie ....
Więc zaraz po zaręczynach mam zamiar już wszystko zamawiać do ślubu a do tego są pieniądze potrzebne ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nie miałam kasy . Ale ze zgrzytaniem trzeba iść też do lekarza bo możesz być chora na coś albo na tle nerwowym ma różna podłoża to . |
||
|
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Melduję się w nowym wątku ![]() Ostatnio tak czekałam na nowy wątek, że aż mi połączenie z internetem zerwało. |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Candy - bardzo Ci wspolczuje. Czesto tak wlasnie sie uklada w zyciu, ze te zle rzeczy dzieja sie w jednym czasie. Ale nie zalamuj sie, teraz przed toba napewno te lepsze.
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdeczko śliczny pierścionek
Ale i tak bym się nie zamieniła ![]() Czekoladko też kiedyś tak myślałam, ale teraz po latach widzę jak dalekie było moje myślenie o ślubie od tego co teraz. A jak na nastolatkę byłam nadzwyczaj dojrzała, aż zabardzo Nie chodzi tu o wyszalenie się. Poczekaj, czas szybko płynie (niestety). Mój tż twierdził, że jeszcze na studiach mi się oświadczy, ale to jeszcze mało dojrzałe myślenie było. Nie twierdzę, że nie kochasz tża. Ja na twoim miejscu bym jeszcze korzystała z życia, a zaręczyn bym pragnęła, ale w odległych marzeniach.---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Ja już niestety uciekam. Tylko weszłam na wizaż, a tu mój przyszły dzwoni, że już jedzie. Idę wypełniać obowiązki przyszłej żony
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wrażenia po filmie:
ogólnie fajny... fabuła... no tak jak w alicji w krainie czarów ![]() - bajeczka efekty - tu szczerze powiem że mogłoby być lepiej..... mam wrażenie że to 3D jest dozowane żeby zaskoczyć czymś więcej za kilka lat.... ale wrażenie całościowe.... nie żałuję.... uważam też że lepiej byłoby 2 rzędy wyżej... czyli nie w 5 a w 7.... ale to drobiazg fakt że obok TŻta siedziało dziecko.....hmmmm generalnie historia śmieszna bo przyszła mamusia z dzieckiem do kina.... dziecku po 20minutach się znudziło.... nie wpomnę o tym że gadał i wydawał co chwilę jakieś dźwięku....ale co gadał - "mamusiu ja już chcę do samochodu...do domu..." no ale umówmy się że dzieci to dzieci.... tylko czemu trafiło na nas polecam ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Gwiazdeczko śliczny pierścionek |
|
|
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(jak narazie moje największe marzenie) myślę, że wtedy zarabianie na siebie nie będzie problemem. Wiem to bardzo odległe marzenia, ale jak narazie nic mi nie może przeszkodzić w ich realizacji. Do osiągnięcia celu jest długa droga ale powoli będę szła w stronę sukcesu ![]() katarakta co według Ciebie znaczy korzystać z życia? Bo ja nie mam zamiaru mieć 50 facetów i tak jak już wcześniej biegać po imprezach. Dla mnie korzystać z życia tzn. korzystać z tego życia z moim TŻ bo on mi w niczym nie przeszkadza.
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 Edytowane przez MissCzekoladka Czas edycji: 2010-03-06 o 19:56 |
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Candy Przykro mi bardzo.. ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Wg mnie te parę lat nikogo nie zbawią, ok każda z nas chce ślubu, rodziny, fajnie, ale po co się spieszyć. Wybacz, ale masz 17 lat... Jak się chcesz żenić to się żeń, zaręczaj. Dla mnie to jednak zdecydowanie za wcześnie. Dorosłe życie wcale nie jest takie super jakby się mogło wydawać, więc nie rozumiem po co się tak spieszyć. katarakcie na pewno nie chodziło o kolejnych facetów. Ja bym raczej myślała o takim beztroskim życiu, że nie musisz się martwić o pracę, o to co do garnka włożysz, zapłaceniu rachunków... Docenisz za parę lat.
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2010-03-06 o 20:55 |
||
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, tak mi przykro...
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]()
|
#983 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
bardzo dobrze mu tak zuch dziewczyna !!![]() Cytat:
![]() ![]() normalnie boski![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo mi przykro naprawdę i współczuje ![]() musisz być silna !!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jestem ciekawa jakie to obowiazki przyszłej żonki musisz spełniac ![]() ![]() A ja po spotkaniu z Tż mam dziwne uczucia..jechaliśmy w nasze miejsce z psem połazić i w samochodzie ani ja ,ani on się do siebie nie odzywaliśmy do tego czeka mnie przepisywanie notatek z immunologii bo na brudno jak pisałam tio tak bazgrałam a teraz się nie mogę doczytać no i doszła mi biofizyka..blee najbardziej martwi mnie sprawa z Tż
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Antii89 Czasami już muszę się o to martwić i wydaje mi się, że nie jest aż tak źle. Ale nierozumiem dlaczego jesteście temu takie przeciwne? Oboje tego chcemy ale jednak "nie bo to strasznie szybko i jestem jeszcze młoda". Dla mnie to głupie bo nie rozumiem co w tym takiego złego...
A co do studiów to wolę mieć zabezpieczenie w postaci zawodu własnie ze względu na przyszłośc. Pracę w swoim zawodzie dostanę łatwo. A jak pójdę na studia to już będzie ciężej. Wtedy będę sie musiała martwić co włożę do garnka A teraz zapotrzebowanie na ludzi z zawodem jest ogromne. Przynajmniej w moich rejonach.A pozatym to wszystko odległe plany. Nie wiadomo ile się zieni i ile z tego będzie się wtedy dało wdrożyć w życie. I nie krzyczcie już tak na mnie
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 Edytowane przez MissCzekoladka Czas edycji: 2010-03-06 o 21:59 |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Musze musze Madziu ....
aaaaa kot sie nie znalazl dalej grrrr
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
![]() szkoda,że kotek nie znalazł się ![]() właśnie się nie pokłóciliśmy...jak przyjechał po mnie to coś tam normalnie rozmawialiśmy a jak wracaliśmy cisza... i najlepsze ,że też nie miałam ochoty nic się odzywać tak jakbym wewnętrznie była na niego zła
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh czasem sa takie ciche dni...tez tak mam i wole wtedy zeby sie do mnie nikt nie odzywal..a jak juz sie odezwie to mnie nerwancja bierze;P nie wiem skad sie to bierze ![]() ide chyba w ramach relaksu sobie wlosy pofarbowac bo wyplowialam o :/...chyba nie mam humoruuu...i wpadlam w szal wydawania pieniedzy ostatnio i wszystko przez te wasze watki zakupowe kruca bomba;P
|
|
#990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej, przejrzałam tylko posty i odp. ogólnie
dzięki ![]() pokażę, na razie nie chcę zapeszać. wszystko się okaże jutro lub pojutrze, ale jestem dobrej myśli ![]() choć teście mnie trochę wkurzyli, ale o tym kiedy indziej. Cytat:
![]() Polka, pisz po prostu na bieżąco Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gwiazdko, śliczny pierścionek, naprawdę, aż się rozmarzyłam ![]() a teraz dobranoc
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Tzn.prawie wcale nie noszę biżu

Ale za to mogę wam powiedzieć co kupiłam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Witam wszystkie nowe i obiecuję, że jak się zadomowicie, to wpiszę na liście w pierwszym poście. Może dzisiaj mi się uda...

Ale i tak bym się nie zamieniła