Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-06, 18:53   #2881
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
tylko co to i od czego?
pigułki biorę od środy a w piątek wieczorem już to zauważyłam jestem tak wściekłą, że aż ryczeć mi się chce nie boli mnie to, ale odczuwam pewien dyskomfort, szczególnie jak naprężę dłoń a wiesz jak to jest, gdy człowiekowi coś się wkręci
Może po prostu nadwyrężyłaś sobie to miejsce? Ja mam takie dziwne coś w rękach jak np. nacisnę za mocno klamkę, a to też nie zawsze
Jak masz jakąś maść na żylaki albo jakąś delikatną na stłuczenia i tego typu rzeczy, to sobie posmaruj

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 18:56   #2882
asiulka123
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
no coś w tym jest
ja bym chciała zgubić 4 kg z ud i łydek i dziękuję-do widzenia kocham swoje ciało ale nie ma cudów i dlatego wiem, że bez pracy nad ciałem mogę zapomnieć o utracie kg z najgorszych dolnych obszarow, bo ja zawsze z góry chudnę
bo najgorzej jest gdy trzeba schudnąć z jednej części ciała- jak np. w moim przypadku z brzucha robienie brzuszków mi nic nie da bo tylko rozwiną mi się mięśnie pod tkanką tłuszczową i brzuch będzie w rzeczywistości większy
muszę po prostu spalić ten tłuszcz- tylko jak? ok. aerobik, ćwiczenia ogólnorozwojowe, spacery, biegi- mam wrażenie, że ćwiczę wszystko tylko nie ten brzuch. Najbardziej po takich treningach to mnie nogi bolą. Może się mylę, ale ciężko to widzę. Wiem, że trzeba kochać swoje ciało jednak źle się czuję będąc szczupła a mając brzuch jak w 3 miesiącu ciąży. To po prostu nie wygląda estetycznie według mnie

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:00   #2883
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
bo najgorzej jest gdy trzeba schudnąć z jednej części ciała- jak np. w moim przypadku z brzucha robienie brzuszków mi nic nie da bo tylko rozwiną mi się mięśnie pod tkanką tłuszczową i brzuch będzie w rzeczywistości większy
muszę po prostu spalić ten tłuszcz- tylko jak? ok. aerobik, ćwiczenia ogólnorozwojowe, spacery, biegi- mam wrażenie, że ćwiczę wszystko tylko nie ten brzuch. Najbardziej po takich treningach to mnie nogi bolą. Może się mylę, ale ciężko to widzę. Wiem, że trzeba kochać swoje ciało jednak źle się czuję będąc szczupła a mając brzuch jak w 3 miesiącu ciąży. To po prostu nie wygląda estetycznie według mnie
Też tak mam, jeszcze boczki do tego mi urosły
Ale teraz w ogóle mocno przytyłam z lenistwa i obżarstwa, ostatnio miałam lekcję śpiewu w sali z takim dużym lustrem i jak się zobaczyłam, to się załamałam Nie jem czekolady już 6 dzień, pozwalam sobie tylko na galaretki i żelki, coby paznokcie wzmocnić. Ćwiczyć mi się na razie nie opłaca zaczynać, bo i tak pewnie po zabiegu nie będę mogła przez jakiś czas, więc mam nadzieję, że ograniczenie jedzenia coś tam da

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:04   #2884
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
zrzuciłaś 14 kg? gratulacje co robiłaś? miałaś jakąś specjalną dietę?
jak to jest, jedni potrafią zrzucić po 20 kg a ja nie potrafię 4

miłego biegania
No włąśnie. Ja już tak blizko celu jestem i nie moge go osiągnać Juz mnie szlag trafia
Cytat:
tylko co to i od czego?
pigułki biorę od środy a w piątek wieczorem już to zauważyłam jestem tak wściekłą, że aż ryczeć mi się chce nie boli mnie to, ale odczuwam pewien dyskomfort, szczególnie jak naprężę dłoń a wiesz jak to jest, gdy człowiekowi coś się wkręci
Nie martw się. Mi takie cuda często wyskakują. Mogłaś się gdzieś leciutko uderzyć i nawet nie zauważyć, a żyłki są bardzo delikatne. Mogłaś nadwyrężyć. Żylaki zrobiłyby ci sie na nogach a nie na rękach.

Właśnie usłyszałam, że każdy uczestnik rozdania Oskarów dostanie prezenciki o łącznej wartości 85 tyś funtów. Jak to jest, że bogaci ludzie dostają wszystko za darmo a biedni muszą sami wszystko kupować i płacić fortunę.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:05   #2885
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Też tak mam, jeszcze boczki do tego mi urosły
Ale teraz w ogóle mocno przytyłam z lenistwa i obżarstwa, ostatnio miałam lekcję śpiewu w sali z takim dużym lustrem i jak się zobaczyłam, to się załamałam Nie jem czekolady już 6 dzień, pozwalam sobie tylko na galaretki i żelki, coby paznokcie wzmocnić. Ćwiczyć mi się na razie nie opłaca zaczynać, bo i tak pewnie po zabiegu nie będę mogła przez jakiś czas, więc mam nadzieję, że ograniczenie jedzenia coś tam da
ograniczenie jedzenia coś z pewnością da, ale konkretne partie ciała trzeba po prostu wyćwiczyć
na Tvn Style jest taki program "Gotuj i chudnij"- uczą tam gotować popularne dania z tym że zawierają nawet połowę mniej kalorii niż te tradycyjnie przyrządzane
kobiety w tym programie tracą w ten sposób jeden rozmiar

fajne mam włosy po tej oliwce Babydream nie mogę przestać dotykac moich końcówek

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2010-03-06 o 19:06
Stary 2010-03-06, 19:10   #2886
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Może po prostu nadwyrężyłaś sobie to miejsce? Ja mam takie dziwne coś w rękach jak np. nacisnę za mocno klamkę, a to też nie zawsze
Jak masz jakąś maść na żylaki albo jakąś delikatną na stłuczenia i tego typu rzeczy, to sobie posmaruj
w sumie może to byłoby i możliwe, bo ja mam straszne tendencje do siniaków i stłuczeń wystaczy, że koty łażą po mnie jak śpię na boku i na udach mam stadko małych siniaczków nie wiem czy mogłam sobie nawyrężyć to miejsce, mam nadzieję bo marzy m się seks bez zabezpieczeń i lżejszy okres poza tym ja się panicznie boje chorób, jak tylko coś mi dolega to niemalże rozglądam się za trumną

Cytat:
bo najgorzej jest gdy trzeba schudnąć z jednej części ciała- jak np. w moim przypadku z brzucha
asiulka z brzucha wcale nie jest tak trudno schudnąć ja mam tendencje do sporego, też ciążowego, ale wystarczy ograniczyć węglowodany, zwłaszcza te proste (cukier, białe pieczywo,makarony, niestety słodsze owoce też) i zobaczysz sam Ci spadnie tego typu rzeczy jadam tylko od święta i widzę efekty. wiem po sobie, że ćwiczenia niewiele dają, bo jak się ma tendencje do brzuszka to i tak wylezie nawet spod mięśni
spróbuj zmnienić dietę ja kiedyś byłam na south beach, przeszłam tylko dwie fazy a potem sobie odpuścilam i dopadło mnie jojo ale ograniczając węglowodany wyglądalam naprawdę dobrze
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:18   #2887
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
asiulka z brzucha wcale nie jest tak trudno schudnąć ja mam tendencje do sporego, też ciążowego, ale wystarczy ograniczyć węglowodany, zwłaszcza te proste (cukier, białe pieczywo,makarony, niestety słodsze owoce też) i zobaczysz sam Ci spadnie tego typu rzeczy jadam tylko od święta i widzę efekty. wiem po sobie, że ćwiczenia niewiele dają, bo jak się ma tendencje do brzuszka to i tak wylezie nawet spod mięśni
spróbuj zmnienić dietę ja kiedyś byłam na south beach, przeszłam tylko dwie fazy a potem sobie odpuścilam i dopadło mnie jojo ale ograniczając węglowodany wyglądalam naprawdę dobrze
słodyczy nie jem dużo- może poza weekendem i dzisiejszym dniem, kiedy wszyscy mnie kuszą
makaronów i ryżu jem za to dużo ostatnimi czasy
białego pieczywa też sporo

kurcze ciężko będzie to zmienić bo przecież gotuje się dla wszystkich a nie dla każdego z osobna, ale coś pokombinuję

Stary 2010-03-06, 19:45   #2888
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Nie martw się. Mi takie cuda często wyskakują. Mogłaś się gdzieś leciutko uderzyć i nawet nie zauważyć, a żyłki są bardzo delikatne. Mogłaś nadwyrężyć. Żylaki zrobiłyby ci sie na nogach a nie na rękach.
no mam nadzieję pocieszylyście mnie Kochane bo już wkręcalam sobie nie wiadomo co

Cytat:
kurcze ciężko będzie to zmienić bo przecież gotuje się dla wszystkich a nie dla każdego z osobna, ale coś pokombinuję
no ja wiem, ja też gotuje osobno dla siebie i tżeta, ale mamy wspólne bazy np pieczone mięso, surówki polecam Ci parowar, bo można wrzucić wszystko rach ciach i dietetyczny obiad jest gotowy
Stary 2010-03-06, 19:49   #2889
saming
Zakorzenienie

Cytat:
zrzuciłaś 14 kg? gratulacje co robiłaś? miałaś jakąś specjalną dietę?
jak to jest, jedni potrafią zrzucić po 20 kg a ja nie potrafię 4

miłego biegania
Początkowo byłam na SB, straciłam sporo na tym, a potem wkroczyłam na szczęśliwą III fazę, którą połączyłam już z liczeniem kalorii. Bardzo polubiłam South Beach - ale jednak tam ciężko utrzymać kaloryczność posiłków, tzn łatwo, ale jednak jak patrzę teraz na jadłospisy dziewczyn to wg mnie strasznie malutko, a mimo wszystko będę się trzymać, że 1200kcal to takie minimum dla organizmu... (przynajmniej mojego, a generalnie większość ma podobną sylwetką - ok 168-167, więc to takie w sam raz)

Cytat:
ja też jem ok 2-3 godz przed snem, jak nie zjem kolacji to zasnąć też nie mogę a następnego ranka nie mam energii i muszę zaczynać dzień nie od filiżanki kawy a od wielkiego kubka

Saming gratuluję Ci wyniku i silnej woli 14 kg to świetny wynik a jesteś teraz w fazie utrzymania czy dalej gubisz kg?

szkoda, że mieszkasz tak daleko ode mnie, bo szukam partnera do biegania i właśnie chciałabym zacząć od zera

no coś w tym jest
ja bym chciała zgubić 4 kg z ud i łydek i dziękuję-do widzenia kocham swoje ciało ale nie ma cudów i dlatego wiem, że bez pracy nad ciałem mogę zapomnieć o utracie kg z najgorszych dolnych obszarow, bo ja zawsze z góry chudnę
Sama nie wiem na czym jestem teraz Mam 168cm i ważę 54kg - ale wcale nie wyglądam szczupło, co mnie dziwi, bo kiedyś ważyłam 56kg i byłam o wiele szczuplejsza... Na brzuch nie mogę już narzekać, ale wcięcie w talii nadal małe - tyle co spadło tego tłuszczu trochę i na wakacjach dość sporo hulałam - jednak i tak jestem zadowolona, bo swego czasu miałam ponad 80cm w talii, a teraz to 64cm...
Jednak najbardziej teraz to mi zależy na wyszczupleniu nóg - dlatego będę biegać A jak pobiegam to się wszystko wyszczupli i do wakacji będę TAKA laska

Cytat:
Za to chyba pohulam sobie dzisiaj
Hulanie jest super Ja na wakacjach oglądałam Gilmore Girls i sobie hulałam do każdego odcinka

Cytat:
A myślałaś o pływaniu albo aquaaerobiku? Bo na aerobach palisz tłuszcz z całego ciała (na siłowych też, ale tam wiadomo - rozbudowują się mięśnie), i efekty zawsze są - ale trzeba poczekać na nie... Ja tyle schudłam, ale np. z ud to mi poleciało tylko 3cm, a np. w talii to prawie z 20...

Cytat:
Ja też jestem po SB, i teraz to już mniej SB, ale nadal staram się trzymać zasad plus liczę kalorie (rzadko, ale się zdarza :roll eyes:), w tym tygodniu obżerałam się słodyczami (na świętach też), a mimo to efekt jojo mnie nie dopadł i mam nadzieję, że nie dopadnie... Ciekawe od czego to zależy.

Cytat:
słodyczy nie jem dużo- może poza weekendem i dzisiejszym dniem, kiedy wszyscy mnie kuszą
makaronów i ryżu jem za to dużo ostatnimi czasy
białego pieczywa też sporo

Uwierz, że da się gotować zdrowo i smacznie dla wszystkich - ja tak w wakacje robiłam. Podam Ci kilka przykładów
Zupy - wszystkie bez śmietany i mąki.
Zamiast bułki tartej do kotletów czy np. kalafiora, fasolki szparagowej - kruszyłam orzeszki, albo z bułki grahamki/razowej robiłam bułkę tartą.
Oprócz tego uczyłam, że jak smazymy na teflonie to nie potrzeba tłuszczu, a tylko w niektórych przypadkach bardzo mała ilość wystarczy.
Na śniadanie nauczyłam jeść wszystkich owsiankę
Ciasto naleśnikowe robiłam z mąki pełnoziarnistej, albo do zwykłej białej dodawałam zmielone płatki owsiane - dżemy to domowe, bez cukru. Zamiast śmietany używać jogurtu naturalnego, do warzyw dodawać oliwę wymieszaną z przyprawami.
I przede wszystkim nauczyłam jeść wszystkich kolację 2h przed snem, która zawiera sporo białka:rolleyes :

Taki mały wykład zrobiłam

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:57   #2890
Szotta
Zakorzenienie

Dziewczyny, potrzebuję rady... ale wolałabym na PW...

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Ja też tak mam
wymyśliłam sobie teraz krótką jeasn'ową kurteczkę i nigdzie pewnie nie znajdę
Trafia mnie przez tą kurtkę/płaszcz
Udanych poszukiwań

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Chyba znowu mam gorączkę
Kuruj się.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Pod jakim względem? Edukacyjnym? Osobistym?
Na razie edukacyjne sprawy mnie nie ruszają. Wychodzę z założenia że jak coś zawalę, to na drugi raz będzie lepiej itd. Zresztą nigdy jakoś szczególnie się tym nie przejmowałam.
Osobiste i złożyło się kilka spraw. Trochę problemów ze zdrowiem, trochę innych.

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
o jej... a coś sie stało Twojej mamie?? mam nadzieję że nie...
ja sie o moją mamę martwie, źle sie czuła i pojechała do lekarza
Chyba nic, ale trochę strachu było.
Nie powinni tego tak zostawiać

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Wróciłam z Targów Mam pełno kadzidełek O zapachu wanilii, kawy, aloesu, konpi, lasu deszczowego i ... Smoczej krwi

A poza tym maską karotkową Kallosa i dwie saszetki Waksa. No i nową torebkę. Podobno z Nepalu :P
Oraz portfelik na drobne w kształcie łepka Kota
Pozazdrościć
Smocza krew? Pierwsze słysze

Cytat:
zupełnie nie w moim stylu
A ja takie lubię
Ale trochę bym je zmieniła.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:02   #2891
saming
Zakorzenienie

Szotto, a co się stało?

Stary 2010-03-06, 20:04   #2892
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
a mimo to efekt jojo mnie nie dopadł i mam nadzieję, że nie dopadnie... Ciekawe od czego to zależy.
u mnie to było z własnej głupoty w miesiąc schudłam ponad 6 kg, właściwie bez wysłku rezygnując tylko z węglowodanych przyszło mi to bardzo łatwo i bezmyślnie pałaszowałam wszystko z czego wcześniej zrezygnowałam i ani się obejrzałam i przybyło mi ponad 8 kg teraz piluje diety, staram się*odżywać dobrze, ale nie odchudzam się. jak mam ochotę to jem coś słodkiego albo baaaaardzo kalorycznego
dlatego warto odchudzać się z głową, systematycznei, powoli, bo wcześniej czy później mśc się to na organiźmie u mnie najabrdziej ucierpiała skóra, stała się mniej jędrna, najbardziej ucierpiał biust no i te rozstępy

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Szotta co się stało?
Stary 2010-03-06, 20:07   #2893
saming
Zakorzenienie

Hm. Te 14kg w sumie to w ciągu 7 miesięcy schudłam, więc tak średnio 2kg na miesiąc - ale to wiadomo różnie bywa, raz schudnę 4, potem stoję w miejscu itp, ale i tak uważam, że to przyzwoity wynik...
A co do ww - ja schudłam do 58kg, i wtedy też zaczęłam jeść ww, takie proste - mnóstwo dżemów, białe bułeczki, parówki, ziemniaczki... a mimo to nadal chudłam (a ćwiczyłam 2-3 razy w tygodniu tylko te 8min abs, a i to tylko przez 2 tygodnie więc raczej nie chudłam od wysiłku fizycznego) - może to już kwestia przemiany materii? Nie wiem, ale w każdym bądź razie, fajnie jeść wszystko i nadal chudnąć - a przez 3 lata nie mogłam się pozbyć brzuszka i w ogóle mogłam mało jeść a i tak tyłam...

Stary 2010-03-06, 20:09   #2894
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Szotto, a co się stało?
Z tą radą? Chodzi o mojego byłego.

W ogóle to chodzę dzisiaj nieprzytomna. Rano umyłam włosy, przed chwilą zrobiłam to drugi raz

.
Stary 2010-03-06, 20:12   #2895
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Z tą radą? Chodzi o mojego byłego.
to mów jaki masz z nim problem a my poradzimy
Stary 2010-03-06, 20:14   #2896
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
to mów jaki masz z nim problem a my poradzimy
Nie bardzo chce pisać na forum

.
Stary 2010-03-06, 20:17   #2897
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bardzo chce pisać na forum
no to dawaj na PW
Stary 2010-03-06, 20:28   #2898
asiulka123
Zakorzenienie

saming, ja ćwiczę w domowym zaciszu bo na wykupienie karnetu na aerobik czy cokolwiek mnie nie stać wiecie, jak to jest bez pracy...trzeba oszczędzać a cokolwiek kupię dla siebie to mam wyrzuty sumienia dobrze, że jestem na utrzymaniu rodziców

mam nadzieję, że jak przyjdzie wiosna będę się skupiała na jedzeniu świeżych warzyw- sałaty, rzodkiewki, pomidorów, ogórka...mmm kocham wiosenne kanapki

Stary 2010-03-06, 20:30   #2899
Szotta
Zakorzenienie

Bejka- napisałam.

Cytat:
saming, ja ćwiczę w domowym zaciszu bo na wykupienie karnetu na aerobik czy cokolwiek mnie nie stać wiecie, jak to jest bez pracy...trzeba oszczędzać a cokolwiek kupię dla siebie to mam wyrzuty sumienia dobrze, że jestem na utrzymaniu rodziców

mam nadzieję, że jak przyjdzie wiosna będę się skupiała na jedzeniu świeżych warzyw- sałaty, rzodkiewki, pomidorów, ogórka...mmm kocham wiosenne kanapki
Oj ja też chce już wiosnę i ogrodowe jedzenie

.
Stary 2010-03-06, 20:34   #2900
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
ja ćwiczę w domowym zaciszu bo na wykupienie karnetu na aerobik czy cokolwiek mnie nie stać wiecie, jak to jest bez pracy...
moim zdaniem nie ma różnicy gdzie się ćwiczy byleby się ćwiczyło ja też ćwiczę w domu choć niesystematycznie ale w tym tygodniu idę na pierwszą lekcję tańca i pilates

Cytat:
kocham wiosenne kanapki
ja też wiosenne i letnie, bo uwielbiam pomidory czasami kupuję sałatę, pomidory czy ogórki w sklepie, ale teraz to jest bez smaku totalnie przeglądam na allegro kiełkownice, bo w końcu muszę zacząć je hodować sama zamiast wciąż kupować

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Bejka- napisałam.
niestety, nie dostałam
Stary 2010-03-06, 20:41   #2901
Smerfetkaa
Zakorzenienie

dziewczyny jaki polecacie krem do twarzy?? Chodzi mi o taki co bardzo dobrze nawilży ale nie będzie zapychał. Ostatnio cera mi się pogorszyła
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:45   #2902
asiulka123
Zakorzenienie

na ogół dziewczyny polecają Humektan, jak osobiście nie próbowałam

Stary 2010-03-06, 20:48   #2903
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jaki polecacie krem do twarzy?? Chodzi mi o taki co bardzo dobrze nawilży ale nie będzie zapychał. Ostatnio cera mi się pogorszyła
Kurcze, ja to nigdy nie mogę w krem utrafić.
Właśnie drapie się jak wściekła po nowym kremie do rąk

.
Stary 2010-03-06, 20:49   #2904
201607180946
Konto usunięte

Cześć, Miałam dziś świetny dzień, w końcu się zrelaksowałam, byłam u mojego malutkiego bratanka, potem na pysznym obiedzie z TŻ, i jeszcze w hurtowni na zakupach z mamą i dostałam masę prezentów, normalnie miałam dziś dzień dziecka, mamcia sprezentowała mi piękną ramoneskę, granatowa szmizjerkę i jeansowe legginsy z guziczkami

lecę,bo TŻ wzywa na film
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:51   #2905
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
na ogół dziewczyny polecają Humektan, jak osobiście nie próbowałam
też właśnie o nim myślę... mam nadzieje ze nie zapycha myśle zamówić go w DOZie i do tego jeszcze może szampon Alpecin czy coś takiego....

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Kurcze, ja to nigdy nie mogę w krem utrafić.
Właśnie drapie się jak wściekła po nowym kremie do rąk
a co to za kremik??
ja ostatnio miałam straszne dlonie wiec wzielam z Rossmanna krem do zniszczonych rąk z Garniera, zły nie jest, ale chciałabym już kupić jakiś super krem do rąk i nie musieć szukać
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:54   #2906
Magdzia94
Zakorzenienie

Smerfetko ja polecam krem Atoderm PP

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:56   #2907
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za kremik??
ja ostatnio miałam straszne dlonie wiec wzielam z Rossmanna krem do zniszczonych rąk z Garniera, zły nie jest, ale chciałabym już kupić jakiś super krem do rąk i nie musieć szukać
Dostałam dzisiaj kilka gratisów w naturze, między innymi krem Exclusive owocowy.
No to spróbowałam.

.
Stary 2010-03-06, 21:01   #2908
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Fajne. Takie w stylu ALL SAINTS. Choć ja wolę trochę cięższe.
Typu glany?
Właśnie oglądałam Twoje włoski ( znowu) To Twój natural? Farbujesz? Jak osiągasz taki boski rudziachny ?

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:02   #2909
Bejjka
Zakorzenienie

Szotta już odpisałam

Kasia, fiu fiu Ty to masz dobrze a ja właśnie kiełkownicę =20paczek nasion sobie kupiłam
Stary 2010-03-06, 21:06   #2910
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Szotta już odpisałam

Kasia, fiu fiu Ty to masz dobrze a ja właśnie kiełkownicę =20paczek nasion sobie kupiłam
Za dobrze nawet, zaraz będę oglądać ,,Pamiętnik''
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości