|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
PaniJana - cokolwiek napiszesz od razu mam chęć Cię okraść. Ejvon, without_demur - miłość - dwieście procent normy. w mendrach miłości. księżniczka zen. byłeś księciem mojego losu. teraz znalazłeś sobie kolejną służącą.. wolna jak ptak, ale z Tobą przez tysiąc lat. a ja wezmę Twoje sny i zabiorę Cię. mówiłeś razem na wieki, a tu nagle mówisz dzięki i to koniec naszej męki. tłumacz jego uczuć - mój wymarzony prezent. miało być tak pięknie, tak na zawsze miało być. a jednak nie zostało nic, oprócz łez mych i śmiechów twych. przypadek, a może kontratak?
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
ciężkie to życie.. ze sobą źle, bez siebie jeszcze gorzej...
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
xxxLOLKAxxx - dziękuję. ;* moja najulubieńsza. ![]() Toogether93 - miłość cierpliwa jest. pamiętaj, że ja tu ciągle czekam i zawsze tak straaasznie tęsknię. ;> ;*myCh - ______________ skłamałabym twierdząc, że o Tobie nie myślę. kiedy czuję się źle, mam ochotę zwymiotować to życie i całą siebie. jedyne na co mam ochotę to zagrzebać się w łóżku. kiedy ktoś Cię opuści... poza tym, że tęsknisz, poza tym, że rozpada się cały ten mały świat, który razem stworzyliście i że wszystko co widzisz, albo robisz przypomina Ci o tej osobie, najgorsza jest myśl, że była to próba jakości i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel "odrzut" przystawiony przez kogoś, kogo kochasz. w gruncie rzeczy na nic nie mam ochoty. bez przerwy tylko udaję. nie potrafię już odnaleźć swoich punktów odniesienia. zatracam zdolność refleksji i poczucie obiektywizmu. jestem jakby zanurzona we mgle. wszystko jest mętne, nic już nie widzę. w takiej chwili mam ochotę zniknąć, nacisnąć jakiś guzik i przestać istnieć.
|
|
#784 |
|
Przyczajenie
|
-Zbyt długo łudziłam się, że potrafię się zmienić..
-Cały ten czas bez Ciebie uczynił mnie taką otępiałą i pijaną.. -Pokonujesz mnie każdym mrugnięciem. Ach, gdybym tylko nie musiała myśleć, myśleć o Tobie śmiejącym się w głos. Myśleć o Tobie przez cały czas.. -Skoro potrafisz okłamać siebie to dlaczego nie ich ? -Mogę ubrać trupa, ale nie przywrócę go do życia. -Więc wznieśmy toast za rzeczy które ranią najmocniej ! -Jeśli uwierzysz we mnie to jak mogę zniknąć? Jeśli uwierzyłbyś mi powiedziałabym Ci wszystko. -Przyciśnij mnie do swoich ust, a ja wyssę całą truciznę. Ale kto mnie uzdrowi? Jeśli wciąż będziesz mnie zabijać, jak mogę Ci dalej wybaczać ? Twoje grzechy zaczynają we mnie się zatruwać. -Nie boję się.. a jednak się boję. -Nasze sny wydawały się nie tak dalekie.. Pragnę, pragnę zostać. Popadłam w fantazję. -Ciężko jest zauważyć co Cię mija ze spuszczonym wzrokiem.. -Z cukru i lodu jestem zrobiona ! -Pokonaj swą nienawiść, swoją utraconą wiarę.. )
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
uśmiecha się i ma ten blask w oku..i ku#wa mac jest śliczny <3
and I'm not scared... ![]() Chcę uciec , pobiec gdzie nikt mnie nie znajdzie i zapomnieć kim jestem i czego pragnę.Jednak dokądkolwiek pójdę nie ucieknę przed samą sobą. Or was it my imagination? I still remember all of those faces, and now all have is memories.` Zawsze, Na Zawsze, Nigdy bez Ciebie. Na całe życie oddaje Ci siebie ;** <3 Pozorny spokój.
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
kawasaki600,Elizabet0909,_untouched_ - dziękuje
boundlessly - czuj się okradziona ![]() seventh heaven - dontgivemenames - gdzie jesteś ? ![]() ___________________ położyła się na zimnej marmurowej podłodze, włożyła słuchawki do uszu, zapaliła papierosa i wzięła telefon do ręki, zaczęła czytać wiadomości od niego. z każdym nowo otwartym sms'em, wracało coraz więcej wspomnień. przez długie godziny czytała jego kłamstwa. łzy napływały do jej oczu, z coraz większą częstotliwością. była zbyt słaba, aby usunąć, wspomnienia, którymi dławiła się co dnia. żyła przeszłością, żyła nim. pomimo tego, że kłamał, pomimo tego, że ja zostawił. Właściwie, to dobre słowo. Taka przykrywka do wszystkiego, czego nie chcemy powiedzieć. Właściwie dobrze, to znaczy, nie, nie dobrze, ale prawie źle, ale po co ci o tym mówić. Właściwie zdrowa, to znaczy chora, może była chora, może jeszcze nie doszła do siebie, więc właściwie zdrowa, ale nie twoja sprawa. Właściwie myślałam, żeby do ciebie zadzwonić, to znaczy, nie, nie chciałam dzwonić, ale nie wiem, co powiedzieć, więc słowo właściwie i tak da ci do zrozumienia, że nie dzwoń ty również. Właściwie mam czas - i tylko głos się zawiesza na tym słowie właściwie. Jakby to słowo miał swój specjalny akcent, niepolski, lekko przeciągły, śpiewny, następujący po sylabie wła... oddzielony pauzą od reszty. Właściwie - to znaczy prawie kłamstwo. Właściwie nic mi nie jest. To znaczy jest mi wszystko.
W końcu tego właśnie szukamy w książkach: wielkich uczuć, które nigdy nie stały się naszym udziałem, i wielkiego bólu, którego łatwo się pozbyć, zamykając książkę. Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. Nie w porę może przyjść czkawka, okres, śmierć lub sąsiadka. Ale nie miłość. Choć radość jest krótka, poprzedza ją jeszcze długa nadzieja, a po niej zostaje jeszcze dłuższe wspomnienie. Rzygać mi się chcę tym Waszym "zobaczysz, wszystko się ułoży". Nic się nie ułoży, dalej będzie tak jak dawniej.
|
#787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje słońce miło ___ ` szczęście jedyna rzecz , która się mnoży jeśli ją się dzieli Pokaż mi , że warto z Tobą być , pokaż mi że mam dla kogo żyć ..
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
kiedy odchodziłeś, myślałam, że dam sobie bez Ciebie radę, przestanę o Tobie myśleć i będzie okej. Na początku nie było, ale przywykłam do myśli, że jesteś z inną, a kiedy już całkiem o Tobie zapomniałam, wróciłeś z tekstem:`- nie mogę o Tobie zapomnieć spróbujmy jeszcze raz` , tak się nie robi ; (
-nie smuć się kochana, nie ten to inny < 3 -nie chce innego, albo ten albo żaden. ; ( a na koniec powiedział, że nie wiedział, że mnie rani. a gdyby wiedział, to co? postąpiłby inaczej? i nawet w kubku herbaty widzę twoją twarz, a każdy jej łyk ma twój smak. nie chce już żadnej miłości, ona jest przereklamowana, wolę żyć sama. |
|
|
|
#789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje,powyższy opis zabieram,cudny Cholerna_Realistka - dziękuje,również kradnę Ejvon - wow,jak miło myCh seventh heaven without_demur LoccoAngel I mieszanka,moich i nie moich opisów ... `nie ze mną te numery, brunet! "`- Nas jest dwoje a on jeden. - Tak, ale on ma siekierę i z łatwością zrobi z nas czworo. (W. Allen)" Pewna kobieta z dzieckiem,spacerowała miastem,po pewnej chwili spostrzegły 2 chłopaków ok. 19 lat ,jeden chodził z puszką,prosząc ludzi o pieniądze,a drugi grał na gitarze i śpiewał.Kobieta z dzieckiem podeszła tam i zaczęła wyjmować portfel,myśląc,że to na jakiś zbożny cel. - A na co zbieracie ? - spytała po chwili. - Na Marihuanę - odparł chłopak bez wahania. Kobieta wybałuszyła oczy,myśląc że to jakiś żart i schowała portfel odwracając się na pięcie. - Na Polskie konopie ! - krzyknął za nią. (Na własne oczy to widziałam ;d) Mężczyzna z krzykiem zerwał się z łóżka,oddychając spazmatycznie.Wbiega jego żona i pyta: - Co się stało kochanie ? - Śniło mi się, że jestem na bezalkoholowym weselu. "-Nie możemy się pobrać. -Dlaczego? -Po pierwsze nie jestem naturalną blondynką. -Nieważne. -Palę.Palę jak smok. -Nie dbam o to. -Mam okropną przeszłość. Przez ostatnie trzy lata żyłam z saksofonistą. -Wybaczam ci. -Nie mogę mieć dzieci. -Adoptujemy. -Nic nie rozumiesz. Jestem mężczyzną. -Nikt nie jest doskonały." (Pół żartem, pół serio) - hasta la vista, baby,nie potrzebuję kolejnego zawodu... - Nie możesz ! Czemu tak brutalnie ? - Ces' la vie (takie życie) - Weź mi tu kurna chińskim nie szpanuj. "-cip cip taś taś -do lwa qrva?! do lwa?!" - Ctrl+z,Ctrl+z,Ctrl+z,Ctrl +z - Co robisz ? - Cofam historię w komputerze. - Ehh,ja też bym tak chciała,cofnąć wydarzenia,tyle że w życiu ... "Przyjaciel :nadal wierzy w Ciebie , choć już nikt inny nie wierzy,łącznie z Tobą samym ; słucha , chociaż słuchał to już wiele razy ; jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i NIGDY nie mówi "A nie mówiłem?" ; pomaga Ci pozbierać i skleić,to co stłukłeś." `Nikt nie umiera bez utraty dziewictwa. Życie pier.doli nas wszystkich. Mam nadzieję,że ktoś to przeczyta
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Okej będę dodawać opisy, ale i tak wiem żę nikt nie czyta
'powiedz mi coś, czego nikt o Tobie nie wie.. `ostatnia i pierwsza szansa, by poznać sens... `może moje sny będą miały siłę zmienić świat.. ? `ja mogę tak być na skraju spraw - w niedorzeczności bezpiecznie trwać..! 'Przyszłość zatruta jest przeszłością, a przeznaczenie niepewniością. 'marzenia się spełanią, ale nie tak i nie wtedy jakbyśmy chcieli. 'Wolność nie zawsze oznacza siłe... 'widzisz jak pragną być w swoich ramionach? na tym właśnie polega taniec ' W samotności obłędu. 'Każdy nosi w sobie niespełnioną miłość. 'When they ask me what I liked the best I'll tell them ...it was you Kiedy spytają mnie co lubiłam najbardziej Odpowiem im że ciebie 'I może kochasz inną (...) Ale ona nie patrzy z takim pożądaniem jak ja 'wiara w ideały to ciężkie kalectwo.
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
_untouched_
martiska xxxLOLKAxxx Kiedy zachodzi słońc,e niebo odbija kolory. W Twoich oczach widzę moje miasto.
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
_untouched_ !
Chocolaaate ! latin ! lucyferowa ! aagatka944 ! LoccoAngel ! Szydera ! happyend ! without_demur ! RozowaSkeyterka ! Sharmila ! Ejvon ! kamisha ! <33 ;* dalszy ciąg tych talenciar .;* tam wyżej ;d __________________ ` Popatrz na mnie jeszcze raz , w Twoich oczach widzę blask . ! ` <3 chce Cię miec na własnośc, chcę Cię miec na wyłącznośc nie chcę z nikim Tobą dzielic się . ; * za bardzo pozytywnie.. I pamiętaj, że to mocno tkwi we mnie. ` Chwyciłeś mnie za rękę, tym samym dając serce. ! ;* jedyne co kochasz to skłamac i uciec, narazie znikaj tutaj nie pasujesz . </3 nauczę Cię życ, jak kochac i śnic, jak cieszyc się dniem , nocą prowadzic Cię chcę ! zostań proszę bo przy Tobie moje miejsce , zostań proszę i nie odchodź nigdy więcej . ! nie wierzę w nas. już nie.
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
Elizabet0909 - Słońce, ja zawsze czytam
![]() One for all - dlaczego? ![]() poprostuAsiss - RozowaSkeyterka - mój talent Chocolaaate, czarnaalbk, hoe, xxxLOLKAxxx, Margaretta_1, poprostuAsiss, seventh heaven, TiScatteroUnaFoto - okradłam ![]() _____________________
Człowiek wie czego chce, wie na co ma ochotę. Muszę się tego nauczyć, muszę znaleźć sposób, by zaczął mnie potrzebować. Nie życzę nikomu źle temu, co lepiej ma, bo każdy własną drogą podążą. Są rzeczy, których żaden hajs Ci nie odda. Nie liczy się nikt, tylko stan Twego konta? Chcę z Nim być, bo wie, jak sprawić, bym Go kochała. Bliźniemu nienawiść, chciwość, żądza sławy. Z tych grzechów każdy rani jak kula, aby Tobie zawiść była obca jak muka.
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam. tęskniłyście ? :d
_________________________ _________________________ _________________ pozwól, że zasnę w tym akcie wśród świec nie chcę się budzić półgłosem przez gniew ...mam dosyć tej wolności, chcę być zakuta w kajdany miłości Mój oddech na Twoich włosach, jestem nieświadoma To Ty otworzyłeś żaluzje by pozwolić temu miastu pochłonąć się w mroku
Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2010-03-06 o 18:19 |
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
lemonessences -
myCh - to tylko prawda ;d Love_HateYOU - kradnij, kradnij ja też okradam kochana Elizabet0909 - okradam, okradam i jeszcze raz okradam. ! ;** wszystkie świetne! ![]() unlovedx3 - a Ty to co? też talenciara! ;** miło mi bardzo ;*marikab - "Chcę z Nim być, bo wie, jak sprawić, bym Go kochała. " - Boskie! - Jesteś moim szczęściem. - Dlaczego? - Bo gdy jestem wtulona w Ciebie nie potrzebuję niczego więcej. <3 Nie wiem w którą stronę iść aby dotrzeć do Ciebie. Wierz mi, jeśli mówię " żegnaj na zawsze " to mówię to dla naszego dobra. Chowasz się za pustą twarzą. Utrzymam dystans do twych kłamstw. Nie potrzebuję kolejnego dnia Twojego niszczenia mnie. Widzę Ciebie dokładnie tak jak chcę widzieć. O wiele gorszą częścią Ciebie jestem Ja.
Sometimes the closest people to you make you feel protected, But those are the same people that hurt you most and leave you. Edytowane przez Ejvon Czas edycji: 2010-03-06 o 18:29 |
|
|
|
#796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mnie to cieszyEjvon Ty mnie? ![]() Nie wierze, ale dziękuję . Również kradnę
staram się przytyć ![]() F R E E http://www.suwaczek.pl/cache/066282dd96.png Pokonałam skoliozę! Edytowane przez Elizabet0909 Czas edycji: 2010-03-06 o 18:34 |
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - kradnij, cała przyjemność po mojej stronie
![]() _untouched_,TiScatteroUnaFoto - okradzione Chocolaaate, latin - 'potrzebuję zmian. najlepiej dużych, spektakularnych i z fajerwerkami. ' 'Jesteś ode mnie starszy o sześć tysięcy sekund. Czy zdajesz sobie sprawę ile myśli, decyzji, odczuć i pytań zrodziło się w ten czas w twojej głowie ? ' 'Może byłam głupia, mówiąc ci żegnaj /Maybe I was stupid for telling you goodbye' 'Wiesz, że cię kocham, kocham na tyle, by pozwolić ci odejść / You know that , love you so,I love you enough,to let you go' 'rozbieraj mnie powoli, ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości. aż Bóg wstrzyma oddech.' 'bo być z kimś to trzymać jego rękę na tyle mocno, aby był pewien, że się nie przewróci, ale na tyle lekko, aby zawsze mógł iść tam, gdzie chce.' 'To jakiś banał..lat przybywa, a serce coraz głupsze.'
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
'..ile warte jest co mam, że nienawiść przerasta?'
'nie wszystko, co złe zawsze się kończy dobrze' '.nie biegną, nie idę, raczej jest to spacer!' '.jak nie Ty, to kto?!' 'By żyć, by być i istnieć dla szczęścia, teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach.' '.mnie nie zamkniesz w klatce świadomości!' 'Przez sumienie czasem strach spojrzeć za siebie.' O.S.T.R. <3
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
Ejvon - no tak. dlatego chyba tak bardzo mi się to spodobało + znów okradłam.
latin - kurde. nie umiem Ciebie nie okradać. Koniuszkiem języka przesunęłam po łuku jego dolnej wargi,była idealnie gładka.
Mam jakąś cholerną obsesję na Twoim punkcie. Nie pytając o powód - pocałuj mnie szybko! Zróbmy tak, aby wspominać to dobrze. Zaczerpniesz ze mną powietrza? Muszę chyba lepiej nad sobą panować. Staliśmy naprzeciwko siebie w milczeniu, nie patrząc sobie w oczy. Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-03-06 o 18:55 |
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Ejvon - ja narazie staram się Wam dorównac chociaż troszkę
;* a Ty masz prze boskie opiski . Elizabet0909 - jaa czytam śliczne są ;** __________________ To mój batman , mój romeo on jest lepszy niż videło . / Ranczo, piosenka Pietrka . /
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
hoe - kradnij, miło mi, ze komuś się podoba
![]() unlovedx3 - ja talenciara? .. dziękuję wszystko straciło swoją barwę, nie jest już kolorowe, tylko szare, tylko dlatego, że odszedłeś . nigdy nie zrozumiem, dlaczego to się stało, czy było to konieczne, jaką przyczynę miało. pomimo upływu tylu miesięcy i dni bez Ciebie, moje uczucie NIC się nie zmieniło. kur*a dalej Cię kocham ! kiedy o Tobie pomyślę, łzy same napływają do oczu, to nie moja wina, to się tak samo dzieje . |
|
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to ja tb powinnam składać pokłony Wielkaa talenciaraa moojaaa A ten na górze zabieram ;*_________________________ _______ Ty byłeś tylko chwila... stratą niewielkiej ilości czasu... ale byłeś. Chciałabym zamknąć oczy i nie widzieć więcej tych gniewnych twarzy... Tak pięknie jest nienawidzić, jak boleśnie kochać... Najważniejsze To Trzymać na dystans ludzi,którzy mają czelność Cię Oceniać Bawi mnie tylko to,że niektórzy mają Gorzej Po*******one w głowie niż ja Mam ochotę znowu posmakować twych ust... Poczuć Cię w sobie. Nigdy więcej nie kochać, nie myśleć, nie patrzeć... Na ciebie. Chcę Zapomnieć o tych wszystkich fałszywych twarzach,które Mnie otaczają Uderz mnie w twarz, wybij mi siebie z głowy... Mówię Ci – Nie kocham. Ale wiesz przecież – Ja zawsze kłamię. Otul mnie swym ciałem, pocałuj me słodkie usta... Kochaj mnie, proszę. - Kocham Cię. – Nie kłam, zawsze to robisz. Czy tak wiele wymagam? Tylko mnie pokochaj... Zastanawiam się... po co mi miłość...? A wtedy mnie objąłeś, i pocałowałeś. Chyba pomyliłam bajki... To nie mój świat. Ja umarłam. Dlaczego wciąż jesteś obok?
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Zbyt wiele sprzeczności..
Wiem to na pewno, że kiedyś będziemy leżeć na trawniku w środku nocy i patrzeć na gwiazdy naiwnie pijani i tak prosto szczęśliwi.. W myślach nie będziemy wierzyć, że to się dzieje naprawdę, aby następnego ranka uszczypnąć się nawzajem w zarumienione policzka.. - Wzlećmy znów tam, gdzie znajdowaliśmy się tak niedawno. Znów chcę poczuć jak lodowaty wiatr zmienia się w ciepłe powietrze za sprawą twojego oddechu.. To nie ja i nie my. To świat zamknięty w dwóch dłoniach.. - Boisz się? - Boję. Moje sny doprowadzą mnie kiedyś do szaleństwa. Zapach zimnej kawy, ciepłej pościeli, czułej melodii, tulipanów na poduszce.. Wieczór dla ciała i zmysłów.. Wieczorami się boję.. Płaczę w poduszkę, gryzę swoje własne dłonie i krzyczę na samą siebie.. Nie oczekuj karcianych sztuczek i królika z kapelusza. Wszystkie sztuczki straciły swoją wartość, a ja uciekłam z cyrku.. Nieprzespana noc, dużo myśli i łez.. Wystarczyło, by przyszedł.. Napił się z nią zimnej kawy, myślał na głos i śmiał się, to i ona by się uśmiechnęła i znowu byłoby dobrze.. Zamykali oczy, dotykali się myślami, pieścili oddechem, poznawali dłońmi, kochali się uśmiechem,, Więc po co mówili cokolwiek, skoro ranili się słowami? ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-03-06 o 19:13 |
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Elizabet0909 - zaczynasz być moją ulubienicą. ;*
myCh - również okradam... ![]() unlovedx3 - ty już dawno nam dorównałaś ![]() ![]() . ;*Wierzyłam w nas już ostatni raz. Wróć do mnie proszę bo bez Ciebie nie ma mnie. Serce moje Twoje na zawsze jest. <3 . Wiedz, że dla mnie nie jesteś już tylko życia chwilą. Bez Ciebie nie ma już nieba. Moją nieodwzajemnioną miłością jesteś Ty. Dzięki Tobie na nowo w radość uwierzyłam... <33 Wierzę, że do Ciebie coraz bliżej mam... a gdy już dotrę swoje serce Tobie dam. Weź moje zziębnięte ręce w swoje dłonie... a wtedy moje serce gorącym żarem zapłonie. Chciałam wierzyć w Ciebie i we mnie... W to, że iść razem możemy wszędzie. Ahh. xD dodaję te opisy i dodaję zaraz ktoś mnie opierniczy, że już się tych moich wypocin czytać nie chce xD
Sometimes the closest people to you make you feel protected, But those are the same people that hurt you most and leave you. Edytowane przez Ejvon Czas edycji: 2010-03-06 o 19:17 |
|
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
chocolaaate, happyend, xxxLOLKAxxx - dziękuje, moje Talenciary!
Pukałeś? oboje byliśmy w moim pokoju. oddychaliśmy jednym powietrzem i usta jedne były . I powiedział, że nawet jakbym przefarbowała się na zielono, to i tak by mnie kochał! <3 gdy całujesz, twoje usta nieświadomie układają się w kształt serca. paryżanka z piepr.zoną miłością na dnie serca.
|
#806 |
|
Rozeznanie
|
grise - no to rozpaliłaś moje serduszko <3
xxxLOLKAxxx - pochwała od Ciebie ? rewelacja dziękuje perełko <3 UWIELBIAM ! ale to wiesz <3 ej ! autorkę tego opisy ubóstwiam ! <3 idealny ; ( nie udawajmy, że między Nami jeszcze coś jest to wszystko zniknęło gdy oddaliłeś się ode mnie a podszedłeś bliżej do Niej. Ona i on.. Czy to nie wygląda sztucznie ?
został tylko zapach po nim , dla Mnie to wszystko. Czasem wstać z łóżka to sukces. `Zaufanie . Wtedy, gdy nie czujesz potrzeby by powiedzieć " chciałbym aby to pozostało między nami .` [ znaleziony , ale strasznie mi się spodobał <3]
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczysz wszystko inaczej i o wiele lepiej oczami, które wylały łzy.
...romantyczne? przecież czytać w myślach to największe chamstwo. s a m o t n o ś ć - nie przeszkadzać ... |
|
|
|
#808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
----------------------------------
to nie tak, że Cię nie kocham po prostu przestałam się tak przywiązywać do ludzi. Ona głupia łudzi się nadal, że gdy założy markowe buty ty ją pokochasz. idiotko od nie pokocha ! ten moment w którym dotknął mojej ręki był zenitem moich uczuć. śmiała się przez łzy by pokazać jaka jest silna i nieugięta. prawda jest taka, że ona nadal go kocha. z promiennym uśmiechem na ustach skąpana w słońcu, żegnam Cię jakby nie było dane już nigdy nam się spotkać.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
Co za pierdoły z tymi aniołami?
Czy wyście ****a zgłupieli?! Cholera anioły... Trzydzieści lat ćpania na ulicy i masz swoje pieprzone anioły przyjacielu. Poluzuj tam, gdzie cię ciśnie! ...and I will always love You ![]() Potykasz sie o własne kłamstwa! No to chyba koniec z wizażem.. i tak nikt nie czyta..
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Maniuuur - nie ma `koniec` , masz tu zostać !
oo a to ` Co za pierdoły z tymi aniołami? Czy wyście ****a zgłupieli?! Cholera anioły... Trzydzieści lat ćpania na ulicy i masz swoje pieprzone anioły przyjacielu.` `kradziejuję` ![]() Ejvon - `Wierzyłam w nas, już ostatni raz.` zabieram __________ jeżeli ktoś mi powie, że życie jest piękne a miłość uskrzydla zaśmieje mu się prosto w twarz i wyślę do specjalisty, bo ewidentnie ten ktoś ma coś z głową, kwestię `piękności` życia pozostawię w spokoju, ale, że niby miłość uskrzydla?! BREDNIE ! co najwyżej UDUPIA ! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

pamiętaj, że ja tu ciągle czekam i zawsze tak straaasznie tęsknię. ;> ;*