|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Ejvon - cieszę się, że się podoba
a Twoje opisy zawsze się chce czytać Elizabet0909 - przegoniłaś mnie już dawno, nie masz co doganiać talenciaro ![]() Maniuuur - ja czytam ![]() ____________________
Tak bardzo za Tobą tęskniłam. Ty masz tę szczególną moc. Byłam taki przygnębiona, zanim Cię poznałam. Chcę dać sobie szansę. Chcę się przekonać, czy potrafię zrobić coś pięknego. Psychiczna bariera, lęk, postawiony opór. Zastanów się, nie podejmuj pochopnych kroków. Nie wiem, kim naprawdę jesteś, ale i tak Cię kocham. To musi być miłość. Swoim gardzisz, a cudze chwalisz się tu nie sprawdza. Zapamiętaj mnie tak, jak pamiętasz siebie.
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
ja ? dopisz tu jeszcze siebie ;* ![]() a te dwa powyższe ukradłam. Razem byliśmy twardzi jak lita skała. Komplikacja wręcz doskonała. Zbudowałam na niej nasz dom. Ty dałeś mu życie, a on wytrzymał burzę przez tak wiele lat. I nagle to Ty go podpalasz, bez skrupułów - ot tak! - dlaczego już na mnie nie patrzysz? - bo każde spojrzenie w Twoje oczy jest powodem by nadal Cię kochać. "ale ja Cię wcale nie zostawiłem, to była tylko chwila zwątpienia..." [...] nie ma nic bardziej bezowocnego od rozmyślań nad kimś, kogo się kocha. 'wieczorna pora, siedzę nad kubkiem kakao, myślę o niczym czasem tylko o tobie, mniej więcej 60 razy na minutę, siedząc w wannie spowiadam się pralce z miłości do Ciebie.'
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma mowy !. Masz świetne opisy <333 Ja czytam i jestem zachwycona ;* . Talenciara Moojaaaa ;*
_________________________ _ - mówią ze to nadzieja matka głupich jest, powiedz dokąd ta droga zaprowadzi ich - Musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda musisz być waleczny - Roztańczę w sobie świat na przekór łzom, potrafię jeszcze iść pod prąd! - wiara czyni cuda-muszę wierzyć że się uda - NADZIEJĄ BUDZISZ SIĘ CO DNIA, BY POCZUĆ ZNÓW WOLNOŚCI SMAK - Nie trać nadziei nigdy!... Nigdy - Kto ma Wolę, ten wszystko pokona! - Niesie mnie pozytywna myśl że nie jest źle,że wszystko ma jakiś sens - ...wierze,że będzie dobrze jeśli tylko będziemy postępować mądrze... - Wznosić się wiarą.. szybować nadzieją... - wierze w nas czas w coś uwierzyć żyjmy tak jakby jutra miało nie być - Nie trać wiary, tylko tego nie mogą ci odebrać... - Choć życie ciąży a psychika siada nie poddam się to moja zasada - Trzeba wieżyc ze się uda bo wiara czyni cuda - Mówią: Nadzieja Matką głupich - cóż.. chyba nigdy nie zmądrzeje. - Rzeczy Które Cieszą Nie Pozwolą Nam Zapomnieć - Nadzieja upada jak tonący wrak...
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
to głupota, aby tak bliscy sobie ludzie nie potrafili się dogadać. Jeśli będzie Ci na mnie zależało, sam znajdziesz do mnie drogę ... Kobieta jest spełniona dopiero wtedy, gdy przy jej boku jest ktoś, komu bezgranicznie ufa, kto jest częścią jej serca... Widok codzienności...on i ona, a ja z boku udaję że wszystko dobrze..
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
napiszesz na chodniku : "KOCHAM CIĘ" -drukowanymi literami - i będę Twoja, aż do pierwszego deszczu...
odszedłeś, a moje oczy są nadal zielone. został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce,z których wypada świat. łzami zaszły jej oczy. drżały jej wargi. łamiącym się głosem powiedziała, że miłości nie ma. Nie powiem, ze nie moge bez Ciebie zyc. Bo moge. Ale nie chce. wiedzieć, że będziesz jutro,w przyszły poniedziałek i także w Wigilie. bardzo chcę nauczyć się sobą być, gdy Cię nie ma. chcę stać się krokiem Twych stóp, który będzie za Tobą podążał. nagle z niesamowitą siłą i wyrazistością dotarło do mnie to, że ja sama nie lubię siebie i nie mam dla siebie żadnej propozycji na przyszłość Znasz ten stan kiedy nie pomaga nawet najsłodsze ptasie mleczko, kiedy chcesz słuchać tylko najsmutniejszych piosenek i leżeć patrząc w sufit Mogę Cię rozkochać i będę Cię mieć. Nie wiedziałeś, że w moim słowniku nie istnieje słowo 'niemoc'? `Dajcie jej drinka i papierosa, a będzie szczęśliwa w każdym towarzystwie Miń go i idź dalej. szczęście mam zamknięte w butelce wódki. miłość jest jak sok pomarańczowy. ma ciepły kolor, słodki smak i daje dużo energii! - Grzmi ? - Nie . To moje serce pękło .. - Przepraszam . Nie wiedziałam .. - Nie szkodzi . On też nie wiedział .
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Chocolaaate - kochana więcej twórczości jestem zakochana w Twoich opisach ; ***
powili się zbieraj ja podskoczę po Ciebie drepcedesem , włączę nogotrip i będę za pięć minut
![]() Człowiek ceni to czego nie jest absolutnie pewien. To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. mógłbyś mnie posadzić na najwyższym dachu Nowego Jorku! Piękna biel stokrotki skomponowana z żółcią. Wiosna Żuję gumę, robiąc balony. Przynajmniej skupiam się na nich, nie ciągle na Tobie. szukam innego świata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegoś, co nie jest plastikowe i przereklamowane. |
|
|
|
#817 |
|
Przyczajenie
|
Nawet jeden mały Gest... Jeden dotyk Nieba... żeby znaleźć w każdym z Nas... Jeden wspólny wielki Raj, który da nam skrzydła... i pozwoli dotknąć gwiazd... _____________ Tutaj To ja. a obok to Ty. czy pamiętasz ten czas? czy pamiętasz te dni? wierzyliśmy w coś co nie kończy się. |
|
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
-O tym myślałam. Myślałam, że mnie potrzebujesz. O tym myślałam, więc myślę naiwnie.
-To smutne, kiedy ktoś kogo znałeś bardzo dobrze, postanawia kur.wa umrzeć i odejdzie.. -I nasze życie wydaje się być bardziej nieistotne teraz, I nasze życie wydaje się być tak nieistotne. -Kiedy tak czekałam.. usychałam. -Zatrute serce nigdy się nie zmieni. ![]()
|
#819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Perełki sercuje Was !
seventh heaven hoe Extremalna kamisha - okradłam bezczelnie i z premedytacją ![]() z mojej twarzy znikła już dawno zeszłoroczna opalenizna, tak samo wyblakło uczucie do niego. wystarczy jednak kilka słonecznych dni i cera znów nabierze złocistej barwy, a co z miłością ? za każdym razem, kiedy podobał mi się jakiś chłopiec, bawiło mnie to. Nie umiałam traktować sprawy ze śmiertelną powagą. Wiedziałam, że jest przelotna jak wiosenny deszcz. ile wielkich spraw w życiu człowieka zależy od maleńkich, niedostrzegalnych nieomal decyzji .
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
RozowaSkeyterka- dziękuję. A Ty mój talent
![]() seventh heaven, Almost lover, latin- Cudeńka Elizabet0909- czyta więcej osób, niż myslisz ![]() ____ Moja wiara, która nie przenosi gór, raczej burzy najtrwalsze konstrukcje. ... oczy miała bardziej niebieskie, niż ona. Już jej nie kochał. Lubię słuchać jak milczysz, choć się denerwuję, lubię, lubię Cię. Odnalazłam w głębi Twojej duszy swój własny, prywatny raj. W nim widzę naszą przyszłość, która w rzeczywistości jest niepewna, a nawet niemal niemożliwa. Nie ściągaj mnie na ziemię, proszę. Dzisiaj przyznam ludziom rację, jestem egoistką. Chciałabym, żeby ktoś mnie kiedyś kochał tak, jak ja Ciebie. Potrzebujesz zapewnień, dowodów? Ja tylko miłości. Zgubiliśmy się, bezpowrotnie. Nikt nie widział tych zapłakanych łez, bolącego bólu, cierpiących wspomnień... W rozpaczy. W oknie. Za szybą. Za nim. Przez łzy. Przez niego.
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
pezet czuje się żałosny, gdy leży w nocy, myśli i błądzi... ja gdy pisze 1212312121 sms'a na którego nie odpisujesz.
_________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grrr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 'W salonie wśród ciepłych świec już nigdy nie zbudzisz mnie
Już nigdy nie powiesz mi, jak bardzo kochałeś mnie' ![]() |
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
marikab okradaj maleńka okradaj
![]() ![]() ![]() Nienawidzę tego uczucia, że nie mam nikogo przy sobie. Wszystko się pozmieniało, nawet nie zauważyłam kiedy. Nie miałam szansy się przed tym obronić... cholerna ja. Chcę czego innego, innego otoczenia, innych ludzi, innego miasta. Dlaczego doprowadzacie mnie do takich myśli? Zimne białe wino, pusty żołądek, kolejny papieros, jeden za drugim, czasem nie mam siły, czasami już nie mogę, czasami myślę, żeby nie wstawać, żeby tak zostać, żeby to się działo za mnie. Wypij kawę, pomaluj paznokcie na czerwono, ułóż włosy, załóż ładną bieliznę, zrób makijaż. Nie daj się tej pokusie, która uparcie każe ci pozostać pod kołdrą, nie daj się, nie idź na łatwiznę, wyjdź, zamknij drzwi na klucz, wsiądź w pociąg i jedź... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
ejvon - ahh , dziekuję słoneczko .
![]() RozowaSkeyterka - kradnij , kradnij . <3 dziękuję miło mi . lucyferowa - na zdrowie kochana ;* : ) ja jeszcze nie godna by się dopisywac do takich talenciar _______________________ byłam tylko chwilą, nie tą wybraną, tą jedyną tak bardzo chciałam zostac, lecz Ty już miałeś dośc nas . ;( a więc poczuj kocie ruchy . < 33
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
hoe & myCh & Guziki xD & lucyferowa & Toogether93 - miauuu. cudowne ! ; * myCh - aż się zarumieniłam. dziękuję za te wszystkie pochwały skierowane w moją stronę. jest mi naprawdę bardzo miło. <3unloved - dziękuję. ![]() nydee , otojest , Frizz , Nensie - ?! _____________ zapadam się, topiąc się w Tobie. umieram ponownie. życie to mur zachlapany krwią. w murach twierdzy chłód. katedralny dzwon zawieszony w szept ostatniej spowiedzi. te rany nie będą się goić. ten ból jest zbyt rzeczywisty. za wiele, by czas mógł to wymazać. krzycząc, oszukując i krwawiąc dla Ciebie. a Ty nadal nie będziesz mnie słyszał. piszę w ciszy. Twe milczenie boli.
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-03-06 o 21:38 |
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Unlovedx3 -
Dziękuje![]() [...] Wiem że jest ci źle... Ale ten smutek kiedyś minie... Nie obiecuję że dzisiaj, czy jutro czy za tydzień ale z biegiem czasu zapomnisz... Czas goi rany a nadzieja wypełnia luki w sercu i daje nam złudzenia, daje nam zachłysnąć się tą odrobiną szczęścia , radości , uśmiechu spowodowanego dzięki najdrobniejszym szczegółom jak np uśmiech przyjaciółki Ja stwarzam pozory...
Pozory, które są prawie tak idealne że trudno je odróżnić od rzeczywistości... dlaczego prawie.? Bo zostają oczy... Z nich wyczytasz wszystko... są tak przepełnione bólem, smutkiem , żalem, nie ukryjesz tego... nie jesteś w stanie.. Możesz jedynie odwrócić od nich uwagę np wymuszonym uśmiechem ale ten ból zawsze będzie widoczny.. ![]()
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-03-06 o 21:40 |
|
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
Chciała pójść na koniec wszelkich wyobrażeń
i nie pytać o pozwolenie na degustację jego zapachu, a przede wszystkim chciała słowo 'tęsknię' zamienić na 'czekam'.. Życie ma dziwną konsystencję.. Sinusoidalne sytuacje, biorytm i schematyczne działanie. Zależności między tym a ludźmi są niedookreślenia. Zastanawiające jest to, że z błahostki robi się zazwyczaj wybuchowa mieszanka, a po huraganach następuje cisza.. Jeżeli już coś robisz - rób to dobrze.. Jeżeli już coś mówisz - mów to głośno.. Jeżeli już coś czujesz - pozwól sobie na to.. Jeżeli już coś postanawiasz - trwaj przy tym.. Jeżeli już coś widzisz - pokaż to innym.. A przede wszystkim zawsze bądź prawdziwym człowiekiem. - Co jest twoim marzeniem? - Pocałunek podczas ogromnej ulewy, a twoim? - By właśnie zaczęła się ta ogromna ulewa..
|
|
#828 |
|
BAN stały
|
blondii
![]() RozowaSkyterka- strasznie mi milutko, dziękuje Słońce without_demur, latin, snide1, 3martyna3, minimum4znaki - czujcie się upolowane Chora psychicznie na beznadzieję
Wziąłeś mnie wtedy w ramiona nie wiedząc czemu. Od tej pory mam mętlik… nie tyle w głowie co w sercu. A gdy przyjdzie pora, napiszcie tylko w odpowiednim miejscu, że nie umiałam bez niego żyć Od dziś zaczynam intensywne odchudzanie…. z marzeń Pogodziłam się z tym, że nigdy nie będzie mój, ale niech ONA tylko spróbuje go skrzywdzić a obije jej tą śliczną buźkę! |
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
lucyferowa, Margaretta_1, Missi_16, Toogether93 - okradłam
![]() _______________________
To, co jutro i dziś jest istotne - resztę zapomnę. Każdy może zahaczyć się o swą nogę. Wciąż zadaję sobie pytanie: Co to właściwie jest miłość? Gwizdy, krzyki, słyszysz? Dziw istny. W tych czasach ufam już tylko najbliższym. Potrzebujemy siebie nawzajem. Mamy nasze wspólne tajemnice. Pomyśl zanim Twoje życie legnie w gruzach. Każdy ma swojego anioła stróża.
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
Odwaga jest formą stałości. Tchórz zawsze porzuca wpierw siebie. Potem następują wszystkie inne zdrady.
Czy wszystko w porządku? Nie. Ale miło, że pytasz.
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wielki pokłon dla was ! <3
głupio przyznać, ale okradam każdą po kolei od baaardzo dawna, więc uznałam, że może też spróbuje napisać coś swojego albo dodać to co gdzieś znalazłam ![]() znalazłam niebo, chcesz trochę? ` za mała by dotknąć nieba. Love me and don't stop ever - Kochaj mnie i nie przestawaj. nie za coś, lecz mimo wszystko ... uśmiechnął się łobuzersko. - Dlaczego płaczesz? - Bo ... bo go kocham! - To chyba dobrze? - Taa, szkoda tylko, że on nawet nie wie o moim istnieniu! - Ja nie płakałam! - Miałaś takie małe szkliste niebieskie oczka i ... jak by to powiedzieć ... leciały Ci takie ledwo widoczne łzy, które ciekły po źrenicy w dół. * autentyczna rozmowa ![]() na razie tyle może coś się spodoba ...
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
Dzięękuję za wyróżnienia , które były powyżej , a ich nie oblukałam .
_________________________ _____ Tamtego dnia nie pomyślała o konsekwencjach. Nawet nie przyszło jej do głowy, że będzie musiała tyle za to zapłacić. Za to, że spojrzała w jego brązowe oczy i tak naiwnie się zakochała. Istnieją dziś słowa tak pokaleczone, że muszę owijać je bandażem i pielęgnować. Troszczyć się o ich siłę i piękno, bo tak są zaniedbane i lekceważone. ..i ślepo wierzymy w Coś, czego nie ma, co po prostu nigdy nie istniało. A przecież niedawno zdawało się, że jest. Spojrzał na mnie niemalże z czułością. Tego się nie spodziewałam. Brakuje mi tych spotkań, bo przez ten krótki czas wydawało mi się, że coś ma sens. Pewnie złudnie jak zwykle. Takie dziwne wrażenie, że warto cokolwiek. Prawie nie pamiętam tego uczucia, tak rzadko mnie odwiedza. Żyję, owszem. I właściwie nic poza tym. Na niczym mi jakoś szczególnie nie zależy. A wtedy przez krótką chwilę naprawdę mi się żyć chciało. Nie chcę już oddechu na karku i dłoni na biodrach. Dotknij mnie sercem. Tamtego dnia nie pomyślała o konsekwencjach. Nawet nie przyszło jej do głowy, że będzie musiała tyle za to zapłacić. Za to, że spojrzała w jego brązowe oczy i tak naiwnie się zakochała. musiał odejść, choć nie wyobrażał sobie życia bez niej. wiedział, że odchodząc dzisiaj może już nigdy więcej nie znaleźć klucza do jej serca. cierpiał, bo po raz kolejny los udowodnił mu, jak kruche bywa szczęście. pocałował ją w policzek, wdychając może już po raz ostatni zapach jej ciała. ten chyba dodawałam . nie jestem pewna . ![]() i ostatni : W życiu piękne są tylko chwile .. ![]() i oczywiście wyróżnieniaa . : Siatkarka18 , minimum4znaki , Margaretta_1 , Toogether93 , blondii69 , Chocolaaate , _untouched_ , unlovedx3 .
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-03-06 o 22:13 |
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za pochwały, kochane
Gdy odchodzę od niego obrażona, idzie za mną. Gdy patrzę na jego usta, całuje mnie. Gdy go popycham i biję, chwyta mnie i nie puszcza. słów na usta nie ciśnie się zbyt wiele... szlachetne topy krusze i pale czuje sie po nich wprost doskonale. Buduję azyl tworzący sztuki mej wymiar gdzie złoty pamiętnik tam kryształowa skrzynia tam przepis na szczęście recepta na wieczność być zapamiętanym tworząc nieśmiertelność. Sposób, w jaki człowiek działa, jest bezpośrednią konsekwencją sposobu, w jaki myśli. popatrz, tylu ludzi błądzi dziś.
|
#834 | |
|
Rozeznanie
|
I will fight for my right, will defend my way of life. | Będę walczyć o swoje racje, bronić swojej drogi życia.
Midnight strikes in the darkest night she’s in tears. She hears a million angels screamin’ in pain. | Wybija północ w najciemniejszą noc jej życia. Jest we łzach, słyszy milion aniołów krzyczących z bólu. Midnight strikes in the darkest night of her life. She cries, all her dreams are dyin’. | Wybija północ w najciemniejszą noc jej życia. Ona płacze, wszystkie jej sny umierają. She just wants to get out of this so-called life. | Ona chce po prostu wydostać się z tego tak zwanego życia. Say, was it worth it ? | Powiedz, było warto ? Say are you thinkin' of me while makin love to her ? | Powiedz, myślisz o mnie kiedy się z nią kochasz ? unlovedx3 , without_demur & RozowaSkeyterka bierzcie, po to są. ![]() m4dziar4 no jakbyś o tym nie wiedziała. ![]() Landryna moja. <3 Cytat:
wielki szacunek.
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
1 . Is true love just once in a lifetime? / Czy prawdziwa miłość jest tylko raz w życiu? |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
i tak idę przed siebie z nadzieją w taka przyszłość
żyjąc marzeniami wierząc ze się ziszczą koloryzuje szare dni by marzenia przytulic odcinając się czasem jak dziś od krzyku ulic.
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczarowana xdd - i wzajemnie
Toogether93 - Moja miłości! <3 Okradziona w całości. ![]() _______________ Prawda jest taka,że w tym momencie to Ty interesujesz się mną. . .
![]() Dziękuję Ci że dzwonisz do mnie w ponure dni, tylko po to, by powiedzieć "Cześć, to Ja" po raz pierwszy czyjś tak bliski wzrok... Chciałabym posiadać wszystkie oczy na ziemi, żeby patrzeć na ciebie bez przerwy.
|
#838 |
|
Przyczajenie
|
-Dla odmiany powstrzymam się od ukrywania całej mnie przed tobą.
-Proszę nie pytaj mnie tylko o to co myślę, uwierz, nie chcesz wiedzieć. Proszę, nie proś żebym się otworzyła, uwierz mi, uwierz mi, ponieważ nie potrafię. -Jak to dobrze, że skończył się już ten podły dzień, co mi Cię zabrał.. -Złamać i położyć kres całemu uczuciu, spalić teraz to, dzięki czemu ktoś oddychał. -Wyciągnij rękę, możesz mi odebrać moje serce. -Zostawiłam to wszystko i nigdy się nie pożegnałam. Zostawiłam to wszystko i nigdy się nie pożegnałam. -I powiem.. i nie dam Ci nic poza niewesołym śmiechem. -Duszę się słowami, które chciałabym powiedzieć. -Wciąga mnie to sczerniałe niebo kiedy robię się sina. -Zdobyłabym się na uśmiech, ale jestem zbyt słaba. -Podzieliłabym się z Tobą, gdybym tylko mogła wypowiedzieć, jak bardzo mnie to rani. Powiedziałabym jak bardzo mnie to dręczy. -Wiem, że nadzieja jest nieznana. -Czasami woda robi wrażenie tak prawdziwej. Gdy przechodzę przez nią, wypełnia moje płuca, mój Boże ja tonę ! -O jeden świat dalej.. -Tu szczęście pojawia się i znika. -Bo każdy musi kiedyś umrzeć.. -Będę cierpiała długo, nie wystarczająco długo, by Ci to zrekompensować.. -Podałeś mi rękę, ale wiesz, że chcę się tylko pożegnać. Proszę, zrozum, muszę odejść i żyć własnym życiem. -Moja pewność siebie zostawia mnie na pastwę losu całkiem samą. Nikt nie może mnie ocalić, a wiesz, że nie chodzi mi o zwrócenie na siebie uwagi. -Nienawiść przepełnia moją krew. Spalę Cię doszczętnie. -Przygryzam wargi z wściekłości. : **
|
#839 |
|
Marudziara
|
W szczękach dźwięki mroźne
a ja czuje w sobie wiosnę! drożdżówka i kawa czy współczesna sława?... po ścieżkach nowych przez gruzy pamięci, a co było na początku - jeszcze czas wyświęci. czasu, głosu, obrazów uczuć, przykazań, zakazów marzeń, ciepła, chłodu et cetera Z akapitów do krwiobiegu napiętymi sylabami wśród stokrotek cierpkich krzyków feerią barw metajęzyków spragnionymi godzinami grzeje-ziębi-ziębi-grzeje Spragnionymi godzinami grzeje-ziębi-ziębi-grzeje spragnionymi godzinami grzeje-ziębi-ziębi-grzeje
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Maniuuur - ja czytam ; )
ciiri . martiska . RozowaSkeyterka . davies . Toogether93 . unlovedx3 . Czujcie się okradzione ; ) Chodź , wybijmy się w powietrze. Wzlećmy i zobaczmy jak będzie... Czy to prawda, że aby być szczęśliwym trzeba robić to co się lubi, a nie odwrotnie. Czymże jest pocałunek? Kontaktem warg i połączeniem dusz. Życie jest jak jazda furmanką: Namiętność to zaprzężone konie, a rozsądek to woźnica. Źle ulokowane uczucie to furmanka z końmi które poniosły.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

a Twoje opisy zawsze się chce czytać 

Dziękuje
- czujcie się upolowane