|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
domyslam sie Coffee
ale dalej nie wnikam.. ale mozemy sie kiedys razem wybrac jak bede w Poznaniu... a w poznaniu planuje byc za tydzien w sobotę
|
|
|
#2762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mama zanosiła całe wiaderko z żółciakami, ale miała zaufaną Panią w banku i jej zostawiła i biedaczka dwa tygodnie liczyła ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
- ślub
|
||
|
|
|
#2763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2764 | ||
|
Zakorzenienie
|
mmm super, a masz juz sukienke? w czym idziesz..??
![]() i znowu podróz tym razem Warszawka no no fiuu fiuu a kogo ten ślub?
|
|
|
#2765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sukienki jeszcze nie mam, oczywiście ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę i będę w tym tygodniu szukać czegoś na gwałt mam kryzys z TŻem i jakoś nie chcę mi się myśleć o imprezach
|
|
|
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
uuuu
![]() my idziemy na wesele w kwietniu, za miesiac ![]() ja juz mam 3 sukienki na ta okazje ![]() siostra mówi,ze moge sie do woli przebierac, ale w sumie to juz wiem, ze w tej jednej nie pojde, wiec zostaja dwie
|
|
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam zawsze problem z kreacjami
|
|
|
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
w zwiazku z tym weselem beda nowe wydatki
- 200 zł w koperte (100 zł daje mąż ) w koncu to moja kolezanka i jego kolega- ktorzy sie sparowali na naszym weselu ![]() - ok 70 zł makijaż i fryzurka (moja stylistka przyjezdza do domu, ostatnio wziela 55 zł w pazdzierniku, ale pewnie zdrożała... )+ koszulka albo jakis krawat dla męża... chyba,że nie wbije sie w garnitur.. to jeszcze garnitur
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Przez takie zbieraczki drobnych jak ja i wy potem brakuje drobnych w sklepach do wydawania
|
|
|
|
#2770 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
my z mężem przed ślubem zbieraliśmy w takie plastykowe wiaderko po śledziach
1 gr, 2 gr, 5 gr, 10 gr, 20gr,50gr, czasami nawet 1 zł ![]() oczywiscie ja mialam tam wiecej, on czasami dorzucał jak był u mnie.. przez 9 miesięcy uzbieraliśmy 680 zł które wziełam zamienilam na euro i wziełam na strate jak lecielismy w podróż poślubną na Kretę ale cięzko mi sie wydawało, bo woda mineralna za 1,5 euro to nie 1,50 zł - tylko 6 zł
|
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17681087]coty, co sie stalo?
ja dzis jade na kolację z moim tż ratowac związek bedziemy, bo u nas tez krucho. zdarzylismy sie dzis nawet na gg pokłócic [/QUOTE]a ja mam wrażenie, że my w ogóle nie pasujemy do siebie... on nie chcę iść na żadne kompromisy... Różni nas chyba zbyt wiele... Ale jest strasznie ciężko zakończyć związek, bo po prostu na co dzień jest wspaniale, jak się spotykamy to też, ale jakoś nie widzę perspektyw dla nas na przyszłość... za dużo różnych oczekiwań.. A jak długo jesteście razem? Będę trzymać kciuki za Was
|
|
|
|
#2774 |
|
Konto usunięte
|
2 lata
![]() ale on ma 36 lat a ja 30, i zachowujemy sie jak dzieci. ja niestety tez, złosc mnie zalewa, chyba musze do psychologa pojsc.
|
|
|
|
#2775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17681214]2 lata ![]() ale on ma 36 lat a ja 30, i zachowujemy sie jak dzieci. ja niestety tez, złosc mnie zalewa, chyba musze do psychologa pojsc. [/QUOTE]a u nas, ja mam 20, on 27 i chyba ja jestem bardziej dojrzalsza od niego...
|
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
aneszna witaj
ja mam 26, a mąż 30. Ale my też do siebie nie pasujemy ![]() tak, dobrze napisałam. Ciagle to powtarzam, że gdybyśmy zamieszkali razem przed ślubem, to by wcale do niego nie doszło ! On też jest strasznie uparty, kompromis to nie dla niego, zawsze ja ustepuje, ciagle jestem niedoceniana itd. do czego sie już przyzwyczaiłam ale nawet jego siostra i tesciowa mi powtarzaja,ze mi sie nalezy medal, że z nim jeszcze wytrzymuje..ale na codzień to sie prawie nie widzimy bo każdy pracuje na inną zmiane, a w weekendy zwykle mamy jakieś akcje i wtedy ja mam focha ![]() jestemy 1,5 roku malrzenstwem, ale mamy kryzys od jakiegoś roku chyba.. czasami jest cudnie, a na drugi dzien dolina.. Ale mysle,ze jak pojdziemy na swoje mieszkanie to nam sie polepszy. Musi. Mysle,ze to mieszkanie z moimi rodzicami, ciagle niedomowienia itd. na to wpływaja. Wierzcie mi, nie jest lekko w małzeństwie Z kolei jak patrze na moja siostre, to mysle,ze to nie możliwe, by byli tacy zgodni. Ale oni dopiero kilka miesiecy po ślubie są
|
|
|
#2777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jakoś sobie tego nie wyobrażam, na początku owszem, można, ale potem trzeba iść na swoje, a on chyba myśli, że tak do końca mieszkać z nimi ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Nie piszę nic na niego tu, bo dzisiaj mi zaglądał przez ramię jak na wizaż wchodziłam, jeszcze wejdzie, podejrzy i mnie pogoni, że go obsmarowuję w internecie
|
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie odradzam mieszkanie z rodzicami NIEEEEEEEEEE
nie ważne z którymi.. trzeba iść na swoje ! ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- mój kiedys tez tu zagladał, bo sie nie wylogowałam i pozniej mi gadal, że przesadzam z odchudzaniem, ale teraz razwsze sie wylogowuje 2 RAZY
|
|
|
#2779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boże, idę w piżamie do łazienki, zaspana, rozczochrana a tam teścia spotykam, o nie, nie, nie myślę, że jakbyśmy tak pomieszkali razem z jego rodzicami, to jemu też by się odwidziało ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
dzisiaj już na mnie krzyczał, że przesadzam z tymi butami z Sigmy, że skąd ja na to pieniądze wezmę niedawno też dzwonił i pierwsze co: "Mam nadzieję, że nie zamówiłaś już żadnych butów?"
|
||
|
|
|
#2780 |
|
after hours
|
trzymajcie się dziewczyny, jakoś damy radę.. u nas też bywało lepiej. ale kochamy się i chcemy być razem i to się liczy..
|
|
|
|
#2781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coffee - ja ostatnio co bylam na tych wielkich zakupach na lumpie i przywlekłam 5 siatek to sie bałam reakcji męża
![]() głupia bałam sie, że coś powiem
|
|
|
#2782 | |
|
after hours
|
Cytat:
![]() wybaczcie, że post się składa z samych emotikonek, tzn właściwa treść postu, ale co tu więcej mówić
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
A ja muszę teraz uzbierać dwa tysiące :/ Tzn. nie muszę, ale chcę, bo są mi potrzebne
![]() Mój sposób na oszczędzanie: * kupuję tylko rzeczy, które są tanie i niezbędne, * oszczędzone pieniądze wkładam do puszki i mam ZAKAZ wyjmowania z niej kasy, * kiedy uzbiera się np. pare "dziesiątek", to zamieniam je na grubsze pieniądze (wtedy jest mi szkoda ich wydawać i zostawiam je w spokoju, do puszki )* zbieram groszaki! Później zanoszę do banku i dostaję gotówę (ostatnio "zarobiłam" w ten sposób 200 zł).
|
|
|
|
#2784 |
|
after hours
|
hej
![]() a długo zbierałaś te 200 zł ? ![]() powiesz, na co zbierasz 2 tys? |
|
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
ogólnie to ja kocham EMOTOIKONKI
![]() moje ulubione
|
|
|
#2786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dziś wydałam 3 zł na komunikacje prywatna i 4,5 na owoce ale byłam w pracy wiec i tak na plus
|
|
|
|
|
#2787 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jaka to??
bo chyba mam zawieche umysłu
|
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś prawie 30,- na papiernicze pierdołki do zrobienia kilku kartek - tak sobie pomyślałam, że kupienie tych kilku sztuk, nawet ręcznie robionych kosztowałoby połowe mniej ale ile frajdy z tego, że ktoś dostanie coś w co włożyłam tyle pracy
![]() do tego 10,- na zakupy na śniadanie 10,- na bilety mpk za 10 dni zaczyna mi się urlop, uciekam do domu a później na alpejskie szaleństwo ![]() ![]() do tego czasu opędzluje wszystko co mam w lodówce, wyczyszcze szafki i większych zakupów nie będę musiała robić jak dobrze pójdzie to będę wydawać tylko na rzeczy typu pieczywo, mleko, jakaś wędlina na kanapki do pracy co do mieszkania z rodzicami po ślubie - nie wyobrażam sobie tego ![]() narazie to dla mnie odległy temat - mój związek dopiero na początku ścieżki , ale mimo wszystko takie mieszkanie to tylko zbędne konflikty, niedomówienia i stresy
|
|
|
|
#2789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój ciągle gada, że nie mam na co wydawać pieniędzy, tylko na ciuchy i buty a on wszystko odkłada na samochód, wymarzony, bo mu brakuję jeszcze troszkę |
|
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
coffee masz klika ode mnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.