|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Druga wymiana z DDiana:)nieaktualne!!!
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 12:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Druga wymiana z DDiana:)
dokładka 30.03
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 12:07 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
wymienione
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 12:07 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos za podklad lancome, hr, baze clinique, lakier diora, korektor guerlain i blyszczyk w kolorze brudnego rozu
![]() i odleweczke armaniego diamonds i dior miss cherrie <3 poszukam poza watkiem jak cos ale kosmetykow nie posiadam, dopiero zaczynam inwestowac w te wysoko polkowe, jak masz inne wyjscie;> to pisz na pw
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=768254 takie tam szmatki.. ;-) Czekam na mojego bombaza!! Edytowane przez XNyaaX Czas edycji: 2010-03-05 o 21:51 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za
*ISADORA Eye Shadow PALETTE 53blooming spiring-brak pierwszego i ostatni cień uszkodzony http://www.dolce.pl/isadora/eye_shad...ette/7524.php5 *ISADORA 22blue elegant-NOWY FOLIA http://www.dolce.pl/isadora/eye_shad...rtet/7446.php5
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
W poprzednim Twoim wątku stanęło na tym, że miałam sprawdzić kolor byłyszczyka IsaDora nr 68 w internecie. Niestety nigdzie nie mogłam znaleźć tego kolorku. Mogę poprosić Ciebie o jego fotkę (mam nadzieję, że to nie problem).
Oczywiście nadal jestem zainteresowana miniaturą Very Irresistible .
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie za : *LANCOME Photogenic lumessence 03-kartonik,raz testowany,paragon zakupiony w Sephorze *HELENA RUBINSTEIN instant V-lift 23 beige biscuit-nowy,bez kartonika ?
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.IsaDora Express Star Gloss 68 reflecting gold tu masz link i kolorki http://estyl.pl/sklep/customer/produ...cat=336&page=1 ps.ten wątek już nieaktualny w podpisie link do nowego Ikonki załączonych zdjęć Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-03-06 o 10:34 |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- * Vichy Liftactiv CxP Nuit, pojemność 50 ml, pozostało tyle ile na zdjęciu, szacuję na więcej niż 50%-to mi się podoba,a jaka ważność? ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Martusiu niestety nie znalazłam nic dla siebie |
||
|
|
|
|
#11 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
LOREAL GLAM SHINE 6H-200mauve-błyszczyk do ust,nowy *GIVENCHY Very Irresistible EDT -miniaturka 15ml kupiona w merlinie-raz psiknięta na nadgarstek. Jednak nie mogę EDT,zbyt słabe dla mnie,cały czas używałam tylko EDP ![]() co byś za to chciała? Mogę poszukać poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Ehh, jaka gapa ze mnie :P
Cóż, chyba u kogoś innego muszę poszukać tego zapachu, bo jak patrzę na Twoją wish to używam kompletnie innych kosmetyków i zapachów ![]() A mojego TŻ ubieram tylko w obcisłe bokserki, tak mi się bardziej podoba
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
*Lancome Hypnose EDP ok 8/50ml *C.Dior Addict EDP-mogę zrobić odlewkę *C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę ? odp. u mnie
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej
moja torba jest nowa, i sporo mnie kosztowała, więc musiałabyś mocno kusić, i najszybciej perfumami, ale pisałaś, że nie masz atomków a ja też nie mam i kicha .
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() bardzo podoba mi sie błyszczyk guerlain
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję: krem Clinique miniaturka 15 ml NOWY, oraz sweterkowe bolerko H&M (rozm. S, stan bardzo dobry),
za: Very Irresistible miniaturka 15 ml raz psiknięta na nadgarstek oraz błyszczyk IsaDora Express Star Gloss 68 reflecting gold. Co Ty na to ?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hey, ja bylabym chetna na cala flaszke Giorgio Armani Diamonds Intense EDP jesli jest taka opcja?
![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać bluzkę za
*LOREAL Visible Lift Serum Inside 220 sable/sand beige,raz testowany oraz za tĄ KREDKĘ do oczu czarną ![]() co Ty na to? |
|
|
|
|
#21 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Podoba mi sie u Ciebie cień,ale już wymieniony ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Perfumki za krem plus miniaturki Decleor jęsli dochodzi błyszczyk to za niego bolerko oraz odlewka odlewka balsamu do ciała oliwkowego The Body Shop w pojemniczku po miniaturze balsamu truskawkowego tej samej firmy (ilość widoczna na zdjęciu), Proszę napisz czy taka wymianka Ci pasuje,jeśli nie to ta pierwsza propozycja kremy za perfumę i ok ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2418.htm Viki to mi się u Ciebie podoba,ale wiem,ze raczej nie oddasz
|
|||
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
moze sie jakos dogadamy, chodzi o ustalenie rownowartosci,,,,,ile jest tego armani diamonds?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
mam go z wymianki z mucią zostało ok20/50 może troszkę więcej
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niezauwazylam ze to przeciwzmarszczokyw :|
*LANCOME Photogenic lumessence 03 to moze ten? ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- p[rostownica to nie u mnie, coś Ci się chyba pomyliło ![]() a fluid, o średnim odcieniu, wiek 20lat, najlepiej matujący, do cery mieszanej
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to za anr nie ma sensu....
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
jakis bezowy, carmelowy
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- ae ten odcien natural moze byc ja jasny
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
takiego koloru używam latem,zimą 70.Nie wiem jaka masz karnację
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
który ten bezowy guerlain ??
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

ale kosmetykow nie posiadam, dopiero zaczynam inwestowac w te wysoko polkowe, jak masz inne wyjscie;> to pisz na pw

co byś za to chciała? Mogę poszukać poza wątkiem?