|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
odcień fair jest bardzo jasny |
|
|
|
|
#2132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a odcień to skoro bardzo jasny to jak dla mnie - wrodzona biel skóry
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-03-06 o 22:55 |
|
|
|
|
#2134 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- wypracowany opust, 10% czy jeszcze inaczej? ![]() Ma już ktoś zafakturowane coś z tej oferty?
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Raczkowanie
|
|
#2137 |
|
Raczkowanie
|
Dzsiaj jak powiedzialam klientce ze Majki narazie nie bedzie to powiedziala ze ona nie bedzie czekac i ze nie bierze tych kosmetykow co zamowila bo zamowila je tylko ze wzgledu na Maje zeby ja miec
|
|
|
|
#2138 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co, coraz bardziej sie zastanawiam nad zapisaniem Tz na ten jeden katalog i to nie tylko dla tej torebki batyckiego, ale zeby dostac te maje teraz. mam juz zamwienia na 3 a nie od wszystkich jeszcze zbieralam. myslicie, ze to dobry pomysl? troche pojade po opuscie, ale i tak moje zamowienie jak narazie bazuje na produktach niekosmetycznych i rzeczach z opustem 10% ...
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
no to sie zaczyna....ja tez tak bede miala na bank;]
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
@kati81
Jest to "zwykly" zakup po cenach promocyjnych w katalogu. 15/20% - jest zawsze dla produktow niekosmetycznych (o ile nie sa one w zestawie z kosmetykami, bo wtedy caly zestaw podlega temu samemu opustowi). 10% - jest dla oferty wiazanej. tzn mozliwosc kupienia produktu x przy zakupie produktu y badz wydaniu okreslonej kwoty na zakup kosmetykow ze str... albo z calego katalogu (trzeba spelnic okreslone warunki by mozna bylo kupic ten produkt x z10% opustem) W przypadku oferty spa nie musisz kupowac jednego masla by miec mozliwosc kupienia drugiego (badz innego produktu)... wiec nie rozumiem skad ta watpliwosc... Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-06 o 23:50 |
|
|
|
#2142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Juz sobie sama odpowiedziałam na pytanie,sa to nowosci dla lidera :P Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2010-03-07 o 00:46 |
|
|
|
|
#2143 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A tak to w życiu nie starałabym się o wejście do Avon Clubu dla wyprzedzającego katalogu (który jest w necie) czy 50 % na próbki. Słabiutka motywacja. I jeszcze te nagrody.... pamiętam, że był jakiś ohydny srebrny babciny wisior. Nawet go nie odebrałam, nie chciało mi sie tracić czasu na spotkanie dla tego czegoś. A satysfakcji żadnej czy poczucia, że jestem czymś więcej niż zwykłą konsultantką nie miałam, bez przesady...
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale jest produkcja opóźniona więc doślą
![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
Od szamponu na ostatniej stronie okładki jest 10%, poza tym to standardowo
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2146 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() Jakoś podejrzanie tanio mi się to wydało, więc wolałam się upewnić ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Ale jak doślą, to już może być za późno, bo klientka może nie chcieć, więc i tak nie weźmie, a na siłę jej nie wciśniesz
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba jednak zostawię tę maję na zamówieniu ale teraz jest pytanie czy domawiać torebki dopinane, chciałam to sobie rozłożyć na 2 katalogi, a widzę, że się nie da |
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi Liderzy - gdzie w strefie sprawdzacie sobie swój AvonClub? Bo ja nie mogę znaleźc odnośnika, a chciałam sobie sprawdzić na jakim poziomie jestem...
![]() I jeszcze jedno - w którym wątku były podawane składy minidisplayów? Poszukam sobie, tylko nie pamiętam czy w części 9 czy w 8?
|
|
|
|
#2149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czytam forum na bieżąco, ale w ostatnim tygodniu mało czasu na pisanie, i tak się cieszę że nadążam
Na pocieszenie, u mnie 2 Majki też nie przyjdą Na szczęście nie pali mi się bardzo, chociaż fajnie ją byłoby mieć na święta No ale nic, poczekam... We wtorek odbieram zamówienie z 04
|
#2151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze mam nadzieje ze ta klientka jednak wezmie te kosmetyki i poczeka na Majke A ciekawe jak z tymi dopinanymi torebkami czy tez ich nie bedzie
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zadomowienie
|
Ja i tak zamawiam dla siebie dopinane w k5. Jesli bede jeszcze zamawiac w k4 to moze domowie jeszcze jedna rezerwowa torbe
|
#2154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem w szoku Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2010-03-07 o 10:50 |
|
|
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
tak jak dziewczyny pisaly, wystawiaja przedmioty ktorych nie maja, a mysla, ze moze beda mieli ....
|
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
A jak to jest ze na allegro mozna kupic o wiele tansze kosmetyki niz w katalogu i np mozna kupic jeszcze Rare Goldy ktore wyszly pare lat temu
bo sie wlasnie zastanawialam czy sobie ich nie zamowic bo uwielbialam ten zapach ale czy warto?
|
|
|
|
#2157 |
|
Raczkowanie
|
W przypadku Rare Gold sa te perfumy dostepne w angielskim i nie tylko katalogu,wiec niektórzy je przywożą ze soba i je sprzedaja bardz bezposrednia z Anglii wysyłaja jak tam siedza przez dłuższy czas,wiec wydaje mi sie ze warto zamówic ten zapach jak ci sie podoba
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wiem że pewnie pisałyście o tym nie raz i nie dwa ale ja nie jestem w stanie przeczytać tylu postów już nie wspominając o 10 częściach tego wątku
.Zawsze pieniądze za zakupy z Avon wpłacałam na poczcie ale tym razem chce zapłacić przelewem z konta na konto. I moje pytanie brzmi : Czy mam to wszystko wypełnić tak jak to jest na tej ostatniej stronie faktury ![]() Z góry dziękuję za odp
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
a ja wlasnie zgrzeszylam i zakupilam na all 2 butelki perfum: rare gold i always z trylogii
zastanawialam sie jeszcze nad far away dreams, ale nie wiem jak pachna. Razem z kosztami wysylki dalam cos ok 67 zl
|
|
|
|
#2160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz zrobic przelew na konto co masz na druczku od Avonu,wpisujesz wszystkie dane Avonu ip.ul Słowicza itd.a w tytule ja zawsze wpisuje nr faktury za która płace,na druczku tez masz napisane tam gdzie jest tytuł i taki kod |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

dziewczyny co myślicie o pudrze prasowanym "idealny kolor"? fair nadaje się do bladej facjaty?
a odcień to skoro bardzo jasny to jak dla mnie - wrodzona biel skóry

).

No ale nic, poczekam... We wtorek odbieram zamówienie z 04