Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-06, 22:39   #3811
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

mozna na vod onet obejrzezc chyba 2 odcinki za free

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:40   #3812
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego świętującym!

Strój na komunię jak najbardziej (super buty) ale tą marynarkę bym zastąpiła np. szarym swetrem, takim rozpinanym.

Ja zmywarkę używam co drugi dzień (na dwie osoby) lub codziennie jak jakiś brudzący obiad był Nie wyobrażam sobie teraz życia bez niej (ale się człowiek do wygód przyzwyczaja). Ja mam w sumie aneks kuchenny, a nie kuchnię a zmywarka jest, wiec nawet kosztem jednej szafki można ją wstawić. Nie zauważyłam jakiejś strasznej różnicy na prądzie, za to spadek zużycia gazu (mam piecyk dwufunkcyjny w mieszkaniu) i wody. Używam zamiast tabletek chemii do zmywarki (osobno proszek, sól i nabłyszczacz) kupione chyba z 5 miesięcy temu i jeszcze sporo zostało Płyn do naczyń - praktycznie nie używany, jedynie do drewnianych rzeczy albo takich których nie można myć w zmywarce (np. ozdobnej porcelany). Reszta jak leci. Ja gorąco polecam

I jak Wam wyszły placki z colą dziewczynki?

my tez mamy malutka kuchnie (raczej aneks) i zastanawiamy sie nad zmywarka...taka wypowiedz mnie przekonuje

czesc Dziewczyny

klikniecie na mnie?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:54   #3813
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja pije wino
legalna bliznydnka na tnv

ps. fajny ten nowy serial na tvn
tez ogladalam i sikalam po nogach zwlaszcza z roza w dupsku

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Zdjęcia robione na szybko niestety troche się rozczarowałam, myślałam, ze na żywo wygladam korzystniej. zdjecia srednio przypadły mi do gustu, pewnie dlatego, ze podkreslaja to, ze przytyłam prosze nie patrzec na moje blade nogi jezeli pogoda nie dopisze zamiast peep toe założe pełne buty, podobne do tych. i jak myslicie, na komunie taki strój moze byc?

Gdzie ty przytylas? Figura jak u modelki ja wybralabym bez marynarki

NASZYM SWIETUJACYM WIZAZANKOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!!!!!!

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 01:00   #3814
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

zabcia aaaalllleeeee obcas a Wy dalej taką zimę macie?

A ja się teraz będę chwalić Mam pracę Na razie na 3miesiące, ale zawsze coś Wczoraj rano dzwonili o 7rano, że mam przyjechać na 9, pojechałam i już od poniedziałku zaczynam Na razie przez tydzień lub dwa od 6 do 14 a później na zmiany, nawet popołudniówki i nocki, ale po 3nockach dzień wolny więc może nie będzie tak źle.
no obcas wysoki ale bardzo wygodne sa

zimy naszczescie juz takiej nie ma

ja tez dostalam nowa prace wlasnie dzisiaj bylam na rozmowie

Cytat:
Zdjęcia robione na szybko niestety troche się rozczarowałam, myślałam, ze na żywo wygladam korzystniej. zdjecia srednio przypadły mi do gustu, pewnie dlatego, ze podkreslaja to, ze przytyłam prosze nie patrzec na moje blade nogi jezeli pogoda nie dopisze zamiast peep toe założe pełne buty, podobne do tych. i jak myslicie, na komunie taki strój moze byc?
Ty przytylas?
wez mnie kobieto nie denerwuj ..
figurke masz jak nie wiem co

slicznie sie prezentujesz

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
atomufka kochana wszystkiego najlepszego!!! zdrówka, pieniążków i spełnienia najskrytszych marzeń! ;*
dolaczam sie do zyczen

*Agatek* - i dla Ciebie rowniez wszystkiego naj

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 07:04   #3815
india83
Zakorzenienie

A ja znowu spac nie moge

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ale masz figureeeeeeeeeee
a stroj super
[QUOTE=stokrotka24;1768174 5]zestawik super, a ty masz extra figurkę, nic nie widać, ze przytyłaś, tylko pozazdrościć
Cytat:
dziekuje oj ja tam dodatkowe kg widze

Cytat:
Dziękuję dziewczynki

ja piję hoop colę narazie

a mam pytanko, te 3 budynie to rozrobić w 1,5 litra mleka????
pysio choc szczerze powiem,ze ta masa wydała mi sie ciut za gesta

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ale figuraaa... super

Uciekam, bo jutro na 8 egzamin... eh ta szkoła mnie dobija
dzieki

powodzenia na egzamie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Strój na komunię jak najbardziej (super buty) ale tą marynarkę bym zastąpiła np. szarym swetrem, takim rozpinanym.
?
hmm... problem w tym, że nie mam rozpinanego szarego swetra Poza tym ta spódnica na zywo wygląda bardziej na czarna niz na szara

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość

w ostatnim czasie szczególnie zaniedbałam pupe, uda, kolana i łydki i nie mowie tak po to by mnie ktos pocieszał. Naprawde tak jest, te pare kg wiecej gdzies msialo sie rozłozyc

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no obcas wysoki ale bardzo wygodne sa

ja tez dostalam nowa prace wlasnie dzisiaj bylam na rozmowie

Ty przytylas?
wez mnie kobieto nie denerwuj ..
figurke masz jak nie wiem co

slicznie sie prezentujesz

:
dziękuje

zabciu co to za praca? gratulacje

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

[QUOTE=Riana;17684986]tez ogladalam i sikalam po nogach zwlaszcza z roza w dupsku

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

QUOTE]

mnie tez bardziej podoba się bez marynarki, ale dopiero w pomieszczeniu bede mogla się jej pozbyc. nie wyobrazam sobie za miesiac paradowac na krotkim rekawku noi chyba , ze nagle zrobi sie goraco
Stary 2010-03-07, 08:56   #3816
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 09:22   #3817
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ok, juz nic nie mowie
Stary 2010-03-07, 09:34   #3818
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc

niedawno co wstałam wczoraj do 2 siedzielismy u znajomych męzul lezy w łózku i czyta ksiązkę a ja sie powoli szykuję. zaraz jakies sniadanko i dzien leniuszka.

mam nadzieje, ze nie będę miała teraz problemów z netem wieczorami to całe będę od jutra spędzała z wami hehe

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 09:52   #3819
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hejka

India
...normalnie dla mnie to jesteś taki szczupaczek, że aż za chuda...a Ty tu o zbednych kilogramach mówisz...lanie się należy...wrrrrr. Laska jak się patrzy z figurą modeleczki.
Wróciłam wczoraj późno z miło spędzonego wieczoru Piję kawkę i zajadam ciasteczka. Wybieram się dziś na spacer po naszej konstancińskiej tężni.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:36   #3820
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Witam Was w niedzielny słoneczny poranek Ale u nas śniegu napadało, ale słonko ładnie świeci, więc przez okno wyglada cudnie My już po śniadanku i zasadziliśmy własnie nasze drzewka na tym linku co chyba martucha dała Tż buk sobie zasadził a ja jodłę

bzyczka1 ale byś się zrobiła kuchnia bez zlewu, no nieźle. Dobrze, że pomyślałaś o myciu owoców i warzyw.

stokrotka24 My też braliśmy w bzwbk, bo oboje mamy tam konta. Ale braliśmy zwykły, a nie ten rodzina na swoim. No i dostaliśmy najniższe oprocentowanie na rynku 1,35%.
A co do kuchni to mamy malutką, wąską (chyba 6m2) z jednej strony będzie szafka, zlew, płyta gazowa i lodówka, a z drugiej strony parę szafek. No i chciałam nowoczesną na początku, ale stwierdziłam że nie jestem pewna czy ta kuchnia za 10lat będzie mi się podobać, bo to teraz modne. No i postawiłam na klasykę, kolor chyba orzech ale jeszcze nie wybrałam i w stylu rustykalnym, romantycznym.

Ana*** i jak poszło na egzaminie? Mam nadzieję, że będzie 5

KAtunia super, że z dzidzią wszystko ok, dbaj o Was

zabcia
no to super, że masz pracę. A co to za praca?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:48   #3821
bzyczka1
Zakorzenienie

SSR jesteś okrutna tak się śmiać z głupoty innych chyba marzenie posiadania zmywarki zasłoniło mi logiczne myślenie muszę się obejść w takim razie bez zmywarki bo nie mamy jej gdzie wstawić. Może kiedyś jak kupimy jakieś większe mieszkanie albo domek postawimy to wtedy będę myśleć tak żeby był i zlew i zmywarka

Witam z rana

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:49   #3822
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hejka

India
...normalnie dla mnie to jesteś taki szczupaczek, że aż za chuda...a Ty tu o zbednych kilogramach mówisz...lanie się należy...wrrrrr. Laska jak się patrzy z figurą modeleczki.
Wróciłam wczoraj późno z miło spędzonego wieczoru Piję kawkę i zajadam ciasteczka. Wybieram się dziś na spacer po naszej konstancińskiej tężni.
za chuda?? hihi... no to narobiłam zamieszanie.
Ale miło mi się zrobiło po waszych opiniach, chyba musze spojrzec na siebie mniej krytycznym okiem

Cytat:
Witam Was w niedzielny słoneczny poranek Ale u nas śniegu napadało, ale słonko ładnie świeci, więc przez okno wyglada cudnie My już po śniadanku i zasadziliśmy własnie nasze drzewka na tym linku co chyba martucha dała Tż buk sobie zasadził a ja jodłę
.

stokrotka24 My też braliśmy w bzwbk, bo oboje mamy tam konta. Ale braliśmy zwykły, a nie ten rodzina na swoim. No i dostaliśmy najniższe oprocentowanie na rynku 1,35%.
A co do kuchni to mamy malutką, wąską (chyba 6m2) z jednej strony będzie szafka, zlew, płyta gazowa i lodówka, a z drugiej strony parę szafek. No i chciałam nowoczesną na początku, ale stwierdziłam że nie jestem pewna czy ta kuchnia za 10lat będzie mi się podobać, bo to teraz modne. No i postawiłam na klasykę, kolor chyba orzech ale jeszcze nie wybrałam i w stylu rustykalnym, romantycznym.

[?
przeslij mi jeszcze raz link z drzewkami

Jak to mozliwe, ze dotslaicie tak niskie oprocentowania, chyba macie niezłe dochody. bo w chwili obecnej oprocentowanie jest kosmiczne dla przecietnego czlowieka. owszem gdy ma sie dochód ok. 8-10 tys to proponuja korzystne warunki- niestety daleko nam do takich dochodów ;(
Stary 2010-03-07, 11:08   #3823
stokrotka24
Zakorzenienie

dziendoberek ale piękne u nas słoneczko, aż się chce żyć
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
my tez mamy malutka kuchnie (raczej aneks) i zastanawiamy sie nad zmywarka...taka wypowiedz mnie przekonuje

czesc Dziewczyny

klikniecie na mnie?
kliknięte jak codziennie
Cytat:

to macie podobną kuchnie do nas, my będziemy mieli 5 m. Ciasno strasznie ale jakoś damy radę. Na szczęście meble są w taki sposób porozkładane, że jest na pierwszy rzut oka wygodnie. Po obu stronach są szafki, pod oknem takie wąskie, niskie z blatami na których można coś robić. kolor to wanilia (co mi się niespecjalnie podoba bo tez wolałabym klasykę jakiś orzech, ale jak kiedyś będą pieniądze to sobie wymienimy)
Co do kredytu to macie 1,35 + 3 miesięczny wibor? To bardzo małe oprocentowanie, trafiło się wam. Nam przy zwykłym wychodziło ok 7 % razem a przy rodzina na swoim 6,20. a balkon macie w tym mieszkaniu?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Koniec urlopu u mnie wiec i nie bylo czasu tu zajrzec, ale mam do nadrabiania...

ja tez legalna blondynke ogladam
A seial USTA USTA calkiem calkiem fajny, juz wlaczylam sobie na vod drugi odcinek

Bylam na USG - nasz fasolka ma 15mm i bije jej serduszko
Ja niestety dostalam jakies leki-dokladnie globulki... bo gin mi infekcje znalazl, wiec lecze sie. I ten duphaston mi przepisal a w zasadzie nie wiem po co...bo do konca nie moge sie doczytac w jakim celu sie go w ciazy bierze... moze ktos wie...??
super, że z dzidzią wszystko dobrze i że serduszko już bije

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hejka

India
ja właśnie też zajadam się ciastem

teściu właśnie walczy w kuchni z obiadem, nie w sosie dzisiaj jest i znowu zaczyna swoje gadki umoralniające co do kupna naszego mieszkania trzymam się z dala od niego bo uszy mi już więdną i adrenalina skacze. Jak wszystko dobrze pójdzie to za 4 miesiące będę miała już spokój i nie będę musiała go słuchać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:41   #3824
india83
Zakorzenienie

A ja wlasnie robie kopiec kreta, dzis poszłam na łatwizne
Stary 2010-03-07, 11:57   #3825
bzyczka1
Zakorzenienie

zjadłabym sobie pieczone ciacho, ale nie mamy piekarnika kuchenkę mamy gazową i tylko górne palniki mamy przerobione na gaz z butli a piekarnika niestety nie mamy przerobionego Mamy taki zielony piekarnik do prądu ale nie wiemy ile to ciągnie i nie używamy za często bo i bez tego mamy spore rachunki (po 250zł). Planujemy kupno kuchenki elektrycznej całej albo gazowo-elektrycznej. Ale wiadomo to kosztuje a u nas krucho z kasą. Może jak tż dostanie uposażenie jakieś dodatkowe to kupimy jakąś. Chciałabym inoxa ale wszystkie sprzęty mamy białe to i kuchenkę taką kupimy.

A póki co szukam przepisów na "ciasta" bez pieczenia

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-03-07 o 12:02
Stary 2010-03-07, 12:06   #3826
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
zjadłabym sobie pieczone ciacho, ale nie mamy piekarnika kuchenkę mamy gazową i tylko górne palniki mamy przerobione na gaz z butli a piekarnika niestety nie mamy przerobionego Mamy taki zielony piekarnik do prądu ale nie wiemy ile to ciągnie i nie używamy za często bo i bez tego mamy spore rachunki (po 250zł). Planujemy kupno kuchenki elektrycznej całej albo gazowo-elektrycznej. Ale wiadomo to kosztuje a u nas krucho z kasą. Może jak tż dostanie uposażenie jakieś dodatkowe to kupimy jakąś. Chciałabym inoxa ale wszystkie sprzęty mamy białe to i kuchenkę taką kupimy.

A póki co szukam przepisów na "ciasta" bez pieczenia
u nas niestety piekarnik tez nie działa jak należy, ostatnio korzystam z prodiża
Stary 2010-03-07, 12:11   #3827
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzien dobry kobitki
ja znów się męczę... rano zbyt szybko wstałam z łóżka i od razu kibelek... wiem, że marudzę codziennie, ale tu przynajmniej znajduje troche zrozumienia
a jeszcze zaraz znajomi przychodzą... już mi się nie chce tej wizyty, ale jakoś sie przemęczę, bo głupio odwoływać teraz

aaa no i teściówka dzwoniła, że moja morfologia ostro do pupy... jeszcze mi tylko teraz jakiejś cholery brakowało...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:44   #3828
Maja102
Zakorzenienie

ja dziś oglądam Roswell
Stary 2010-03-07, 12:51   #3829
bzyczka1
Zakorzenienie

MisQa biedactwo musisz się trzymać...moja przyjaciółka strasznie ciążę znosiła ale w 3 miesiącu jej wszystko minęło, a do tego czasu ani jeść ani pić i ciągle mdlała Mam nadzieję że tobie też minie

Nasz skarb
Stary 2010-03-07, 13:33   #3830
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

czesc Dziewczyny

klikniecie na mnie?
Kliknięte wow 5 miejsce masz

Zmywarka fajna, ale jak ją używasz raz na jakiś czas typu imprezy i chcesz szybko umyć naczynka, bo tak.... strasznie się niszczą szklanki i talerze, a po 3 latach zaczyna niedomywać, więc czas kupić nową hehe nasza ma 5 lat i jest tragiczna trzeba spłukiwać naczynia, bo niedomyte, no ale cóż, starość nie radość zmywarki
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

*Agatek* - i dla Ciebie rowniez wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość

NASZYM SWIETUJACYM WIZAZANKOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!!!!!!
Dziękuję Wam bardzo laseczki
a atomufka swoją drogą się opitala

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 14:34   #3831
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
SSR jesteś okrutna tak się śmiać z głupoty innych chyba marzenie posiadania zmywarki zasłoniło mi logiczne myślenie muszę się obejść w takim razie bez zmywarki bo nie mamy jej gdzie wstawić. Może kiedyś jak kupimy jakieś większe mieszkanie albo domek postawimy to wtedy będę myśleć tak żeby był i zlew i zmywarka

Witam z rana
A tam od razu okrutna Ja tak właśnie sobie myślałam o tej zmywarce i zlewie, że mogłabym też zlikwidować jedną komorę zlewu to by się zmywarka zmieściła, tylko boję się o ten prąd. A poza tym własnie niedawno kupiłąm zlew dwukomorowy pod naszą kuchnię na wymiar, więc tż teraz by mnie chyba zabił
Cytat:
przeslij mi jeszcze raz link z drzewkami

Jak to mozliwe, ze dotslaicie tak niskie oprocentowania, chyba macie niezłe dochody. bo w chwili obecnej oprocentowanie jest kosmiczne dla przecietnego czlowieka. owszem gdy ma sie dochód ok. 8-10 tys to proponuja korzystne warunki- niestety daleko nam do takich dochodów ;(
link to coś chyba mojesilnedrzewo.pl ale trzeba się spieszyć, bo zostało chyba tylko 200tys. sztuk do posadzenia
Co do oprocentowania to 1,35% +3miesięczny wibor, a to już jest zmienne. Ale marża jest na cały okres kredytowania więc cieszymy się, ze tak mało. A i do tego prowizja 3%chyba, ale to się płaci tylko raz przy uruchamianiu kredytu. A dostaliśmy takie oprocentowanie nie wiem czemu, może że mieliśmy duży wkład własny, bo ja dochodów nie ma żadnych, tylko tż pracuje (bo ja dopiero od jutra)
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

to macie podobną kuchnie do nas, my będziemy mieli 5 m. Ciasno strasznie ale jakoś damy radę. Na szczęście meble są w taki sposób porozkładane, że jest na pierwszy rzut oka wygodnie. Po obu stronach są szafki, pod oknem takie wąskie, niskie z blatami na których można coś robić. kolor to wanilia (co mi się niespecjalnie podoba bo tez wolałabym klasykę jakiś orzech, ale jak kiedyś będą pieniądze to sobie wymienimy)
Co do kredytu to macie 1,35 + 3 miesięczny wibor? To bardzo małe oprocentowanie, trafiło się wam. Nam przy zwykłym wychodziło ok 7 % razem a przy rodzina na swoim 6,20. a balkon macie w tym mieszkaniu?

teściu właśnie walczy w kuchni z obiadem, nie w sosie dzisiaj jest i znowu zaczyna swoje gadki umoralniające co do kupna naszego mieszkania trzymam się z dala od niego bo uszy mi już więdną i adrenalina skacze. Jak wszystko dobrze pójdzie to za 4 miesiące będę miała już spokój i nie będę musiała go słuchać
Tak mamy 1,35% +wibor. I mamy balkon na wschód wystawiony, wychodzi sie z salonu. A w tej kuchni macie tylko fronty waniliowe? A korpusy jakie? Bo może kiedyś wystarczy tylko fronty zmienić?
No i zagryź zęby, zaciśnij pięści i olej gadanie teścia. Już niedługo i będziecie na swoim
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dzien dobry kobitki
ja znów się męczę... rano zbyt szybko wstałam z łóżka i od razu kibelek... wiem, że marudzę codziennie, ale tu przynajmniej znajduje troche zrozumienia
a jeszcze zaraz znajomi przychodzą... już mi się nie chce tej wizyty, ale jakoś sie przemęczę, bo głupio odwoływać teraz

aaa no i teściówka dzwoniła, że moja morfologia ostro do pupy... jeszcze mi tylko teraz jakiejś cholery brakowało...
No to niedobrze Kochana, że z tą morfologią nie jest ok. Mam nadzieję, że się poprawi. A gośćmi się ciesz Ja bym chciała gości ale teraz to ich mogę conajwyżej na kafelkowanie zaprosić Ale wiem Ty w innej sytuacji.

My po "obiadku" i leżakujemy. Za godzinkę jedziemy nad jezioro na spacerek, a potem do rodziców na kolacyjkę To pa

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 14:52   #3832
india83
Zakorzenienie

Cytat:
link to coś chyba mojesilnedrzewo.pl ale trzeba się spieszyć, bo zostało chyba tylko 200tys. sztuk do posadzenia
Co do oprocentowania to 1,35% +3miesięczny wibor, a to już jest zmienne. Ale marża jest na cały okres kredytowania więc cieszymy się, ze tak mało. A i do tego prowizja 3%chyba, ale to się płaci tylko raz przy uruchamianiu kredytu. A dostaliśmy takie oprocentowanie nie wiem czemu, może że mieliśmy duży wkład własny, bo ja dochodów nie ma żadnych, tylko tż pracuje (bo ja dopiero od jutra)

To pa
mam juz swoje drzewo
to super Wam się udało. w kredycie o ktory sie staramy marza 2,60.% a to i tak super oferta na chwile obecna - ale my w euro bierzemy

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-03-07 o 15:07
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 15:48   #3833
kliwia
Zakorzenienie

a ja sie pochwale

przyjedzie w kwietniu do mnie dziewczyna z poznania, przymierzyc sukienke
gerenalnie jest bardzo zaintresowana, mam nadzzieje ze bedzie pasowala i ja wezmie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 16:10   #3834
*Agatek*
Zakorzenienie

ej laski a po co mam naciąć biszkopt jak się upiecze??? wzdłuż czy wszerz?

Stary 2010-03-07, 16:38   #3835
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

misqa wspołczuje tych mdłosci a z morfologia co dokładnie nie tak?? moze jakas anemia??

ale dzis sliczny dzien. bylismy z TZ na spacerku nad morzem

Stary 2010-03-07, 16:39   #3836
atomufka
Zakorzenienie

hej dziewczynki dziekuje za zyczenia Nie bylo mnie od srody bo rodzina zrobila mi niespodzianke i przyjechala do mnie na urodziny Przyleciala moja mala siostra z TZ i para przyjaciol .przez dwa miesiace trzymali to w sekrecie nie wiem jak im sie udalo nie wygadac
A dzis jestem taka zmeczona ze na nic sily nie mam
edit. kliwia snilo mi sie ze bylas ze mna na kawie

Agatek spoznione zyczenia

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-03-07 o 16:51
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 16:52   #3837
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a ja sie pochwale

przyjedzie w kwietniu do mnie dziewczyna z poznania, przymierzyc sukienke
gerenalnie jest bardzo zaintresowana, mam nadzzieje ze bedzie pasowala i ja wezmie
super!

Cytat:
ej laski a po co mam naciąć biszkopt jak się upiecze??? wzdłuż czy wszerz?
bo bedzie za gruby, przetnij aby warstwa biszkoptu była cieńsza- zreszta jak kto woli
Stary 2010-03-07, 17:22   #3838
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Agatek spoznione zyczenia
Dziękuje maleńka

Cytat:

bo bedzie za gruby, przetnij aby warstwa biszkoptu była cieńsza- zreszta jak kto woli
no chyba, że tak, zobaczymy co mi z tego wyjdzie mam nadzieję- że wyjdzie...

Stary 2010-03-07, 17:26   #3839
ktosia86
Zakorzenienie

Strasznie intensywny weekend...
Wczoraj byliśmy u znajomych, wróciliśmy późno w nocy, ale było super
Mieliśmy dzisiaj gości, niedawno pojechali, a jeszcze niedługo jedziemy ze znajomymi na pizze. Fajnie z jednej strony, ale z drugiej chciałoby się odpocząć.
Dobrze, że w tym tyg biorę kilka dni urlopu, więc nie zmęczę się za bardzo

India ale masz figurkę! Pozazdrościć

Kliwia trzymam kciuki za sukienkę!
Stary 2010-03-07, 17:29   #3840
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja mam ostatnio jakąś ochotę na zmianę. sama nie wiem co dokładnie. wygląd, styl.... cos innego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości