![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() To są te, tak? http://www.allegro.pl /item940195552_edm_everyda y_minerals_podklad_42_kol ory_intensive.html Kurcze, szukam obrazków z kotami albo psami, tych z takim fajnym zbliżeniem mordy - morda wielka a tył malutki (często są na okładkach zeszytów) - i nie mogę nigdzie znaleźć, nawet nie wiem co wpisywać w wyszukiwarkę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-06 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem o co Ci chodzi, może poszukaj w jakiś S!_ItA$nYycH ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-06 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Niby nic- udzielałam się przez chwilę, ale nie nadążałam i zrezygnowałam
![]() jestem hakerem bankowym i okradnę Wasze konta ![]() ![]() ![]()
#2134 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Że nie nadążałam? Nie wiem
![]()
#2136 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zamiast Jantara można zastosować Saponics, też Farmony i też bez alko ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, a ja dzisiaj jeszcze nie słuchałam naszego hymnu ![]() ![]() Cytat:
Może jak się ochlastam, to ochota wróci. Ale nie chcę myśleć, jak długo będzie mi schodzić jeden szampon albo odżywka ![]() ![]() Cytat:
![]() Na pałę wzięłam kilka z jaśniejszych odcieni i moim zdaniem wszystkie dobre ![]() Metodą eliminacji i za poradą Mirelki wyszło, że jestem taka między Ivory a Golden Fair chyba. Cytat:
![]() ![]() ![]() Mamy duuuuże potrzeby, wiecznie nie starcza ![]() Powiedz nam coś o Sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jak mogłaś?! Bo pomyślę, że nie jesteś prawdziwą fanką ![]() ![]() Cytat:
![]() Kilka dni temu wywaliłam resztki mazideł od Thanatosa bo się przeterminowały ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
ekhem. Więc jestem Gośka i chodzę do liceum :P jestem wiecznie niezadowolona ze swojego wyglądu. I dziś stwierdziłam, że tylko o włosy umiem dbać (gorzej z cerą i resztą ciała).
MOje potrzeby też są wielkie ![]() ![]()
#2139 |
Zakorzenienie
|
Hmm, znalazłam na allegro te kolory, które by mnie interesowały ale tylko z serii intensive
![]() O, szukam dokładnie czegoś takiego tylko, żeby te słodziaszne mordy były pojedynczo bo chciałabym wrzucić je sobie na pulpit ![]() http://www.tapeciarnia.pl/40530_slodkie_mordki.html Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-06 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |||
Zakorzenienie
|
Nie no żartuje, ale obecność na tym watku też moze nie wyjsc Ci na zdrowie, bo pomijając już jakieś piosenki stachurskiego, którymi dziewczyny się tak zachwycają
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też na pałe kupowałam te próbki, ale na 6 próbek trafiłam tylko z dwoma ![]() Cytat:
![]() Ty też sie nie masz co wstydzić - teraz musisz oszczedzać kase na minerały bo jak sie już zacznie to nie ma odwrotu ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że trafiłaś z kolorem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Są napewno. Te formuły sa dostepne dla kazdego koloru, chodziło mi o to, żebyś zamówiła dowolny kolor z tej formuły matte żeby tylko sprawdzić jak się zachowuje na twarzy czy będzie lepsza od tej intensive. 5ml nie oplaca się się zamawiać, bo jak nie trafisz to szkoda kasy. Z kolorem trafiłam, bo juz wczesniej przetesowałam, mam tylko nadzieje ze nie będzie mi się zabardzo swiecic twarz albo ze nic mi się nie będzie ważyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja od Thanatosa też część wywaliłam, głównie mleczka, bo nawet nie miałam ich kiedy zużyć, kremów jak głupia nakupiłam ![]() Keratyna mi się trochę przeterminowała, ale jeszcze czasem wciapnę do psikacza, w końcu włosy nie skóra, alergii nie dostaną ![]() ![]() Cytat:
![]() Wstyd się przyznać, ale zanim tu trafiła to nie wiedziałam co to Wax ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W sumie stwierdzam, że niezależnie od odżywki, której używam one wyglądają tak samo - dobrze - błyszczą, są lejące, sypkie, nic się nie zmienia. Tylko jedna uczyniła znaczącą różnicę, ale miałam odlewkę i nie jestem do końca pewna, jaka to była, prawdopodobnie dostałam pomyloną buteleczkę, chyba Tigi z miodem i czymśtam, ale musiałabym sprawdzić pełnowymiarowe opakowanie, czy to ta. Za późno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Po co, wystarczy kliknąć ZP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejloł Wszystkim !
Szczególnie witam Angelinę i Gosię ! Rozgośćcie się ! I o włosach "gadany" i o inszych inszościach tyż ! O zwierzakowe frakcje się nie martwcie : ja mam psy i koty; Asia - też. Cytat:
![]() Już nie będę pisać jakie było wskazanie glukometru. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już i Agę mineralna choroba dopada ![]() W temacie pogoda - białe tałatajstwo już nie pada ! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Niby nic- dobrze, że mi mówisz teraz o tym kuszeniu
![]() ![]() Estelle- wątek o cerze mam juz prawie w jednym palcu,a i tak grzeszę ;o (o waxie też się dowiedziałam z czasem ![]() dajcie mi wiosnę!
![]() |
#2150 | |||
|
Siema
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę po trawie, że troszkę popadało. Z rana trochę słońca było, a teraz chmury. Cytat:
Idę sobie "Dosko" posłuchać ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak słów na Was dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpisowego jeszcze nie zaksięgowałam ![]() Cytat:
![]() ale daje sobie narazie spokoj z cieniami, różami, brązerami ![]() tylko podkłady, pudry, pędzlaki i mazidła ![]() ale 80zł miesięcznie to i tak za mało na to ![]() jantara wycofują????????????????? ?? nie!!!!!!!!!!!!! to mój kwc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to mieszaj gf z ivory ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle mleczek, które miałam w buźke wcierac poszło do kosza Cytat:
![]() juz Ty tak nie kabluj, że u nas taka bieda ![]() wyjdzie w praniu ![]() wczoraj poimprezowałam i umieram ![]() szukam na allegro kremu iwostin na naczynka, myslałam, ze moze tanszy będzie, a tu dupa 40zł znowu nie moje ![]() musiałam post na 2 podzielic, bo tyle grafiki pakujecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam was po porannej jodze
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak bym siebie slyszala, tylko ze ja jestem niezadowolona od... x lat ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ha ha! dosko z rana jak smietana ![]() ![]() ![]() ![]() dziewoje, poradzcie mi... zrobil mi sie zajad ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | ||
|
Dobra, dobra, lepiej się przyznaj, ile razy od rana słuchałaś
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba musisz przeczekać. A na przyszłość chyba witaminka B, bo od jej braku się robią z tego co gdzieś wyczytałam.
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam jakiegos lepszego zmatowienia ![]() co do zajadów to musisz poczekac mi się robiły, a jak zaczęłam pic mleko tzn, płatki, kakao to juz z 2 lata mi się zaden nie zrobił |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamawiałam tutaj http://www.allegro.pl/item948826807_...43_kolory.html i sprawnie wszystko poszło ![]() Kłamiecie z tą największą fanką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Karmię właśnie moje włosy oliwą z oliwek - pomyślałam, że trzeba w końcu coś dla nich zrobić ![]() Trzeba też w końcu je umyć - ostatni raz był w poniedziałek - 6 dni! ![]() Tabsy od dermatologa + trwała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() TŻ stwierdził, że chyba będzie musiał zmienić hasło do swojego konta na allegro kiedy powiedziałam mu o kolejnym planowanym zakupie ![]() ![]() I to jest zdradliwe bo wcześniej kiedy nie miałam do niego bezpośredniego dostępu nie mogłam sama sobie czegoś kupić tylko jak coś upatrzyłam mówiłam TŻ'owi i on licytował (i z tego względu rzadko coś kupowałam) - a teraz mogę sama, w każdym momencie i obawiam się, że będę to robić częściej ![]() ![]() Cytat:
![]() To już nawet nie włosomaniaczki lecz kosmetykoholiczki ![]() Cytat:
![]() Może ma dużo zamówień? ![]() O nie, przecież każda z obecnych tutaj wie, że największą fanką jestem JA! ![]() ![]() ![]() Kurcze, strasznie szybko minął mi ten urlop, nawet nie wiecie jak bardzo nie chce mi się iść jutro do pracy... Jeszcze koleżanka dzwoniła, że jutro rano jest zebranie - zarąbiście, opieprz na dzień dobry to coś o czym marzę po urlopie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Blonndee - ale masz av śliczny
![]() ![]() Na szczęście nie wiem jak jest u mnie na dworze. Widzę 'tylko' śnieg, którego jest coraz mniej. Tak przy okazji- nie widziałyście gdzieś ładnych oxfordów? ![]()
#2160 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hehe, ogladalam ten film chyba setki razy, z czego kilka-w kinie, i wciaz dosc nie mam. Penelope tam zjawiskowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.