|
|
#901 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
-Lód w moich żyłach, dla tych, którzy muszą umrzeć..
-Człowiek staje się coraz bardziej skorumpowany, bezbożny, paskudny i okrutny.. -Twój tym szarga honor więc napluję Ci w twarz. -Ku.rwa, graj w swoją grę i odejdź, twoja uczciwość nic nie znaczy, cholera. -Nie wstydź się swoich myśli, możliwe, że mamy to samo w głowie.. -Masz moc, aby mnie uwolnić.. -Złapana w twoim chwycie, jak? -Po prostu pozwól mi być.. -Twoje piwno-zielone oczy obserwują każdy mój ruch, a uczucie wątpliwości znika.. -Już nigdy nie poczuję się samotna, mając Cię po swojej stronie. -Oddaję Ci moje serce, oddaje je Tobie, bo w tym świecie nic nie może z Tobą konkurować. -Chmury zakrywają księżyc, a ja jestem sama, myśląc o dobrych czasach i dlaczego muszą odejść? -Spadając, wyłamując części mnie.. -Potrzebuję tego miejsca, aby uciec od Ciebie.. -Oczekiwanie, chcenie, czucie, emocje, płacz, łamanie, kochanie, nic. -Nigdy nie chciałam, abyś wiedział co jest we mnie. -Pustynia mojego umysłu. -Więc dlaczego jesteśmy poza kontrolą? -Odciągasz mnie od marzeń.. -Porównajmy blizny twoje i moje. -Zawsze będziesz w moich myślach. Nigdy nie zostawię Cię pomiędzy. Złamałeś moje zaangażowanie samotnością.. -Wszystkie ślady po Tobie zostaną spalone i krzyżuję serce w nadziei, że nigdy nie wrócisz. -Kocham siebie za to, że Cię nienawidzę i nie mogę sobie przypomnieć co tak wiele dla mnie znaczyło.. -Jeśli dałbyś mi moc, aby cofnąć czas, aby uratować moje zepsute serce. Ukształtowałabym je takim jakim miało być. Nigdy bym Cię nie znała i Ty byś nie znał mnie. -Ile potrafię Ci wybaczyć, kiedy to było twoim błędem.. -Kochasz mnie - znów się mylę. -Przecież żyjesz, więc nie płacz. -Oczekiwania są źródłem rozczarowania? Całuję !
|
#902 |
|
Wtajemniczenie
|
-Ein kleines Stück guter Laune
-Danke, dass du für mich da bist -Moje życie - mój świat a w nim ON ![]() -Nie może być tak łatwo bo byłoby za nudno ale czy musi być aż tak trudno??
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
dawno nie wymieniałam moich złotek : * chocapic Kaaate90 minimum4znaki kamisha KaMa2704 latin absurdalnie beMine dontgivemenames otojest Kochanaa myCh marikab lucyferowa Diva069 Toogether93 Margaretta_1 envious ciiri Siatkarka18 Chocolaaate hoe 3martyna3 xxgroszek07xx Guziki xD sanderson93 keeendy vicky_ TajemniczaPanna cornels Kocham was no <333 ! Jak to się dzieje, że nikt mnie nie rozumie, a wszyscy mnie uwielbiają? Gubiąc siebie trudno cokolwiek powiedzieć . A wieczorami leżała na trawie wpatrzona w gwiazdy, myśląc o nim. Zastanawiała się, co powie, gdy już się spotkają, układała w głowie całe dialogi. A nigdy nie odważyła się nawet powiedzieć mu "cześć". Lubię cię każdym uśmiechem. Pożądam każdą nieprzyzwoitą myślą. Lubię Twój jednodniowy zarost, dłonie ciepłe od śniegu i siebie w twoim sercu też lubię! bo to ten świat tak cię boli i wk.urwia. I jedyne czego teraz chciała, to sprawić, żeby on pożałował tego, że ją stracił. Żeby go zabolało. jak widzisz tylko siebie to reszty nie podku.rwiaj! Zdrowi psychicznie ludzie są nudni. Taka duża dziewczynka a wciąż pyta 'dlaczego'. nie czas na racjonalność . bez obaw, nie pomyślę, że Ci zależy. całuj. Razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-03-07 o 14:40 |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
****** ♥******
Na Twój widok czuję to. Te motyle latające w moim brzuchu, radość. Tyle, że to mija i wkracza tęsknota, która wyjada wszystko to, co przez ten krótki moment mi dałeś. Ona wyniszcza duszę i tak już zranioną przez Ciebie, a jednak wciąż domagającą się Twojego zapachu, melodii słów, uśmiechu. Chciałabym to zakończyć, całe zamieszanie wokół Twojej osoby, uczucia, którymi Cię darzę, bo one są tylko nie potrafię ich nazwać. Odchodząc, pozostawiłeś mnie z wieloma pytaniami. Tak często potykam się o nie, błądzę nie widząc drogi, żadnego rozwiązania, odpowiedzi. Szukam jej, każdego dnia, od kiedy oddzieliłeś nasze dusze. Coraz większa cisza dzieli nas od siebie, coraz bardziej stajesz się kimś innym, kimś, kogo nie znam. Chocolaaate, xxxLOLKAxxx, hoe, seventh heaven, marikab, latain, lemonessences Dziękuję talenciary !
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-03-07 o 13:30 |
|
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
lilix3 - okradłam , strasznie pasują do mojej sytuacji , ;***
nie wygląd świadczy o człowieku lecz jego wnętrze , zapamiętaj raz na zawsze ! Zmieniłam się bo tego pragnąłeś , mówiłeś " jesteś moim ślicznym kochaniem na zawsze " , to dlaczego wolałeś ta su.ke ?! pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnym położeniu . może Ty razem ze mną znikniesz ? ; ] Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-03-07 o 13:33 |
|
|
|
#906 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i nagle tak bardzo zapragnęłam kogoś kto mi powie: nie pozwolę Cię skrzywdzić! Siedzę w szafie i rozmawiam z pająkami - Nie poddawaj się ! Nie możesz tego zrobić... - Ja tylko rezygnuję z uszczęśliwiania go na siłę i wbrew jego woli. -Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.. -Ale ja z niej nigdy nie wyszłam! Zawsze, gdy byłam już przy brzegu to on chwytał mnie za nogę i wciągał do niej ponownie.. jak tancerka w pozytywce, budzę zachwyt, a jednak tańczę sama..
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
`Panie proszę dodaj mi odwagi abym mogła zmieniać to z czym nie umiem sobie radzić.
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
marikab- Rybka, przecież masz swój
![]() Nensie- I love U too ;* _______ Odszedłeś. Kolejny raz. Kolejny, choć już miało go nie być. Nie nadążam za swoimi uczuciami. W jednej chwili jesteś dla mnie wszystkim, w drugiej chcę zapomnieć. Kocham i nienawidzę. Pragnę i nie chcę... Tęsknię za Twoją cudowną nieszczerością, która mnie uszczęśliwiała. To, co mnie zabija, Tobie daje siłę, by żyć. Jak nazwać Cię miłością życia, kiedy mi je zniszczyłeś? Jak nazwać Cię wszystkim, kiedy mi to zabrałeś? .. istnieje dla Ciebie druga najwspanialsza. I ona jest teraz jedyną. Twoje mimowolne ranienie, moje bezpodstawne wybaczanie. Twoje 'nic' dla mnie znaczy więcej, niż cały świat.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-03-07 o 13:36 |
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
' Wole być jego dziw.ką chłopcze niż Twoją dziewczyną
''Zasypiam wtulona w twój cichy szept...' 'nawet nie wiesz jak bardzo ranisz mnie , gdy Twoje usta otwieraja sie by cos mi powiedzieć.' ' Księzniczka pomyliła bajki.. -Dziewczyno to nie Twój sen.. Tu już Twój królewicz swe serce oddał innej . - A ja oddałam moje serce jemu. - To najwyższa pora się obudzić. |
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
`- Jutro bal przebierańców. Kim będziesz?
- Sobą... Nikt mnie nie pozna. ` - Bądź. - Po co? - Bo dajesz mi szczęście każdego dnia. - Jak? - Po prostu jesteś. - Mam już dość. - Czego? - Tego, że nie widzisz jak bardzo Cię kocham. - Wzajemnie. - Ehh. Gdybym mogła... - Ale co? - Gdybym tak mogła Ciebie oprawić w ramkę i powiesić na ścianie nigdy nie wyszłabym z domu. - Kocham Cię. - Nie umiesz kłamać. - Kochanie, czy nie uważasz, że za 10 lat słowa "kocham Cię" będą brzmieć jak kanapka z serem? - Kanapka z serem. - Ja Ciebie też kanapka z serem xDD. ( nie mój ale fajny ) ;d
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
hotiie-jestem kochana;*
niech to trwa, nigdy sie nie konczy, nawet smierc nas nie rozlczy. ja jak czas nie przemine, jak wiatr nie ustane, bo zyje dla Ciebie, kocham Cie, kochanie. jeszcze jedno Ci powiem O MNIE TROSZCZ SIĘ, jak unikalną roślinę, a przyrzekam Ci co jedyne.
|
|
#912 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Genialne..
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję skarbie te 4 zabieram ![]() ![]() Zaczarowana xdd miło mi straaasznie marikab ja Ciebie też ha ![]() Wypij kawę, pomaluj paznokcie na czerwono, ułóż włosy, załóż ładną bieliznę, zrób makijaż. Nie daj się tej pokusie, która uparcie każe ci pozostać pod kołdrą, nie daj się, nie idź na łatwiznę, wyjdź, zamknij drzwi na klucz, wsiądź w pociąg i jedź. Zaczęła pić, kiedy myśli o nim nie chciały jej opuścić. Budziła się rano i zasypiała wieczorem wciąż tęskniąc za nim. W swej głowie słyszała jego głos, na swoim ciele czuła jego dotyk, na skórze wyczuwała jego zapach. Miała wrażenie, że wciąż jest w niej. Myślała, że ucieka przed nim, a tak naprawdę uciekała przed sobą. Zapijała swoje wspomnienia, swoją przeszłość, swoje szczęście. Gdy któregoś dnia obudziła się z przeraźliwym kacem, z setkami myśli o nim i o tym co teraz dzieje się z nią, kiedy uświadomiła sobie, że traci swoje życie, postanowiła pogodzić się z tym, że go już nie ma. Postanowiła nauczyć się żyć bez niego, tak samo jak uczyła się żyć z nim.
szczęściem? co można ****a nazwać szczęściem?! białe chmurki? watę cukrową? wesołe miasteczko? czy po prostu Twój szczery, słodki uśmiech? Dobrze, że życie jest nieprzewidywalne. Gdybyśmy znali każdą sekundę naszego życia większość z nas popełniłaby samobójstwo. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-03-07 o 14:18 |
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
tak bardzo potrzebuję Ciebie
tutaj jak najbliżej, przy mnie obok , i koło mnie , bo inaczej nie przeżyję . <3 bez Ciebie tracę siebie, wiem. teraz inaczej patrze na życie , niszczę słowami gorące uczucie.. upic się szczęściem by nie płakac więcej ? iśc za rozumem a nie za sercem ? </3 nasza miłośc dla Ciebie nic nie znaczyła, bo łatwiej Ci było powiedziec 'żegnaj' niż 'wybacz' .. !
|
#915 |
|
Przyczajenie
|
-Moje serce krzyczy z dumą. Raz płakałam, teraz ocieram łzy. Raz umarłam, teraz jestem żywa.
-Nienawidzę pisać gówna, to takie głupie. Co się właściwie porobiło? Może mam depresję, może nie mogę sobie poradzić z tym co wychodzi z pod mojej ręki. -W pewnym sensie za bardzo się oddaliłam.. Nie potrafię, to już nie minie. -Jak możesz we mnie kur.wa wątpić, ale nie rób tego znowu.. -Tym razem przekonasz się, że nigdy nie mogłabym kochać innego.
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A te 3 powyżej kradnę --------------------------------
piętnasty raz czytam te same wiadomości i zastanawiam się co takiego powiedziałam na tyle źle, że postanowiłeś ze mną skończyć raz na zawsze. nie obiecam Ci, że na Ciebie poczekam bo tego nie zrobię. znajdę sobie drugą kopię Ciebie z nie tak niebieskimi oczami, ale powinny wystarczyć by załagodzić ból. żeby się nie zakochać musiała ciągle odtrącać ten łakomy wzrok. metoda na miłość.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. Edytowane przez sanderson93 Czas edycji: 2010-03-07 o 14:43 |
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
lucyferowa & Nensie - moje kochane. <333 ; * Toogether93 - kocham kocham kocham te Twoje największe serce. ;d ;*** ______________ przeszłość i przyszłość łączą tylko im znane głosy. czas obecny istnieje lub zanika, bez względu na nieustający rytm zegarów. odsłania tajemnice lub wiąże losy ludzi, którzy nigdy nie powinni się spotkać. ból istnienia jest nie do wytrzymania. gdy odchodziłeś - milczałam, choć serce pękało. nie pisz. nie pytaj. nie pamiętaj. nic już nie rób, bo ranisz. tutaj liczy się zimna krew, opanowanie i przepychanie łokciami na starcie. niczego się nie wyrzekać. do niczego się nie przywiązywać. oddycham życiem jak ogniem. czujemy ból, gdy słabość opuszcza ciało.
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw wypiszę, te moje najulubionee, bo jesteście po prostu niesaamowite ![]() I chociaż nikt tego mojego-czegoś nie czyta xD to i tak dodaję ot co ![]() Się uzależniłam od Waszej twórczości ![]() ![]() Moje : Byłeś błędem, cholernym błędem, którego nie mogę usunąć ze swej pamięci.
Wolałabym już drwiący uśmiech, potok raniących słów niż ***^ną obojętność, z którą nie mogę sobie poradzić ! Po każdej akcji następuje reakcja, człowiek ma wbudowany mechanizm obrony. ![]() Jak to jest możliwe,że granice i zasady kształtowane przez całe życie, tracą znaczenie, dla jednej, przeważnie nie doceniającej tego osoby !? W świecie własnych urojeń. Kiedy czekolada nie pomaga, poduszka nigdy nie wysycha, a telefon ciągle milczy, raczej reprezentuje się stan beznadziejnego zakochania. Cholerny dupek, z cholernie cudownymi niebieskimi oczami . Twój dotyk wypala ślady na mej skórze. Byłam realistką, która dzięki Tobie żyje teraz wyłącznie marzeniami. Zabiłeś mą pewność siebie. Lepiej Ci z tym? Mam nadzieję, że pomogłam odbudować Twoje ***^ne ego. O dumie się zapomina, gdy Ktoś staje się najważniejszą osobą w naszym życiu. Uśmiech nie zniknie z mojej twarzy, to Ci się nie uda ![]() Skarbie, drugiej takiej nie znajdziesz.. Bo ona kochała jego dziwactwa. ![]() Indywidualizm postaci. `Ciało i rozum w permanentnej niezgodzie, wiecznie przeciwko sobie, wiecznie jak armie wrogie.`_happysad `Gdzie Twój beztroski śmiech i spokój o każdy nasz dzień?`_Ira Całusy ![]() |
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
1. Samotności macki oplatają mą bezbronną duszę.
2.Odległa kraina mego serca, do niej się nie wkupisz kupując merca. 3. A gdy przyjaźń zawodzi, tracę w sens życia wiarę. 4. W radiu grają Titanica. Lecz wszystko się zmienia. Nie kocham Cię już. 5.Pokochać Cię jak truskawki ze śmietaną. 6. A karmelowa herbata bez Ciebie smakuje inaczej. 7.Chcę Cię bardzo-nie mogę mieć. 8. Do Ciebie chcę, do Twych ramion silnych.
|
|
#920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla Mnie To Zaszczyt ! <333 _________________________ ________________ Bo tylko wariaci są coś warci.
|
|
#921 |
|
Przyczajenie
|
Love Changes Every x3 - ależ proszę bardzo w sumie to one nie są moje
".... i właśnie zrozumiałam, że czegos brakuje tu ... to właśnie ty ... " Coraz bardziej czuję się samotna Coraz bardziej od Ciebie daleka Czuje,że koniec zbliża się szybciej Równym krokiem zawita już dzisiaj. Coraz większa otchłań samotności Coraz częstsza rozpacz w nicości Wiem,że już teraz zostawiasz mnie samą Nie będzie zachodu nocą nad falą. Widze z daleka Twój uśmiech szeroki Twarz Twa przejrzysta piękna nad obłoki Nie wierze już w Ciebie Nie wierze też w siebie Co ma być będzie Niczego nie zmienie. Wieczorem cisza pokrywa świat gwiazdy zabłysły na niebie każdy ma w sercu jakiś kwiat a ja mam w sercu ciebie. Miałam sen o miłości: Zadumana siadam pod wierzbą, Otuliła mnie jej korona, A moze nie, Może to były Twoje ramiona? Zerwałam kwiat, Pieściłam usta jego płatkami, A moze nie, Może z Twoimi zetknęłam ustami? Zbudził mnie wiatr, Zadrżałam cała, Ale to nie chłód, Lecz pragnienie Twego ciała... Kolejny cios Zadaje mi życie Ten nieubłagalny los Chowa asy skrycie Nie obchodzą go uczucia Małych biednych ludzi Szczęście nasze wciąż zakłuca I pozorem łudzi Wszystko nam zabiera To co mamy tylko Życie w nas umiera I jest nam tak ciężko Nie wzruszają go łzy Wręcz przeciwnie Zawsze jest potwornie zły Gdy kogoś przypadkiem ominie |
|
|
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś zdjęcia miały swój niepowtarzalny urok, kojarzyły się z pewnym miejscem, osobą, wydarzeniem. Były podpisane. Choćby to był sam rok, niewątpliwie jednak kojarzył nam się z człowiekiem, który kreślił te słowa. Dziś, kiedy nie chce nam się nawet zrzucić ich z cyfrówki na komputer, nie ma mowy o podpisie, wspomnieniach czy jakichkolwiek głębszych uczuciach. I żaden Photoshop nie załatwi tu sprawy.
|
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
marikab - kradnij, kradnij utalentowana kobieto
![]() RozowaSkeyterka kochana ;***myCh - ja też Cb okradam ![]() Toogether93 - moja Olcia tworzy cuda <3 martiska - czemu ja Cię wcześniej nie zauważyłam? ![]() lucyferowa cudna <3 blondii69 - ten opis co dodałaś dziś rano... Sylwuś wymiatasz <3 _________________________ _________________________ __ Biegnij mała, biegnij. Może jeszcze zdążysz go dogonić i z ulgą wykrzyczysz jak bardzo Ci na nim zależy. Stałam tam, patrzyłam na to, co się dzieje i za wszelką cenę próbowałam powstrzymać łzy, które napłynęły mi do oczu i ból, który ogarniał moje ciało. Tak, brałam pod uwagę różne zakończenia naszej historii, ale na to bym nigdy nie wpadła. Czuję jak od środka pali mnie ten zimny ogień. Edytowane przez xxxLOLKAxxx Czas edycji: 2010-03-07 o 15:07 |
|
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje bardzo ![]() ![]() a przy okazji ten kradne ![]() __ ` zawsze trzymam przyjaciół blisko siebie .. a wrogów jeszcze bliżej ` kiedy to się zdarzy .. kiedy zobaczę uśmiech na twej twarzy ? Tak bardzo chcę znów w twych myślach być ` Każdego dnia dziękuje bogu za to że cię mam ` szkoda że ta miłość okazała się być niewierną ale pędzicie
![]()
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
'Po drugiej stronie na pustej drodze...
'Wszystko na co mam ochotę jest niemoralne, nielegalne lub tuczące.. 'Uczucie spokoju jest nieskończone 'kołysze się bo wieje wiatr... 'Nie zastąpisz prawdziwej kobiety zwykłą dziwką. ' Tylko przez lornetkę , zobaczysz drogę do lepszych czasów. 'Powoli wchodź po swej drabinie i konsekwentnie rób to co sobie założyłeś. ' Anioł szepcze, diabeł krzyczy.. 'Jestem iluzją, której twoja rzeczywistość nie potrafi sprostać. 'mamy do dyspozycji tylko widoki na przeszłość.
staram się przytyć ![]() F R E E http://www.suwaczek.pl/cache/066282dd96.png Pokonałam skoliozę! Edytowane przez Elizabet0909 Czas edycji: 2010-03-07 o 15:21 |
|
|
|
#926 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Nie mogę się napatrzec na wasze teksty . ![]() Kocham Was po prostu ! Od dawna przeglądam ten temat i postanowiłam się zarejersrowac ;D _____________________ Kilka moich tekstów: Myśląc o Tobie , nawet nie zauważam, gdy piosenka się kończy. Ocuca mnie przeraźliwa cisza, znowu naciskam "play" , wracam do wspomnień I chociaż nienawidze karmelu i orzechów dla Ciebie jestem w stanie pozbawic Snicersa każdego kawałka czekolady! 07:07 11:11 15:15 17:17 20:20 "I już wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał" 22:22 : SMS- " Przepraszam, nie mogę już dłużej udawac, wybacz, znajdziesz lepszego." No tak , tak wiem że wam nie dorównuję , ale co tam
Edytowane przez Pretend Czas edycji: 2010-03-07 o 15:43 |
|
|
|
#927 |
|
Przyczajenie
|
z dystansem do wszystkich.!
chcę znów móc powiedzieć do kogoś "kocham Cię! " i usłyszeć to samo w odpowiedzi. niezależna. singielka. nie znaczy że samotna. uciekła daleko w nieznane. by móc wykrzyczeć wszystko co jej się nie podoba. aby móc spokojnie żyć dalej. <pomaga> rozstanie- kryzys który przynosi pozytywne skutki ![]() swiat się jeszcze nie skończył!... żyje dalej!. z uśmiechem na twarzy.
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx
I ciągle marzę, by gdzieś Ciebie spotkać. Nogi mi miękną pod Twoim spojrzeniem...
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia , że wraca on ze zdwojoną siłą.
Życie to nie bajka. To pier.dolona walka. Myślałam , że miłość boli mniej. _________________________ ________________ Moje talenty <boo was Skeyterka kochaaa> :Elizabet0909 myszka23101 marikab xxxLOLKAxxx BettoVa383 davies latin sanderson93 unlovedx3 Kurcze , jestem pewna , że o jakieś zapomniałam ! Wszystkie jesteście świetnee ;*
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie nie zauważono , że zniknęłam na kilka dni ;>
Ale juz nadrabiam ;* Przysiadła na kamieniu i myślała co on robi. Chodź mam chłopaka myśle o swoim koledze. Jest zazdrosny i przemawia miłością. Leżąc w łożku marzę o Tym by ON był teraz ze mną. Często pijesz i narzekasz , że nie możesz mnie mieć? Wystarczy chcieć. Pokochałam Cię , to że masz 1,62 wzrostu , zielone oczy , czarne włosy postawione na żel , twój uśmiech . Kocham Cię chodź masz wady ;* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

kochana ;***