|
|
#991 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Nensie - dziękować
![]() Cytat:
![]() [1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;17699746]pamiętamy ruduś <3 nensie, drift, kochanaa, migotka, kamisha, chocapic, keeendy, kissable, kinderka, mych, boundlessly, blondi69 i inne moje złotka <3 [/QUOTE] moja gwiazdeczka <3 Cytat:
![]() * * * zacznę sobie żyć spokojnie. bez niespodzianek. kiedyś tam. zaświeci słońce.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-03-07 o 20:35 |
||
|
|
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
po prostu nauczmy się żyć obok siebie
nigdy cię nie oddam , za nic , po prostu nigdy ` to nie była miłość jak przeminęło z wiatrem ` ale ona .. jest już nieźle zakręcona .. jest w innego zapatrzona.. więc nie masz żadnych szans `wiec że cie będę kochać do ostatnich moich dni i jeden dzień dłużej
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Za trzecią bramą twego serca
zcałuj ze mnie wszystkie łzy.... kim trzeba być by Ciebie mieć??? melanholijne serca ;/ Dzień jak każdy..a jednak jakby piekniej ;*
Karm mnie,kochaj mnie i nie opuszczaj! <3 So:pick me! choose me! love me!! Edytowane przez ZjedzMnie Czas edycji: 2010-03-07 o 20:37 |
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję .
![]() _______ Kilka z nich leciało na jakiś ku.rwa błysk w oku... by być bliżej Ciebie. to się nie może udać, trudno za sobą mam drzwi, już nie zobaczysz mnie jutro.
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Elizabet0909 - Dziękuję słonko ;**
Twoje opisy i tak są lepsze. ;* Kocham Cię tak szalenie bardzo, tak jak nikt nikogo jeszcze nie kochał. I oddam Ci siebie całą, choć ja do Ciebie nie mam prawa. ;((( .
|
#996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Jesteś moja dzienna manna
Ciągle wymyślam przyszłość nasza przyszłość .. jak to będzie gdy będziesz mój a ja twoja. Ale rozważam to ze możesz nigdy mnie nie pokochać jak kobiety swojego życia mam to w pod świadomości ..Tak bardzo się tego boje, rozmaimy codziennie a ja dalej mam Ci tyle do opowiedzenia tyle rzeczy, miejsc do pokazania chce byś poznał moje ciało każde miejsce dotykał chce być Twoja. Jestem uzależniona? Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Czy ja nie moge normalnie kochać? I normalnie być kochaną? _____ nie wierzysz w miłość i dlatego nie możesz sie zakochać .. _________________________ _________________________ _______ w zasadzie to powiedz, przecież mógłbyś mnie pokochać.. ♥ |
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
heh. smutna. taki mam dziś humor ;(
są, są. ;* i dobrze o tym wiesz! ;*
|
#999 |
|
Rozeznanie
|
PaniJana -
MyFranticIdeals & lucyferowaa & inquiring & Kofeina w RedBullach - okradłam. ![]() Weź głęboki oddech i policz do dziesięciu.
Teoretycznie nie marzę o niczym więcej - tylko bądź przy mnie. Chcę zamknąć oczy i wtulić twarz w jego nagie ciało. Posiadanie Ciebie to taka moja przyziemna potrzeba. Jak na osobę obdarzoną tak dobrą intuicją, potrafisz czasem być wybitnie niedomyślny. O niczym tak nie marzę, jak o spędzeniu z Tobą wieczności. - Chcę Cię tylko dla siebie! - i wtedy jego egoizm wydał mi się nagle zaletą Spójrz mi głęboko w oczy, a wierzchem dłoni przejedź po policzku. Jeśli Twoim celem było popsucie mi humoru, to go osiągnąłeś. Moja taktyka okazała się beznadziejna. Oszołamia mnie sama słodycz jego oddechu. Chcę tylko aby krew krążyła mi w żyłach coraz szybciej, a rozgrzana skóra paliła się pod wpływem jego dotyku. Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-03-07 o 20:52 |
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
ruda wiewióra, latin.
twoje gesty i słowa pną się w moja pamięć. myśli o tobie wplatam w warkocz codzienności, który starannie przewiązuję czerwoną wstążką miłości. palcami wystukuję znajomy rytm samotności. odnajdywałam rozkosz w słowach, które pląsały po wargach, podkreślając czerwień ich namiętności. marzenia skarcone za swą piękność. brak weny*
Edytowane przez joyeuse Czas edycji: 2010-03-07 o 21:00 |
|
|
|
#1001 |
|
Przyczajenie
|
witam.
poglądałam Was i bezczelnie okradałam. dziś postanowiłam się przyłączyć. nie bijcie jak zrobię coś źle i nie krzyczcie. ![]() Pozwolę sobie wymienić moje naj słoneczka: Magari91 PaniJana Ejvon Kofeina w Redbullach sanderson93 absurdalnie ZaagubiOna_ agg_18 hoe latin minimum4znaki without_demur _____ miłość to nie uczucie, to sensacja ludzka. all your base are belong to us. miłość opromienia świat niczym słońce, ale pozbawiania tych promieni także nie brakuje. bo zawsze można, a nawet trzeba spróbować od nowa. dzisiaj wszystko jest dla Ciebie: morza, stepy, łąki. zasługuję na trochę więcej niż tylko Twoja miłość. życie płata figle, ale człowiek nie jest lepszy. celem nie jest tylko istnienie, ale także życie. ________ dObrej.
. Edytowane przez mandrivnalubov Czas edycji: 2010-03-07 o 21:05 |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
RozowaSkeyterka & myCh & myszka23101 & ruda wiewiora & hoe & Elizabet0909 & joyeuse & mandrivnalubov - poszalałyście, kobiety. dziękuję, ; ***______________ słowa nie mogą wyrazić pustki. powiedziałam komuś o kilka słów za dużo. zbyt wiele za mocnych słów... mnogość słów. słowa - rany, które się nie goją. kiedy nadchodzi rozpacz, niepojęta i wszechogarniająca, życie staje się bezużyteczną rzeczą, pozbawioną istotnego sensu panującego nad całością. moje życie - jedno wielkie niedokończone samobójstwo. pisane jest szaleństwem, ale nie jest obroną przed błędem. najtrudniejsze słowo - przepraszam. nie wszystko jest poezją, umieranie nią nie jest. czy drugi raz - nadzieja, tęsknota, męski głos wypowiadający moje imię - mógł być tak słodki i przejmujący jak pierwszy? kiedy człowiek jest młodszy, wszystko ma o tyle większe znaczenie. musi kochać, albo umrze. nie zostawiaj mnie tu samej. nie mogę oddychać.
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-03-07 o 22:02 |
|
|
|
#1003 |
|
BAN stały
|
bananowabrazylijka jejciu . normalnie nie wierze w to wkońcu zaszczyciłaś nas swoją obecnością i dziękuje. abunee NieZTejBajki caroline060 doszczętnie okradzione . dosłownie doszczętnie ![]() ruda wiewiora a no ja pamiętam . pamiętam i rzecz jasna jesteś posiadaczką mojego serca też . chociaż jeszcze o tym tak publicznie nie informowałam . ![]() blondii69
że ja ? a to mnie zaskoczyłaś wymieniając mnie . UWIELBIAM . . . codzienie łudzę się . że w końcu tak sobie opuścisz moje sny i marzenia . tak po prostu Cię z nich 'wypierdo**' tak bez żadnych skrupułów. farbuje teraźniejszość mala desprrancka naiwna księżniczka . która myślała. ze znalazla księcia . a tymczasem ksiaze okazal sie hujowym . zaklamanym dupkiem . przypadek ? pragnęła być Twoja . tak bardo pragneła być Twoja . że zapomniała poprosić Boga o to byś Ty stał się TYLKO JEJ . jestem z krainy pełniej miłości . miłości samotnych ludzi . miłości do rzeczy nieosiągalnych i niemożliwych . ' jesteś jak sex bobma z masowym niewypałem ' brakuje mi powietrza . nie dlatego . że Cie tutaj nie ma . nie dlatego że mnie tak poprostu olałeś i wywróciłeś moje życie o 180 stopni . wcale nie dlatego . . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-03-07 o 21:52 |
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Pozwól, że opowiem ci o znajomości, Która trwa chociaż nie jest pewna swojej przyszłości |
|
|
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
No tak... Upadłam.
I to prosto na twarz. Powstałam. Może rany zagoją sie przed kolejnym upadkiem... Komercyjne uczucia sprzedawane pomiędzy blokami reklamowymi. Efekt: coraz częściej uczuć nie wyrażamy słowami, zastępują je emotikony. gorąca herbata z grubym plasterkiem cytryny i myśli o Tobie - to, co towarzyszy mi każdego wieczoru
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
I szmer Jego serca słyszę już na klatce.
Odbijam na twoich włosach zajączki srebrną łyżeczką. I dajesz mi tabletki na szczęście. Ej, lubię gdy patrzysz jak patrzę. Pobiegniemy na łąkę pełną maków. A wieczorem siedzę na dachu i jem gwiazdy plastikową łyżeczką.
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
mandrivnalubov - milutkoo ;***
Mój świat do góry nogami stanie
gdy kochać mnie przestaniesz. czasem potrzebuję Twojej dłoni aby wiedzieć, że nie zostałam jeszcze sama. Dajesz mi coś czego nigdy nie dał mi nikt. Cierpisz? cóż życie... inni mają gorzej. Nie poddawaj się bez walki... warto walczyć bo wszystko jeszcze udać się może. Wszystkie uzależniacie!
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
ruda wiewióra .
RozowaSkeyterka . unlovedx3 . myCh . Ejvon . Talenciary ! : d Okradam ; ] Ja chcę z nim być . ! -No to masz misję ... -I to ku.rwa meega nierealną ! ![]() miłość jest jak choroba i tak prędzej czy później wylądujesz w łóżku. ` Odmienić miałam swój los, odnaleźć, zrozumieć coś A tu tylko więcej pytań, więcej myśli bez pokrycia. ` Bo rap we mnie gra 24 h . ♥ Nie chce zapomnieć twojego spojrzenia Nie chce myśleć o tobie..Czuje cię oddychając. < 3 Kto nie ma odwagi starać się o własne szczęście, tym samym udowadnia, że tego szczęścia nie jest wart Popatrz jak wszystko szybko się zmienia, coś jest a później tego nie ma. I tak płynie czas, nie dogania nas, w każdym z nas czas, zatrzymuje się nie raz
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Szydera - również okradam ;D
- nie kocham Cię, wcale ani trochę.
- kiedyś mówiłeś coś innego. - kiedyś to ja byłem młody i głupi. ( może dno z tym opisem ale sens w sobie ma ;p bynajmniej dla mnie )
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
Szydera - aa kradnij na zdrowie slońce . <3 ;*
jaa talenciara ? ohh . ;* Ja chcę z nim być . ! -No to masz misję ... -I to ku.rwa meega nierealną ! ![]() aa i ten opisik sobie ukradłam kochana , jest świetny ![]() _________________ czy bolało Cię kiedyś serce? tak? czułeś ukłucie mówisz.. hmm.. to wyobraź sobie taki ból przez, który nie możesz wstac z łóżka i przestac płakac, czujesz, że umierasz. umierasz na serce.. no to tak właśnie czułam się po Twoim 'to koniec' . ;( { nie wyszedł mi za bardzo ten opis, ale starałam się .. oparty na własnych doswiadczeniach.. }
Twe oczy. Milion słów. Nic więcej. <3 by Mrs Unfabulous . Edytowane przez unlovedx3 Czas edycji: 2010-03-07 o 21:24 |
|
|
|
#1011 |
|
Rozeznanie
|
ruda wiewiora blondii69 dziękuję
BananowaBrazylijka tu jestem ;p Nie chcę zaczynać od początku.. Nie umiem.. Z przyjaźnią damsko-męską jest jak z yeti.. Wszyscy o niej słyszeli, ale nikt jej nie widział.. Za dobrze to nie wygląda.. Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata.. Ciało jak bogini, która do świątyni wabi cię.. Przyzwyczaiłam się, że zawsze dostaję kopa.. Nie krępuj się.. Przecież to tylko ja.. O nieprzespanej nocy świadczy mokra poduszka.. Zmartwychwstali umarli, a nakarmieni stali się głodni.. Księżycu, świeć.. |
|
|
|
#1012 |
|
Rozeznanie
|
myszka23101 - uwielbiam Cię myszko <3
ruda wiewiora - Twoje rude serduszko należy do Mnie ? no to teraz już Ci go nie oddam za nic w świecie <3 xd blondii69 - zmotywowałaś ! <3 kochaaana ;* Była tylko zazdrosna o jego nieobecność. Trudno jej było ją znieść. Ludzie potrafią też wracać wiesz? Wciąż mieszkamy w tym samym mieście, czyż nie ? Ale ostatnio jakoś Cię nie widuję. Przemierzam te same drogi-ani śladu Ciebie .
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kradnij na zdrowie . ; DD Aaa Tyy jesteś mojaa talenciaraa i Cię nie oddam nikomuu ! *._________________________ _________________ Na klatce piersiowej po lewej stronie , również zakwitła wiosna ! <3 Siedzieć na dachu i bawić się powietrzem. Bezproblemowo.
|
|
#1014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już najwyższy czas dać sobie drugą szansę. Widocznie niewidoczna.` Minął jeszcze jeden dzień A ja ciągle jestem zupełnie sama. ..bo uczę się akceptować niepowtarzalny, cierpko-gorzki smak każdego dnia. - Kochasz go? - Nie wiem - Dlaczego? - Wiesz od pewnego czasu nie wiem, dlaczego nie wiem. - westchnęła patrząc w sufit. wtulając się w ciebie i wyczuwając zapach twoich perfum wiedziałam,że nie ma juz odwrotu. miałam mętlik w głowie, jednak oddawałam każdy twój pocałunek. nie pamiętam który raz mówię - czas się ogarnąć. już dobrze. czasem tylko przypomina mi się Twój uśmiech. ale oj tam.. I tak wszystko się kręci, wśród ciągłego niedostatku szczęścia i tego, co za szczęście uważamy. Przychodzą takie dni w życiu człowieka, kiedy każdy krok bywa kolejną żywą raną na sercu. Kiedy żyje się i oddycha na niby. Mimo, że bardziej perwersyjna, w głębi duszy jest popieprzoną niepoprawną romantyczką, szukającą swego księcia z bajki. Ona setny raz z telefonem w dłoniach. znów napisał `cześć mała` zamiast `witaj gwiazdko`. tylko kumpel... Nie oczekuj nic nad to ! Jak wiele musimy powiedzieć, by nas słyszano w chwili, gdy milczymy. ja tez do cholery mam uczucia ! Gdybyś mnie chciał to po prostu byś wziął... Czy to nie jest czasami szczyt chamstwa? - dlaczego Ty tak bardzo lubisz huśtawki ? - bo... pozwalają mi chociaż na chwilę przenieść się w ten dawny, dziecinnie bezproblemowy świat. Wiem że olać jest dużo łatwiej. Ale dla mnie ty liczysz się tak bardzo że nie mogę odpuścić. - Nienawidzę Cię! - Krzyknęła. - On milczał, pochwycił ją w ramiona i mocno przytulił. Wiedział że Ona ma ciezkie chwile, Ona już po minucie żałowała tego co powiedziała. wymachuje życiem jak prostytutka torebką! może kiedyś z ciebie po prostu wyrosnę. bo cholera nie znam innego sposobu nie lubię, gdy robisz sobie przerwy w kochaniu mnie. Chyba jednak wole Cię nie mieć , niż mieć tak na niby , od czasu do czasu , od zachcianki , od smutku. - co tam. ? - zerwał ze mną. . i boli.. - no rozstania bolą.; * biedna .; ( - nie.. boli mnie ręka. - .? - no bo gdy waliłam mu cepa w ryj to źle się zamachnęłam mandrivnalubov
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-03-07 o 21:52 |
|
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
ruda forever <3
_____________ Nazwij to głupotą, nazwij szczęściem, nazwij miłością lub jak inaczej chcesz. 'Jeżeli kupisz mi paczkę cukierków, ja pokażę Ci moje ramiona. Potem zdejmiesz spodnie, ja zagotuję wodę na herbatę, siądziemy w jednym fotelu i włączymy projektor marzeń. To Ty, a to ja. Za trzy lata. Po trzech latach będziemy mieć kryzys, po pięciu się rozstaniemy, po pięciu i pół do siebie wrócimy, po ośmiu urodzi się nam pierwszy syn, po trzynastu drugi, po piętnastu córka. Będziemy z nimi spać w jednym łóżku, magisterium i praca na obcasach. Jeżeli kupisz tylko batona, zginiemy następnego dnia. Zawsze bierz cukierki. Zawsze.' Nie czuję nic i nie wiem co robię a serce bije mi 3 razy szybciej niż w normie. zgrzeszyłam bezczelnym przywiązaniem do Ciebie. 'miłość jest wtedy,gdy On wbija Ci sztylet w serce,a Ty martwisz się tylko tym,żeby nie pochlapał się krwią.' Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-03-07 o 22:05 |
|
|
|
#1016 |
|
Rozeznanie
|
Nensie- ja Cię też kocham, noo! xD
blondii69 - zapomniałaś o sobie! <3 to jest urok, chłopaku i to się po prostu ma. nikt nie pyta dlaczego. Głupi zakochany rudzielec o oczach głębokich jak studnia, o sercu złamanym jak gałąź. a trzecie prawo mego serca mówi, że nie możesz odchodzić, kłamać, ani zdradzać. Nie rozumiem, czemu czasami tak po prostu znikasz. Ale nie przejmuj się. Nie rozumiem też fizyki, matematyki, czy chemii.
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Chocolaaate , aaaa dziękuję ;* lemonessences , łiiiii dzięki za serducho ;* ruda wiewiora , dziękuję za rude serducho i oddaje swoje , również rude! ;* blondii69 , dzięki , dzięki ;* ________ łzami kapie niebo .. nie wracaj , gdy skończę Cię kochać. z kieliszkiem martini płaczę do nieba zataczam się nadzieja w mlecznej czekoladzie .. potem . ( nie ) chcę odejść. myślę nad nami. całymi nocami spochmurniało.
|
#1018 |
|
Rozeznanie
|
" Ja w Twoich ramionach- nieistotny dysonans,
deszcz szczęścia, strzał nad przepaścią. " opinia publiczna to dziwka. gdzieś tam po drodzę zgubiłam wiarę w Ciebie. mam ochotę wyrzygać wszystkie wspomnienia, i wykrzyczeć Ci w twarz: "wsadź je sobie w du.pe" będę zawsze nierozsądna, przekorna i bezduszna. irracjonalna i drwiąca bez powodu. zrób coś dla mnie, zatęsknij za mną, i dojdź do wniosku że beze mnie jest Ci źle. Nie będę Julią wierną na balkonie. Przewiązała włosy czerwoną kokardą, by pasowała do zaczerwienionych od łez oczu. tak. nafaszeruj mnie tymi cholernymi obietnicami.
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
abunee-ja? no trochę mnie wcięło, ale za to Ty
<3;*!zastanawiam się czy loveISshit, lovers2friends, czarnula4, powinnam, kejcikowa, niewieotymnikt to jeszcze żyją < ? >
![]() your skin oh yeah, your skin and bones, turn into something beautiful your eyes without a face / twoje oczy bez wyrazu nie wiem gdzie mam nogi, nie wiem gdzie mam ręce schowaj mnie w tej swojej cholernej kieszeni, chcę być blisko california dreamin' on such a winter's day! rozbrajasz mnie to mamy piękny kur.widołek będę robić na przekór światu, będę przeklinać. podobno to nierozważne jak noszenie stringów zimą mam na myśli twój język
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2010-03-07 o 23:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

. 

że ja ? a to mnie zaskoczyłaś wymieniając mnie . UWIELBIAM
<3;*!