Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-07, 17:34   #3841
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Hey

Ja dziś odpoczywam ! Wczoraj od rana razem z mężem sprzątalismy ( zagoniłam go do roboty) potem piekłam murzynka plus gotowałam obiad a na koncu poszlismy na imprezke tak wiec troszke potanczyłam - taki relaks był mi potrzebny wrócilismy o 5 rano cali zmarznięci . Dziś swieci słonko ale jakos zimno , mąż lezy a ja chyba zaraz ojde grac w ps3 Bo potem pewnie sie nie dopcham zreszta na wieczór ściagnełam filmy , winko sie chłopdzi bedzie miłoooo

misqu te mdłosci to widze , że okrutna sprawa żal mi cie bidulko Oby jak najszybciej to mineło ! A tak na marginesie nie wymyslili na to jakiś kropli któe można by zazyc ( oczywiscie nie szkodzace dla dziecka) Powiem wam ze ja sie najbardziej własnie boje w ciazy tych mdłości choc u mnie jak narazie nikt na mdłości nie narzekał bo ich poprostu nie było .

Katunia swietna wiadomość a w którym jesteś tygodniu ?

India boze ty tu piszesz o przytyciu a ja sie nie moge napatrzec jaka masz super figure !!! Laseczka z ciebie

Wszystkim solenizantka składam spóźnione ale szczere zyczenia
długich lat życia przepełnionych zdrowiem i szczęściem.
Pogody ducha, pomyślności i ludzkiej życzliwości.
Dni pełnych słońca i radości
oraz wszystkiego co najpiękniejsze
i najmilsze w życiu.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja mam ostatnio jakąś ochotę na zmianę. sama nie wiem co dokładnie. wygląd, styl.... cos innego

Madzia to szalej , szalej Wiosna idzie wiec dla poprawy samopoczucia po zimie kazda zmiana mile widziana

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 17:39   #3842
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Madzia to szalej , szalej Wiosna idzie wiec dla poprawy samopoczucia po zimie kazda zmiana mile widziana
No właaaasnie normalnie bardzo mi brakuje jakiejs zmiany. Dobrze, ze choc 2 tyg temu kolor włosów zmieniałam ale to dlaej za mało hehe

chyba sie przerzucę na styl taki bardziej kobiecy (szpilki, sukienki itp) a nie ciągle jeansy i t-shirt lub golfik ajjjjj

fajnie, ze wczoraj sie wybawiłas ja do 2 z TZ oglądałam u znajomych boks

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 17:46   #3843
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

halo dziewczynki

kogoś chcę wam przedstawić

oto nasz nowy domownik Arek

Arek przywitaj sie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 17:48   #3844
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo dziewczynki

Arek przywitaj sie
ooo a jednak super i jak głosna??

Stary 2010-03-07, 17:51   #3845
kliwia
Zakorzenienie

jaki przystojniak!! sliczniasty
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 18:09   #3846
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 18:12   #3847
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
ooo a jednak super i jak głosna??

czy głośny??

czasem pokrzyczy aż w uszach dzwoni ale częściej tak do siebei gaworzy. i tak dziwnie cichutko zaklekocze jak bociek i piśnie

postawiliśmy mu koło klatki moje lustro i do niego gada

no i mąż mu ustrugał żedki na których siada 3 sztuki i huśtawkę mu zrobił
ale juz ze 3 razy te żerdki przestawialismy bo ciągle widac było ze coś mu nei pasuje albo za daleko mial żerdkę od poidła albo tak pod kątem dlugą zerdkę daliśmy ale ani razu na nia nie wszedł to mąż ja przeciął na pol i zrobił takie małe i bez problemu na nie skacze

zobaczymy co będzie w nocy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 18:32   #3848
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Bylam na USG - nasz fasolka ma 15mm i bije jej serduszko
Ja niestety dostalam jakies leki-dokladnie globulki... bo gin mi infekcje znalazl, wiec lecze sie. I ten duphaston mi przepisal a w zasadzie nie wiem po co...bo do konca nie moge sie doczytac w jakim celu sie go w ciazy bierze... moze ktos wie...??
ja bralam bo plamilam.. ogolnie tak jak mowila kliwia jest na progesteronie zeby ciaza sie lepiej rozwijala wiec jak walczysz z paskudztwami to to napewno pomoze

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
my mamy mnóstwo żelków (mój mąż jest fanem mieszanki Haribo Colorado). Także zapraszam (masz chyba niedaleko bo ja z Bytomia jestem)
uwielbiam zelkiiiii uwielbiam mrrrrrrrrrrrrr moglabym je ciagle jesc... a teraz w ciazy to pod kazda postacia... najlepiej jednak KWASNE

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ja zmywarkę używam co drugi dzień (na dwie osoby) lub codziennie jak jakiś brudzący obiad był Nie wyobrażam sobie teraz życia bez niej (ale się człowiek do wygód przyzwyczaja). Ja mam w sumie aneks kuchenny, a nie kuchnię a zmywarka jest, wiec nawet kosztem jednej szafki można ją wstawić. Nie zauważyłam jakiejś strasznej różnicy na prądzie, za to spadek zużycia gazu (mam piecyk dwufunkcyjny w mieszkaniu) i wody. Używam zamiast tabletek chemii do zmywarki (osobno proszek, sól i nabłyszczacz) kupione chyba z 5 miesięcy temu i jeszcze sporo zostało Płyn do naczyń - praktycznie nie używany, jedynie do drewnianych rzeczy albo takich których nie można myć w zmywarce (np. ozdobnej porcelany). Reszta jak leci. Ja gorąco polecam
my tez uzywamy zmywarki raz na 2 dni.. i jestem zachwycona... nie wiem jak moglam zyc bez zmywarki...
to moj ulubiony sprzet w domku

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
aaa no i teściówka dzwoniła, że moja morfologia ostro do pupy... jeszcze mi tylko teraz jakiejś cholery brakowało...
spoko spoko dostaiesz zelazo jak ja i bedzie git.. to przez wymioty
jestes oslabiona i pewno jaka anemia sie przyplatala;D ale spoko dasz rade

Cytat:
halo dziewczynki

Arek przywitaj sie
pieknyyyy
Stary 2010-03-07, 18:46   #3849
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć

Agatek w takim razie spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego

India teraz się cieszę z tego, że nie choruję, ale jak się było w podstawówce i była szansa na blałkę...a tu klops samowyzdrowienie
mój brat jako małe dziecko miał zapalenie krtani i jak go już łapało to bez zastrzyków nie dawało rady dusił się normalnie i Pani doktor zalecała inhalacje i powiem Ci, że w jego przypadku pomagało jak był mały bo teraz jak to on dorosły będzie sobie inhalacje robił

Bzyczko ale się uśmiałam z tym zlewem dobrze, że się w porę zmiarkowaliście

Martuś ja drażami kokosowymi mogę poczęstować korzystaj bo od jutra słodyczom mówię stanowcze nie

Anika fajny ten Wasz Arek, dopięłaś swego z papugiem podobny trochu to tego co w Majce był na tvnie

Atomufko super niespodzianka, nieźle musieli Cię zaskoczyć
Stary 2010-03-07, 18:50   #3850
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

draże kokosowe daaaaaj troszkę

Stary 2010-03-07, 18:50   #3851
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś ja drażami kokosowymi mogę poczęstować korzystaj bo od jutra słodyczom mówię stanowcze nie
to przyjde jutro... jak juz ty nie bedziesz jesc bedzie wiecej dla mnie
Stary 2010-03-07, 18:52   #3852
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
draże kokosowe daaaaaj troszkę
tiiiaaaa wiedziałam, że to jest to co tygryski lubią najbardziej
Madzia wskakuj w samolot, auto, na rower i przybywaj byle szybko bo znikają w zastraszającym tempie

Martuś do jutra muszą zniknąć bo inaczej motywacji nie będzie, żeby skończyć z nimi ;p przynajmniej na tydzień
Stary 2010-03-07, 19:05   #3853
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
tiiiaaaa wiedziałam, że to jest to co tygryski lubią najbardziej
Madzia wskakuj w samolot, auto, na rower i przybywaj byle szybko bo znikają w zastraszającym tempie
nie ma sprawy, już biegnę.

kurde musze skoczyc do znajomyc, skonczył nam sie program antywirusowy trzeba jakis sciagnąć z netu a mój net jest taki wolny, ze szkoda gadac.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

tak sobie przeglądam te butki z sigmy i jakos zadne mi w oko nie wpadły. Poza tym chyba bym sie bała zamawiac tak prawie w ciemno. nie wiadomo jak rozmiarówka (czy normlana czy jakas zawyzona czy co) i jaki to materiał dokładnie.

Stary 2010-03-07, 19:11   #3854
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
halo dziewczynki

Arek przywitaj sie
witamy

Ja dziś obejrzałam Królową Potępionych (szkoda gadać ) i Zejście - dobry horror
Stary 2010-03-07, 19:19   #3855
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
nie ma sprawy, już biegnę.

kurde musze skoczyc do znajomyc, skonczył nam sie program antywirusowy trzeba jakis sciagnąć z netu a mój net jest taki wolny, ze szkoda gadac.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

tak sobie przeglądam te butki z sigmy i jakos zadne mi w oko nie wpadły. Poza tym chyba bym sie bała zamawiac tak prawie w ciemno. nie wiadomo jak rozmiarówka (czy normlana czy jakas zawyzona czy co) i jaki to materiał dokładnie.
Madzia ja już dwa razy się próbowałam na balerinki załapać i lipa, zamówienie nie zostało zrealizowane z braku chętnych na wszystkie rozmiary.
Z tego co udało mi się doczytać to rozmiarówka standardowa, ja będę dalej polować. Zamawiałm już buty przez net i jestem zadowolona. A ceny wychodzą konkurencyjne w porównaniu do tego co w sklepach.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
witamy

Maja ja do tej pory byłam przekonana, że ściągam sobie właśnie film Zejście...a tu się okazuje, ze to 2-jka się sćiągnęła :/ no nic poszukam napisów i muszę ściągnąć pierwszą częśc

czyli mówisz, że dobry horror?
Stary 2010-03-07, 19:24   #3856
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Dziękuje maleńka

no chyba, że tak, zobaczymy co mi z tego wyjdzie mam nadzieję- że wyjdzie...
i jak tam shrek?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Strasznie intensywny weekend...
Wczoraj byliśmy u znajomych, wróciliśmy późno w nocy, ale było super
Mieliśmy dzisiaj gości, niedawno pojechali, a jeszcze niedługo jedziemy ze znajomymi na pizze. Fajnie z jednej strony, ale z drugiej chciałoby się odpocząć.
Dobrze, że w tym tyg biorę kilka dni urlopu, więc nie zmęczę się za bardzo

India ale masz figurkę! Pozazdrościć
!
fajny weekend u mnie było spokojnie, bardziej domowo
dzieki

Cytat:
a ja mam ostatnio jakąś ochotę na zmianę. sama nie wiem co dokładnie. wygląd, styl.... cos innego
mnie tez cos tak kusi...

Cytat:
Hey

Ja dziś odpoczywam ! Wczoraj od rana razem z mężem sprzątalismy ( zagoniłam go do roboty) potem piekłam murzynka plus gotowałam obiad a na koncu poszlismy na imprezke tak wiec troszke potanczyłam - taki relaks był mi potrzebny wrócilismy o 5 rano cali zmarznięci . Dziś swieci słonko ale jakos zimno , mąż lezy a ja chyba zaraz ojde grac w ps3 Bo potem pewnie sie nie dopcham zreszta na wieczór ściagnełam filmy , winko sie chłopdzi bedzie miłoooo

India boze ty tu piszesz o przytyciu a ja sie nie moge napatrzec jaka masz super figure !!! Laseczka z ciebie

dziewczyny normalnie zawstydzacie mnie tymi komplementami
imprezka, hmmm w sumie tez bym sobie potanczyła

Cytat:
halo dziewczynki

Arek przywitaj sie
wow!!! cudniasty

Cytat:
Cześć

[B]India teraz się cieszę z tego, że nie choruję, ale jak się było w podstawówce i była szansa na blałkę...a tu klops samowyzdrowienie
mój brat jako małe dziecko miał zapalenie krtani i jak go już łapało to bez zastrzyków nie dawało rady dusił się normalnie i Pani doktor zalecała inhalacje i powiem Ci, że w jego przypadku pomagało jak był mały bo teraz jak to on dorosły będzie sobie inhalacje robił
u mnie pojawiły sie problemy gdy zaczełam prowadzic zajecia z dzieciakami, chyba za bardzo osłabiam krtan. poza tym mam tez jakies przerwy miedzy strunami i nawet niewykorzystuje głosem 50% normy- stwierdzenie foniatry. mialac cwiczyc glos wg jego zalecen, ale bylam niesystematyczna i zapomniałam jak powinnam cwiczenia wykonywac osłabiam gardło i dlatego czesto konczy sie to infekcja
Stary 2010-03-07, 19:27   #3857
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Hey

Katunia swietna wiadomość a w którym jesteś tygodniu ?

teraz leci 9 tydzien...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja bralam bo plamilam.. ogolnie tak jak mowila kliwia jest na progesteronie zeby ciaza sie lepiej rozwijala wiec jak walczysz z paskudztwami to to napewno pomoze
to chyba dkatego ze ta infekce musze zwalczyc, juz skonczylam te globolki ale duphaston bede prac dalej.

A teraz praca nadgodzinowa-uzpelnic dziennik z przedszkola musze....
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 19:38   #3858
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
u mnie pojawiły sie problemy gdy zaczełam prowadzic zajecia z dzieciakami, chyba za bardzo osłabiam krtan. poza tym mam tez jakies przerwy miedzy strunami i nawet niewykorzystuje głosem 50% normy- stwierdzenie foniatry. mialac cwiczyc glos wg jego zalecen, ale bylam niesystematyczna i zapomniałam jak powinnam cwiczenia wykonywac osłabiam gardło i dlatego czesto konczy sie to infekcja
Obyś miała jak najmniej problemów z krtanią, choć z tego co piszesz to chyba są one nieuniknione.
A i zestaw na komunię bardzo mi się podoba no i te butki sigmowe cudo
Stary 2010-03-07, 19:56   #3859
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja ja do tej pory byłam przekonana, że ściągam sobie właśnie film Zejście...a tu się okazuje, ze to 2-jka się sćiągnęła :/ no nic poszukam napisów i muszę ściągnąć pierwszą częśc

czyli mówisz, że dobry horror?
co prawda od samegpo początku wiadomo, że jak zlezą do tej jaksini, to będą kłopoty, ale te ciasne, klaustrofobiczne przejścia i oświetlenie robią dobry klimat
Stary 2010-03-07, 20:37   #3860
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My wczoraj oglądaliśmy Odlot - fajne

No i wybieramy się na Alicję (ja oczywiście w celu zobaczenia Deppa jako Szalonego Kapelusznika )

Fajny papug

Zrobiłam to ciasto z coca-colą ale nie podchodzi mi Jedyne co to polewa z mlecznej czekolady mi smakuje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:39   #3861
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
...

Ana*** i jak poszło na egzaminie? Mam nadzieję, że będzie 5

...
Mam nadzieję, że w porządku, ale to się okaże za 3 tyg. bo wtedy wyniki

Cytat:
dzien dobry kobitki
ja znów się męczę... rano zbyt szybko wstałam z łóżka i od razu kibelek... wiem, że marudzę codziennie, ale tu przynajmniej znajduje troche zrozumienia
a jeszcze zaraz znajomi przychodzą... już mi się nie chce tej wizyty, ale jakoś sie przemęczę, bo głupio odwoływać teraz

aaa no i teściówka dzwoniła, że moja morfologia ostro do pupy... jeszcze mi tylko teraz jakiejś cholery brakowało...
Biednaaa

Cytat:
Ja tez, ja tez we wtorek planuję walnąć sobie pasemka... dla przypomnienia obecnie mam włoski jasny blond...

Cytat:
halo dziewczynki

Arek przywitaj sie
Hejjj Arek

Dziewczyny dzisiaj byłam w focusie w Piotrkowie i z okazji dnia kobiet były wykonywane darmowe usługi fryzjerskie (podcięcie końcówek, pocieniowanie), makijaż i paznokietki. Skorzystałam i mam skórki doprowadzone do porządku i french z kwiatkami i to za darmo
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:48   #3862
kliwia
Zakorzenienie

anika jak bedzie coraz jasniej z rana, to na noc zakladaj na klatke, jakic koc, albo grubszy recznik, by ptak mial ciemno to bedzie myslal ze noc i bedzie spal

A my dzis ogladamy 1 serie Dextera
Stary 2010-03-07, 21:02   #3863
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś do jutra muszą zniknąć bo inaczej motywacji nie będzie, żeby skończyć z nimi ;p przynajmniej na tydzień
to dupa

Cytat:
A teraz praca nadgodzinowa-uzpelnic dziennik z przedszkola musze....
bosko... uwielbialam to dzienniki papiery i inne niepotrzebne w przedszkolu rzeczy

UWAGA jakas dziewczyna chce przymierzyc suknie.. prosze trzymac kciuki
Stary 2010-03-07, 21:04   #3864
kliwia
Zakorzenienie

hahaha martucha!! trzymam Ty trzymaj za moja
Stary 2010-03-07, 21:08   #3865
Ana***
Zakorzenienie

A ja wstawiam zdjęcie moich dzisiejszych pazurków za free
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:11   #3866
AgatkaL
Wtajemniczenie

Maja...oglądałam Zejście...fajny film

Papug czadowy...witamy Pana Arka

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:11   #3867
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
witamy

Królowa jest fajna! Co Ty chcesz?? tylko to jest stare i niedopracowane, ale może być jak na tamte czasy zejście fajne, ale też stare trochę
Cytat:

Agatek w takim razie spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego
dziękuję

india83 jutro będę piekła, bo dziś teściówka mnie wyprzedziła i zajęła mi blachę

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:21   #3868
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)
fajny weekend u mnie było spokojnie, bardziej domowo
dzieki
(...)
No fajny, ale tak raz na jakiś czas. Bo mnie generalnie praca tak męczy, że w weekend to mam ochotę się wyciszyć, pójść na spacer, pogadać z mężem, obejrzeć jakiś film. Spotkania ze znajomymi jak najbardziej lubię się spotkać, ale tak 1 spotkanie na weekend wystarczy. Starzeję się chyba
Stary 2010-03-08, 07:49   #3869
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

kobity gdzie wy...?
wszystkie sie gdzieś pochowały

heh...jednak bardzo fajnie wczoraj było, wesele w końcu obejrzeliśmy, bo to mojego tz-ta starsi nas odwiedzili
dostałam ślicznego kwiatka na dzień kobiet i winko, ale winko bedzie musiało poczekać nawet na chwilę zapomniałam jak źle się czułam

a dziś już mężuś pojechał w delegację, już mi trochę smutno, ale przynajmniej będe miała warunki do nauki na prawko

a jak oglądałam swoje wyniki to jakoś tak mieszczę się w tyvch normach więc nie wiem czemu tak teściówka mówiła, że słabiutko... ale czuję się rzeczywiście sałbiutko, aż boję się jechać dziś do miasta po wyniki, ale liczę, że w razie czego ktoś mi na ulicy pomoże

no i zaczynam chudnąc.... w ciągu 3 dni - 1 kg.... oby tylko dzidzi to nie zaszkodziło w zaden sposób....

a w ogóle to wszystkiego naj naj z okazji naszego święta :kwiatek:

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:12   #3870
Maggie1983
Zakorzenienie

Czesc Kobitki melduje sie na chwile

u nas ok, tylko praca, dom, szkola i od nowa jestem przerazona studiami, bo sie obawiam o prace mgr, bo sie malpa nie chce wcale pisac a czasu juz niewiele i w pracy tez urwanie glowy, zeby wszystko pozamykac i czmychnac na l4 chcialam isc od kwietnia, ale nie wiem, jak to bedzie dzidzia nic a nic nie dokucza-i znowu sie przez to martwie zyje tylko od wizyty do wizyty u gina-nastepna w poniedz-czyli rowno za tydzien

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Dziewczyny dzisiaj byłam w focusie w Piotrkowie i z okazji dnia kobiet były wykonywane darmowe usługi fryzjerskie (podcięcie końcówek, pocieniowanie), makijaż i paznokietki. Skorzystałam i mam skórki doprowadzone do porządku i french z kwiatkami i to za darmo
hehe, no to bylas w moim rodzinnym miescie i to malo tego po drugiej stronie ulicy mieszka moja mamcia -na tym osiedlu za biedronka i bankiem ing, a dokladniej na przeciw gimnazjum
Cytat:
Czesc kochane

Koniec urlopu u mnie wiec i nie bylo czasu tu zajrzec, ale mam do nadrabiania...

ja tez legalna blondynke ogladam
A seial USTA USTA calkiem calkiem fajny, juz wlaczylam sobie na vod drugi odcinek

Bylam na USG - nasz fasolka ma 15mm i bije jej serduszko
Ja niestety dostalam jakies leki-dokladnie globulki... bo gin mi infekcje znalazl, wiec lecze sie. I ten duphaston mi przepisal a w zasadzie nie wiem po co...bo do konca nie moge sie doczytac w jakim celu sie go w ciazy bierze... moze ktos wie...??
gratuluje fasolki, a duphaston jest tak jak pisala Kliwia na podtrzymanie i rozwoj cialka zoltego -ja tez bralam-2 opakowania a ktory to juz tc? kiedy masz termin? i czy 15 mm to wielkosc dzidzi czy calego pecherzyka?
Cytat:
SSR - to fajnie, że masz prackę zawsze to juz jakis punkt zaczepienia a pewnie po 3 miesiącach zostaniesz na dłużej

heh... chyba jakieś przeziębienie mnie bierze... z mdłościami sobie w ogóle nie radzę... próbowałam juz chyba wszystkiego, wczoraj po herbatce imbirowej to dopiero miałam bliskie spotkanie z muszla klozetowa.... czasami to juz kłade się i płaczę z tego wszystkiego
Misqa, bidulko tak mysle, ze Ty te mdlosci to masz za mnie i za siebie ja jeszcze ani razu nie mialam bliskich spotkan z klozetkiem i tylko od czasu do czasu mnie zmuli, ale nie jakos drastycznie mnie jak cos to pomagaja banany i chrupki kukurydziane, paluszki itp

Kliwia-lista zawiaduje teraz kto inny, ale dalam cynk i bardzo sie ciesze, ze wiesz co
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości