Październikowe PM :) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 22:29   #2371
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM :)

Cytat:
Napisane przez kassshiraaa Pokaż wiadomość
Witam!
Czy mogę się do Was przyłączyc?
Wychodzę za mąż 9. pażdziernika tego roku
Zmienieliśmy z narzeczonym datę, bo pierwotną była: 18.06.2011
Na szczęście wszystko udało się zmienic.
Na chwilę obecną załatwione mamy:
- salę
- zespół
- kościół
- fotografa (prawie)
W marcu mamy zamiar wziąc się za zaproszenia...
Pozdrawiam wszystkie pażdziernikowe PM
witaj ja też z 9

Cytat:
oj tak to coś pięknego

Dziewczyny a na jakim etapie przygotowań Wy jesteście...?
Bo ja wciąż sie stresuję, bo czasu coraz mniej a my w zasadzie mamy tylko kilka spraw załatwionych
Na dodatek mój Ł. w marcu wyjeżdza na szkolenie, wróci dopiero w maju i ja zostanę z tym wszystkim w zasadzie sama
nie żebym chciała cię stresować, ale ja mam załatwione wszystko oprócz ciast nawet cześć alkoholu już kupiona, no i nie mamy zaproszeń ale bedziemy kupować gotowe. A wczoraj zapisalismy się na weekendowe nauki i mamy je mieć w kwiatniu bo podobno wcześniej nie było miejsc suknia się szyje, sala, kamera (nawet mamy już zaczętą wejściówkę , bo mamy z serii 4 pory roku ) zespół, kwiaciarka, kościół, skrzypek, fontanna czekoladowa, lampiony zamówione, fotograf, fryzjer, kosmetyczka, obrączki. Wszystko już jest Więc mnie brak części alkoholu, ciast, zaproszeń, butów dla mnie i tż, biżu dla mnie garniaka i to chyba na tyle, no wiadomo dokumenty ale to przed samym ślubem jak ja się cieszę że mamy to już z głowy wszystko

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Dzisiaj wpadł mi w ręce wątek o kolorowych butach ślubnych. Powiem Wam, że kurcze świetny pomysł, ale nie wiem czy byłabym na tyle odważna. A Wy co myślicie o tym, żeby dopasować kolorystycznie buty do bukietu np?
ja planuje mieć czarne albo białe z czarną koronką

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
zaraz oszaleje
mamy z TŻ fajny zespół
teściowej też się podoba aaale oczywiście moja matka chce inny
bo jakże by to nie było jakby nam życia nie skomplikowała
chyba by nie była sobą
ten który ona chce to ma tak beznadziejna wokalistkę ... śpiewa jakby śniadania nie jadła
porażka
a ona chce ich tylko dlatego że grali u mojego kuzyna na weselu ale wtedy z inna wokalitką (jak by była ta stara to no problem mogliby być)
i nic do niej nie dociera
ja się wykończe
a ja się zastanawiam po co wy się w ogóle pytacie rodziców????? To jest wasz ślub, jak ja sięcieszę że nasi rodzice nie ingerowali w nasze wybory (jedynie przy wyborze sali było trochę spieć ) My wychodzimy z założenia, że mamy rozsądnie zaplanować ślub, i całą otoczkę po.....a rodziców poinformowaliśmy że będzie taki i taki zespół taki i taki fotograf. Oczywiście dodatkowe zachcianki typu fontanna czekoladowa itp pytałam o zdanie rodziców czy sięzgodzą ale tylko tyle, nie przedstawiałam im co gdzie jak Tak prawdę mówiąc im się nie musi podobać, chociaż wiadomo, miło by było gdyby się podobało, ale nie dogodzi się wszystkim. Ja bym na waszym miejscu klepała termin tam gdzie wam się podoba i już a matka musi się pogodzić i tyle. A ile wy w ogóle macie lat że wam się tak rodzice wcinają? Bo mojm zdaniem, jeśli teraz pozwolicie rodzicom na mieszanie i decydowanie to po ślubie też będą się wtrącać :/

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:28   #2372
margusia
Przyczajenie

Cześć bianeczkaa miło spotkać kogoś znajomego poznałam cię po avatarze studiowałyśmy razem na UP na jednym roku ale w innych grupach.

Ja ślubuję 23go października 2010. Mamy jeszcze sporo do załatwienia i jestem pod wrażeniem że wy macie już prawie wszystko

margusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:25   #2373
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
nie żebym chciała cię stresować, ale ja mam załatwione wszystko oprócz ciast nawet cześć alkoholu już kupiona, no i nie mamy zaproszeń ale bedziemy kupować gotowe. A wczoraj zapisalismy się na weekendowe nauki i mamy je mieć w kwiatniu bo podobno wcześniej nie było miejsc suknia się szyje, sala, kamera (nawet mamy już zaczętą wejściówkę , bo mamy z serii 4 pory roku ) zespół, kwiaciarka, kościół, skrzypek, fontanna czekoladowa, lampiony zamówione, fotograf, fryzjer, kosmetyczka, obrączki. Wszystko już jest Więc mnie brak części alkoholu, ciast, zaproszeń, butów dla mnie i tż, biżu dla mnie garniaka i to chyba na tyle, no wiadomo dokumenty ale to przed samym ślubem jak ja się cieszę że mamy to już z głowy wszystko
Łooooo nie strasz Z tego co widzę to my też dużo jeszcze nie mamy załatwione

Cytat:
Napisane przez margusia Pokaż wiadomość
Cześć bianeczkaa miło spotkać kogoś znajomego poznałam cię po avatarze studiowałyśmy razem na UP na jednym roku ale w innych grupach.

Ja ślubuję 23go października 2010. Mamy jeszcze sporo do załatwienia i jestem pod wrażeniem że wy macie już prawie wszystko
No to ja witam na wątku Tym bardziej, że ja też ślubuję 23
Stary 2010-03-01, 13:53   #2374
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dzieki A właśnie przyszłam się pochwalić, że zamówiliśmy ciasta, a dokładnie termin, dostaliśmy prawie kg darmowej próbki, pyszności! Cena 16 zł a tort za 30 To niedrogo. Kolejna rzecz z głowy

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-03-01, 14:54   #2375
margusia
Przyczajenie

Cytat:
Łooooo nie strasz Z tego co widzę to my też dużo jeszcze nie mamy załatwione

No to ja witam na wątku Tym bardziej, że ja też ślubuję 23
Myślę, że spokojnie damy radę wszystko załatwić do października
U mnie najważniejsze już załatwione czyli data w kościele i sala zamówiona. Sukienka wybrana. Obecnie chodzę na konferencje przedmałżeńskie [tż już ma ale jak może to chodzi ze mną ] Co do reszty różnych spraw to myślę że nie będzie źle, bo wesele małe, czyli 30 osobowe przyjęcie bo My tak chcemy... ALE nasi rodzice ciągle coś kombinują jak przekonać nas żeby zaprosić więcej osób

Stary 2010-03-01, 15:43   #2376
jiuna
Wtajemniczenie

bianeczko wszystko nie jest takie łatwe jeśli:
1) za wesele płaca rodzice
2) jak ma się takich rodziców jak ja [ i już mówię że prosze nie gadać że przesadzam itp itd bo kto nie znajdzie się w czyjejś skórze ten nie wie co gada ]

z zespołem stanęło na tym że ... podoba się mi.. i TŻ.. i teściowej (teściowi to wszystko jedno)
oczywiście moja mama panika bo jak to oni nie z naszej okolicy... (zespół ok 30-40 km od nas.. więc bez przesady z ta dalekością)
TŻ spotkał się z moją mamą na mieście i pogadał ..i niby zostało na tym że ma z tym zespołem pogadać żeby nam dali przykładowa płytkę z wesela
niby wszystko ok
potem TŻ przyjechał do mnie ... i zadzwonił do tego gościa.. wszystko ok.. i w ten weekend podrzuci nam coś do obejrzenia
myślę że mama nie liczyła że TŻ zadzwoni i zaczęła się rzucać jak jej o tym powiedział
histeria itd
wtedy tata wkroczył i powiedział że czemu się tak rzuca XD
heh a że z nim nie ma dyskusji musiała dać za wygraną
no i nic... czekamy na tą płytę
mam nadzieję że tacie się spodoba.. bo jak tak to wtedy dobra nasza XD

wariactwo jakieś z tą moją rodziną
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 16:53   #2377
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
bianeczko wszystko nie jest takie łatwe jeśli:
1) za wesele płaca rodzice
2) jak ma się takich rodziców jak ja [ i już mówię że prosze nie gadać że przesadzam itp itd bo kto nie znajdzie się w czyjejś skórze ten nie wie co gada ]

z zespołem stanęło na tym że ... podoba się mi.. i TŻ.. i teściowej (teściowi to wszystko jedno)
oczywiście moja mama panika bo jak to oni nie z naszej okolicy... (zespół ok 30-40 km od nas.. więc bez przesady z ta dalekością)
TŻ spotkał się z moją mamą na mieście i pogadał ..i niby zostało na tym że ma z tym zespołem pogadać żeby nam dali przykładowa płytkę z wesela
niby wszystko ok
potem TŻ przyjechał do mnie ... i zadzwonił do tego gościa.. wszystko ok.. i w ten weekend podrzuci nam coś do obejrzenia
myślę że mama nie liczyła że TŻ zadzwoni i zaczęła się rzucać jak jej o tym powiedział
histeria itd
wtedy tata wkroczył i powiedział że czemu się tak rzuca XD
heh a że z nim nie ma dyskusji musiała dać za wygraną
no i nic... czekamy na tą płytę
mam nadzieję że tacie się spodoba.. bo jak tak to wtedy dobra nasza XD

wariactwo jakieś z tą moją rodziną
ale ja bardzo dobrze wiem o czym mówię za nasze wesele prłacą rodzice i matka tż chciałaby o wszystkim decydować, a tak to wszystko ustawiłam, że nie decyduje o niczym, nawet jej nie informujemy że coś mamy w planie. Np dzisiaj zarezerwowałyśmy te ciasta i jej po prostu o tym powiedziałam, oczywiście miała wiele do powiedzenia, że 30 zł za tort to majatek, że ma tam jakąś babę co zrobi taniej, to moja mama tylko ją wyśmiała, a ja dodałam że wieśniackich tortów nie chcę na swoim weselu (bez obrazy dla nikogo) z ozdób z banana i ananasa, zapytam ją oczywiści jakie by chciała ciasta co nie oznacza, że je zamówimy Kiedyś oglądałyśmy program ślubny i był piękny tort ozdobiony kwiatami żywymi i powiedziałam że taki bym chciała a ona na to że kategorycznie bo sie wszyscy potrujemy toksycznymi sokami kwiatów chyba nie muszę tego komentować, tort oczywiście będzie zdobiony żywymi kwiatami Stwierdziła że gościńców też nie będzie zamawiała bo po co, ona sobie sama zrobi i da dopiero tym co na poprawiny przyjdą, tylko zapomniała o tym, że to nie ona będzie je rozdawać, bo to nie do niej będą się goście szli zegnać tylko do nas. Z tż ustaliliśmy, że zamówimy gościńce w 2 rozmiarach. Większe dla dużych rodzin a mniejsze dla pojedynczych par Moja teściowa tez chciała o wszystkim decydować i tez sie tym przejmowałam, płakałam a teraz po prostu olałam to co ona robi i mówi, i robimy wszystko poza nią.

Wspólnie zamawiamy buty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 19:18   #2378
kassshiraaa
Raczkowanie

Witam dziewczęta
Ostatnio jakaś taka zagoniona jestem, na szczęście uporałam się z sesją, więc lżej na duchu :P
Muszę pochwalic się, że w piątek zamówiliśmy zaproszenia Takie całkiem proste, lecz nam przypadły do gustu
A jutro jedziemy na salę potwierdzic na piśmie nasz nowy termin, no i wieczorem mamy spotkanie z kamerzystą... Nie jestem przekonana, ale może mi się odmieni ;P
Miłego wieczorku życzę

Kiedy patrzy się razem w górę, niebo się przybliża...
kassshiraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:10   #2379
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczęta
Ostatnio jakaś taka zagoniona jestem, na szczęście uporałam się z sesją, więc lżej na duchu :P
Muszę pochwalic się, że w piątek zamówiliśmy zaproszenia Takie całkiem proste, lecz nam przypadły do gustu
A jutro jedziemy na salę potwierdzic na piśmie nasz nowy termin, no i wieczorem mamy spotkanie z kamerzystą... Nie jestem przekonana, ale może mi się odmieni ;P
Miłego wieczorku życzę
to powodzonka

A ja właśnie zamówiłam bity! http://www.allegro.pl/item926937748_...oronka_39.html jak wam się podobają? mogłyby być białe nie srebrne ale damy radę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-03-03, 12:19   #2380
bianeczkaa
Zakorzenienie

A co to za cisza???? Ja dzisiaj sobie zaklepałam autokar i podoba mi siętaki bukiet i stroiki, tylko że stroiki w kolorze bukietu? albo odwrotnie, bukiet w kolorze wystroju

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-03-03, 12:34   #2381
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
to powodzonka

A ja właśnie zamówiłam bity! http://www.allegro.pl/item926937748_...oronka_39.html jak wam się podobają? mogłyby być białe nie srebrne ale damy radę
Na pewno będą pasować Ci do sukni no i poźniej je na pewno wykorzystasz i to jest super

Cytat:
A co to za cisza???? Ja dzisiaj sobie zaklepałam autokar i podoba mi siętaki bukiet i stroiki, tylko że stroiki w kolorze bukietu? albo odwrotnie, bukiet w kolorze wystroju
Co do bukietów to ten z czarnymi piórami raczej nie. Wygląda trochę jak miotła Ten drugi jest ciekawy. Wystrój hmm jakoś nie w moim stylu. A co do bukietu nr 1 to śliczny Zastanawiam się sama nad taką kolorystyką No a jak nie taki to będę mieć cały w kolorze intensywnego rózu. Na razie nic nie znalazłam co by mnie zachwyciło.

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-03-03 o 12:53
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-03, 14:01   #2382
kassshiraaa
Raczkowanie

Cytat:
właśnie... autokar :P też musimy załatwic, ale na szczęscie będzie po znajomości
zarowno stroiki jaki i bukiet mi się podobają... super!
wczoraj mieliśmy spotkanie z kamerzystą i zdecydowaliśmy się... jest niedrogi, można się z nim w każdej kwestii dogadac, no i usługi fotograficzne bedzie wykonywal jego syn, wiec nie bedzie zadnych spięc miedzy kamerzysta a fotografem
Jeszcze tylko moja największa zmora - sukienka - i będę szczęsliwa.
A tak w ogóle to już nie moge doczekac się października

Kiedy patrzy się razem w górę, niebo się przybliża...
kassshiraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:57   #2383
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie... Autokar :p też musimy załatwic, ale na szczęscie będzie po znajomości
zarowno stroiki jaki i bukiet mi się podobają... Super!
wczoraj mieliśmy spotkanie z kamerzystą i zdecydowaliśmy się... Jest niedrogi, można się z nim w każdej kwestii dogadac, no i usługi fotograficzne bedzie wykonywal jego syn, wiec nie bedzie zadnych spięc miedzy kamerzysta a fotografem
jeszcze tylko moja największa zmora - sukienka - i będę szczęsliwa.
a tak w ogóle to już nie moge doczekac się października :d
i ja też :d

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-03-03, 20:45   #2384
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Hej
ja coś ostatnio zagoniona jestem i wiecznie mi brak czasu na wszystko... a poza tym strasznie pochloneło mnie robienie albumów dla rodziców troszke to czasochłonne, ale widać już powoli efekt i baaaardzo nam się podobają

A w piatek idziemy na pierwsze nauki trzymajcie kciuki, zeby mnie krew nie zalała

Bianeczka buty świetnie pasują do Twojej sukienki tylko ja gdzieś czytałam, ze peep toe zawsze po kilku godzinach tańczenia po prostu uciskają palce... szczerze mwóiąc to nie wiem, bo w takowych rzadko chodze

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2010-03-03 o 20:47
mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:43   #2385
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Bianeczka buty świetnie pasują do Twojej sukienki tylko ja gdzieś czytałam, ze peep toe zawsze po kilku godzinach tańczenia po prostu uciskają palce... szczerze mwóiąc to nie wiem, bo w takowych rzadko chodze
No róznie bywa miałam 2 pary Peep-ów i jedne cisnęły a drugie nie Ale facet napisał do mnie że ma tylko 38 że jakiś błąd wystąpił niby powinny być dobre na długość ale boję się że za ciasne

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-03-04, 10:56   #2386
Rycunia18
Raczkowanie

Czy ktoś ma ślub 16 października ;>
Stary 2010-03-04, 10:59   #2387
kata_g
Raczkowanie

hej dziewczyny, my tez ostanio zabiegani jakos ostanio,
wlasnie kupilam bilet do polski na tygodniowy urlopik w maju podczas ktorego planujemy zalatwic tyle rzeczy ze od samego myslenia o nich juz mi glowa puchnie (garnitur i buty dla Adama, moj dlugi welonik, moze jak sie uda to i buciki dla mnie, obraczki, podroz poslubna, zapraszanie gosci, przynajmniej rodzine TZ, ustalenie menu, dekoracji kosciola, poszukanie cukierni, fryzjera, kosmetyczki.... i wszystkie formalnosci w kosciele i urzedzie cywilnym) no i weselicho mojej kolezanki, a tu tylko tydzien urlopu, nie wiem jak to zrobimy. A moja siostrzyczka mi trabi jeszcze ze przynajmniej 2 dni musze posiedziec z Kubusiem bo chrzestnych zapomni
Chyba bedziemy na diecie red bulowej
Poza tym to my juz po 2 naukach przedmalzenskich, na ostatnich puszczono nam CD z wykladami ksiedza Pawelkiewicza (o ile dobrze kojarze nazwisko) i malo co wszyscy nie pospadalismy z krzesel ze smiechu. Jeszcze tylko2 spotkania i na 3 rozdanie swiadectwa. Nie wiemy tylko czy prosic o wystawienie licencji tutaj i wtedy bedzie po lacinie czy u siebie ale wtedy musimy jeszcze isc do poradni rodzinnej i zalatwiac wszystko w ostatniej chwili a nie wiadomo jak duzo wczesniej przylecimy przed weselem do polski.
Moze ktoras ma podobny dylemacik i wie jak go rozwiazac

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

zapomnialam dodac bianeczka sliczne butki
kata_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 15:19   #2388
iwonap79
Raczkowanie

16.10.10 tak- ja)))
iwonap
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 16:31   #2389
margusia
Przyczajenie

Dziś znalazłam krawcową, która uszyje mi suknie i nie zrujnuje mnie finansowo czyli kolejna sprawa załatwiona.
Dodaję zdjęcie sukni, może podpowiecie jaki bukiecik by pasował? Jestem niską (158cm)brunetką, a suknia będzie biała. Myślałam o różach, storczykach, kaliach, ale sama nie wiem... co pasuje do jesiennej panny mlodej...?

A tak poza tym mamy zamiar z tż-em ustalić dokładną listę tego co nam jeszcze pozostało do załatwienia i to co możliwe załatwić razem jeszcze w marcu, bo w kwietniu on wyjeżdża i wraca we wrześniu zostanę z tym wszystkim sama. Do tego piszę pracę magisterską
dam radę dam radę dam radę dam radę dam radę dam radę dam radę dam radę dam radę

Stary 2010-03-05, 20:59   #2390
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

margusia ten ze storczyków jest bardzo fajny
a też waham się miedzy białym lub biało- różowym bukietem, a czymś w jesiennych kolorach... a z drugiej strony uwielbiam jakieś ciemno różowe, fioletowe, biało-zielone... No nie mam pojęcia jak sie zdecyduje! Mam już cały folder zdjęć bukietów na kompie i co jeden to ładniejszy A swoją drogą, to strasznie jestem ciekawa jak Ci uszyją ta sukienke, bo jest na prawdę śliczna, tylko wydaje mi się że trudna do uszycia

A my dzisiaj byliśmy na pierwszych naukach i... przeżyłam! nawet nie było aż tak źle, bo gościu ma w miarę zdrowe podejście do sprawy

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
No róznie bywa miałam 2 pary Peep-ów i jedne cisnęły a drugie nie Ale facet napisał do mnie że ma tylko 38 że jakiś błąd wystąpił niby powinny być dobre na długość ale boję się że za ciasne
bianeczka a czy ten sprzedawca nie bedzie miał jeszcze tych butów w Twoim rozmiarze???

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2010-03-05 o 21:01
mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:33   #2391
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kata_g Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, my tez ostanio zabiegani jakos ostanio,
wlasnie kupilam bilet do polski na tygodniowy urlopik w maju podczas ktorego planujemy zalatwic tyle rzeczy ze od samego myslenia o nich juz mi glowa puchnie (garnitur i buty dla Adama, moj dlugi welonik, moze jak sie uda to i buciki dla mnie, obraczki, podroz poslubna, zapraszanie gosci, przynajmniej rodzine TZ, ustalenie menu, dekoracji kosciola, poszukanie cukierni, fryzjera, kosmetyczki.... i wszystkie formalnosci w kosciele i urzedzie cywilnym) no i weselicho mojej kolezanki, a tu tylko tydzien urlopu, nie wiem jak to zrobimy. A moja siostrzyczka mi trabi jeszcze ze przynajmniej 2 dni musze posiedziec z Kubusiem bo chrzestnych zapomni
Chyba bedziemy na diecie red bulowej
Poza tym to my juz po 2 naukach przedmalzenskich, na ostatnich puszczono nam CD z wykladami ksiedza Pawelkiewicza (o ile dobrze kojarze nazwisko) i malo co wszyscy nie pospadalismy z krzesel ze smiechu. Jeszcze tylko2 spotkania i na 3 rozdanie swiadectwa. Nie wiemy tylko czy prosic o wystawienie licencji tutaj i wtedy bedzie po lacinie czy u siebie ale wtedy musimy jeszcze isc do poradni rodzinnej i zalatwiac wszystko w ostatniej chwili a nie wiadomo jak duzo wczesniej przylecimy przed weselem do polski.
Moze ktoras ma podobny dylemacik i wie jak go rozwiazac

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

zapomnialam dodac bianeczka sliczne butki
Prawie dobrze bo nazywa się tak: ks. Piotr Pawlukiewicz
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 23:30   #2392
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margusia Pokaż wiadomość
Dodaję zdjęcie sukni, może podpowiecie jaki bukiecik by pasował? Jestem niską (158cm)brunetką, a suknia będzie biała. Myślałam o różach, storczykach, kaliach, ale sama nie wiem... co pasuje do jesiennej panny mlodej...?
Witam październikowe PM-ki!! Postanowiłam się podczepic a to za sprawą beaciuni, która mi powiedziała że takowy wątek istnieje....

margusia ten ostatni bukiet jest cudowny- taki jesienny... Ale storczyki też mi się bardzo podobają....
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 12:38   #2393
Rycunia18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
16.10.10 tak- ja)))
iwonap
i jak przygotowania ?:P kiecka juz zamówiona :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-06, 14:36   #2394
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Witam październikowe PM-ki!! Postanowiłam się podczepic a to za sprawą beaciuni, która mi powiedziała że takowy wątek istnieje....

margusia ten ostatni bukiet jest cudowny- taki jesienny... Ale storczyki też mi się bardzo podobają....
Witam na wątku październikowych PM
Stary 2010-03-07, 08:23   #2395
kalinkap13
Rozeznanie

czesc Kochane

i jestem spowrotem w pt wrocilismy z Egiptu.ahh, bylo cudowniepogoda rewelacyjna, hotel super, jedzonko pycha , po prostu zyc nie umierac szkoda tylko ze czas tam taaaak szybko lecial...nie chcialo nam sie wracac...
no i myslalam ze jak wrocimy to przywita nas wiosna (chociaz pierwsze jej oznaki) a tu znowu snieg.szok.niezla roznica temperatur nas przywitala

madziastanczyk witamy na watku PM pazdziernikowych

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:11   #2396
bianeczkaa
Zakorzenienie

Poztanpowiłam sobie przedłużyć rzęsy u nas jest promocja pół ceny więc sobię zrobiei zobaczę czy mi się spodoba a jak tak to zrobieteż na ślub Byłam dzisiaj na dniu kobiet u nas w galerii zrobiłam sobie makijaz, pazurki, zjadłam z mamą dobry obiadek, super było, aaaa i jeszcze małą sesyjkę zdjęć, bo był fotograf i robił i pani powiedziała że fajnie jakbym przyszła na indywidualną sesję

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-03-07, 20:12   #2397
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
czesc Kochane

i jestem spowrotem w pt wrocilismy z Egiptu.ahh, bylo cudowniepogoda rewelacyjna, hotel super, jedzonko pycha , po prostu zyc nie umierac szkoda tylko ze czas tam taaaak szybko lecial...nie chcialo nam sie wracac...
no i myslalam ze jak wrocimy to przywita nas wiosna (chociaz pierwsze jej oznaki) a tu znowu snieg.szok.niezla roznica temperatur nas przywitala

mamy ślub tego samego dnia i o tej samej godzinie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-03-07, 21:52   #2398
Claris
Zakorzenienie

madziastanczyk czeeeść ślubujemy tego samego dnia

Pochwalę się dziewczynki co robimy, a w zasadzie już zrobiliśmy z tżtem: filmik ślubny "zaproszeniowy", który na płycie będziemy dołączać do każdego zaproszenia. Co o tym myślicie? Kurcze super nam to wyszło, jestem z nas dumna
A poza tym u nas zastój w sprawach ślubnych.

bianeczka fajny makijaż, tylko nie wiem czy on Ci tak podkreśla czy tak masz, ale odznacza się wąsik troszkę, ja bym go ciachnęła

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

kalinkap cieszę się, ze się wczasy udały ale to szybko minęło, dopiero co wyjeżdzaliście... A jak tam w ogóle teraz jest pogodowo? no i czy dużo turystów?

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-03-08 o 09:17
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:15   #2399
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
czesc Kochane

Kurcze, szybko zleciał ten Wasz urlopik Pamiętam jak mówiłaś, ze jedziecie a tu już jesteś spowrotem. Jak widać dużo do nadrabiania nie masz Jaka jest teraz w ogóle pogoda w Egipcie?

Cytat:
Poztanpowiłam sobie przedłużyć rzęsy u nas jest promocja pół ceny więc sobię zrobiei zobaczę czy mi się spodoba a jak tak to zrobieteż na ślub Byłam dzisiaj na dniu kobiet u nas w galerii zrobiłam sobie makijaz, pazurki, zjadłam z mamą dobry obiadek, super było, aaaa i jeszcze małą sesyjkę zdjęć, bo był fotograf i robił i pani powiedziała że fajnie jakbym przyszła na indywidualną sesję
Jak za połowę ceny to przedłużaj hehe A ile się takie coś trzyma?
Fajny makijaż

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
madziastanczyk czeeeść ślubujemy tego samego dnia

Pochwalę się dziewczynki co robimy, a w zasadzie już zrobiliśmy z tżtem: filmik ślubny "zaproszeniowy", który na płycie będziemy dołączać do każdego zaproszenia. Co o tym myślicie? Kurcze super nam to wyszło, jestem z nas dumna
A poza tym u nas zastój w sprawach ślubnych.

beaciunia fajny makijaż, tylko nie wiem czy on Ci tak podkreśla czy tak masz, ale odznacza się wąsik troszkę, ja bym go ciachnęła

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

kalinkap cieszę się, ze się wczasy udały ale to szybko minęło, dopiero co wyjeżdzaliście... A jak tam w ogóle teraz jest pogodowo? no i czy dużo turystów?
Myślę, że fajny pomysł z tym filmikiem zaproszeniowym. Szczególnie jesli do kogoś będziecie wysyłać zaproszenia
I to nie ja pokazałam makijaż tylko bianeczkaa

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Stary 2010-03-08, 09:17   #2400
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że fajny pomysł z tym filmikiem zaproszeniowym. Szczególnie jesli do kogoś będziecie wysyłać zaproszenia
I to nie ja pokazałam makijaż tylko bianeczkaa
już poprawiłam
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości