|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Cytat:
![]() Ja psikam Joanną jedwabną, średnio służy mi ten spray i tak go sobie zużywam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kazus to przypadek, fakt pociągający za sobą skutki prawne, tak mi wygooglowało
|
||||
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
mam tez 1 dobra wiadomosc. wlosy odzyly i rosna jak szalone. W miesiac uroslo mi z 3-4 cm. Najszybciej mi rosna te dolne wlosy
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten kolor szkoda, że mieszka tak daleko ode mnie, bo z chęcią powierzyłabym mu swoje końcówki![]() oczywiście za Twoją zgodą![]() popijam kawę i biorę się do roboty, bo jutro do 14 muszę ją oddać w dziekanacie wkurza mnie ta baba, napisałam już ją raz, ale mi jej nie uznała bo za krotka a ma być na 20 tys znaków bez spacji bezsensu, nie wiem o czym pisać a lanie wody to tylko na egzaminach uznaję
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Miki aha, czyli to u mnie tak cisna
Na kazdym przedmiocie z konstytucji i prawie administracyjnym mowili, ze bedziemy rozwiazywac kazusy i potrzebna nam do tego konstytucja. (przyklady z zycia wziete) Ale kurcze ja nie jestem na prawie
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mi zostały do nadrobienia trzy przedmioty (najgorsze) i napisanie wstępu do pracy z gramatyki i pójdę spać. Najchętniej ominęłabym nadrabianie, ale jeśli to zrobię, to cały ten tydzien bede miała po prostu - mówiąc dość dosadnie - usrany robotą
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozwiązywaliśmy żadnych kazusów |
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Jak scinalam wlosy na "boba" to przednie byly przed ramiona, a teraz dotykaja ramion. Pije caly czas pokrzywe i smaruje co pare dni skalp zelem aloesowym palomy. Mysle, ze najbardziej pomogl mi ten zel
Sama jestem w szoku, ze tak szybko zaczely mi rosnac. Normalny przyrost mam 1,5 ; 2 cm na miesiac.Miki u mnie mlode babki z cwiczen sa najgorsze Jedna pilnowala nas na egzaminie w sesji (teraz okazalo sie, ze mamy z nia cwiczenia), to nie mozna bylo w bok popatrzec bo kartki od razu zabierala, a jak przy oddawaniu prac 1 babka jeszcze cos dopisywala to powiedziala, ze juz nie sprawdzi tej pracy![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Dziewczyny wspolczuje, ze musicie siedziec o tej godzinie nad pracami
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam spać, głowa mnie boli od tego kataru ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz najlepsza pora na lapanie chorob to dbajcie o siebie i dlugo spijcie
![]() U mnie dzis w poludnie bylo czuc wiosne, a pare godzine potem zachmurzylo sie i lecialo troche sniegu
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to ewidentnie moja wina
![]() na razie mam 1/6 pracy jakoś napisać to muszę
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
no to na dziś skończyłam
prześpię się chwilę a jutro znowu katorga i walka z czasem ![]() nawet Chatul wyjątkowo smacznie sobie śpi ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3073 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jakiej gramatyki?
|
|
#3074 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dzienniku podpis mamy![]() Cytat:
Czuję,ze osobą do 30 lat będzie się pokoik podobał. ![]() Najlepsze jest to,ze na zdjęcia to niet, ale chca mi jakieś naklejki z motylami powiesić ![]() współczuję nawału pracy,ale na pewno dasz sobie radę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pochwale sie,ze moje zanaftowałąm w sobotę i mniej lecą![]() Cytat:
Dziewczyny mam dwa dylematy bezpośrednio ze sobą połączone maturą. otóż, mam świetną nauczycielkę od chemii. Chciałabym chodzić na korepetycje.Żeby wszystko od początku uporządkować. Myślicie,że nietaktem będzie zapytanie właśnie tej pani o te korepetycje?Oczywiście płatne, poza szkołą. Druga sprawa, mam w domu keyboard Yamaha PSR 730. Chciałabym go sprzedać. Otóż, kiedyś grałam, teraz stał i się kurzył, obecnie został schowany i tak leży juz z pół roku. Czasu brak, już mnie to nie kręci,w całości oddałam się śpiewaniu. Właściwie, wyjmowany jest tylko podczas imprez rodzinnych ("Aguś , przygraj coś do tańca, pośpiewaj" ). Czyli, z dwa razy do roku Gdybym je sprzedała, myślę, że byłoby około 1000zł. Starczyłoby mi na potrzebne książki i pewnie na korki. Doradźcie.
||||||
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ma tak samo z moimi włosami. Mówię mu "patrz jakie mam końce wyrozdwajane" to zawsze sie drze, że sobie wymyślam, a jak zetnę 5 cm u fryzjera to jest awantura, że aż tyle O 9 zaliczam matmę i się boję |
|
|
|
|
#3076 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja chodziłam na fizykę do innej babki niż mnie uczyła, a razu pewnego jak tam byłam to wpadła w odwiedziny do niej nauczycielka od chemii ![]() A, i w ogóle to rano było zimno i nie poszłam biegać, jednak po południu, nie idę na jeden wykład bo i tak nudny, wiec pobiegam sobie trochę
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
ostatnio mam takie urwanie głowy, że nie mam na nic czasu spędziłam weekend na uczelni , trochę poimprezowałam i jest ok ![]() byłam u lekarza w piątek i dostałam skierowanie do ortopedy na mój rozjechany nadgarstek - boli mnie już 1,5tygla i mam dość od następnego tygodnia przechodzę do innego wydziału i mam lekkiego styka - nowi ludzie, nowe zadania.. pewnie spędzę 'miło' czas nad archiwizacją no ale co mi tam.. po tym , co tutaj zobaczyłam to już nie chcę siedzieć w tym syfie, co aktualnie... Agusia, masełko jest dziwne tzn takie strasznie klejące jak jest na włosach na razie raz użyłam, więc nie mam jeszcze zdania ![]() za to mgiełką CHI keratin mist jestem rozczarowana... włosy są po niej niby ładne, ale sztywne... no i lekko je obciąża. lepszy efekt miałam po Gliss Kurze jednak.. no chyba, że trzeba poczekać na lepszy efekt
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, masełko sztywnieje na włosach. Ale nawilża bardzo ładnie
![]() Bejko, w sumie, ona ze mną lekcji już nie ma, tylko fakultety. Na których teraz nawet juz sprawdzianów nie mamy.. Zapytam, jak się nei zgodzi to trudno. Moze poleci kogoś. Kocurzyco, zapomniałam, masz przepiękne włosy , ta długość
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie! sztywnieje
trafne określenie wiesz, ja teraz tak ostrożnie stosuję wszelkie mazidła na włosy, bo strasznie mi kolor płowieje
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Mama marudzi,ze jej farba zniszczyła włosy. Ale kolor świetny.
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
jaki kolor?
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Taki jak Twój.
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
e na pewno nie
mój jest wyjątkowy potraktowałam się Joannową szamponetką i kolor zmienił odcień, ale jest ok ![]() farba faktycznie trochę niszczy włosy... ale to też zależy ile kto trzyma.. no i zależy od włosów... moim np niewiele zaszkodziła
|
#3084 |
|
Konto usunięte
|
Cześć kobitki
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa właśnie!
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Wszystkiego włosowego! ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Dobra, zrobiłam już podziały komórki, zastanawiam się za co się wziąć teraz ![]() Hm, chyba fotosynteza.
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
e no wystosowałam takie życzenia
a tu mi się porozjeżdżało wszystko... e kurde dziewczyny.... tak mi się nic nie chce, że to jakieś nieporozumienie w dodatku jestem biedna jak mysz kościelna
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() super! ![]() Cytat:
chyba sobie zamówię do pokoju jeszcze jeden mam pomarańczowy i używam go jako prześcieradła podoba mi się fioletowy i zielony i pistacjowy miałam wczoraj wstawić zdj włosów, ale zrobiłam tylko jedno i wyszło takie sobie na dodatek padły mi baterie
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
dostalam ladna tunike koszulowa na dzien kobiet,taka dopasowana,ale z krotkim rekawkiem i zanim bede mogla ja wlozyc to pewnie brzuch mnie nie pusci ![]() wczoraj strasznie spodobala mi se fryzura tej tancerki z tanca z gwiazdami co z Barcisiem tanczyla,i wczoraj postanowilam sie tak sciac ale dzis juz zmienilam zdanie i dalje zpauszczam
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam kwiatka od dyrektora
no i wicedyr wezwał wszystkie laski z wydziału na dywanik. rety w tym wydziale cały czas jakiś dym tu odchodzi ![]() jaaaaaa nie mogę się doczekać, aż polecę do UK na shopping 3,5 miesiąca do tego czasu, ale dam radę
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

Trabia o tym na kazdym przedmiocie, ale jeszcze nam nie wytlumaczyli
Kazus to przypadek, fakt pociągający za sobą skutki prawne, tak mi wygooglowało 
ten kolor
szkoda, że mieszka tak daleko ode mnie, bo z chęcią powierzyłabym mu swoje końcówki
popijam kawę i biorę się do roboty, bo jutro do 14 muszę ją oddać w dziekanacie
wkurza mnie ta baba, napisałam już ją raz, ale mi jej nie uznała bo za krotka a ma być na 20 tys znaków bez spacji
bezsensu, nie wiem o czym pisać a lanie wody to tylko na egzaminach uznaję
moje mam wrażenie stoją w miejscu 

Oficjalnie przestaje szukac pracy.
Bede sie modlic o 3
spędziłam weekend na uczelni , trochę poimprezowałam i jest ok