|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
ej laski nowy wątek a wy sie obijacie!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie... Cisza tu dzisiaj straszna... Pewne się rozkręci jak pójdę do domu ![]() Oglądam właśnie USTA USTA... Serial póki co jest przedni ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- łaaaaaa ![]() ![]() dzwonię qrde do męża bo on z małym siedzi jak ja jestem w pracy i co?? On gra z kuzynem na x-boxie a MOIM synkiem zajmuje się teściowa i ku.... ![]() ![]() a niesamowicie mnie wkurza (żeby nie mówić gorzej) jak one mi go całują, przytulają, itp. Jak ja jestem to się jeszcze hamują, zresztą ja widzę wtedy co one z nim wyczyniają ale teraz!!! Teściowa to jeszcze pal sześć... Ale ta ciotka... młoda jest, ma coś około 40... ale teksty typu "gdzie oni wywieźli mojego Przemusia" wręcz z wielką pretensją w momencie gdy ja z synkiem jedziemy do moich rodziców to przegięcie... Jak chce mieć swoje dziecko to niech sobie zrobi... ![]() I do tego nie myją rąk... całują mu łapki które on później bierze do buzi... Ale się wkurzyłam ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-03-07 o 16:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem stanowcza i juz kilka razy powiedzialam niektorym osobom co mysle w tym tesciowej ![]() w koncu to moje dziecko i mam prawo żadac zeby higiena byla zachowana, oczywiscie nie jestem sterylna do przesady
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Witam na nowym wątku
![]() Svi wstęp prześwietny ![]() U nas już jedna jedynka się przebiła ![]() I jeszcze z nowości Bartek staje na czworaka i buja się w przód i w tył ![]() Trzymam kciuki za Megi ![]() ![]()
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
No to ja się zwijam
![]() Jutro powrót na nocną zmianę więc nadrobię to co powypisujecie ![]() Pa pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Sweet gratulujemy zębolków.
Może zrobimy zakład któremu dziecku jako ostatniemu wyjdą? ![]() idę już do łóżka odchorować do jutra z rana wyjezdzam dowiezc L4 do pracy i do Luxmedu na wymrozenie mojej kurzajki.Czy ktoras miala wymrazanie i czy jest to bolesne? dobrej nocy wszystkim
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
BOSKI wstep
![]() dolaczam do Was w nowym watku ![]() dzieki dziewczyny za rade z tymi zeborami ![]() powiedzcie kiedys wychodza gorne??? uciekam na kapanie ![]()
#69 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() gratuluje zebola ![]() Cytat:
![]() po dolnych pewnie gorne Erykowi najpierw wyszly dolne jedynki a potem gorne dwojki i wygladal jak wampir ![]() a my bylismy w AGACIE bo byla w przecenie komoda, ktora by nam pasowala do salonu i juz wykupili i nie bedzie ![]() ale za to znalazlam moja wymarzona lampe do salonu musze looknac czy na all nie ma taniej
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Adaikaka ![]() ![]() Zjem kolacje i idę spać.Przez te zęby Bartka jestem zmęczona, bo marudzi jak nie wiem.A tu powoli przebijają się kolejne. ![]() Kat, słyszałam, że im później dzieciom wychodzą zęby tym są one zdrowsze (zęby ![]() Dobrej nocy. Do jutra!
![]() |
#71 | ||
Wtajemniczenie
|
czesc babeczki, lata mnie tu nie było ale naprawde nie mam czasu. kad\zda wolna chwile z moim słonmeczkiem kochanym spoedzam.
U nas nic nowego, poki co zabków brak. Ale za to moja sprytna myszka sie za wstawanie bierze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do rak to moj małz postawił st\rawe jasno iteraz juz kazdy myje rece jak przychodzi do Zuzi Aha, Svinecka ![]() ![]() No i postaram sie czesciej zagladac, bo sie boje ze zapomnicie o mnie :/
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję kobietki ![]() Dopiero przeczytałam co z Amelką.... Boże jak mi ich szkoda ![]() Svi wstęp przeuroczy ![]() ![]() U nas wieczór ciężki tak jak wczoraj zresztą ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- dobranoc mamusie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Megi i Amelka - trzymajcie sie dzieczyny. Musi byc dobrze.
![]()
#75 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny!!!
Nie bylo mnie dzisiaj caly dzien bo nie za dobrze sie dzisiaj czulam. Poszalalysmy wczoraj z dziewczynami na imprezie a dzisiaj myslalam , ze mi glowa peknie ![]() Dziekujemy bardzo za zyczonka dla Danielka Trzymam kcuki za Amelke oby szybciutko jej przeszlo ![]()
#76 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje za pochwaly
![]() jeszcze 22 nie ma a mi sie tak chce spac, ze koniec ![]() chyba zaraz sie wykapie i wskocze do lozka dziewczynki nie chce zadna takich fajniutkich japonek? ![]() zostalo 36 i 37 Załącznik 2928867
#77 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Megi trzymam ![]() ![]() Angy oby ta gorączka była na ząbki jednak ![]() We wtorek do pracy już... Miał dzwonić do mnie kiero i poinformować czy dyr zgodziła się na moje godz pracy czy nie i nie zadzwonił. Nie wiem co myśleć ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() Bartosz ma gorączke ![]() ![]() Dzisiaj usłyszałam mama ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() strasznie mi przykro! ![]() Cytat:
![]() ![]() Adaikaka miło, że wpadłaś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci się pięknie rozwija (07-08.2009r.) c
Melduje sie i ja na nowym watku ale sie Was naszukalam
Przy tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobra to teraz mykam lulu bo rano do pracy trzeba wstać miłej i sokojnej nocki oraz OGROM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#85 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam sie pieknie w nowym watku
![]() ![]() Cass, swietna robota, jak zwykle. Svi, wspanialy poczatek, az sie lza w oku kreci. ![]() Cytat:
![]() adaikaka, mayaha witajcie zguby ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze juz lepiej u dziewczyn ![]() Usciski i calusy dla nich. I duzo sily ![]() Cytat:
![]() Antonio? ![]() Cytat:
Aniu, za ciebie i Bartoszka tez trzymam kciuki, mam nadzieje, ze nocka bedzie dobra! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Mielismy bardzo udany rodzinny dzien. Mimo wiatru i zimna udalismy sie na spacer do parku, pokarmilismy kaczki... Potem poszlismy na lunch, a moj maz zapytal, czy maly zawsze jest taki grzeczny w restauracji ![]() ![]() ![]() Ta restauracja jest takim duzym kompleksie, gdzie mozna kupic duzo rzeczy do domu, ogrodu itp. Hitem oczywiscie byla czesc ze zwierzatkami. Malutek spedzil duzo czasu przy ptaszkach, papugach, rybkach i krolikach ![]() ![]() Fajnie jest miec juz takie "duze" dziecko, z ktorym mozna gdzies wyjsc, cos wspolnie zrobic... ![]() Malutek probuje raczkowac, jak na razie raczkuje na przemian z pelzaniem, ale tylko do tylu ![]() ![]() ![]() Nie moglam sie oprzec i musialam sie pochwalic, wiecie jak cieszy mnie kazdy najmniejszy sukces Malutka ![]() Kocham go ponad wszystko ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-03-07 o 22:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie miałam ![]() I wzajemnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie zapomnimy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry wieczór!!! ![]() Coś mały ruch,na świeżym wątku ![]() Niedobrze ![]() ![]() ![]() Czy nie mamy nowych wiadomości od Magi i Megi?Cały czas myślę o nich,mam nadzieję że już jest lepiej. O 4 rano mąż wyjeżdża w delegację do Warszawy na 3dni,więc ja sama z dzieciaczkami ![]() Morska mam pytanie ![]() I pytanie do wszystkich mamuś,trochę jeszcze przedświąteczne,ale zleci:czy wybieracie się z maluchami do kościoła ze święconką,czy raczej nie bardzo w skupisko ludzi? ![]() Wdepnę jeszcze do klubu ![]() Spokojnej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mariolka super,że dzień sie tak udał ![]() Fajnie,fajnie dzieciaczki już takie kontaktowe,wszystko je interesuje,ciekawi:rolley es: ![]() Dobrze rokuje na przyszłość każdy taki postęp,nowa umiejętność,prawda? No to się wie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
no ja tez się zastanawiam co u dziewczyn..zmartwiła mnie strasznie informacja od Magi...ciekawe tez jak tam Maciuś... Ja myślę że z koszyczkiem Martynka pójdzie ![]() ![]() Witam się w nowym wątku raz jeszcze ![]() Życzę Wam moje drogie kobietki żeby wasi mężczyźni zawsze Was doceniali, Bąbelki rosły zdrowo a Wy czułyście się doskonale, pięknie i kobieco każdego dnia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Svinecko, cieszę się że zięcunio już lepiej sypia ![]() P4W jak zdrówko? Jak Tomus ? ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam dietka dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 | ||||
Rozeznanie
|
Melduje sie w nowym watku i bije wielkie brawa Cass i Svi- dziewczynym piekny wstep
![]() No jasne! Nareszcie jestes ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Angy jak przeszla noc? jak sie czuje Zosia? Unholy bylam na "Walentynkach". Sredni, ot taki dla relaksu ![]() Dolaczam do zyczen- sto lat Majeczko ![]() I dla nas, kobitek, wspanialego dnia! ![]() Dzien dobry kochane! Weekend minal nam wspaniale, w sobote troche odpoczelam, a wczoraj spotkalismy sie z przyjaciolmi. Ania byla nad wyraz grzeczna, siedziala na kolanach i obserwowala. Potem nakarmilam Ja, polozylam do wozka i zasnela. Kochane dziecko ![]() Dzisiaj juz poniedzialek. Mam zawrot glowy. Przychodza firmy przeprowadzkowe, aby wycenic mi kwote przeprowadzki. Muze leciec do biura nieruchomosci zalatwic dokumenty. Faktury na mnie czekaja juz od piatku i kwicza ![]() No i przyszedl ten dzien, ktorego sie obawialam- od przyszlego tygodnia rusza zlobek Aneczki, wiec bede musiala Ja posylac. Strasznie to przezywam, nawet nie chce o tym myslec ![]()
![]() |
#90 |
Ola-Unhola
|
Witam się z potwornym bólem zatokowym głowy
![]() Wczoraj zaczęło i całą noc bolała, teraz tez nie przechodzi ![]() Mariolu, brawa dla Antosia za raczko-pełzanie ![]() ![]() Nie napisze wiecej, ide legnac na podłodze obok Antoska ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.