|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
pocieszajace jest to ze dzis ide do tego nowego gina i zobacze dzidziulke!!moze uda sie podejrzec plec... bo to koncówka 18tyg., we srode zaczynam 19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() gratuluje pierwszych ruchow ![]() nie zamartwiaj sie bo to nic nie zmieni. poczekaj spokojnie do wizyty. no i pisz z nami czesciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
hexa
dobrze ze juz jestes, i super z ruchami ![]() aniaa piekne kwiatki ![]()
#274 |
BAN stały
|
Wszystkiego dobrego kobitki!
![]() Mi jest smutno, nie odzywam się do TŻ, sam zawinił i zamiast sie wytłumaczyć jeszcze mi wmawia jakieś pierdoły.... nie odzywam się do niego dopóki mnie nie przeprosi ![]() maleństwo wczoraj mnie 1 raz dość mocno kopnęło ![]() fika już codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Cześć kobietki, wszystkiego najlepszego
![]() Ja cały weekend zdychałam, przeziębienie mnie chwyciło, ale mój mi zaaplikował ogromne ilości czosnku do kanapek, że dzisiaj już lepiej. Tylko ja sama czuję się teraz jak jedna wielka główka czosnku i nie potrafię ze sobą wytrzymać ![]() kasandra śliczny brzuszek i zazdroszczę pogody, bo ja dzisiaj podwinęłam rolety, a tam pełno śniegu nasypało ![]() Co do ślubów to ja z moim na razie nie planujemy jest dobrze jak jest, a już na pewno nie chce kościelnego. Wierzę w Boga, ale nie mogę ścierpieć księży i nie wyobrażam sobie iść do takiego na spowiedź i żeby mi ślubu udzielał. Tym bardziej, że wiem jaki z niego kawał h...ma dziecko z byłą katechetką, a świętego udaje i tępi ludzi którzy bez ślubu żyją i nawet problemy robi, żeby dziecko ochrzcić ![]() Była u mnie koleżanka i dostałam 2 pary spodni ciążowych więc na razie mam zakupy z głowy ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/orefxzkr7iffih6e.png Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-08 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
KOCHANE KOBIETKI W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM, TAKŻE TYM MALUTKIM KOBIETKOM W NIEKTÓRYCH BRZUSZKACH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
ja z okazji dnia kobiet dostalam blache ciasta- kruszona/fugi/ skubanca-zalezy jak kto to nazywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do facetów oni juz tacy sa i zauwazylam ze bardziej sie przejmuja jesli sie do nich nie odzywamy albo po prostu jestesmy smutne niz jak krzyczymy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis stawiam kawke i torcik
![]() Załącznik 2929570 Załącznik 2929571
#283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
itakasia, ale smaka narobiłaś
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
lilka, aniaa
czestujcie sie na zdrowie ![]()
#286 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mój M dzisiaj cały dzień w pracy - normalka, dobrze, że popołudniu idę na angielski i bedę dopiero o 19.30 w domu. Ale za to dzisiaj przyjechał do mnie kolega z pracy i z okazji Dnia Kobiet przywiózł mi pyszne czekoladki, aż miało mi się zrobiło, alę dobrze, że M w pracy jest bo mimo, że się znają to ja bym miała z tego powodu "kredki". Ale mój kierownik oczywiście nawet nie zadzwonił - jak to się mówi kij mu w bary.
![]() |
#287 | ||||
Zadomowienie
|
hd2005
a to szpital u mnie w małej miejscowości niedaleko rzeszowa roztrzepaniec989 niezawsze powodzenia na usg trzymam kciuki ![]() ![]() kasandra82 śliczny brzuszek ![]() kashha powodzenia na spotkaniu z "teściem" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki za wszyskie gratulacje jeśli by teraz sisiol odpadł to bym go chyba zatłukła ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Prawda ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hexa dobrze, ze wszystko w porzadku Kasha zobaczymy co ojciec tz ma do powiedzenia Itakasia teraz to ja nie wiem co zrobie jak ciasta nie zjem Kurcze u mnie lipa bo nie tak sobie to wszystko wyobrazalam ![]() Tz w pracy ma jakies spotkanie i boi sie, ze go zwolnia na 16 musi jechac a usg o 17 30 i sie nie wyrobi ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Dziewczyny mozemy przelozyc spotkanie jutrzejsze? Bo ja jutro musze jechac po auto wlasnie dzwonili, ze jutro bedzie dopiero. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Hej ho, zostawić was na weekend i szaleństwo normalnie... Ja właśnie szykuję obiadek, mąż po tygodniu wolnego poszedł do pracy
![]() ![]() Ja to bym się najchętniej położyła spać, ale przy dziecku nie ma szans... ona pewnie ok 13 się położy, zanim uśnie, to ja akurat będę szykować do końca obiad... co tam u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
hej basienka
ja jestem przyzwyczajona do samotnosci bo moj tz w pracy od 6 do 18 a do tego soboty. zaczynamy miec dosc tego i chyba czas pomyslec o jakis zmianach. czasami jest mi ciezko wiecznie samej z dwojka dzieci i trzecim w drodze ![]()
#292 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co no ja nie narzekam... Damian pracuje na zmiany, teraz tylko na dwie, a wczesniej pracowal na 3... ale ze u nich kryzys ciagle nie minal, stad nocek nie ma... a twoj TŻ gdzie pracuje?
Ja bym chyba się załamała przy trójce dzieci, ciągle sama z nimi... No bo jak wstaje na 6 do pracy, to wieczorem pewnie zmęczony jak nie wiem co... Biedna. |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
kasha a mnie dobrze w domu już 4 miesiące prawie i nie wariuje
![]() Dobrze, że odpoczełaś. pilotka dobrze, że już dochodzisz do siebie ania piękne bukieciki ![]() ![]() hexa dobrze, że jesteś i wszystko ok ![]() ola ![]() ![]() roztrzepaniec, niezawsze ![]() jusdan jak słodko z tymi życzeniami ![]() itakasia ![]() Przypomnij mi prosze gdzie kupiłas te spódniczke i one zawyżone rozmiarami były tak? misiulka co to znaczy, że miałabyś "kredki" ![]() ![]() basienkaw i co z tą pracą? nie dałaś się zastraszyć i jesteś normalnie na L-4 tak? Miałaś z kimś kontakt czy odpuścili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie ma co sie martwic na zapas - wiadomo ze jedne maluszki szybsze są inne ciut pozniej zaczynają - pewnie to samo bedziemy mialy z chodzeniem, zebami itp ze jedne beda juz ganiac a inne dopiero raczkować - wszystko w swoim czasie nastapi i bedzie Ok ![]() co do mezow to ja to nazywam "współodczuwaniem" - ja jestem w ciazy a mojemu mezowi hormony uderzają ![]() on wogole straszny fochacz jest ![]() ale ogolnie nie moge narzekac na niego - jak kazdy ma wady i zalety (wiecej zalet ofkors ![]() Cytat:
![]() a co do meza cos czuje z kwiatami dzis przyleci przepraszac ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze ze dzien kobiet jest - maja chlopaki ulatwienie z przepraszaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja za to upieklam 'na dzien kobiet' blache szarlotki i bedziemy jesc z bita smietana na ciepło - ktos ma ochote jeszcze?? ![]() Cytat:
zrobie zupke pieczarkowa i na drugie makaron z sosem z lososia ![]() aniaa22 piekne kwiatki - maja chlopaki pomysly ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Najlepsze życzenia dla wszystkich kobietek na wątku i w brzuszkach
![]() ![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
A u mnie... z pracą średnio. Wypłatę za luty dostałam, więc tutaj nie jest źle... natomiast w czwartek z samego rana wysłałam do nich zwolnienie lekarskie listem poleconym, dzisiaj jest poniedziałek i nadal nie dosżło (dzieli nas 15km), zobaczymy jutro. Jak coś to muszę jakoś działać, sama nie wiem co robić... boję się, że coś kombinują, a z drugiej strony wysłałam poleconym, więc musza potwierdzić w razie czego... ciekawa jestem co to będzie, zaczynam się martwić !
Jak jutro nie dojdzie, to sama nei wiem co robić. W środę wieczorem od razu po lekarzu posłałam na maile do szefów obydwu i do kadrowej zeskanowane zwolnienie... potem starałam się do jednego szefa dodzwonić, ale nie odbierał. Poza tym nikt mi nie potwierdził odbioru maila... i teraz nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
basienka
moj tz pracuje w biurze projektowym dzialu technologicznego . zajmuje sie projektowaniem opakowan z tworzyw sztucznych oraz programowaniem maszyn. niestety prace ma w sasiednim miescie, stad taki dlug czas poza domem. oni wlasnie maja duzo pracy i coraz wiecej siedzi w pracy, maja tez pomysl zeby biuro projektowe pracowala na zmiany bo sie nie wyrabiaja. ale tego juz nie zniose. dlatego powoli szukamy innych rozwiazan. papeteria tu kupowalam http://www.allegro.pl/item921104127_..._bravo_34.html mialam wstawic zdjecie ale to musi mi zrobic tz, postaram sie dzis pamietac ![]()
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() basienka nie martw się będzie dobrze.L-4 dojdzie napewno. itakasia jak mam 98 w biodrach to jaki rozmiar byłby dobry ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-08 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Papeteria oj martwię się i to bardzo,zobacze jak jutro nie dojdzie, wtedy bede musiala cos dzialac, choc nie wiem sama co...
Itakasia dziękuje za odpowiedz, juz wiem teraz co i jak |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.