![]() |
#2221 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
![]()
![]() |
#2222 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przyjmij życzenia babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niechaj dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa babo,aby do wiosny. Szczęścia życzę Tobie,sobie i kobietom w całym globie. By marzenia się spełniły i nas chłopy wyręczyły My dziś drinki i kaweczki Nasze święto dziś Babeczki!!! Wszystkiego najlepszego dla Was ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie, macie kartę avon? co u niej myślicie? warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
dostałam paczkę ważącą ponad 15 kg
![]() ![]() minikatalog jest z biżuterią - ceny ciekawe ![]() nie mam możliwości wstawienia nowego katalogu ![]() fajnie wygląda ta kosmetyczka czarna z tego zestawu za 37zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Można sprawdzić gdzie jest np. paczka z avonu - czy to nie dotyczy dostaw regularnych? ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ![]()
#2228 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale oprocz tego masz jeszcze 30 szt produktow gratis-dostajesz przy spelnieniu 2 progu. braki z dziś; 2 maje/dostałam 3 ![]() zel nowy do zmywania twarzy ze spa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Czy zamawiałyście może na dniach żel do biustu z serii solutions? Bo ja od 2 tyg mam w brakach i sie zastanawiam czy może już przychodzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a mozna kupic powiedzmy w tej chwili jakbym juz byla w clubie pakiet tych kat ale nr np 6 lub7 czy tylko z nastepnej kamp tzn na dana chwile z 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam w ten wyjątkowy dla nas dzień.
![]() ![]() ![]() ![]() Zamówienie z kat. 4 wyszło mi na 761,95 ![]() ![]() ![]() ![]() Dla siebie wzięłam: - Kolczyki i naszyjnik Tatyana (z netto) - Tusz Super Shock (bez niego ani rusz ![]() - kremik do rąk z gliceryna i wit. E - balsam do ust Miód i Olejek Migdałowy - szampon AT radiant brunette - odżywczą maseczkę AT radiant brunette W czwartek bedzie paczuszka... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Nie, mozna kupować tylko te które obowiązują "normalnie". Możemy kupić teraz tylko 5 lub 4, nic z wyprzedzeniem. Ale do paczki dokładają zawsze 1 szt katalog naprzód czyli teraz 6.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Wtajemniczenie
|
ciekawa jestem co by się stało jakbym w kat 5 weszła do Avon Club - dosłali by mi Majki których teraz nie dostałam, chociaż tą połowę?
na dzień dzisiejszy brakuje mi 1430,51zł ale już mam zamówienie kolejne z kat 4 to ta suma się zmniejszy ![]() ![]() zastanawiam się nad kartą avon? jakieś rady? uwagi? spostrzeżenia? Proszę o opinie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Przyczajenie
|
mam fakture i jest w niej cos dziwnego... a mianowicie w brakach mam Maję oczywiście i krem z koloryzującymi granulkami jako produkt alternatywny (oby nie w starym opakowaniu) ale co do cienia migoczcego nie jest napisane ze sa braki w magazynie jak wszędzie tylko same zera????? wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet wszystkim Avonomaniaczką i Wizażankom!!!!
#2238 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17716473]
braki z dziś; 2 maje/dostałam 3 ![]() zel nowy do zmywania twarzy ze spa.[/QUOTE] Ja tez na ten zel do twarzy poluje ale w kolejnym terminie... napisali cos wiecej na fakturze? Kiedy dosla? Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-08 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
no to czas na mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj na spotkaniu z okazji Dnia Kobiet w biurze Avon'u. 2 godzinne spotkanie w gronie konsultantek. Było nas 10, przedział wiekowy 20- 65 lat ![]() Babeczka pokazywała slajdy, opowiadała nowości i pokazywała kat 05 i 06 na slajdach.. ja je już przecież widziałam dzięki wam drogie wizażanki ![]() Wszystkie nowości czyli np czereśniowy krem do stóp, tusz , nowe perfumy itd to tym babom oczy wychodziły z orbit a ja w domu już mam liste zrobioną co brać w 5 i 6 ![]() Jak im powiedziałam newsa ,że Maje nie przyjdą, bo są braki to Pani która to prowadziła przytaknęła to były w szoku.. Nowe perfumy, nie wiem czy dobrze napisze te z 6 z Salma TTA Diamond ? są tak ładne ,że już je kocham ![]() ![]() ![]() Miałam w rękach Torebkę różową Batyckiego, jak dla mnie beznadziejna, mało miejsca, rączka ta dłuższa jedna jest jak zwykły pasek, wykonana z fajnej skórki,ale może dla starszej kobiety, sama nie wiem. Eh nie zachwyciła mnie wogóle! Jako upominki dostałyśmy a raczej rzuciłyśmy się na próbki ![]() ![]() szczerze to miałam nadzieje na coś bardziej atrakcyjniejszego ![]() ![]() Zaprosiła nas na warsztaty Avon'owe i zachęcała żeby przyjść bo będzie pokazywać kat 7 i 9 ![]() ![]() Jedna babka była taka podniecona i szalona i przejęta pracą konsultantki że stwierdziła : jakby w Avonie były proszki do prania to napewno bym kupowała i polecała je klientką! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
mam wystawiony podgląd fakturki z 04 i krem z granultkami koloryzującymi alternatywny (jak u większości) no i oczywiśie brak toreb maja
![]() poza tym wszystko jest ![]()
#2241 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis odebralam zamowiony dla siebie sypki podklad z mineralami... zastanawiam sie jak go stosowac gdyz nie mam przy nim gabeczki...? Mam jakas swoja nowa co prawda gabeczke, ale zdecydowanie o wiekszej srednicy. A jak zamkne podklad to on sie wysypuje przez te dziurki... ehh... A moze pedzlem go nakadac? Jak Wy go stosujecie?
![]() Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-08 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
o kurcze a ja zapomniałam! a nie wiem czy jutro dam radę podejść
![]() Dużo tych próbek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Raczkowanie
|
Mam juz katalog 8, niestety nie mam jak zeskanowac, ale moge troszku poopowiadac:P
No wiec ta kosmetycznka co byla ostatniow demo za 37 zl, teraz jest w katalogu: kosmetyczka, super shock, iskrzacy blyszczyk i ten oto zestaw mozna zamowic sobie za 14,90 zl, jezeli zakupi sie kolorowke za 23,90. Co jest bardzo dobre, poniewaz mamy program motywacyjny dla konsultantek, w ktorym dostajemy torbe weekendową w zebrę, jezeli nabierzemyu kolorowki za 99zl. Torba wtedy za 1zł ![]() Ogólnie powiem wam, ze ceny są mega niskie, na niemal wszystko, trudno mi powiedziec o jakiejs wyjatkowej ofercie, bo prawie wszystko jest tansze. Zreszta przekonacie sie gdy jakas dobra dusza wstawi katalog. Aha... w naturalsach wrocil zapach mango i passiflora, pamietacie? Jest teraz jogurtowy balsam do ciala w tym zapaszku ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Przyczajenie
|
nie róbcie nam tego proszę zeskanujcie jakoś katalog :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Raczkowanie
|
Ok, porobie chociaz fotki, ale niech w tym czasie jakas dobra dusza wyjasni jak je potem wrzucic na katalogowy?
![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkładu używa się w ten sposób: przy zamkniętym pojemniczku odwraca się opakowanie nakrętką na dół i przez te dziurki na pokrywkę wysypuje się podkład, następnie odwraca się pojemnik, odkręca i na tej dziurkowanej pokrywce pozostaje podkład, nabiera się go pędzlem, strzepuje delikatnie nadmiar i kolistymi ruchami nakłada na buzię ![]() Cytat:
![]() hmh, katalog 08 można pomarzyć, my cierpliwie czekamy na skany katalogu 07 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
@andziat
Wielkie dzieki! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- @FridaKahlo Czekamy, czekamy, nawet jezeli beda to tylko zdjecia ![]() Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-08 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy wie któraś z Was może na jakiej zasadzie AVON otwiera COK-i w Polsce? Jakie trzeba spełnić warunki, jaki lokal itp? Proszę o pomoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Raczkowanie
|
oj, napisalam 8? Nie, nie, mam 7, ale juz wstawiam fotki na katalogowy, chwilunia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.