|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() ![]() ![]() taa, szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Kasia, przepraszam i błagam o wybaczenie
![]() ![]() widziały? http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/25936 zdobył statuetkę MVP! ![]() ![]() http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/25922 oby tak dalej ! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-03-08 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Na NK wrzuć
![]() ![]() ![]() Chyba ![]() Hie hie ![]() ![]() Cytat:
![]() Może i nie w formie ale za to ja ile radości mam ![]() Nie... Tego się nie da przebić ![]() aj em roksss!!! ![]() Na serio żadna życzeń od "podwójnego G" nie dostała ![]() ![]() ![]() Błagam tylko Ty nie zaczynaj z tymi parametrami ![]() I tak wszystkie się chichrają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
podjęłam pierwszą próbę dowiedzenia się kto ma te chrzanione zdjęcia..
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- trzymajcie mnie bo jutro zabiję kogoś w szkole..albo koleżankę, która mi wciska kit albo kolegę, który ma płytę ze zdj,, a twierdzi, że nie ma ![]() ![]()
#1145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo dla Świdra ![]() Takie wiadomości chcemy otrzymywać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
co do Świdra to amen, wszyscy się bali, że po tej kontuzji to już po facecie a widać wypiął na wszystkich
![]() ![]() co do parametrów, ja uważam, że od 17 cm to spoko można się już bawić, ale dla niektórych 17 to mało, dlatego mówię, że czy coś jest małe czy duże to pojęcie względne ![]() ![]()
#1147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bodajże peggy o tym pisała ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- jednak... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1148 | ||
Konto usunięte
|
już
![]() Cytat:
![]() ![]() już ![]() wysłalam na naszego wątkowego mejla ze zdjęciami z mg ![]() ![]() no tak myślę ![]() Cytat:
![]() zła kobieta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niemiłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? ![]() Ale się za Wami stęskniłam ![]() Wpadłam tylko na chwilę, bo mam w szkole mnóstwo roboty, itp, i wszystko wskazuje na to, że tak będzie do Wielkanocy... Ale wzywały mnie już Sylwia i Karola i mimo, że nie widzę sensu w zaglądaniu na minutę, bo nawet nie zdążę nadrobić, i już nie mam pojęcia o czym gadacie i jak się tu wbić, to już nie mogłam dłużej bez Was żyć ![]() ![]() Sylwia, Karola - kochane jesteście, że tak o mnie pamiętacie. Nawet nie wiecie, jak mi się miło zrobiło ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet, Kochane ![]() To ja teraz tak wypunktuję to, co bardzo chcę Wam powiedzieć i to nie powinno zwlekać ![]() 1. Witam nowe koleżanki ![]() 2. Viv, Ty żyjesz!!!! ![]() ![]() ![]() 3. Arki, co to ma być za av?! ![]() ![]() 4. Z tytułem wątku to Wy oby nie przesadziłyście? Już się przyzwyczaiłam, ale początkowo to.... ![]() ![]() 5. Calli, powrót do poprzedniego ava! ![]() 6. Ewka - jaki av ![]() ![]() 7. Więcej postów się nie dało napisać? No dobra, to pytanie retoryczne, dało się ![]() ![]() 8. Śniłyście mi się ostatnio. Byłyśmy we Wrocku razem, śniło mi się tylko pożegnanie nasze, jak już Arki i Miss szły do siebie z domu Joyy (Sto lat, Kochana!!!) , a my miałyśmy zaraz jechać. I kurde, sobie uświadomiłam, jak ja się już za Wami od MG stęskniłam ![]() ![]() 9. Co do filmików jakie na początku części wrzucałyście, z MG. Oglądałam to i mi się normalnie łezka w oku zakręciła ![]() ![]() ![]() ![]() Był jeszcze taki filmik Ciach, wywiad z Bartkiem. Tak mi się przypomniało - Żono mego Męża ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak poza tym, dobrze się chociaż mężem zajmujesz?! ![]() ![]() 10. NAJWAŻNIEJSZE! Karola!!! Pierwszy post świetny!!! Nie spodziewałam się tego po Tobie ![]() ![]() ![]() ![]() To chyba by było na tyle ![]()
Edytowane przez klaudiabp Czas edycji: 2010-03-08 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też tak myślę ![]() a co, jak ktoś będzie chciał niech się męczy tak jak ja ![]() sukces! ojciec gary zmywa ![]() ![]() czy ja na prawdę mam zabić kogoś... pominę to, że muszę czekać tydzień na płytę, bo jutro kolegi w szkole nie będzie... wiecie co mi napisał? że może mi przynieść, ale osoby z naszej kl. są może na 10 zdjęciach, więc jak chcę... kur.wa czy ja mu napisałam po chińsku czy co ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-03-08 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak znajdziesz czas to nas nadrabiaj- WARTO ![]() Aaaa tammm... ![]() Dziękujemy i wzajemnie ![]() Też za Wami tęsknię ![]() ![]() Rzondzem ![]() No wiesz... Jest pod dobrą i fachową opieką... Niczego mu nie brakuje ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() I zaglądaj częściej!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie bądź taka wyrywna ![]() ![]() Peggy- ale kiecaaaa ![]() Zdjęcie sffita$ne ![]() ![]() ![]() I proszę o wybaczenie... Mój siatkarz na dziś: Pierre Pujol Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-08 o 16:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
Ja rozumiem, że dzisiaj podobno miał być dzień bez pały, no ale....
Karola, za ten text, że mąż bardziej Twój, to Ci się należy! ŁONA FAJT?! A pałą zdzielę jutro ![]() ![]() Poza tym, jakie niusy o mężu, co, jak i czemu ja jeszcze tego nie mam na PW? Tak Sylwia, tak, powinnam była zmądrzeć i tu nie wracać ![]() ![]() ![]() Foszek! O! ![]()
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj no wiesz, że to przeca jaja wszystek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj wiem, wiem ![]() Ej, kurde, miałam emotkę tam dodać, bo tak wyszło trochę.... niemiło ![]() ![]() Newsy chcę ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez klaudiabp Czas edycji: 2010-03-08 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
ja spadam dzieci kochane
![]() będę jutro dopiero... także trzymajcie się i nie spamujcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wracaj do nas w wolnych chwilach ![]() Cytat:
![]() ![]() też mi się podobał ![]() mój też i nawet obiad ugotował ![]() ![]() ale tylko na 10 więc po co to będziesz oglądać??? ![]() Cytat:
![]() A partner to pozory mylą ![]() ![]() wybaczem wybaczam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
nie spamujcie, jasne
![]() człowieka nie ma 30min a tu już strona nowa napisana!
#1159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no widzisz peggy, Twoja sukienka robi furrorę ![]() a mój.. Dominik Witczak ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() będę oglądać i obgadywać innych ![]() hahahahahaha Twój chociaż stwarza pozory ![]() ja jak mojego pierwszy raz zobaczyłam to wiedziałam, że spokojne to to nie jest ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Karola, dziękuję za newsy
![]() Spadam dziewczynki, nie mam pojęcia, kiedy zajrzę znowu ![]() Jakbyście zaczęły nową część, to wołajcie mnie jakoś, chociaż subskrybcję włączę ![]() ![]()
#1161 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
Wszystkiego najlepszego lachony. ![]() A Tobie Joaa przede wszystkim. ![]() ![]()
#1162 |
Zakorzenienie
|
zmieniłam swój imicz
![]() ![]() te rzeszowski barwy trochę nie tego, ale cóż ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-03-08 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wgłebiam sie w temat bo zaraz mnie tu osądzać beda i polecą pod moim adresem pomówienia i kalumnie ![]() Cytat:
![]() dziekować ![]() wstan powiedz nie jestem sam ![]() nie no. ja i zaniedbanie? i to jeszcze watku tego? no way! ![]() KarÓlo kto jak kto ale Ty powinnas wiedzieć, ze nie wszystko co mówia inni o Naszych mężach to prawda jest ![]() zamilknij! ![]() Cytat:
![]() wagarowiczka paskudna! a kysz a kysz! ![]() pamietam ze w liceum w I semestrze mama poszła na wywiadówke bo mnie jakaś życzliwa dusza podesrała, wchodzi do domu i sie dre od progu '141 godzin, 141 godzin gdzies Ty była ja sie pytam' no i nie było miodu wtedy ![]() co za prezenty ło to pióro mnie zaintrygowało szczegolnie juz dawno takich nie widziałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a kij w oko gilowi ![]() Cytat:
![]() ale i tak ![]() Cytat:
![]() dziękuje znów ![]() no to sie bier i wracaj do Nas ale tak fast ![]() Cytat:
![]() iii do nasteopnego ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-08 o 17:37 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jakoś większość godzin usprawiedliwiam ![]() ![]() ja pamiętam jak kiedyś pisałam takim piórem na naboje ![]() ![]() w poniedziałek kolega ma mi przynieść ![]() jutro będę mieć pierwsze starcie z Urzędem Skarbowym ![]() ![]()
![]() |
#1165 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No chociaż tyle, stwarza pozory jaki on grzeczny i ułożony ![]() a na tym zdjęciu wyszedł jak cieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewa zrobiłam już prawie wszystko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Karola podrzuc mi linki do wszystkich odcinkow IS. Proszę.
Mam szatan plan i chce go zrobic poki mam czas. Teraz siedze i brat mnie atakuje rozmowami o kompach jak przezyje to nadrobie spam ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no jakbym sobie popracować chciała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Peggy poka zdjecia poka!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.