|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
ja dziś:
2,3- koperty ![]() 1,5 woda niegazowana 2- chipsy (poproszę baty za to, bo o zdecydowanie zbędny wydatek)
|
|
|
|
#2852 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj 1 zł. - herbata na uczelni, 1.90 - serek biały
![]() Wybrałam zdjęcia od fotografa i płyta nie działa! Jutro lecę z reklamacja... Wszystkiego najlepszego Kobietki ![]() ![]()
|
|
|
|
#2853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo proszę i żeby mi to było ostatni raz ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
to chyba zbędny wydatek hehehe ale kobiety muszą inwestować w siebie
|
|
|
#2854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
hhihhihihhih
![]() hmmm dawno nie kupiłam sobie zadnej nowej torebki ![]() chyba musze sie podmówić siostrze, by mi kupiła jakąś na imieniny ![]() ona dużoo zarabia to mi kupi
|
|
|
#2856 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już następnym razem zadbam o swoje pazurki A butów nie miałam nigdy dużo, od 3 lat chodzę w jednych sandałach latem, bo takich drugich jak te co mam nie znalazłam nigdzie ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj jak na razie jakieś 7 zł
2 bilety 20-minutowe bo karta mi się skończyła 2 bułki czekolada(a cholera miałam nie jeść, nie ze względu na odchudzanie bo ja jem 24 h na dobę i nie tyję, ale na cerę) woda mineralna gazowana truskawkowa(3 dni w pracy po 12 h , więc musiałam się zaopatrzeć) I dziś albo jutro doliczę 600 zł za pokój, 60 za neta ;/ Ale pocieszam się, że dziś w pierwszej pracy zarobiłam opróćz kasy za godziny, ponad 50 zł(jakieś 70 nawet) samych prowizji <jupi> A w piątek ponad 30 A przede mną jeszcze jakieś 10 razy przychodzenia tutaj, czyli wypłatka b ędzie dużo większa
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobra będę trzymać kciuki
obyś coś wymarała ! ![]() bo jak nie to naprawdę razem wyskoczymy na Poznań i Cie naucze szperania po lumpach jestem w tym calkiem dobra ![]() tam gdzie jeżdze na otwarcie, w dzien towaru, pod drzwiami stoi 200 osób i niektorzy już 2 godz wczesniej ![]() jak sie otwieraja drzwi to leca do środka, a ja zaczynam od brzegu tam są bluzki, bluzeczki, topy, sweterki, tuniki i po 10 min mam juz wybrane z 50 sztuk ![]() dobrze szukaj jutro i sie rozpychaj łokciami
|
|
|
#2859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Konto usunięte
|
ja dzis 1 dzień 2,5tygodniowego urlopu
nudzę się jak mops, normalnie umrę w tym domu.byłam na zabiegu na cellulit-takie elektroprądy czy cuś ale super-tż mi zafundował serię bo mu jęcżę że gruba jestem w środe znow ide. wracając wstąpiłam do lidla; marchew-2,15 parowki-5,69 salata-3,89 sos spaghetti-3,99 bulka pszenna-1,59 gofry-3,49 jablka-1,68 gabka do kapieli-0,95 rekawiczki gumowe-2,99 ser camenert-2,90 rolada ustrzycka-4,29 nasiona bazylii, szczypoirku-15,00 losos wedzony-4,99 ketchup-2,49 itd,razem 71,43 |
|
|
|
#2861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze poszperać w szafach, co by tu jeszcze opylić na allegro, jakaś kasa dodatkowa by się przydała! choć 70 zł w ramach tego makijaż u i fryzury na wesele za miesiąc
|
|
|
#2862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę się pchała rękoma i nogami ![]() A w ogóle w piątek jadę do Warszawy, będę tam około 13, więc do końca dnia mam zamiar polatać po lumpkach, stolica, to może jakieś perełki znajdę ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17726138]ja dzis 1 dzień 2,5tygodniowego urlopu nudzę się jak mops, normalnie umrę w tym domu.byłam na zabiegu na cellulit-takie elektroprądy czy cuś ale super-tż mi zafundował serię bo mu jęcżę że gruba jestem w środe znow ide. wracając wstąpiłam do lidla; marchew-2,15 parowki-5,69 salata-3,89 sos spaghetti-3,99 bulka pszenna-1,59 gofry-3,49 jablka-1,68 gabka do kapieli-0,95 rekawiczki gumowe-2,99 ser camenert-2,90 rolada ustrzycka-4,29 nasiona bazylii, szczypoirku-15,00 losos wedzony-4,99 ketchup-2,49 itd,razem 71,43 ale dobry ten Twój TŻ, mój mnie goni ciągle to na basen, to na siłownię, to na rowerek, a ja taka szczupła jestem ale on mówi, że to dla mojego dobra na przyszłość - trochę sportu
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj byłam w lumpie i kupiłam:
śliczne buciki szlafrok 2 bluzki 3 szt. bodów niemowlęcych i za wszystko zapłaciłam 7e zakupy w sklepie spożywczym: 5 szt. pomarańczy 2,00e 11 szt. jabłek 0,99e 3 bułki 2,07e 15 jajek 1,99e wędlina 1,42e pieczarki 148g 0,53e kupiłam też Tż bluzę za 26,50 przecenioną z 53e, ale tego nie liczę, bo dzisiaj wpadło dodatkowo 26e
|
|
|
|
#2864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam o czwartku, ale muszę poodawać ciuchy z sesji po centrach i pewnie cały dzień mi zejdzie
|
|
|
|
|
#2865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
mi by było szkoda pewnie 26 zł - a gdzie tu 26 uero a pokażesz buciki....??
|
|
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
Mogę się przyłączyć?
![]() Co prawda mam dopiero 15 lat, aczkolwiek wiele rzeczy muszę kupować sobie sama. Najwięcej pieniędzy idzie mi na słodycze i kfc. Jak pomyślę ile rzeczy mogłabym za to kupić to aż krew mnie zalewa. Bilans na dzisiaj: Zarobione [Avon]: 70 zł Wydane: 42 zł - czarne trampki 13, 49 zł - zestaw w kfc 1, 55 zł - Dan Mleko Ogółem pozostało: 12, 96 zł
|
|
#2867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
waha mi się waga pomiędzy 50, a 53, ale 53 jeszcze nigdy nie przekroczyła ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() to lepiej, że jesteś młoda, wcześniej się nauczysz oszczędzać hihi ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Ja lecę dziewczynki trochę się pouczyć, bo jutro jakieś kartkówki mam Później wpadnę jeszcze, miłego wieczorku
|
||
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Clevleen witamy i powodzenia w oszczędzaniu ! Najlepiej zapomnij o KFC
Coffee ok dzieki tak zapytałam co by grubo nie wypaść jak się spotkamy ale myśle, że do tego czasu bede wyglądać podobnie też bym tak chciała by mi tak ta waga na stałe została a sie nie wachała
|
|
|
#2869 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracając do lumpków. Zna ktoś fajne w Warszawie. W moim rodzinnym mieście takie można perełki wyhaczyć, że masakra jakaś. Jak np kg kosztowało 6 zł to przyłaziłam do domu z 2 reklamówkami. Np. mój dziadek, który jak nie pójdzie 1 dnia do Ciuchlandu bo dostaje świra potrafił mi znaleźć oryginalne rurki Armaniego(doprawdy męskie, ale nie idzie rady poznać
![]() P.S Zaznaczam, że mam niezłego *******ca na punkcie mody, bardziej lubię sie nią bawić niż gonić za trendami, więc poszukuję lumpka gdzie znajdę może nie ładne rzeczy, ale za to z charakterkiem. Pracując jako asystentka stylistki przy polskich gazetach nauczyłam się, że nawet z koszmarnej rzeczy można zrobić cudeńko, a więc warszawskie lumpeksiarki pomóżcieee
|
|
|
|
#2870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tobie również miłego i ładnie sie poucz
|
|
|
#2871 | ||
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś 29,90 zł na legginsy i tyle zaoszczędziłam 10 zł bo ostatnio miałam kupować prawie takie same w H&M za 39 zł
|
||
|
|
|
#2872 |
|
Konto usunięte
|
foltynka co robisz aby utrzymac wagę?
bo jak mysle juz nie zamierzasz schudnąc ![]() moja tesciowa tez sie odchudza, je male posiłki co 2-3 godz i schudła juz 17kg ![]() s zok myslalam ze nie wytrzyma.az jej zazdroszcze .wprawdzie nie naleze do zapuszczonych, waze 56kg przy 164cm ale chcialabym troche schudnac. |
|
|
|
#2873 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chce schudnąć waże 60 kg przy wzroście 171 ale brzuch mam taki wieeelki
Jadam węglowodanowe śniadania (kasze, ryż + warzywa, obiadki normalne mojej mamy i na kolacje białko + warzywa) nie jadam słodyczy, chipsy staram się ograniczyć i jadam je tylko na impezkach na siłownie chodzę 2 razy w tygodniu i już schudłam 3 kg ![]() ![]() nie trzymam się wszystkiego bardzo restrykcyjnie, coraz bardziej sobie odpuszczam i pewnie zaraz znów przytyje musze zacząć chodzić na siłownie 3 razy w tygodniu i robić bardziej intensywne treningi
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dzisiaj widziałam w New Yorkerze prześliczną sukienkę w stylu hippie, długą do ziemi, za 119 zł. Mierzyłam, super na mnie leżała. Poczekam na przeceny.A jeszcze marzą mi się bordowe glany. O, ja ważę 53 kg. [173 cm wzrostu.]Foltynka, postaram się zapomnieć, przynajmniej zrzucę parę cm z brzucha i ud. ![]() Ogółem dziękuję za miłe powitanie. ![]()
|
|
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
aneszna - ja póki co jestem na wychodzeniu z diety, ale ta dieta mnie wiele nauczyła. Tzn ogólnie to żeby utrzymać wage, zmianie wiele nawyków żywnościowych. Wprowadze nowe rzeczy do mojego menu!
Podstawa, to mało a często, ograniczyc słodycze i jasne pieczywo, a waga bedzie zawsze w normie ![]() Carmen20 3mam za Ciebie kciuki, walcz ostro kobieto !
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-08 o 19:57 |
||
|
|
|
#2876 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będę walczyć ![]() Ty chyba najwiecej wiesz w tej kwestii wiec trzeba się Ciebie słuchać wtedy na pewno osiągniemy bardzo dobre efekty
|
||
|
|
|
#2877 | ||
|
Zakorzenienie
|
też zazdroszczę, w dodatku ten wzrost mmmm
|
|
|
#2878 |
|
after hours
|
to podam Wam jeszcze raz link do programu, może się przyda
![]() http://www.idg.pl/ftp/pc_15329/Niezb...ia.2.1.pl.html ja korzystam ![]() chociaż od kilku dni nie chciało mi się uzupełniać, ale obiecuję poprawę od teraz. ważę około 52 kg, jak myślę, przy wzroście 163. chciałabym wrócić do 47 kg i rozmiaru 34
Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:29 |
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
U mnie ten program się nie sprawdził bo bardziej niż na kalorie zwracam uwagę na indeks glikemiczny, niełączenie pewnych produktów z innymi czy po prostu zdrowe produkty
kaloriami sobie głowy nie zaprzątam
|
|
|
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi by też się nie chciało liczyć kalorii
Ale też jem dużo owoców, warzyw i piję duuużo wody No i nie jem słodyczy przez post i już mnie do nich nie ciągnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

obyś coś wymarała !
i niektorzy już 2 godz wczesniej

będę się pchała rękoma i nogami
Najwięcej pieniędzy idzie mi na słodycze i kfc. Jak pomyślę ile rzeczy mogłabym za to kupić to aż krew mnie zalewa.