|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
przystojniak
Cytat:
U nas do polowy nocy ok a potem jakies pobudki. I kto mi powie po co? Skonczylo sie na spaniu z nami nad ranem. Klaudusia nauczyla sie wchodzic na łóżko. Rano ją puściłam na podłogę żeby sobie dospać jeszcze ze 20 minut. Otwieram oczy a ona koło mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Nie bój się nie skończy się
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
ale cisza
Jak zostało 20 postów do końca to Wy się obijacie My niedługo jedziemy do miasta do babci TŻ a potem na urodziny chrześniaka męża ale tylko na jakieś pół godzinki. Bo raczyli nas poinformować wczoraj, że robią dzisiaj na 17tą!! no a to trochę późno nie rozumiem ich no ale dobra...jeszcze jak mąż wczoraj rozmawiał ze swoja matką to ona do niego, że on w zeszłym roku nie był u niego na urodzinach...tyle, że jego NIKT nie raczył zaprosić to raz a dwa rok temu to Kuba nie miał nawet 2 tygodni!! no ale jak zawsze tamci są ważniejsi. Tak samo ch*j ją boli, że nie mamy na prezent (ba!ledwo na bilet mamy ) więc niech się wali! kasę pożyczymy od babci bo jutro albo pojutrze wypłata będzie....ale jak były urodziny Kuby to się "Zapowiedziała" że da 100 zł dla Kubusia.I co ? dała 50 zł i 50 zł TŻta brat...więc jak znam życie dała im kasę dla Kubka...rozumiecie o co chodzi ale oni mnie wszyscy wkur..ją |
|
|
|
#4983 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawidku
|
#4984 |
|
Wtajemniczenie
|
Sandra
|
#4985 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawidku zdrówka!!!!!!!!!!!!!! Sndra trzymajcie się. Niedługo przejdzie U nas super! Ola po czopku jeszcze popłakała wczoraj i poszła spać koło 21 ale spała do 5 Byłam u lekarza i w sumie mówi, że wyniki mogą być, bo przecież wirusa miała jak byla badana Mam tylko zrobić mocz za 3 tygodnie, żeby był przed szczepieniem ![]() Ale sie czuje wyspana. Od miesięcy tak długo ciengiem nie spłam.... dokładnie od 11 mies. i 2 dni ![]() Małż ma prace. Ja mam nowe buty, takie wysokie, że musze manuala poszukać w necie, żeby się nauczyc w nich chodzić. Życie jest piękne Tylko nadal nie ma wypłaty styczniowej, a Wy juz o lutowych piszecie. Ogólnie rozmowa o naszych witrualnych pieniądzach to już nas zaczyna bawić. Mówimy, że jak za rok dostaniemy styczniową kasę to se kupimy prezenty ma imieniny, a może na Gwiazdkę dostaniemy to bedzie super Wigilia ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- A... Małżon w domu. Dlatego nie moge za duzo siedzieć, żeby sie nie wydało ile siedze normalnie ....
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
spełnienia marzeń, bo sam wiesz co dla Ciebie najlepsze wyleczenia wszystkim chorym, i kasy wszystkim "kulejącym finansowo" ps. a ja dziś wstaje a tu Kaja pierrdzi, ja patrze a tu kupa, to szybko myk ją w słoiczek, Kaję na nocnik- myk sik w słoiczek myk Kaję w ubranka i na badanka i tak oto jutro będą wyniki kałku na robaki i moczu i krwidzielne me dziecie nawet nie płakało a u nas do tego jeszcze słonko świeci i nawet jest jakieś 3 stopnie na plusie |
|
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
Tunia cudowne wieści
![]() Mój D będzie w domu od środy na urlopie więc też będę musiała koputer ograniczyć, tylko co ja z wyspą zrobię jestem maxymalnie uzależniona!!!alkamor bardzo współczuję sytuacji. Ale tak to jest z rodziną najlepiej się na zdjęciu wychodzi i to jeszcze najlepiejw środku bo z boku mogąwyciąć ![]() A ja dzisiaj zrobiłam zakupy w BonPrixie tylko mąż mnie obszkubie jak się dowie bo obiecałam że nic nie będę kupować kurcze ale dla Niego też coś wzięłam ![]() U Nas pogoda bardzo ładna ale jak jest się w domu. Byłam w sklepie i wiał tak zimny wręcz mroźny wiatr że zmarzłam...
|
|
#4988 |
|
Wtajemniczenie
|
NO dobrze, skoro nalegacie to otworze nowy wątek
![]() Kto co robi? |
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
ejj czy Wam też królik na wyspie nic nie dał?
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, mam chwilkę
Wszystkiego najlepszego dla Dawidka Najpiękniejsze życzenia dla Was wszystkich z okazji Dnia Kobiet dużo zdrówka, pieniążków, żeby mężowie byli wyrozumiali, kochający i czuli, pomagali Wam w opiece nad dzieciaczkami i żeby nasze Marcowo-Kwietniowe dzieci dawały się Wam wyspać, zaskakiwały każdego dnia nowymi umiejętnościami i dawały wiele radości i satysfakcji
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę mieć listy
nic, chyba tylko urósł i już nie ma timera na nim ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- OMG! w tym tempie to może nawet już jutro otworzymy
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po co mi ten królik wielkości kozy ![]() anya dawaj skończymy, zapytam najpierw czy kwiatka od męża dostałaś? ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- ide prasować pościel ale pilnuję żeby skończyć tą częśc
|
|
#4993 |
|
Raczkowanie
|
Również życzę Wam Kochane Wszystkiego NAJ lepszego
Byłam u lekarza, Nikoś ma smecte jeszcze brać. Schudł 2kg ale nie jest odwodniony, dzisiaj już się uśmiecha bawi i piszczy jak nie wiem, tylko jeszcze ta biegunka ![]() Ja wymiotowalam non stop aż z miską po domu chodziłam, przyjechała po mnie mama myślałam że jej normalnie auto ob*****m ale dałam rade, zdążyłam do domu i przyszedł mój dziadek z babcią dać kwiatki na dzień Kobiet i mówi do mnie weź się napij coca-coli, jak się napiłam tak mi mdłości przeszły tylko jeździ mi po brzuchu cały czas![]() Nikoś przez te 3 dni biegunki wykorzystał 1,5paczki pampków... Tun1a świetnie że u Was już lepiej
|
#4994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty?---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Ale na zakładanie nowej części to się umówmy tak po 21 co?
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam 3 tulipany, a teraz mąż jest u mojej mamy i u teściowej z kwiatkiem
poszedł z Filipem a ja sobie prasuję taki mam dzien kobiet
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja tylko na chwilkę żeby Dawidkowi życzenia urodzinowe złożyć sto lat i dużo resorków
|
#4997 |
|
Zadomowienie
|
Mi moje Kochanie nawet smsa jeszcze nie posłało
![]() Zamiast siębyczyć to poodkurzałam, zrobiłam 3 pralki prania, poskładałam wyschnięte pranie itd taki mam Dzień Kobiet mi się podoba ![]() I wiecie co, koniec z odchudzaniem ćwiczenia na wyrobienie mięśni zostają ale moja obecna waga też. Ubrałam dzisiaj ciuszki an lato i wyglądam świetnie trochę krągłości jest potrzebnych hihi
Edytowane przez cassie24 Czas edycji: 2010-03-08 o 18:59 |
|
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
wyprasowałam, teraz muszę ubrać pościel i rozwiesić pranie, a mąż wróci na 20.00 do domu
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
teraz ciuchy letnie wiszą na mnie heh bo mam jakieś 6-7 kg mniej co mnie cieszy, ale znów wydatek żeby garderobę skompletować
|
|
#5000 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w takim razie poprosze po kolei: Anya, Zanka, Czorno, Emika. Gotowość bojowa jest?
|
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
kurka u mnie dopiero po 20.00 chyba
bo zaraz dziecko wraca i muszę je nakarmić itd i wrzucić do łóżeczka
|
#5002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5003 | ||
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego Dawidku !!!
![]() Jak tam u was po weekendzie ? U nas byla wiosna, Jula po raz pierwszy poszla na plac zabaw i hustawki a ja kupilam sobie spodnie i buty i sie cieszylam, ze schudlam bo wszystko co mierzylam tak super lezalo, a tu sie okazalo, ze przez weekend przytylam 2 kg Tu Jula bawi sie pilka z Tatusiem Cytat:
wklej filmik! Gratuluje 0.5 kg. Cytat:
|
||
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
czy między jednym a drugim YYYY Julka mówi "dziękuję"
??? ![]() i ja jeszczez pytankiem, mówiłaś, że sztuczne mleko zastępujesz powoli krowim tzn. jak Jula będzie szła spać to co dostanie? butelkę mleka krowiego? naje się tym? pytam bo nie wiem co z moją Kają zrobić teraz je kaszkę o 18.30 i po kąpaniu o 19.30 dostaje moje mleko ale już brak mi zaspasów a karmić zamierzam do 26 marca i pomysłu nie mam co jej dawać po kąpaniu do spania ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- padło mi na mózg Kaja wyrosła mi z dwóch kombinezonów (rozm.62 i drugi jakiś chiński bez rozmiaru) więc dziś na wyprzedaży (ponieważ wróciła zima) kupiłam jej worek-kombinezon rozm. 80 za pięć dych teraz siedzę i myślę po ki diabeł??? ile jeszcze zimy zostało??? |
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
i kiedy mam wkleić tą listę?
bo mąż mnie zgania z kompa, wysępiłam od niego chwilkę bo gra
|
#5006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już wkleiłam
|
|
#5007 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze Emilka
![]() Alkamor wkleisz tu statystyki: kto ile przegadał? Żebyśmy mogły się bic w piersi, że się dzieckami nie zajmujemy
|
|
|
|
#5008 |
|
Zadomowienie
|
Spice weszłam na Twoją wyspę i doznałam wielkiego szoku, gdzie Twoje ciuchy??????????????
![]() zanka ja po ciąży jak jeszcze ważyłam 80kg nakupowałam sobie w Housie ciuchów letnich żeby mieć motywację i zeszczupleć. Jak 5 miesięcy po porodzie mąż zafundował mi w prezencie kolczyk w pępku to miałam kolejną motywację i takim sposobem ważę 60,5kg i myślę że to wystarczy bo jak jeszcze schudnę to mi spodnie w kroku będą wisiały
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
ja wkleję
alkamor 791 anya_krk 753 Tun1a 671 czoornoo 380 zanka205 347 monix0 291 buziaczekk 213 spicegirl 189 mati393 176 gabriellao0 176 ale tylko tyle
|
#5010 |
|
Wtajemniczenie
|
Alkamor
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Jak zostało 20 postów do końca to Wy się obijacie

jestem maxymalnie uzależniona!!!
tylko mąż mnie obszkubie jak się dowie bo obiecałam że nic nie będę kupować
kurcze ale dla Niego też coś wzięłam 

w końcu bawiliśmy się super