![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
No nie !! Dzisiaj myślałam o Supershockach w kolorowej wersji - jest w netto oraz o Płynie Pinacolada - jest w netto . A katalog 7
![]() ![]() ![]() MAM FIOŁA NA PUNKCIE AVONU!!!
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Konto usunięte
|
powiem wam laski ze jestem bardzo zadowolona z tego nowego tuszu wydłużającego.
wg mnie nawet lepszy od superschocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Przyczajenie
|
Frida Kahlo wielkie dzięki za katalog! Nie wiem jak Was ale mało jest rzeczy które tak cieszą jak rzucanie okiem na nowy katalog!!!!
![]() Mam pytanko czy jak w danych finansowych na fakturze mam przy torbie same zera to mam walić głową w ściane i na 100% nie przyjdzie????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi dzisiaj w paczce zabrakło szamponu z zestawu za 25 zł . Ja zadzwoniłam do liderki i powiedziałam że jest na fakturce a nie ma w paczce no i powiedziała że zgłosi do wa-wy i będe go miała w następnej paczce. Cóż ze 1,10 ?? Po co masz płacić za coś skoro tego nie masz ??
![]() |
#2316 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- ale przyslą ci gratis wiec zapłacisz tylko raz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
Kurczę, jak mi miło
![]() ![]() ![]() A powiedzcie mi moje drogie, czy Wy zauwazacie jakas roznice w czasie schniecia lakierów zwyklych, a tych co niby schna z 60sek? Bo ja szczerze mówiąc nie... W ogóle to ja mam chyba jakieś dziwne paznokcie, bo na mnie niektóre lakiery nawet po 2h potrafia byc jeszcze gumiaste, wcale nie mam tu na mysli jakichs starych, bo one wiadomo ze gorzej schna. A może to zależy od techniki malowania? No ale już staram sie najpierw nakladac cieniusienka warstwe, a drugą dopiero po jakims czasie, conajmniej 20minutach. Jest lepiej, ale zeby mi ten szybkoschnacy po minucie byl suchy to nie powiedzialabym ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biżuterię - to fakt Avon ma coraz fajniejszą... ja niestety nie mogę nic na szyi nosić- nie tylko biżu- więc trochę oszczędzam na tym, ale nie kolczyki i pierścionki, ech szkoda gadać....nimi nadrabiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok . Naładuje baterie do aparatu i jutro fotki powinny być . Pierścionek Zamawiam w K6 ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
avon znowu mnie denerwuje zestawu tego z przed ostatniej strony nie ma nazbierałam zamówienie na 153 zł a oni zrobili opust 15% :/ ostatni raz zamawiałam z tej firmy , nie dość że kosmetyki na twarz uczulają to zamawiam ja i klientki żele , szampony itp to robią takie ,,pomyłki'' ;/
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-03-08 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ps.ja używam kosmetykow na twarz i moje klientki rowniez i sa superzadowolone. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17727452]tak nie przyjdzie.
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Dzieki Aneszna za odpowiedz. Jestem zdruzgotana.....Ide co/kogo pogryźć w rozpaczy.... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Ja mam pytanie odnosnie 6 katalogu: ile kosztuje zel do mycia twarzy z tej nowej serii dla cery mieszanej bo jest to akurat uciete
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Raczkowanie
|
dziękuje za 7 , świetny jest !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja najpierw nakładam taki bezbarwny lakier - odżywkę, później 2 warstwy lakieru. Testowałam teraz odcień Red Wine i jestem całkiem zadowolona, chociaż po nałożeniu 2 warstw widzę gdzieniegdzie smugi (ale to raczej kwestia mojego pośpiechu przy malowaniu). Paznokcie maluję przeważnie wieczorem i przy zwykłych lakierach, nawet jak już wyglądały na wyschnięte, rano budziłam się z odciskami pościeli albo włosów na lakierze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zadomowienie
|
Oglądałam ulotkę z tymi prezentami za 6,90 wg. mnie się opłaca, choć może być to badziewie jak obcinacz z tego etui nawet dobrze nie przycięłam paznokcia i już się rozwalił
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2329 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17728443]łączymy się z tobą w rozpaczy, ja dostane tez nie tyle ile zamawiałam
![]() Wiem wiem ze ubolewacie tu nad Maja ale ja skusiłam się po wielkich namysłach na moja upatrzona Lynelle a tu ...guzik! Przecież aż takiego zaintereswoania na nią nie było??? Może w COKach szukać? Może tam zalegać jak sądzicie? Nie byłam jeszcze w COKu więc nie mam pojęcia jak tam to wygląda. No niech to gęś kopnie... Istotnie któraś z Was miała rację ze w 07 jakby coraz porzadnijesza ta bizuteria zaczynała się robic. Intryguje mnie ta mata co ma byc w 08. Moze nada się na joge? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie odnosnie Uniwersalnej Kredki Do Makijazu Edycja Specjalna a dokladnie chodzi mi o odcien Sheer Delight czy ktos moze posiada lub widzial na zywo? zastanawiam sie nad kupnem ale czy jest ona warta zakupu? czy dlugo utrzymuje sie na oczkach? i jak z kolorem czy jest fajny? z gory dziekuje za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Wtajemniczenie
|
mam torbę YOKO i bardzo spodobała się mojej przyjaciółce, chciała ją zamówić w kat 4 ale teraz patrzę jest w tym mini katalogu tyle tańsza i nie wiem czy jej doradzić żeby poczekała czy potem będzie wykupiona, a ja jestem w dodatku dzień E
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Pakiet można zamówić tylko na paczkę, w COKu nie działa ten kod. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17716473]ja tez sobie chwalę te katalogi, probki. ale oprocz tego masz jeszcze 30 szt produktow gratis-dostajesz przy spelnieniu 2 progu. [/QUOTE] 30 produktów jest za wejście na trzeci poziom, 50 produktów za czwarty - najwyższy. Za 2-gi poziom jest pakiet 100 próbek. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2333 |
Rozeznanie
|
FridaKahlo pokłony do samej ziemi za wszystkie nowości z 07
![]() ![]() ![]() ![]() Ja już jutro odbieram moją paczuchę 04 i doczekać się nie mogę ![]() ![]() ![]()
#2334 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś była tu mowa o twardości poczwórnych cieni.
Przyjrzałam się im uważnie i twardość zalezy od paletki. Pink Sands są miękkie, łatwo się nimi maluje, a już Purple Haze są twardsze.
#2335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy zestawie miałam napis 0 , sprawdziłam jeszcze raz fakture nie dość że mniejszy opust to koszt realizacji małego zamówienia mi dołożyli ![]() ![]() Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję FridaKahlo za 7 katalog
![]() ![]() Cieszę się z tak atrakcyjnej ceny na poczwórne cienie , pewnie skuszę się na jakiś kolorek. Podkład rozświetlająco - antystresowy też na pewno zakupię. No i trzeba się będzie przyjrzeć biżuterii , wygląda interesująco. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2339 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
Zestaw ten nie jest do wyczerpania zapasow, wiec nawet jesli cos nie przyszlo bo produkcja opozniona to i tak nadal powinien on sie liczyc do bazy opustu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.