|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
|
|
|
|
#872 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
|
|
|
#873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wazne gdzie ważne z kim![]() my chcieliśmy wybrać się na 3-4 dni do Zakopanego, ale nie wiem czy pod koniec maja da się wejść na Giewont?? czy jeszcze śnieg będzie?? jeśli nie zakopane to może szklarska poręba.. a może zna ktoś jakies inne fajne urokliwe miejsca w górach?? |
|
|
|
|
#874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17731602]mocno ograniczony
to moje drugie imie
|
#876 |
|
Adwokat diabła
|
co tak często tego ava zmieniasz?
chcesz abym oczopląsu dostała?
|
|
#877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak bardziej zaludnione i więcej atrakcji to Szawnica- 6 km ścieżka rowerową na Słowację, nad Dunajcem przepieknie położona miejscowość - dużo szlaków górskich, kanion - zakochałam się w tym miejscu a drugie - bardziej odludne i dzikie to moje ukochane Bieszczady i Ustrzyki Górne. Przepiekne szlaki i odludzie w sam raz na wyjazd we dwoje! |
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
a jakos tak nie potrafię znaleźć tego jedynego
![]() znów mnie zaczyna boleć
|
#879 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
ojoj
|
|
|
#880 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#881 |
|
Adwokat diabła
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17731996]Czy ja wyjdę za mąż chociaz w XVI części ?? Bo z Kaśką na pokładzie to myślę, ze raczej w XXVI...
[/QUOTE] to ja już nie wiem w jakiej części wyjdę XXXXVI?
|
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17731840]Taaaaak , ja znam!
Jak bardziej zaludnione i więcej atrakcji to Szawnica- 6 km ścieżka rowerową na Słowację, nad Dunajcem przepieknie położona miejscowość - dużo szlaków górskich, kanion - zakochałam się w tym miejscu a drugie - bardziej odludne i dzikie to moje ukochane Bieszczady i Ustrzyki Górne. Przepiekne szlaki i odludzie w sam raz na wyjazd we dwoje![/QUOTE] bieszczady to trochę daleko ode mnie a masz jakis namiar na pensjonat w Szawnicy?? zaraz oblukam w necie![]() ja się zakochałam w zakopanym, ale bylismy 2 razy w maju i szlak na Giewont pokryty sniegiem.. a ja chciałabym w góry jechac bo teraz bylismy 2 razy pod rząd nad morzem
|
|
|
|
#883 |
|
Adwokat diabła
|
Zaraz zasnę
... idę spać, wybaczcie ale nie pospamuje z wami
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-03-08 o 21:54 |
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
My pewnie w Bieszczadach wylądujemy na podróży poślubnej, tudzież Zakopane ewentualnie
Ale co tam, wszystko jedno gdzie, oby razem
|
|
|
|
#885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym chciała chociaz na króciutko gdzies pojechać zrelaksować się i nacieszyc mężusiem a nie mamy zbędnych kilku tysięcy na podróz zagraniczną, może kiedyś teraz będę się cieszyć z wyjazdy w polskie góry
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://skalny.pl/ dobre jedzonko ![]() ewentualnie mam namiar na prywarna kwaterę zaraz nad Grajcarkiem. Jak chcesz to też Ci podam. W zeszłym roku było chyba po 40 zł. |
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17731840]
Jak bardziej zaludnione i więcej atrakcji to Szawnica- 6 km ścieżka rowerową na Słowację, nad Dunajcem przepieknie położona miejscowość - dużo szlaków górskich, kanion - zakochałam się w tym miejscu a drugie - bardziej odludne i dzikie to moje ukochane Bieszczady i Ustrzyki Górne. Przepiekne szlaki i odludzie w sam raz na wyjazd we dwoje![/QUOTE] popieram obie miejscowosci ze Szczawnicy nie dosc, ze rowerki wzdluz Dunajca do Czerwonego Klasztoru, to jeszcze szlak na Sokolice i Trzy Korony, Wawoz Homole i splyw Dunajcem jest co robic a jak sie milo po tych wycieczkach lezy nad Grajcarkiem i prazy w sloneczku ![]() Cytat:
my kiedys koniecznie sie tam wybierzemy w kwietniu specjalnie na krokusy ), a potem spod schroniska na Grzesia a jak Rusinowa Polana musi pieknie wygladac w maju Giewont jest przereklamowany (choc sami w ktoras rocznice na niego weszlismy )ja ogolnie srednio trawie Zakopiec, a juz Krupowki doprowadzaja mnie do szewskiej pasji wole te mniejsze miejscowosci niedaleko Murzasichle, Bukowina Tatrzanska (super gorace zrodla i super restauracja Bury Mis ), Małe Ciche itp. ![]() ahh rozmarzylam sie ![]() my w srode jedziemy wlasnie do Zakopca i jesli warunki beda sprzyjaly (czyt. ladna pogoda i niepowalajaca kolejka do kolejki) to caly dzien posmigamy na desce po Kasprowym ![]() no, zostalo ustalone, ze robimy z mama tiramisu tzn. ja bede robic na podstawie wskazowek kupilam juz dzis mascarpone, biszkopty i smietane, wiec nic tylko wziac sie do roboty jak zrobie (w srode ) to pochwale sie efektami ![]() bylismy poogladac spinki, ktore tu ostatnio wklejalam i jak je zobaczylismy na zywo to zmienila sie koncepcja jednak kupimy takie inne, srebrne w Yes nie dosc, ze ladniejsze to za ta sama cene nie stalowe tylko wlasnie srebrne i w Prochniku widzielismy sporo bialych krawatow wiec mysle, ze problemow z kupnem nie bedzie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-08 o 22:27 |
|
|
|
|
#888 |
|
BAN stały
|
Cześć ponownie Spamerki.
![]() Chwile Was zostawić,a tu parenaście postów do nadrobienia. ![]() Patrzcie na ogon tej Panny Młodej ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1S9ux...eature=related Ha i znówu,wcześniej napisałam 777 posta,czyli trzy Shakiry/siekiery,a teraz trzy ósemki/bałwany 888
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-08 o 22:38 |
|
|
|
#889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest dokładnie za: "Podana cena obowiązuje za przewóz w obrębie Warszawy w jedną stronę przy limicie do 100 km i zawiera oczywiście koszt paliwa." Niestety MZA wynajmuje tylko takie nowsze solarisy i many więc albo weźmiemy u tego faceta albo z Otrębus z muzeum motoryzacji (jeszcze się nie odezwali...) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ojoj mam nadzieję że jutro już odpiszą na maila... ![]() Cytat:
![]() a suknie pierwsza klasa tak samo jak ich drewniany taniec ![]() )
|
||||
|
|
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Witam wszystkie PM-ki! Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam wszystkie chorujące. Szybkiego powrotu do zdrowia Ja pierwszy dzień byłam w pracy po zwolnieniu. Palec jeszcze nie do końca się wyleczył, ale mam nadzieję że niedługo się skończy ten koszmar ![]() No ja dzisiaj dostałam dwa tulipany (od dyrektora i od taty) oraz dwie róże (od szwagra i Mojego Kochanego
|
||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17731996]Czy ja wyjdę za mąż chociaz w XVI części ?? Bo z Kaśką na pokładzie to myślę, ze raczej w XXVI...
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17731996]Ja bym obstawiała zapalenie jajników... zazwyczaj jest jakies bakterynje i moga byc takie objawy..[/QUOTE] a to jest groźne ![]() <plask> wpisz sobie w gg zobaczysz co wyjdzie
|
#892 |
|
BAN stały
|
Prawda,że cudna suknia.
wiem,że to nie ładne obgadywac,bo ponoć się o gustach nie dyskutuje,no ale same wiecie jak jest. ![]() My jeszcze niewiemy jakie tablice chcemy,ale raczej Młoda Para/Nowożeńcy.Może co innego. ![]() Tak jak będą trzy 9-tki,to wtedy będą trzy plemniki.
|
|
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
siemanko laseczki
ale dziś zimno i na dworze i w pracy mam ochotę już do domku a gdzie tam 15.30
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć gaduły
![]() lain o górach napisała wszystko, co ja myślę w tych kwestiach jesteśmy zgodne w 100% Kasia jak się dziś czujesz? Ja miałam wczoraj fajny dzień, wybraliśmy z TŻ mebelki Na naukach ksiądz zrobił nam pracę w grupach, ale było tak wesoło że mi ze śmiechu łzy płynęły
|
#895 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17732794]Pensjonacik polecam ten http://skalny.pl/ dobre jedzonko ![]() ewentualnie mam namiar na prywarna kwaterę zaraz nad Grajcarkiem. Jak chcesz to też Ci podam. W zeszłym roku było chyba po 40 zł.[/QUOTE] możesz podać na PW bo jak przeglądałam rózne pensjonaty to się w głowie roiło tyle tego jest ![]() Cytat:
zazdraszcza m, szkoda że od wielkopolski góry są tak daleko![]() może i Giewont przereklamowany, ale chciałabym na niego kiedyś wejść Cytat:
żeby takie trochę z jajem było
|
||
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
boli mnie dalej brzuch, ale nie aż tak bardzo
![]() cześć
|
#897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się cieszę, że mam tak blisko. Co do Giewontu-faktycznie przereklamowany, ale no jak to tak,żeby na niego nie wyjść Mój TŻ, odkąd zaczęliśmy jeździć w Tatry ciągle chciał na ten Giewont wyjść. Ja jakoś się do tego nie paliłam, i zaczynaliśmy łazić od prostych, rekreacyjnych tras, tak stopniowo coraz to wyżej Aż podczas któregoś tam urlopu, ostatniego dnia zrobiłam TŻcikowi niespodziankę i oświadczyłam, że idziemy na Giewont Ale był szczęśliwy, i naprawdę ta wyprawa zrobiła na nas ogromna wrażenie sze szczyty Cześć No to dobrze, że lepiej się czujesz, ale i tak uważam, że bagatelizować nie powinnaś
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-03-09 o 09:11 |
|
|
|
|
#898 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też msuze do swojej organistki zadzwonićCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedy do gina się ruszysz? nakopać ci????
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać i zabieram się za nadrabianie tych 2 dni
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

potem mamy do sali z kosciola jakies 25km i przesiadamy sie w samochod a potem znow kareta na koncu

...
zrelaksować się i nacieszyc mężusiem
jest co robic
my kiedys koniecznie sie tam wybierzemy w kwietniu specjalnie na krokusy
(choc sami w ktoras rocznice na niego weszlismy
), Małe Ciche itp. 

oni to na godziy, km czy na co licza
to jest straszne
az człowieka z bólu wykręca 
a to jest groźne