|
|
#1951 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część VI
Cytat:
Może chodzi o tonik nivea beautiful age do włosów - ma właśnie poj. 150 ml, cena regularna 37,79 zł. To by była niezła promocja
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za bełkot?
Tej gazetki nie da się normalnie oglądać! Wygląda jak jakieś pisemko, masa niepotrzebnych zdjęć i tekstów ![]() Produkty pomieszane, tu perfumy, tam tusz, a tam lakier, a tu żel pod prysznic. Nic nie jest przejrzyste, jedna wielka masakra ![]() A promocje spore, przynajmniej dla mnie - chusteczki Facelle, płatki Lilibe, żel do golenia Isana (wczoraj sobie pomyślałam, że mam na wykończeniu i fajnie by było, jakby się pojawił w gazetce, telepatia ), pomadki Isana, może nowa płukanka Listerine Mam nadzieję, że kolejna gazetka będzie już wyglądała normalnie. Bo wygląd tej to jest jakieś niehalo
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-03-08 o 15:15 |
|
|
|
#1953 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie kody z ostatniej gazetki są ważne do 11.03. Na ten kod promocja obejmuje tylko clear delikatna pielęgnacja 400 ml -" complete soft care"
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za gazetkę.. Coś czuję, że czekają mnie duże zakupy
A nowa szata graficzna jest masakryczna..Wolałam jak było kategoriami.
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się nie bardzo podoba szata graficzna nowej gazetki. Bez sensu wszystko pomieszali...
A dzisiaj z okazji Dnia Kobiet poszłam na zakupy do nowego Rossa i dawali gratis miniaturki przy kasie. Ja dostałam head&shoulders 75ml, a kobieta przede mną to i jeszcze jakieś próbki szamponu i odżywki Garniera. Czuję się oburzona bo robiła o wiele mniejsze zakupy niż ja.
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
Hej ;D
Dziś po szkole wpadłam pogadać sobie z panią z kiosku za ścianą z Rossmannem ;D Dowiedziałam się , że ona obejrzała juz tą gazetke z Rossmanna od rana kilkanaście razy i już jest na bieżąco ;D To ja też oglądnęłam sobie i wyszło na to, że to co chce kupić będzie w promocji za tydzień Tj.:-Perfecta No Problem żel oczyszczający do twarzy (9,99 zł -> 7,99 zł) -Może Lakier Nivea Beautiful Age + tonik 150 ml (13,79 zł -> 10,99 zł) Fes, że pomadka do ust Nivea Classic bedzie w promocji za 4,99 zł a w okazjach teraz jest za 5,3(cos) :/ Ale u mnie na półce w Rossmannie ich nie ma na razie xD Takze kupiłam za wczesnie troche .. ale mam i jest świetna Lepsza niż Neutrogena ;DDziś kupiłam sobie maskę Peel-Off Rival De Loop za 1,29 zł .. Nie wiem czy dobra .. ale to się zobaczy
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za gazetkę
widzę, ze kupie parę rzeczy najbardziej bym chciala puder mineralny "Burżuja" ale na 4 R w moim miescie, nie ma nigdzie szafy Bourjois
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
Wybieram się dziś do Rossmana i nie wiem co kupić
Lista "potrzebnych" rzeczy:1. Płyn do kąpieli Isana(za tydzień w promocji, ale co tam) 2. Żel Isana jabłko i orzech 3.Maseczka Bielenda eco care (moja ulubiona )4. Gąbeczka celulozowa do zmywania maseczki (mam nadzieję, że znajdę taką) 5. Chusteczki w pudełku Alouette Ostatnio kupiłam sobie poduszkę do wanny i jestem baardzo zadowolona. w końcu mogę się wygodnie położyć w wannie
|
|
|
|
#1959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już kupisz i użyjesz, to napisz, jakie wrażenia ![]() Btw. w nowej gazetce znowu są isankowe żele za 2,99 |
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kupiłam:
-mydło w płynie isana różane -farbę Delia z cnd za 1.79 ![]() Nowa gazetka fajna (slabo porozmieszczane produkty, ale do tych dodtakowych zdjęć nic nie mam). Kupię pomadkę Isana, maseczkę Perfecta, może podkład Astora (liczyłam na promocję AA). Rolki do ubrań dobre są ?
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
STR 8 Adventure A/S 50ml
25,99 PLN 16,99 PLN kod: 2981524070725 |
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie właśnie bardzo podoba nowa gazetka Rossa
wreszcie wszystko jest przejrzyste i czytelne, duże zdjecia są
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za gazetkę
jejku prawie cały czas zmieniają szatę graficzną aż trudno jest mi się połapać raczej na nic nie skuszę się
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
A ja skuszę się na parę rzeczy
![]() Tylko ta szata...
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() Ja się w niej gubię - zdecydowanie wolałam kategorie, mogłam sobie porównać ceny czy pojemności promocyjnych produktów z danej kategorii, bo były na jednej stronie, a teraz trzeba latać po całej gazetce
|
|
#1966 |
|
Wtajemniczenie
|
w ogole nie ma w tej gazetce preparatów do sprzątania chemi łazienkowej ogolnie pojętej a szukałam płynu do prania dywanów :/
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na pewno kupię kilka rzeczy
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś po południu PIERWSZY RAZ znalazłam gazetkę z Rossmanna w swojej skrzynce na listy
Myślicie, że to z okazji Dnia Kobiet taki "prezent" czy chcieli się pochwalić nową (btw beznadziejną ) szatą graficzną? Czy jedno i drugie? ![]() ![]() A może ktoś też taki prezencik dostał? Przyznawać się ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1970 |
|
Raczkowanie
|
Chrzescijanka dzięki za gazetkę!
(wiem że już późno i każdy podziękował, ale ja dopiero teraz zajrzałam )Mi się podoba gazetka, uzupełnię sobie zapasy podstawowych rzeczy: płatki, podpaski, żel do golenia... i coś tam jeszcze
|
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ten peeling 3 w 1 z Garniera to jest taki biały z dużymi grudkami peelingującymi, tak?
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Jest teraz w gazetce tej nowej za 12,99, miała go któraś z Was?
|
#1973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest na prawdę dobry. Granulki mimo, ze są duże, nie są ostre i ładnie masują buzię. Można go nalożyć jako maseczkę [nie sztywnieje na gnat - moja siostra czasem nawet śpi z tą maseczką :P] Nie raz ratował moje plecy z inwazji pryszczy [w czasie kiedy jeszcze się takowa zdarzały]. No i jest super wydajny.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez się kręciłam długo koło niego, aż w końcu kupiłam. Wczoraj wieczorem brałam szybki prysznic i nic mnie nie muliło, a byłam po jednym piwie Dopiero dziś będę go tak naprawdę testować, więc dam znać jak się sprawuje. Widziałam wczoraj fajne żelazko w Rossmanie za nieco ponad 40zł. Zastanawiam sie nad jego kupnem. Mam w planie kupno porządnego żelazka, a na razie prasuję pożyczonym Może kupię takie rossmanowe żelazko tymczasowe. Miała któraś z Was do czynienia z takim sprzętem zakupionym w Ross?Pewnie kupię jeszcze składaną suszarkę do włosów, bo zamierzam częściej chodzić na basen, a moją malutką suszarkę dałam mamie. |
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Ta nowa szata graficzna w ogóle mi się nie podoba :P
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za gazetkę
![]() Nawet dobra i kilka rzeczy mnie zaciekawiło, więc na pewno wybiorę się na zakupy, bo ceny dość korzystne. Czyli gazetka ta obowiązywać będzie od piątku, tak?
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() jestem nowa i prosiła bym o małą pomoc, przejrzałam część VI jak i V ale zazwyczaj piszecie o kosmetykach i nie mogłam znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania ![]() 1. zapisałam się na newsletter ponieważ wyczytałam że w ten sposób mozna otrzymać prezent. Kiedy dostanę pierwszy, oraz kiedy będzie wiadomo że na odbiór takiego prezentu można się załapać. 2. skąd bierzecie kody na tańsze produkty. Wiem że na stronie www.rossnet.pl/okazje ale ja tam widzę tylko jedną okazje i kod, reszta to po prostu produkty obniżone. Kod mogę zrealizować tylko tego jednego dnia??? Przepraszam jeżeli się powtarzam, ale nie potrafię tego odnaleźć więc liczę na Waszą pomoc
|
|
|
|
#1980 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, czy tymi maszynkami Isana do bikini rzeczywiście lepiej się goli okolice bikini niż zwykłymi maszynkami?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Tej gazetki nie da się normalnie oglądać! Wygląda jak jakieś pisemko, masa niepotrzebnych zdjęć i tekstów 

), pomadki Isana, może nowa płukanka Listerine 

Tj.:

Przyznawać się
)