Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 09:29   #901
lain
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
no super. nie ma to jak warszawska przebitka 100%
to jest dokładnie za: "Podana cena obowiązuje za przewóz w obrębie Warszawy w jedną stronę przy limicie do 100 km i zawiera oczywiście koszt paliwa."
Niestety MZA wynajmuje tylko takie nowsze solarisy i many więc albo weźmiemy u tego faceta albo z Otrębus z muzeum motoryzacji (jeszcze się nie odezwali...)
to chyba tez zalezy od wynajmujacego pewnie warszawski ZTM mialby korzystniejsze ceny wynajmu niz jakis tam prywatny wlasciciel takiego autobusu. my za zabytkowy samochod (bierzemy go z muzeum) zaplacimy wiecej niz za caly autobus dla gosci

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
lain o górach napisała wszystko, co ja myślę w tych kwestiach jesteśmy zgodne w 100%

Ja miałam wczoraj fajny dzień, wybraliśmy z TŻ mebelki dzisiaj po południu do mnie przyjadą, trzeba będzie je wtaszczyć, narazie do dziadka mieszkania

i gratuluje mebli

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
może i Giewont przereklamowany, ale chciałabym na niego kiedyś wejść
to jak juz wyprawa dojdzie do skutku to koniecznie idzcie jak najwczesniej rano - przynajmniej nie bedziecie musieli stac w kolejce do wejscia ze stwarzajacymi zagrozenie laskami w sandalkach i innych tego typu butach

Cytat:
Daleko te góry, ale warto się jednak w nie wybrać Ja się cieszę, że mam tak blisko. Co do Giewontu-faktycznie przereklamowany, ale no jak to tak,żeby na niego nie wyjść Mój TŻ, odkąd zaczęliśmy jeździć w Tatry ciągle chciał na ten Giewont wyjść. Ja jakoś się do tego nie paliłam, i zaczynaliśmy łazić od prostych, rekreacyjnych tras, tak stopniowo coraz to wyżej Aż podczas któregoś tam urlopu, ostatniego dnia zrobiłam TŻcikowi niespodziankę i oświadczyłam, że idziemy na Giewont Ale był szczęśliwy, i naprawdę ta wyprawa zrobiła na nas ogromna wrażenie Od tamtej pory sukcesywnie wspinamy się na wyższe szczyty
tez sie ciesze, ze gory tak blisko przydaje sie to i w zimie i latem
my poszlismy na Giewont, bo ogolnie mam ambicje przejscia calych polskich Tatr (potem sie wezme za slowacka czesc). w sumie juz stosunkowo niewiele zostalo
w tym roku marza mi sie Rysy, Krzyzne, Bystra i Blyszcz... ale chyba nie bedzie kiedyteoretyczn ie moglibysmy skoczyc na weekend w lipcu, ale nie chce sie poobijac przed slubem potem w sierpniu podroz poslubna, a we wrzesniu nie wiem czy znajdziemy czas, szczegolnie jakbym znalazla jakas prace... obysmy znalezli no a w pazdzierniku uczelnia i duze prawdopodobienstwo, ze snieg no i dzien krotszy, wiec juz sie tak duzo nie przejdzie jednego dnia...

jutro za to musimy sie cieplo ubrac, bo na szczycie Kasprowego jest dzis -17 stopni brrr
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:31   #902
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Bystra
my tam jeździmy bo tam mieszka P. ciocia fajnie tam jest

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:35   #903
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
my tam jeździmy bo tam mieszka P. ciocia fajnie tam jest
o f**k serio tam mieszka?

(tylko, ze ja o takiej gorze pisze w Tatrach ktora sie Bystra nazywa
)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-09 o 09:36
Stary 2010-03-09, 09:40   #904
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

to jak juz wyprawa dojdzie do skutku to koniecznie idzcie jak najwczesniej rano - przynajmniej nie bedziecie musieli stac w kolejce do wejscia ze stwarzajacymi zagrozenie laskami w sandalkach i innych tego typu butach
a myslisz że dużo sniegu będzie pod koniec maja jeszcze??

byłam 2 i 3 lata temu w zakopcu w weekend majowy i faktycznie laski w szpileczka chodziły po górach

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-03-09 o 09:44
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:41   #905
madmuazelle
BAN stały

Dzień Dobry.

No kolejny ładny dzień się zapowiada,bo słońce świeci.
A teraz Was nadrobie,póki mam czas.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:43   #906
gospella
Wtajemniczenie

dzień dobry
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:44   #907
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

i gratuluje mebli

tez sie ciesze, ze gory tak blisko przydaje sie to i w zimie i latem
my poszlismy na Giewont, bo ogolnie mam ambicje przejscia calych polskich Tatr (potem sie wezme za slowacka czesc). w sumie juz stosunkowo niewiele zostalo
w tym roku marza mi sie Rysy, Krzyzne, Bystra i Blyszcz... ale chyba nie bedzie kiedyteoretyczn ie moglibysmy skoczyc na weekend w lipcu, ale nie chce sie poobijac przed slubem potem w sierpniu podroz poslubna, a we wrzesniu nie wiem czy znajdziemy czas, szczegolnie jakbym znalazla jakas prace... obysmy znalezli no a w pazdzierniku uczelnia i duze prawdopodobienstwo, ze snieg no i dzien krotszy, wiec juz sie tak duzo nie przejdzie jednego dnia...
A dzięki I to jeszcze nie koniec naszych meblowych zakupów
O tak, ale to jest świetny widok, podejście strome na szczyt, łańcuchy, a przed nami sexi laski w japonkach
Mamy podobne upodobania i plany My też sobie założyliśmy, że najpierw połazimy po polskiej stronie, a później zabierzemy się za słowacką Tyle, że nam zostało więcej "górek" do zdobycia. Zawsze będę Ci wdzięczna, że mi poleciłaś trasę na Czerwone Wierchy Cudnie było Również w tym roku chyba nam nie wypali wyjazd, a już napewno nie na długo, ponieważ przed ślubem tak jak i Ty nie chcemy się poobijać A po ślubie będzie już wrzesień, nie wiem jak z TŻta urlopem będzie, ja nie wiem ale mam nadzieję, że będę już miała pracę, a później to właśnie już pora roku nie bardzo, dni krótsze...Ach, może chociaż na jakiś weekend uda się wyskoczyć
Stary 2010-03-09, 09:45   #908
201701300931
Konto usunięte

A my nie mamy jak jechać w góry, bo TŻ ma problemy z kolanem i lekarz Mu na razie zabronił takich wyjść... A tak bym chciała Może się podczepię pod rodziców, jak będą jechać :P

Dzisiaj kolejny dzień z licencjatem. Powiedziałam babce, że do końca tygodnia wyślę jej drugi rozdział, a na razie mam tylko jeden podpunkt. No ale muszę, skoro do początku maja chcę mieć wszystko poprawione i oddane
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:48   #909
madmuazelle
BAN stały

Asiu,gratuluje zakupu mebli.

Piszecie o górach,oj bardzo lubie jeżdzić w góry.No,ale jak mam wchodzić do już ciężko,kondycha już niestety nie ta jak kiedyś.
Stary 2010-03-09, 09:50   #910
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a myslisz że dużo sniegu będzie pod koniec maja jeszcze??

faktyczie byłam 2 i 3 lata temu w zakopcu w weekend majowy i faktycznie laski w szpileczka chodziły po górach
zalezy jak dlugo zima potrzyma, a z tym jest bardzo roznie choc mysle, ze koncem maja to juz raczej takie platy sniegu gdzieniegdzie beda i wystarczy na te odcinki ubrac stuptuty i byloby ok

oo tu czyjes zdjecia z majowej wycieczki na Giewont http://picasaweb.google.com/warchol.ania/TatryPolskie2#
sadze, ze warunki bardzo ok, a to nawet polowa maja nie byla

Cytat:
A dzięki I to jeszcze nie koniec naszych meblowych zakupów
O tak, ale to jest świetny widok, podejście strome na szczyt, łańcuchy, a przed nami sexi laski w japonkach
Mamy podobne upodobania i plany My też sobie założyliśmy, że najpierw połazimy po polskiej stronie, a później zabierzemy się za słowacką Tyle, że nam zostało więcej "górek" do zdobycia. Zawsze będę Ci wdzięczna, że mi poleciłaś trasę na Czerwone Wierchy Cudnie było Również w tym roku chyba nam nie wypali wyjazd, a już napewno nie na długo, ponieważ przed ślubem tak jak i Ty nie chcemy się poobijać A po ślubie będzie już wrzesień, nie wiem jak z TŻta urlopem będzie, ja nie wiem ale mam nadzieję, że będę już miała pracę, a później to właśnie już pora roku nie bardzo, dni krótsze...Ach, może chociaż na jakiś weekend uda się wyskoczyć
nooo Czerwone Wierchy sa the best
my wlasciwie tylko i wylacznie w Tatry na weekendy jezdzimy TZ dzieki temu ma urlop na te dluzsze wyjazdy za granice. no nic... moze sie uda wyskoczyc
Stary 2010-03-09, 09:51   #911
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
najważniejszy news: zamówiłam suknię!

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Do slubu 2 miesiace i 2 tygodnie

I znów sobie oblookałam Twój dzidziusiowy suwaczek

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Tż zaserwował mi rano niezły horror.Ja tu niczego nie świadoma wstałam z wyrka,poszłam do łazienki.I już otwieram drzwi,a tu słysze uuuuu jak nie podskoczyłam i wrzasnełam. A to mój kochany przyszły mąż mnie wystraszył. Myślałam,że że zejde na zawał,taki dostałam o horrorek na dzień kobiet,potem tz podszedł przeprosił i życzył mi najlepszego w dniu kobiet.

No,a od dzisiaj mamy jedynke z przodu.
199 dni do ślubu.
za 1 z przodu.
A dla TŻta

Cytat:
Zatem trzymam kciuki.
Dzięki Przydały się, bo promotorka zaakceptowała cały zestaw badań I była bardzo zadowolona z kwestionariusza, który sama ułożyłam
BTW. Wiem, że mamy na wątku nauczycielki. Bardzo proszę o podanie mi maili na pw i wypełnienie kwestionariusza w ramach pre-testu

Cytat:
Z nowości ślubnych tyle że załatwiliśmy samochód
W wczoraj w trakcie rozmowy z bratem tżta (świadkiem) zrodził się w naszych głowach taki oto szalony pomysł.

Warszawa M20 dla Nas:

Nysa dla świadków (własność znajomego):

A dla gości "ogóras"

Świetny zestaw pojazdów ślubnych Goście na pewno będą pod wrażeniem

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nie ma to jak praca na dwóch monitor Na laptoku otworzę sobie wizaż, a na stacjonarnym monitorze pracę licencjacką Ciekawe, gdzie będę częściej zaglądać...

Po dwóch dniach przerwy założyłam znowu soczewki i znowu obraz na monitorze mi się trochę rozmywa Przejdzie to kiedyś?
Oj chyba praca licencjacka będzie musiała poczekać
Z tymi soczewkami powinno po jakimś czasie minąć, może nie całkowicie, ale na pewno będzie się mniej rozmywało

Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko powiedzieć, że udało się nam załatwić wszystko na 28 sierpnia Także ślub przeniesiony tylko o 3 tyg
Super, że Wam się udało

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakąś receptę na grypę?Bo ja się wykończe
Theraflu - tylko strasznie się po nim chce spać. Albo rozpuszczalna aspiryna.
Jak już o lekach piszemy - jaki to był ten niezawodny zestaw na bóle głowy - aspiryna i solpadeina??? Bo wygląda na to, że moja siostra ma regularne migreny, bo jej zrobili badania i nie wykryli żadnej przyczyny bóli głowy Może by jej ten zestaw pomógł, ale zanim jej doradzę chciałam się upewnić czy dobrze pamiętam jakie to były leki, żeby jej nie podtruć

No to na razie tyle nadrobiłam. Zabieram się za resztę
A głupawka Kaśki, Black i Lusi to normalnie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:53   #912
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Asiu,gratuluje zakupu mebli.

Piszecie o górach,oj bardzo lubie jeżdzić w góry.No,ale jak mam wchodzić do już ciężko,kondycha już niestety nie ta jak kiedyś.
Dziękuję Na początek nam wystarczą, nie szalejemy, ale i tak jest radocha W końcu to nasze pierwsze wspólne umeblowanie hihi.
Jak lubisz, to jeździj Na Kasprowy można sobie wyjechać i kondycha nie potrzebna jest wielka, tyle, że trzeba odstać w kolejce "trochę"
lain jako że z Ciebie bardziej doświadczony piechór doradź coś w kwestii Dol. 5ciu stawów
Stary 2010-03-09, 10:01   #913
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba tez zalezy od wynajmujacego pewnie warszawski ZTM mialby korzystniejsze ceny wynajmu niz jakis tam prywatny wlasciciel takiego autobusu. my za zabytkowy samochod (bierzemy go z muzeum) zaplacimy wiecej niz za caly autobus dla gosci
pewnie tak... kurczę...otrębusy nadal się nie odzywają najwyżej jutro do nich zadzwonię.
no my na razie mamy warszawkę za 750zł na 4 godziny, nyska to pewnie nas wyjdzie tylko koszt paliwa dla znajomego i tylko ten autobus...

Can't miałam ci wczoraj napisać ale zapomniałam, też mam sprawdzoną kwaterę w Szczawnicy Nie wiem jak teraz ale dwa lata temu na sylwestra płaciliśmy za noc 35zł (blisko centrum, ale cisza i spokój) kiedy ceny w całym miasteczku nie schodziły poniżej 50zł
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:01   #914
BlackAngel
Adwokat diabła

hejhej!
prezentacje się u mnie zaczynają
trzeba bedzie o 8 z domu wychodzić

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:01   #915
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
za 1 z przodu.
Dziękuje

Cytat:
A dla TŻta
Dziękuje za baty,tż towi się należą za wczoraj.

Cytat:
Dzięki Przydały się, bo promotorka zaakceptowała cały zestaw badań I była bardzo zadowolona z kwestionariusza, który sama ułożyłam
To super,że promotorka zaakceptowała cały zestaw badań i była bardzo zadowolona.

Cytat:
Dziękuję Na początek nam wystarczą, nie szalejemy, ale i tak jest radocha W końcu to nasze pierwsze wspólne umeblowanie hihi.
Jak lubisz, to jeździj Na Kasprowy można sobie wyjechać i kondycha nie potrzebna jest wielka, tyle, że trzeba odstać w kolejce "trochę"
No,domyślam się,jaka to radosć.przyjemność kupowac coś do wspólnego domku/mieszkania.
No,ba pewnie że się kiedyś pojedzie.Jak byliśmy na urlopie w zeszłym roku,to tż chciał jechać w góry,ale do Karpacza,bo on jeszcze nie był.Ja byłam z dwa razy,ale wolałabym gdzie indziej.
Stary 2010-03-09, 10:03   #916
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain jako że z Ciebie bardziej doświadczony piechór doradź coś w kwestii Dol. 5ciu stawów
noo te kolejki do kolejki sa straszne choc w tym roku stalismy o dziwo tylko niecala godzinke i jeszcze przed 8 siedzielismy w kolejce a teraz slyszalam, ze podobno kolejek zero sie jutro okaze
znaczy sie chcecie isc na jakas gorke z D5S? mi sie baaaardzo podobala wycieczka przez Roztoke, Piec Stawow na Szpiglasowy Wierch (i lepiej ze wzgledu na lancuchy wchodzic od tej strony), a potem ceprostrada nad Morskie Oko i asfaltowka w dol w zeszlym roku bylismy z Pieciu Stawow na Kozim Wierchu i powrot ta sama droga - widoki powalajace mozna sobie Orla Perc obczaic
no i jeszcze na Krzyzne mozna isc, ale na Krzyzne lepiej isc od Murowanca, bo podobno super to wyglada jak sie otwiera widok na 5 Stawow, wiec my mamy zamiar isc wlasnie od Murowanca

szkoda tylko, ze teraz w D5S robia biologiczna oczyszczalnie sciekow i troche to wyglada przy schronisku jak plac budowy no w sumie nawet nie tyle wyglada co jest placem budowy

Cytat:
no my na razie mamy warszawkę za 750zł na 4 godziny, nyska to pewnie nas wyjdzie tylko koszt paliwa dla znajomego i tylko ten autobus...
my placimy za samochod 300zl za godzine... ale chyba bedziemy go potrzebowac max 3h
Stary 2010-03-09, 10:07   #917
Aaś
Zakorzenienie

Odezwali się z Otrębus. 1200zł za 3 godziny
Stary 2010-03-09, 10:10   #918
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
O matko kochana ( bardzo lubie tekst Alutki z R.Z ) to się nieźle cenią.

Omg,opryszczka mi sę robi.
I głowa mnie pobolewa.
Świetnie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-09 o 10:21
Stary 2010-03-09, 10:23   #919
mariiasia
Zadomowienie

cześć!

ale mi zrobiłyście ochotę na wyjazd w góry!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:25   #920
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
No,domyślam się,jaka to radosć.przyjemność kupowac coś do wspólnego domku/mieszkania.
No,ba pewnie że się kiedyś pojedzie.Jak byliśmy na urlopie w zeszłym roku,to tż chciał jechać w góry,ale do Karpacza,bo on jeszcze nie był.Ja byłam z dwa razy,ale wolałabym gdzie indziej.
Ja nie spodziewałam się, że aż taka radość
A ja jeszcze w Karpaczu nie byłam, trzeba będzie to uwzględnić

Cytat:
noo te kolejki do kolejki sa straszne choc w tym roku stalismy o dziwo tylko niecala godzinke i jeszcze przed 8 siedzielismy w kolejce a teraz slyszalam, ze podobno kolejek zero sie jutro okaze
znaczy sie chcecie isc na jakas gorke z D5S? mi sie baaaardzo podobala wycieczka przez Roztoke, Piec Stawow na Szpiglasowy Wierch (i lepiej ze wzgledu na lancuchy wchodzic od tej strony), a potem ceprostrada nad Morskie Oko i asfaltowka w dol w zeszlym roku bylismy z Pieciu Stawow na Kozim Wierchu i powrot ta sama droga - widoki powalajace mozna sobie Orla Perc obczaic
no i jeszcze na Krzyzne mozna isc, ale na Krzyzne lepiej isc od Murowanca, bo podobno super to wyglada jak sie otwiera widok na 5 Stawow, wiec my mamy zamiar isc wlasnie od Murowanca

szkoda tylko, ze teraz w D5S robia biologiczna oczyszczalnie sciekow i troche to wyglada przy schronisku jak plac budowy no w sumie nawet nie tyle wyglada co jest placem budowy
Kolejki do kolejki są niesamowite
My chcemy w ogóle pójść do (zapożyczę Twój skrót) D5S Tylko właśnie chcemy jakąś ciekawszą trasą. A Ty tak opisałaś kilka możliwości i mi tylko smaku narobiłaś
Stary 2010-03-09, 10:30   #921
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
poproszę

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzień dobry
Cytat:
powodzenia a za pozostałe?
Stary 2010-03-09, 10:32   #922
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe kto z Tobą chce gadać niby pfff chrustu nazbieraj po drodze

Cytat:
macie jakiś fajny pomysł na tablice rejestracyjne?? znalazlam na all http://moda.allegro.pl/item951409802...niej_slub.html
mozna zrobić własny projekt co się chce.. ja bym chciała z przodu normalnie: nasze imiona, a z tyłu coś śmiesznego
Podobają mi się te "Ratuuuunkuuu" Na bank wybierzemy jakieś nienormalne, żeby do nas pasowały

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dziś znalazłam sposób na nasze nieporadne dreptanie podczas piewszego tańca i zamówiłam "ciężki dym" na pierwszy taniec
Będziemy więc "sunąć w chmurach" i nikt nie zauważy że podczas tego sunięcia depczemy sobie po palcach

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was nie dostała dziś (lub wczoraj co u niektórych) kwiatka albo cuś innego z okazji dnia kobiet?
Ja dostałam kwiatka doniczkowego od TŻta
W ogóle wieczór był wczoraj cudowny - winko + film, a później masażyk, świeczki i.... Zakochałam się

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17731227]Tak serial wieczorny - odcinek 2 -nie wiem jaki tytuł - o jakiś dwóch wariatkach jest - niewiadomo o co chodzi, ale mozna się nieźle posmiać

a program się nazywa Wizaż - czy jakoś tak...[/QUOTE]

Cytat:
mówisz, że nie za fajne? No słyszałam, że reżyser był ograniczony i 2 główne bohaterki mają na imię Kasia
Wariatki

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
to ja już nie wiem w jakiej części wyjdę XXXXVI?
Black chyba nie uważałaś na lekcji o cyfrach rzymskich

Cytat:
Wygląda jak łabędź I to nie jest komplement

Cytat:
Ja kiedyś wlazłam na Śnieżnik w sandałkach na 5-cm korku
Ale to były czasy, kiedy w ogóle nie nosiłam płaskich butów i mnie od adidasów nogi bolały (wiem, że to dziwne, ale bolało mnie szczególnie śródstopie) i bym nawet do połowy tej górki nie dotrwała w płaskich butach

Cytat:
Omg,opryszczka mi sę robi.
Mi też Jedna mi zlazła, a czuję, że następna mi się robi
Coś mam upośledzoną odporność ostatnio. No ale u mnie to normalne przy większym stresie

Ufff... udało mi się nadrobić wszystko, chociaż widzę, że jeszcze mi się kilka postów nie zacytowało.

Luskap, Mika Was też bardzo proszę o wypełnienie dla mnie kwestionariusza, bo to w zasadzie pre-test jest, więc skoro już jesteście po jakichkolwiek praktykach w szkole to możecie też mi go wypełnić
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:33   #923
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

ale mi zrobiłyście ochotę na wyjazd w góry!
\

Mnie to teraz ciągnie w ciepłe kraje, tak u nas zimno ...
A góry mam prawie pod nosem ...
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:36   #924
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
O matko kochana ( bardzo lubie tekst Alutki z R.Z ) to się nieźle cenią.
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
powodzenia a za pozostałe?
to samo sobie pomyślałam i mi aż herbata pociekła
no oszaleli.

ale wymyśliłam że może by tak solariska wynająć z naszymi imionami wyświetlonymi...o takie coś. tylko bez "EC Siekierki"
Załącznik 2932069

albo ikarusa:
Załącznik 2932071

tż mówi żeby sobie w ogóle darować autobus i wynająć normalny autokar...
Stary 2010-03-09, 10:37   #925
gospella
Wtajemniczenie

az mi się zatęskniło za Tatrami, my mamy ok 6 h jazdy więc na wekndy ciężko się wybrać
nowy typ mój podróży do Krasiczyn i zamek fajna rzecz
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:39   #926
chilanes
Zakorzenienie

Aaś nie sądze, by zawołali taniej
Stary 2010-03-09, 10:40   #927
mariiasia
Zadomowienie

dziewczyny, czy mogłybyście podać mi jakieś namiary na internetowe biura podróży, w umiarkowanej cenie, ale sprawdzone i bezpieczne??

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:44   #928
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jeszcze w Karpaczu nie byłam, trzeba będzie to uwzględnić
ja bylam przy okazji TZowego maratonu rowerowego... niestety wyjscie w gory trzeba sobie bylo odpuscic, bo lalo jak z cebra

Cytat:
My chcemy w ogóle pójść do (zapożyczę Twój skrót) D5S Tylko właśnie chcemy jakąś ciekawszą trasą. A Ty tak opisałaś kilka możliwości i mi tylko smaku narobiłaś
to gdzie byscie nie poszli czy to na Szpiglas czy Kozi Wierch to mysle, ze bedziecie zadowleni, bo trasy nieziemskie z tym, ze na Szpiglas trzeba sie troche powspinac po lancuchach (calkim prostych z reszta), a na Kozi trzeba sie powspinac, ale po polkach skalnych (mi czasem moj wzrost przeszkadzal, ale jakos wykombinowalam na czworakach ). wiekszych trudnosci brak no i w D5S duze prawdopodobienstwo spotkania swistakow, a przy podejscu na Szpiglas szlismy ze stadkiem kozic, ktore nawet niespecjalnie uciekaly

Cytat:
Ja kiedyś wlazłam na Śnieżnik w sandałkach na 5-cm korku
Ale to były czasy, kiedy w ogóle nie nosiłam płaskich butów i mnie od adidasów nogi bolały (wiem, że to dziwne, ale bolało mnie szczególnie śródstopie) i bym nawet do połowy tej górki nie dotrwała w płaskich butach

to moze gdzies w necie jest Twoje zdjecie
na forach gorskich jest mnostwo takich kwiatkow spotkanych na szlakach i sie ludzie nabijaja
a tak na serio wygoda wygoda, ale jednak na 5cm nietrudno skrecic noge, a w sandalach rozkwasic sobie paluchy na kamieniach ja zawsze nosze w plecaku sandaly (sportowe), ale to juz na zejscia przez plaskie dolinki czy asfaltowka z MOka
co do adidasow w gorach to tez by mnie bolaly pewnie nogi, bo adidasy maja miekka podeszwe i wszyskie kamienie zapewne czuc na stopie dlatego w gory koniecznie butki trekkingowe

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-09 o 10:46
Stary 2010-03-09, 10:44   #929
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Can't miałam ci wczoraj napisać ale zapomniałam, też mam sprawdzoną kwaterę w Szczawnicy Nie wiem jak teraz ale dwa lata temu na sylwestra płaciliśmy za noc 35zł (blisko centrum, ale cisza i spokój) kiedy ceny w całym miasteczku nie schodziły poniżej 50zł
to poprosze na PW

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
az mi się zatęskniło za Tatrami, my mamy ok 6 h jazdy więc na wekndy ciężko się wybrać
nowy typ mój podróży do Krasiczyn i zamek fajna rzecz
ja dokładnie nie pamietam ile się jedzie nad morze tez wcale nie mam blisko bo chyba 4 godziny, zalezy tez dgzie.. bym musiała się TZta zapytać bo nie pamietam
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:45   #930
BlackAngel
Adwokat diabła

Ja tak specjalnie napisałam, no!
Nie podoba się! odchodzę

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości