![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Betterware
Złożyłam jednak zamówienie- wprawdzie musiałam je rozbić na 2 ale na szczęście nie trzeba płacić za przesyłkę od 50p- tak więc dziś zamówionko na 100p a w piątek-jesli pojawią się brakujące towary- na 50p
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Przyczajenie
|
enisia to właśnie ja poleciłam Ci to forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że jak napiszę bezpośrednio do kogoś z obsługi to będzie szybciej załatwiona sprawa a tu dupka blada ![]() Spróbuję na ten główny teraz ![]()
![]() |
#516 |
BAN stały
|
Wygląda na to że nie tylko pod względem zapasów magazynowych firma nie przewidziała takiego rozwoju, ale również przy planowaniu zatrudnienia w Centrali
![]() Paczka u mnie znów się opóźnia powyżej 5 dni roboczych...jak się jutro kurier nie zjawi to będę ścigał COK o numer listu przewozowego. No i nigdy nie dostałem maila z info że moja paczka wyjechała czy ma dojechać ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
Ja też nigdy nie dostałam maila od firmy
![]() Znacie może kody na katalogi kwietniowe? Mam zamiar złożyć zamówienie z katalogu marcowego i chyba mogę przy okazji zamówić katalogi na kwiecień ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------
0PL310 - 1 szt. 0PL080 - 40 szt. 0PL081 - 120 szt. 0PL082 - 200 szt. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Podawałm wyżej. Proszę bardzo ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Aha, a co do maili od firmy to ja też ANI RAZU nie dostałam maila, że paczka została wysłana, nie mówiąc o innych ważnych mailach. Zawsze mi je podsyła moja sponsorka, bo ja od nich dostaję chyba co dziesiątego maila:/ Bądź tu potem człowieku doinformowany! majusia_ witaj ![]() Duży plus dla Ciebie za to forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Przyczajenie
|
Dzięki enisia
![]() Teraz dopiero zauważyłam, ze jesteś moim sponsorem ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I tak co drugi dzień?? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Wtajemniczenie
|
Szukam kogoś kto pomógłby mi w ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Jakiejś osoby prowadzącej najlepiej z podkarpackiego.
#523 |
Przyczajenie
|
Ja jestem z woj. podkarpackiego i chętnie Ci pomogę moje gg: 7049849
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Ale w czym to przeszkadza, że ktoś szuka pomocy, a ktoś inny oferuje tą pomoc?
To chyba dobrze. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
BAN stały
|
Szuka pomocy - jak najbardziej niech pisze w wątku
Oferuje pomoc - ma od tego sygnaturę - i widać pod każdym napisanym postem. Jeśli chce pomoc zaoferować konkretnej osobie Prywatna Wiadomość i jest ok. Jesteś pewna że chcesz żeby każdy z nas pod każdym postem typu szukam pomocy napisał : "ja mogę Ci pomóc, jestem z ..... , napisz do mnie ... itd .. "? Zjawi się nagle jeden post z pytaniem o pomoc i kolejne 2 strony odpowiedzi typu ja Ci pomogę. Dobre rozwiązanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
No ok, rozumiem, ale bardziej trzeba "tępić" czyste reklamowanie się w wątkach
![]() Nie mniej, masz też rację. |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
BAN stały
|
Umówmy sie ze od tej chwili nie piszemy w postach swoich danych a te ktore są napisane to żeby byly skasowane przez piszacych.
Jest po to podpis i tam można swoje dane umieścić. Moze moderator-administrator to zatwierdzi?? Czy widzialyscie produkty wyprzedane?? zestaw do protezy,torba na bagietke, zwijak na paste,poj.na patyczki,magnetyczny pas na plecy... A co oni zrobia gdyż w nagrodach dla nowych konsult jest za 1 zł torba na chleb i bagietke skoro torba na bagietke jest wyprzedana ...??? Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-09 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś była taka sytuacja, że zmienili prezent na Łatwy STart i wysyłali coś innego. Podejrzewam eż, że może dlatego torba na bagietkę jest w wyprzedanych, żeby nikt jej nie kupował, bo ma wystarczyć dla nowych przedstawicieli na prezent na Łatwy Start. Kto wie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
BAN stały
|
Zmieniają produkt dawany w ramach Łatwego Startu - ja na 2 poziomie też miałem zmianę jednego z produktów.
W ten sposób w pierwszym miesiącu dostałem płyn do szyb, w drugim - płyn do szyb ![]() Wygląda że na zasadzie : ciesz się że dostałeś prezent ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
BAN stały
|
Kurcze bo gdyby mieli zmienić prezent to szlag trafi ulotki a ja wzielam 50 sztuk....
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
Zamnawiała któraś z was rękawice z silikonem?? czy są dobre?
i który mop jest lepszy mop z frędzelkami (37925) czy mop z mikrofibry (57372) -wiem że jest nowy ale może ktoś już go zamawiał ![]() i prosze o napisanie jak jest lepiej z tworzeniem grupy: 1) ja mam pod sobą jedną osobę i ona również jedną 2) ja mam pod sobą 2 osoby. w obu przypadkach są 3 osoby i np robią po 100pkt więc ja zbieram 300 pkt i 3% rabatu, a w pierwszym jest korzyść również dla osoby bezpośrednio pode mną... nie mogę zaczaić jak to jest wielo poziomową budową grupy pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak dojść do lidera? miej 3 własnych konsultantów, pomóż każdemu z nich by mieli po 3 konsultantów i oni ponownie po 3 ...i jesteś liderem ![]() Asienkaj - skończmy z reklamą w postach i wszystko w porządku. Chyba nie ma się o co tutaj spierać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sudik ale zobacz ile oszczędzisz na płynach do szyb ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
BAN stały
|
Nazwijmy sobie tak:
Ty - to TY A1, A2, A3 itd - to Twoi konsultanci B1,B2,B3, itd. - to konsultanci Twoich konsultantów Przykład ze strukturą gwiazdy Ty: 100PP A1 - 100PP A2- 100PP Więc obrót Twojej grupy 300PP (premia 3%) a obroty grup A1 i A2 po 100PP (czyli 0%). Premię za obrót dostajesz tylko Ty w wysokości 3% z obrotu 300PP . Struktura liniowa (czyli Ty -> A1 ->B1) Ty: 100PP A1 - 100PP B1- 100PP Obrót Twojej grupy 300PP (premia 3%), obrót grupy A1 - 200PP (premia 3%) , obrót grupy B1 -100PP (premia 0%). Premię za obrót dostajesz Ty i A1. Twoja premia wyniesie 3% z obrotu własnego czyli 100PP, oraz 0% z obrotu grupy A1 - gdyż 3% z obrotu grupy A1 dostaje A1. Więc Twoja premia to 3% ze 100PP a premia A1 to 3% z 200PP. Dlaczego należy budować system "pomiędzy" gwiazdą a linią? Jeśli będziemy chcieli budować strukturę gwiazdy - będziemy mieli największe pozornie zarobki - pozornie gdyż musimy my znaleźć wszystkich konsultantów. Budując strukturę mieszaną zarabiają również nasi konsultanci i ich konsultanci, ale strukturę dającą nam rozwój buduje wiele osób. Mam nadzieję że chociaż troszkę rozjaśniłem ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
Ja mam chyba jakieś szczęście, bo firma zawsze reaguje na moje maila natychmiastowo
![]() Jeśli chodzi o to, że maile firmowe nie dochodzą to taką otrzymałam odpowiedź: "Niestety na niektóre adresy mailowe nie dochodzą nasze informację, gdyż są traktowane jako spam i od razu usuwane, nie możemy nic na to poradzić , w takiej sytuacji nalezy wysłac maila do administratora poczty z informacją, aby nie traktował jako spam maili od ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠" Sprawdziłam swoje ustawienia spamu i na o2.pl sama mogę dodać domenę ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl do NIE spamu. Zobaczymy czy pomoże, jak nie to wtedy wyślę maila do administratora. I błagam nie reklamujcie się już, bo mi się czytać tego nie chce ![]() Sudiku Święta idą miłego mycia okien :P |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Otóż to. Ja mam też na tlenie pocztę i nie blokuje mi poczty od ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sęk w tym, że dochodzi do mnie mniej więcej co piąty mail. Gdyby szły w spam nie miałabym nic. Nie pojęte to dla mnie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
BAN stały
|
Nie wiem dlaczego ale ciągle mam wrażenie iż system informatyczny na którym pracuje Betterware nie jest dostosowany do potrzeb jakie generujemy my - czyli Przedstawiciele.
Wygląda na to że będą musiały być duże zmiany - braki magazynowe, nieterminowe dostawy (6dzień roboczy od zamówienia a paczki u mnie nie ma), problemy z reakcją na maile jak i również problemy z rozsyłaniem korespondencji masowej. Wysłać ponad 30 000 maili w ramach korespondencji masowej to nie małe wyzwanie dla systemu i obawiam się iż to właśnie narzędzia informatyczne nie wyrabiają ![]() Szczęśliwym odbiorcom kompletu korespondencji gratuluję ... pomyślcie nad skreślaniem lotto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.