|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Taaa. Zawsze są dwa uda - albo się uda albo się nie uda ![]() ![]() ![]() Owszem... Od pewnej wiadomości- NIEPRAWDZIWEJ ![]() ![]() ![]() A Twoje wnioski są jak zwykle błedne ![]() ![]() Tłumacz sobie :p Arki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=X4A47HXjTog ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() Obezwładnić 2 metrowego chłopa. Może łatwiej będzie poprosić żeby się po prostu przez moment nie ruszał, nie gibał i nie kręcił ![]() Oj dziewczyno cały czas się okłamujesz ![]() Nic sobie nie tłumaczę, taka jest prawda ![]() Jeszcze się pytasz po co jej to. Będzie Zbynia molestować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, panie Bartku. Może pan na chwilę znieruchomieć bo chciałam pana wykorzystać ![]() ![]() Nie okłamuję- po prostu wierzę ![]() Oj znając Arki to chodzi o cos innego... Wspomniała coś o szatan planie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo Przepraszam Panie Barku mógłby pan na chwilę stanąć i po zezować w tamtą stronę ![]() Taa ślepa wiara czyni cuda ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=MK0pN...eature=related i jak tu nie lubić tej gry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jest zdecydowanie lepszy tekst ![]() Trochę jakośc do bani ale jakie obrony ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-09 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Co ja bym zrobiła bez wizażu. Pewnie dalej bym żyła w kłamstwie
![]() I dla kogo znowu brawa ![]() ![]() Kiepska jakość ale ta 1 akcja jest nieziemska, takie obrony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ogolnie rzecz biorąc zawsze miałam na jej tle kompliks także trafiłaś w dychę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no Peggy kaman! lecim na szczecin z tymi fotkami ![]() proroki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-09 o 11:25 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może jest nieśmiały i się wstydzi do Nas przyłączyć ![]() ![]() Buka żyje !!! Przywróciłaś mi mój świat ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Złote usta naszego wątku ![]() ![]() Aż miło popatrzeć na takie akcje... Nie żeby nasze były gorsze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ogólnie rzecz biorąc straszny jest gorąc ![]() Ciesz się że w ogóle jest jakaś ![]() Pozwalam ![]() Nie lubi tylko chce wiedzieć co się tu na jego temat i temat jego ziomów wypisuje ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Ale te nasze Buki to były takie z cyklu słitaśne ![]() ![]() O! Zaraz znajdę ![]() A teraz uciekam. Będę wieczorkiem. Nie płaczcie, nie załamujcie się. Wrócę!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No skoro musisz to wróć jakoś to wytrzymamy ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=W08FabQZrQ8 Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-09 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a widzisz. jestem jak dobra wróżka ![]() własnie KarÓla własnie. mówisz ze Sylwia opowiada kalumnie na męża Twego a sama jesteś nie lepsza! wstydz się! idz przemysl swoje zachowanie a później wróć przepros i powiedz Nam co źle zrobiłaś ![]() Cytat:
![]() już to widzę jak sie ograniczasz ![]() zasrane ![]() dziekuję Ci o wielkoduszna istoto ![]() tak to sobie tłumacz ![]() buki pierwsza klasa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Czy wam sie już w dupach do reszty poprzewracało?! Czywy nie pracujecie?! Ja chce książkę przeczytac sztanplan wykonac a nie tylko siedziec i was nadrabiać
![]() Do roboty!!! ![]() Bartnix? ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podzielić achami a potem pałą dostać. Może On jest delikatnej konstrukcji i nadmiaru pał nie przeżyje ![]() Dobra wróżka to jazda, koniec opierdzielania się do kuli i mi przyszłość przepowiadać biegusiem ![]() Włacha Karola do kąta, na grochu klęczeć albo na karnego jeżyka a potem mnie tu przepraszać za próbę zniszczenia mojego świata ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Arki wypraszam sobie ja pracuję i to ciężko żeby nie było. Dzisiaj mam np całe 4 godz ![]() ![]() ![]() I się nie oddalaj, worek pokutny już się nie przyda ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-09 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() eee no niestety smutna prawda ![]() ja już złożyłam ten wniosek o NIP ![]() ![]() ![]() rządzisz ^^ brata kolega kiedyś grał oskarżonego ![]() jak już Cię tam wezmą to weź szepnij o nas dobre słówko, chociaż na świadka czy na publiczność ![]() Cytat:
![]() ![]() ona się teraz boi ze mną chodzić na mecze, ale ją wprowadzam na prasę, także za bardzo nie marudzi ![]() ![]()
![]() |
#1275 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e tam, brat już zajęty ![]() ![]() ![]() ![]() ależ oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobry podryw nie jest zły ![]() powaliło Cię? ![]() ja dzisiaj rano coś brałam z szafki i pudełko z płytami wypadło ![]() ![]() mój siatkarz na dziś: Siezieniewski ![]() tak jak wczoraj czy dziś to ja mogę chodzić do szkoły ![]() ![]() dzisiaj 3 lekcje i do domu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Sylwia a ja coś dla Ciebie mam
![]() ![]() Tylko nie badz zazdrosna ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Arki ..... ....... ......
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
Te kropeczki są bardzo sugestywne i mogą miec wiele znaczen xD
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Już się w kropeczkach 2 dna nie doszukuj
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Trzymaj i sobie powzdychaj trochę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i klawiatury nie zaślin xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Przemilczę tą kolejną prowokację
![]() I pytanie za 100 punktów, skąd masz tyle zdjęć owego pana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS: Obejrzałam ten tajbrek z Brazylią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wyobraź sobie, że w tej samej edycji LŚ wygrali z Brazylią 3:0 i do tego na ich terenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje nowe motto? ![]() "Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił." (ks.Twardowski) ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-09 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
przestane tu chyba zaglądać
![]() walicie tyle spamu że szok i blada ![]() ![]() (wiem też to dla was szok) ale aż sie boje tej ilości spamu- i jak byście wrzucały foty jakie kolwiek to weźcie nie usuwajcie- jak pojade do domu to spojnie was nadrobie i ew. fotki obejrze- jak np te z Gato ![]()
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Gacka juz więcej nie bedzie bo tylko szpeci ale Ciii Sylwi nie mów bo jej się przykro zrobi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ładne motto ![]() Cytat:
![]() Się bój na serio po tak długiej nieobecności to już możemy się spotkać w kolejnej części ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wogole to Karola! Zapłon spozniony ale przypomniałam sobie! Ja czytałam ksiazke i była boska troche miałam schizy pozniej przez ok tydzień i wogole zachowywałam sie jak obłąkana ale ok jakos wyszłam z tego ![]() ![]() ![]() CALINECZKA! AJ SI JU ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-09 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta Pani to już nie 1 raz w naszych progach gości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Emm przeglądam na YT 5 minut Abs i aerobic. Wiosna idzie czas zacząć ćwiczyć ![]() PeeS: o której dziś walczymy? ![]() CALINECZKA! Widziemy Cię! W dalszym ciągu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.