|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "..no niech ktoś założy plotkowy na MM'owe offtopy:D..."
dzien doberek kochaniuśne !
![]() Sylwia no cos ty <zawstydzona> ,dziekuje pieknie ci za te slowa! ![]() no wiesz z tym portfelem to kto ich wie ![]() Ewesko ja bym nie powiedziala,ze tyle wazysz ,z zyciu ![]() tak samo jak reszta,jakos nie widac tych kg a ty sweetpinky dopiero co niedawno urodzilas,wiec prosze sie tam nie zalamywac ![]() milego dnia Mloda w pracy jak i tym ktore tez sie tam wybieraja lub juz sa ![]() saabatha tez zaciskam! ![]() zaraz lece cos upichcic i moze cos zmalowac,ale jakos nastroju brak a pozniej moze spacer jakis,choc slonko za oknem to zimno jest brr... ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- ach mialam dodac,wiecie moze,ze w Irlandii bardzo wczesnie dziewczyny rodza dzieci 15 lat nawet wiec wracajac do tego wieku Ishi i Moccari wiec ja przed Natankiem poronilam w 12 tyg ,byla noc,wiec do szpitala w koszmarnych bolach pojechalam jak stalam w piżamie,wlosy w kitke zlapalam i z Tz szybciorem do szpitala tam piguly wspolczuly mi bardzo i mowily,ze czesto jest tak przy 1 dziecku itd jak do nich powiedzialam,ze mam syna (wtedy mial 9 lat) to oslupialy dawaly mi 18 lat ![]() ale z drugiej strony bardzo budujace mysle,ze jak wyjdziemy bez makijazu ,w sportowym stylu,z kiteczka to zadna nie bedzie wygladac na tyle ile ma ![]() ![]()
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo współczuję Ci poronienia ![]()
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
Apropos nsazych zmain.. i ja pokaże Wam jak wyglądałam parę lat temu, ale niestety nie mam zbyt wielu zdjęć ( a moze to i lepiej
![]() ![]() ![]() Co do zdjęć : 1. listopad 2007 roku.. fryzura koszmarna.. popłakałam się, jak wróciłam od fryzjera..miałam jszcze jakieś blond pasemka i dużo jaśniejsze włosy, bo po tych szamponetach same się przyciemniły..wtedy raczej zwolenniczka nie upiększania się czyt. bez makijażu jestem zdrowsza, do szczęścia on mi nie potrzebny ![]() 2. sierpień 2008 - wakacje ! i jak pięknie makijaż prezentuję :p 3. sylwester tego roku.. miałam wtedy najciemniejsze włosy..prawie czarne, ale chyba tego nie widać ;p 4.to już moja studniówka, a ten pan obok to mój M. ![]() 5.to moje przyjaciółki, które na codzień nie malują się,a tutaj "zrobione" przeze mnie.. niestety jako, że było to dawno, a o istnieniu wizazu bladego pojecia nie mialam - zdjecia tylko takie.. Tak teraz już można się śmiać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tamtego jednego z najgorszych dni w moim zyciu to dziekuje za wspolczucie niekomu tego nie zycze zwlaszcza jak jest to dlugo wyczekiwane dziecko i na USG pierwszym z mezem i Kacprem kobieta wyprasza synka i mowi,ze plod obumarl ![]() no nic nie zasmucam wam
![]() |
#1145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja chyba dzisiaj sobie zrobię wagary od pracy ![]() A co do wagi, to ja może nie będę się wypowiadać, mam nadwagę ![]() W każdym razie jakieś 2 lata temu byłam na diecie South Beach i bardzo dobrze się wtedy czułam, no i schudłam sporo. Niestety byłam w tej diecie osamotniona i po kilku miesiącach wróciłam do starych na wyków :/ Niestety jak inni domownicy nie stosują się do danej diety to szanse na powodzenie bardzo maleją. Chocolate - na 3 bardzo mi się podobasz ![]() Edytowane przez greatdee Czas edycji: 2010-03-09 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
to rob wagary jesli mozesz
![]() ![]() ja wiele slyszalam dobrego o tej diecie Dukana ![]() poczytaj sobie kolezanka w pol roku schudla ponad 20 kg a przeciez tyle nie potrzebujesz prawda ? ![]() czekoladko nie zmienilas sie wiele ![]()
![]() |
#1148 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
Oj nie przesadzajmy, nie widziałas mnie na żywo i bez makijażu ![]() A na zdjeciach może tego nie widać i na tych fotkach co wrzuciłam byłam szczuplejsza. Ja po ciąży ważyłam 75 kg, zrzuciłam 25kg i ważyłam 50kg, ale takiej wagi nie chcę bo do mnie nie pasuje, wyglądałam strasznie, nie chudo, ale policzki pozapadane, mam szerokie biodra i przy wadze 50kg same kości biodrowe mi sterczały, dla mnie 55kg to dobra waga i chcę taką osiągnąć. Emalio to smutne co piszesz, ale musisz być dzielna ![]() Właśnie wróciłam ze spacerku przymusowego, poczta wzywała, no i popołudniu znowu do apteki bo nie mieli to czego chciałam i musieli zamówić. ale spacer dobrze mi zrobi ![]() Mam teraz chwilke wolnego czasu może uda mi się coś zmalować ![]() Edytowane przez eweska Czas edycji: 2010-03-09 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() ![]() ![]() Nonah, oLLeM, Emalio, Ewesko - świetne macie metamorfozy ![]() 1. jeszcze w jaśniejszych włosach, jakieś trzy lata temu 2.dwa lata temu, nad morzem z koleżanką ![]() ![]() 3,4. czerwiec zeszłego roku, wakacje w Hiszpanii. No i włosy rozjaśnione trochę od słońca i wody 5. tegoroczna Wigilia, ze zdjęcia wycięłam bigos który mieszałam w garnku, oczywiście mój Tż dorwał się do aparatu kiedy nie powinien ![]() 6. no i ostatnie, najbardziej aktualne, robione jakieś dwa tygodnie temu ![]() Tak sobie przejrzałam co dodałam za zdjęcia i wychodzi że większość jest nad morzem (samochodem nad morze mam 15 minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() w tej fryzurce-aktualnej wyglądasz najlepiej ![]() no i co za figura fiu fiu
#1151 |
Konto usunięte
|
Chocolate, najbardziej podobasz mi się na trzecim zdjęciu, jest po prostu urocze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam budowę klepsydry, w tym momencie na dzień dzisiejszy wymiary moje to 96-75-96 ![]() ![]()
![]() |
#1153 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bardzo Wam dziewczyny dziękuję, za każde ciepłe słowo, kciuki i wsparcie ![]() ![]() A co do metamorfoz... no ja ich trochę w życiu przeszłam ![]() ![]() Misia - wow! Zdjęcie w kuchni w sukience mistrzostwo. Pięknie Ci w takiej fryzurce ![]()
*** Czasem lepiej nic nie mówić i wyjść na głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... Edytowane przez maraqjowa Czas edycji: 2010-03-09 o 11:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No 20kg... kto wie, może? Nie ważyłam się duuużo lat, i wolę tego nie robić :P Ale przydałoby się zrzucić tak o 2-3 rozmiary ![]() misiakasiulec - gdzie w Hiszpanii byłaś? Wygląda trochę jak Blanes, ale te nadmorskie miejscowości dość podobnie wyglądają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja.. hmm, studiuję fil. hiszpańską ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Moderatoreska
|
Mój ulubiony temat, czyli podróże, uwielbiam podróżować, kiedyś chciałabym zobaczyć Hiszpanię, na razie serce swoje oddałam Alpom Francuskim i ogólnie Francji
![]() Uwielbiam też Polskie morze, ale góry są mi ukochane ![]() Mikasiulec jak możesz zapodaj jakieś zdjęcia z Hiszpanii z miłą chęcią bym obejrzała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Ja właśnie przeszukuję starego kompa, w poszukiwaniu zdjęć, za jakąś dłuższą chwilkę wrzucę jakieś fotki z Francji ![]() No i znalazłam stare zdjęcie sprzed 3 lat, jaka ja szczupła byłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Wtajemniczenie
|
Ja też uwielbiam podróże, narazie jednak eksploruję Europę (no i raz zahaczyłam o kontynent afrykański). Ale za rok wybieram się do Peru, mam nadzieję, że się uda!! Mam okazję jechać z kolegą peruwiańczykiem, więc chcę to wykorzystać w pełni, żeby mi pokazał wszystko co uważa, że powinnam zobaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Konto usunięte
|
Ewesko, czekam na zdjęcia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Moderatoreska
|
Dobra co nie co wynalazłam
![]() 1. Zdjęcia z przed 3 lat 2. Zdjęcia z 2009 roku z Francji. W tym roku mam nadzieję, że również uda mi się pojechać ![]() A i na zdjęciach zobaczycie moich chłopaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Wtajemniczenie
|
Wakacje '09 Cambrils/Salou
![]() Ewesko cudne widoki ![]() ![]() Ja bylam we Francji na wybrzezu, podobalo mi sie ![]() ![]() Edytowane przez gosada79 Czas edycji: 2010-03-09 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję !!
![]() ![]() Ja niestety muszę lecieć , ale wieczorkiem wszystko nadrobię kochane ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Konto usunięte
|
Ewesko, na tych zdjęciach sprzed trzech lat wyglądasz jak mała dziewczynka
![]() ![]() Gosado, aż mi się łezka w oku zakręciła od wspomnień jak przeglądałam Twoje zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.