Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 13:49   #2371
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
Kupiłam ostatnio Scrub do twarzy Miód i Olejek migdałowy.. o rety jak to śmierdzi chyba dlatego ,że nie znoszę miodu ( jem tylko w wigilię )
W konsystencji jest nawet fajny,ale osobiście dla mojej buźki jest lepszy gruboziarnisty peeling.. poszukuję takiego, macie coś do polecenia, który stosuje się 2 razy w tyg?
ja stosuję scrub z solutions; co prawda chyba gruboziarnisty on nie jest, ale ma dużo tych ściarających 'drobinek', pachnie lepiej niż ten migdałowy
ale niestety po zmianie opakowania duuuużo podrożał

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:51   #2372
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
ja używam tego zielonego z AT na zniszczone końcówki juz od kilku lat, jest to mój faworyt!
używam po każdym myciu głowy na wilgotne, osuszone ręcznikiem włosy. ;-)
dziękuje mam nadzieje,że mi pomoże bo suszarka i prostownica źle wpływają na moje końcówki
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:52   #2373
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny mam pyt. używacie serum do włosów? to do zniszczonych końcówek, albo to niebieskie wygładzające? kiedy je stosujecie?
Po umyciu? na mokre czy suche włosy? a może osuszone ręcznikiem?

Kupiłam ostatnio Scrub do twarzy Miód i Olejek migdałowy.. o rety jak to śmierdzi chyba dlatego ,że nie znoszę miodu ( jem tylko w wigilię )
W konsystencji jest nawet fajny,ale osobiście dla mojej buźki jest lepszy gruboziarnisty peeling.. poszukuję takiego, macie coś do polecenia, który stosuje się 2 razy w tyg?

Jeśli chodzi o serum to miałam to na końcówki i nakladałam na mokre włosy ale tylko na końcówki po umyciu. Obecnie mam wygładzające przeciw puszeniu to pomarańczowe i je nakładam na całą długość włosów zamiast jedwiabiu i jestem zadowolona.

A peeling polecam z serii clearskin chociaż nie wiem jaki jest ten nowy bo mam w starym opakowaniu i zużyłam już 3 tubki i to mój ulubiony peeling.Scrub do twarzy Miód i Olejek migdałowy też miałam i też nie znosiłam zapachu
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:53   #2374
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuje mam nadzieje,że mi pomoże bo suszarka i prostownica źle wpływają na moje końcówki
jak miałam rozdwojone końcówki to pięknie je wygładzał, po czym lśniły i włoski wyglądały na zdrowe - polecam z całego serca!
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:55   #2375
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja stosuję scrub z solutions; co prawda chyba gruboziarnisty on nie jest, ale ma dużo tych ściarających 'drobinek', pachnie lepiej niż ten migdałowy
ale niestety po zmianie opakowania duuuużo podrożał
dzięki mam teraz smaka na ten nowy krem z solutions do skóry mieszanej, więc kupie teraz jakiś taki scrub ,a poczekam na ten z tej serii

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
jak miałam rozdwojone końcówki to pięknie je wygładzał, po czym lśniły i włoski wyglądały na zdrowe - polecam z całego serca!

aaa to jak z całego serca to biorę
Stary 2010-03-09, 13:55   #2376
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Własnie, a stosowała któraś z Was ten nowy peeling Clearskin? Dobra jest w ogóle ta seria?
Stary 2010-03-09, 13:56   #2377
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o serum to miałam to na końcówki i nakladałam na mokre włosy ale tylko na końcówki po umyciu. Obecnie mam wygładzające przeciw puszeniu to pomarańczowe i je nakładam na całą długość włosów zamiast jedwiabiu i jestem zadowolona.

A peeling polecam z serii clearskin chociaż nie wiem jaki jest ten nowy bo mam w starym opakowaniu i zużyłam już 3 tubki i to mój ulubiony peeling.Scrub do twarzy Miód i Olejek migdałowy też miałam i też nie znosiłam zapachu

to już wszystko wiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 14:14   #2378
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
MAM FIOŁA NA PUNKCIE AVONU!!!
Ja też

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Ponawiam pytanko dotyczące zwrotnej umowy od Randstand...
Długo się na nią czeka??

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Dziękuję za tak szybką odpowiedź Bez Was pewnie bym co chwilę latała do wc i/lub obgryzala pazurki

A wszystko przez to, że wreszcie chcialam wywalczyć wyższy opust i zrobilam klientkom promocję - te wody toalet. Passion Dance, Celebre i Just Play zaproponowałam 5zł taniej niż w katalogu. Nawet nie pomyślalam, że aż taka sensację wzbudzę. Poszla wiązanka - mamy, ciocie, babcie, czy psiapsiółki - osób, które często cos zamawiają. I wyszło mi wszystkich prawie 30 flakonów. Teraz sie boję, czy mi to w ogóle poprzychodzi:mu r: Jeszcze takiego zamówienia nie mialam nigdy i jestem przerażona zamiast sie cieszyć

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

I proszę wytłumacz mi, kiedy mam zrobić tą przedpłatę? Zaraz po wysłaniu zamówienia, czy jeszcze przed?

W moim przypadku też tak zrobią?
-----------------------------------------
A gdybym podzieliła to zamówienie na 2 części - jedną na zamówienie regularne, drugą na kuriera, to też mogą mi zablokować?
-----------------------------------------
Przepraszam, że tyle tych pytań zadaję, ale straszna ze mnie panikara...eh (ten typ tak ma)
Przedpłate można zrobić w każdej chwili... u nich pieniążki nie zginą (mam nadzieję że nie )

Wiesz jak możesz zrobić? Złóż jedno zamówienie regularne np na drugi termin a drugie zamówienie kurierem na trzeci termin. W ten sposób będziesz miała 2 zamówienia naraz z różnicą może 2 dni
Stary 2010-03-09, 14:25   #2379
kati81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
dziewczynki polećcie mi coś z kosmetyków do bardzo "twardych" pięt z 04 bo ja nie mam takich problemów a klientka chciała żebym jej pomogła
Polecam Krem intensywnie zmiękczający stopy nr 0274 1 za 10,90 zł ze str. 146 - sama go mam, stosuję regularnie, wypróbowałam też na TŻ-cie, więc z czystym sumieniem mogę polecić - napisałam nawet recenzję na KWC
Wszystkie tarki i pumeksy jak dla mnie to lipa w porównaniu do tego kremu
Polecam również Zmiękczający krem do pięt nr 2931 4 za 5,90 zł ze str. 19 - ten akurat stosowałam sporadycznie i nie mam o nim wyrobionego zdania, ale mama stosuje regularnie i jest zadowolona.
Moje koleżanki też sobie chwalą te kremy
Stary 2010-03-09, 14:34   #2380
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Własnie, a stosowała któraś z Was ten nowy peeling Clearskin? Dobra jest w ogóle ta seria?
Jeśli chodzi o gruboziarnisty peeling głęboko oczyszczający do twarzy clearskin professional to go używam

Ma on konststencje kremu i zawiera sporo (zwłaszcza w porównaniu z naturals migdały+mleko) malutkich niebieskich ścierających drobinek.

Przy cerze tłustej/ mieszanej fajna sprawa. Cerę zwykłą i normalną, tak jak cała seria może zbyt wysuszyć.
Ja mam cere mieszaną po użyciu peelingu od razu używam kremu nawilżającego, żeby nie przesuszyć skóry. Przy peelingu melko i migdały mogła sobie czasmi odpuścić krem, bo sam peeling już trochę nawilżał.

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:56   #2381
Wronia3
Wtajemniczenie

pan paczkowy przytaszczył dziś moją paczuchę całe 17kg

4 godziny czaiłam się koło tego " In bloom by Reese Witerspoon" z lojalnościowego po 24zł za zamówienie w kat 3 za ponad 1000zł.

Przed chwilką to otworzyłam.

To są perfumy! Nie woda perfumowana! To są te perfumy co były w okolicy świat po 149zł w katalogu! to ja już nie marudzę że drogie bo warte swojej ceny
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:05   #2382
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
dziewczyny mam pyt. używacie serum do włosów? to do zniszczonych końcówek, albo to niebieskie wygładzające? kiedy je stosujecie?
Po umyciu? na mokre czy suche włosy? a może osuszone ręcznikiem?
ja mam serum na rozdwojone końcówki i czasem sobie daję na suche włoski, ale na samiutkie końcówki

mam już paczkę ale jeszcze jej nie otworzyłam

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:07   #2383
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Kurde, nie wiem co sie w tym AVONie dzieje ;/ już drugi raz w tym roku zmienia się w moim okręgu OMS ;/ co więcej na razie nasz okręg 'przejął' DMS ;/
Stary 2010-03-09, 15:10   #2384
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
generalnie lubie ta serie

korektor- cud
zele do twarzy- obecnie mam szybkodzialajacy i uwazam, ze jest najlepszy, zaraz po nim ten z mikrodrobinkami ( jest slabiej oczyszczajacy) i na koncu ten przeciw wagrom, a to dlatego, ze ma drobinki ala peeling,a ja wole peeling osobno.
szybko dzialajacy zel na wypryski- nakladam w razie potrzeby na noc i pomaga
toniki- tego nie lubie, za bardzo alkoholowe i wysuszaja mi skore
peeling- mialam ten stary i on mi srednio odpowiadal bo byl jak dla mojej cery za mocny ( stanowczo lepszy byl scrub brzoskwiniowy, ktorego juz niestety nie ma i ten z liiv botanicals, ktory tez zostal wycofany..poki co mam zapasy, a potem to nie wiem bo narazie w avonie nic nie widze dla siebie )
Stary 2010-03-09, 15:18   #2385
olla74
Zakorzenienie

Mam taką propozycję dla szpiega. żeby postarali sie o dostępnośc ręczników w kat7, bo będzie duże zainteresowanie. I zeby nie bylo jak z Maja.
I a propos peelingow ,to czekamy Avonie, na peeling enzymatyczny

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 15:30   #2386
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
generalnie lubie ta serie

korektor- cud
zele do twarzy- obecnie mam szybkodzialajacy i uwazam, ze jest najlepszy, zaraz po nim ten z mikrodrobinkami ( jest slabiej oczyszczajacy) i na koncu ten przeciw wagrom, a to dlatego, ze ma drobinki ala peeling,a ja wole peeling osobno.
peeling- mialam ten stary i on mi srednio odpowiadal bo byl jak dla mojej cery za mocny ( stanowczo lepszy byl scrub brzoskwiniowy, ktorego juz niestety nie ma i ten z liiv botanicals, ktory tez zostal wycofany..poki co mam zapasy, a potem to nie wiem bo narazie w avonie nic nie widze dla siebie )
miałam żel z mikrodorobinkami, nawet dość fajny
szybko działający żel na wypryski jest moim ulubionym kosmetykiem z tej serii, super wysusza wypryski i nawet moi bracia go używają chcętnie
toniki bardzo wysuszają niestety
peeling bardzo dobry, ale czuć na skórze, że jest mocny i sczypie w oczy

Stary 2010-03-09, 15:32   #2387
emmi01
Raczkowanie

Cytat:
korektor- cud
Poleciłabyś coś z tego dla mojej cery? Czasami mi się wydaje, że jest sucha a czasami nie, wiec chyba mieszana? Próbuję coś zrobić żeby była bardziej matowa. I oczywiście walczę z wągrami. Dodam jeszcze, że np. tonik przeciw wągrom i zielona seria solutions za bardzo wysusza i robią się skórki.

Tak jak poradziła mi joanwi kilka stron wcześniej mam zamiar też wypróbować nową serie do cery mieszanej ale pomyślałam że może coś z Clearskin.

Edytowane przez emmi01
Czas edycji: 2010-03-09 o 15:40
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:33   #2388
milenka27
Raczkowanie

Za chwile powinien przyjechać kurier z 04, już przebieram nogami tym bardziej że mój mały łobuziak (3-latek) wlaśnie usnał ,wiec spokojnie się bede delektować rozpakowywaniem ;-) bo tak to jest zawsze koszmar ,wszystko mi rozwala i zanosi do łazienki i mówi ze to mamusi ;-) kochany...
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:39   #2389
Oja 84
Zadomowienie

co do serum na zniszczone końcówki to ja nakładam je niemal od połowy długości włosów po same końce-mam tak zniszczone włosy że gdyby nie ono to ciężko byłoby mi w ogóle je rozczesać a raz jak już go nie miałam to włosy były jak pierze. Od teraz zawsze mam zapas kilku buteleczek a że włosy myję co drugi dzień ( bo strasznie mi się przetłuszczają ale od nasady no i grzywka) to dość sporo mi tego idzie. Chyba w 5 kat będzie w super cenie 10,90 to znów się obkupię
a i gorąco polecam maseczkę do włosów tą oliwkową z planet spa-jest świetna! i to nie tylko moje zdanie, tylko niestety nie używam jej regularnie bo trzeba ją potrzymać na włosach z 10-15 min a mi się zawsze spieszy
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 15:39   #2390
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
To tak, jak u mnie I tak, jak dziewczyny napisały, na mokre włosy, wytarte ręcznikiem.

Pan paczkowy chyba leci sobie ze mną w kulki, bo nadal go nie ma
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:48   #2391
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
To tak, jak u mnie I tak, jak dziewczyny napisały, na mokre włosy, wytarte ręcznikiem.

Pan paczkowy chyba leci sobie ze mną w kulki, bo nadal go nie ma
Widzę że też jestes z Krakowa, pewnie nawet na tego samego kuriera czekamy, w której części mieszkasz ?? bo ja Bieżanów
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:50   #2392
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Poleciłabyś coś z tego dla mojej cery? Czasami mi się wydaje, że jest sucha a czasami nie, wiec chyba mieszana? Próbuję coś zrobić żeby była bardziej matowa. I oczywiście walczę z wągrami. Dodam jeszcze, że np. tonik przeciw wągrom i zielona seria solutions za bardzo wysusza i robią się skórki.
to jak zielona seria solution ci wysusza cerę to clearskin tym bardziej będzie, jedynie możesz z tego kupić sobie szybkodziałający żel na wypryski i korektor, bo reszta będzie raczej za silna, no i poczekałabym na tą serię do cery mieszanej

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a i gorąco polecam maseczkę do włosów tą oliwkową z planet spa-jest świetna! i to nie tylko moje zdanie, tylko niestety nie używam jej regularnie bo trzeba ją potrzymać na włosach z 10-15 min a mi się zawsze spieszy
oo taak jest boska ta maseczka

Stary 2010-03-09, 15:51   #2393
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
Widzę że też jestes z Krakowa, pewnie nawet na tego samego kuriera czekamy, w której części mieszkasz ?? bo ja Bieżanów
Nowa Huta Zawsze paczka przychodziła w poniedziałek, a już wtorek prawie 17 i dalej nic... Daj znać, jakby się u Ciebie pojawił

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2010-03-09 o 15:52
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:12   #2394
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Hej! Chciałabym się wybrać na szkolenie, które akurat jest jutro ale chodzi mi o to, że kosz to 35zł i nie wiem kiedy się płaci - przy następnym zamówieniu doliczają do faktury? czy jakoś inaczej? i tak samo kiedy się zamawia te zestawy, które oferują po szkoleniu - przy następnym zamówieniu? z góry dziękuje za szybką odpowiedź:roz a:
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:15   #2395
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
Hej! Chciałabym się wybrać na szkolenie, które akurat jest jutro ale chodzi mi o to, że kosz to 35zł i nie wiem kiedy się płaci - przy następnym zamówieniu doliczają do faktury? czy jakoś inaczej? i tak samo kiedy się zamawia te zestawy, które oferują po szkoleniu - przy następnym zamówieniu? z góry dziękuje za szybką odpowiedź:roz a:
Opłata za szkolenie doliczają Ci automatycznie do faktury.
A zestawy zamawiasz normalnie przy zamówieniu, chyba nie ma limitów czasowych [?]
Stary 2010-03-09, 16:20   #2396
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli masz na myśli scrub brzoskwinia i mleczko migdałowe z naturals to on jest dostepny (np. w katalogu 05 na stronie 144 za 9,90 zł) i ja go cały czas używam. Jest rewelacyjny do mojej wrażliwej i suchej cery, w ogóle nie wysusza i pozostawia taki przyjemny delikatny brzoskwiniowy zapach na skórze
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:35   #2397
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
opłatę doliczają do faktury i potem możesz zamówić te zestawy chyba przez kolejne 4 katalogi

niestety nie mam Majki a tak to wszystko przyszło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 16:36   #2398
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

melisska
ankoro

anulkaandzia

kati81

dziękuję kochane ślicznie za odpowiedzi : roza:
widzę że wszystkie footworks'y się sprawdzają wystarczy że wybiorę jej coś najodpowiedniejszego:cool :

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:37   #2399
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Opłata za szkolenie doliczają Ci automatycznie do faktury.
A zestawy zamawiasz normalnie przy zamówieniu, chyba nie ma limitów czasowych [?]
Limity czasowe są - cztery katalogi od odbytego szkolenia
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:39   #2400
smerfetka25
Zakorzenienie

Bosze, wkurza mnie już ten kurier wcześniej jak jeździła babka to paczki były zawsze w tym samym dniu i o tej samej porze a ten nowy...normalnie rence opadajom raz jest w poniedziałek a raz w czwartek, czasami wpada rano a czasami wieczorem. Eh

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości