![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
![]() ale niestety po zmianie opakowania duuuużo podrożał ![]()
![]() |
#2372 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o serum to miałam to na końcówki i nakladałam na mokre włosy ale tylko na końcówki po umyciu. Obecnie mam wygładzające przeciw puszeniu to pomarańczowe i je nakładam na całą długość włosów zamiast jedwiabiu i jestem zadowolona. A peeling polecam z serii clearskin chociaż nie wiem jaki jest ten nowy bo mam w starym opakowaniu i zużyłam już 3 tubki i to mój ulubiony peeling.Scrub do twarzy Miód i Olejek migdałowy też miałam i też nie znosiłam zapachu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
aaa to jak z całego serca to biorę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Wtajemniczenie
|
Własnie, a stosowała któraś z Was ten nowy peeling Clearskin? Dobra jest w ogóle ta seria?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to już wszystko wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Ponawiam pytanko dotyczące zwrotnej umowy od Randstand... Długo się na nią czeka?? ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() Wiesz jak możesz zrobić? Złóż jedno zamówienie regularne np na drugi termin a drugie zamówienie kurierem na trzeci termin. W ten sposób będziesz miała 2 zamówienia naraz ![]()
![]() |
#2379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszystkie tarki i pumeksy jak dla mnie to lipa w porównaniu do tego kremu ![]() Polecam również Zmiękczający krem do pięt nr 2931 4 za 5,90 zł ze str. 19 - ten akurat stosowałam sporadycznie i nie mam o nim wyrobionego zdania, ale mama stosuje regularnie i jest zadowolona. Moje koleżanki też sobie chwalą te kremy ![]()
![]() |
#2380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ma on konststencje kremu i zawiera sporo (zwłaszcza w porównaniu z naturals migdały+mleko) malutkich niebieskich ścierających drobinek. Przy cerze tłustej/ mieszanej fajna sprawa. Cerę zwykłą i normalną, tak jak cała seria może zbyt wysuszyć. Ja mam cere mieszaną po użyciu peelingu od razu używam kremu nawilżającego, żeby nie przesuszyć skóry. Przy peelingu melko i migdały mogła sobie czasmi odpuścić krem, bo sam peeling już trochę nawilżał.
![]() |
#2381 |
Wtajemniczenie
|
pan paczkowy przytaszczył dziś moją paczuchę
![]() ![]() 4 godziny czaiłam się koło tego " In bloom by Reese Witerspoon" z lojalnościowego po 24zł za zamówienie w kat 3 za ponad 1000zł. Przed chwilką to otworzyłam. To są perfumy! Nie woda perfumowana! To są te perfumy co były w okolicy świat po 149zł w katalogu! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam już paczkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, nie wiem co sie w tym AVONie dzieje ;/ już drugi raz w tym roku zmienia się w moim okręgu OMS ;/ co więcej na razie nasz okręg 'przejął' DMS ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
korektor- cud ![]() zele do twarzy- obecnie mam szybkodzialajacy i uwazam, ze jest najlepszy, zaraz po nim ten z mikrodrobinkami ( jest slabiej oczyszczajacy) i na koncu ten przeciw wagrom, a to dlatego, ze ma drobinki ala peeling,a ja wole peeling osobno. szybko dzialajacy zel na wypryski- nakladam w razie potrzeby na noc i pomaga toniki- tego nie lubie, za bardzo alkoholowe i wysuszaja mi skore peeling- mialam ten stary i on mi srednio odpowiadal bo byl jak dla mojej cery za mocny ( stanowczo lepszy byl scrub brzoskwiniowy, ktorego juz niestety nie ma i ten z liiv botanicals, ktory tez zostal wycofany..poki co mam zapasy, a potem to nie wiem bo narazie w avonie nic nie widze dla siebie ![]()
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
Mam taką propozycję dla szpiega. żeby postarali sie o dostępnośc ręczników w kat7, bo będzie duże zainteresowanie. I zeby nie bylo jak z Maja.
I a propos peelingow ,to czekamy Avonie, na peeling enzymatyczny ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szybko działający żel na wypryski jest moim ulubionym kosmetykiem z tej serii, super wysusza wypryski i nawet moi bracia go używają chcętnie ![]() toniki bardzo wysuszają niestety peeling bardzo dobry, ale czuć na skórze, że jest mocny i sczypie w oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak poradziła mi joanwi kilka stron wcześniej mam zamiar też wypróbować nową serie do cery mieszanej ale pomyślałam że może coś z Clearskin. Edytowane przez emmi01 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Raczkowanie
|
Za chwile powinien przyjechać kurier z 04, już przebieram nogami tym bardziej że mój mały łobuziak (3-latek) wlaśnie usnał ,wiec spokojnie się bede delektować rozpakowywaniem ;-) bo tak to jest zawsze koszmar ,wszystko mi rozwala i zanosi do łazienki i mówi ze to mamusi ;-) kochany...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zadomowienie
|
co do serum na zniszczone końcówki to ja nakładam je niemal od połowy długości włosów po same końce-mam tak zniszczone włosy że gdyby nie ono to ciężko byłoby mi w ogóle je rozczesać a raz jak już go nie miałam to włosy były jak pierze. Od teraz zawsze mam zapas kilku buteleczek a że włosy myję co drugi dzień ( bo strasznie mi się przetłuszczają ale od nasady no i grzywka) to dość sporo mi tego idzie. Chyba w 5 kat będzie w super cenie 10,90 to znów się obkupię
![]() a i gorąco polecam maseczkę do włosów tą oliwkową z planet spa-jest świetna! i to nie tylko moje zdanie, tylko niestety nie używam jej regularnie bo trzeba ją potrzymać na włosach z 10-15 min a mi się zawsze spieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Raczkowanie
|
Hej! Chciałabym się wybrać na szkolenie, które akurat jest jutro
![]() ![]() ![]()
#2395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zestawy zamawiasz normalnie przy zamówieniu, chyba nie ma limitów czasowych [?] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie mam Majki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Rozeznanie
|
melisska
ankoro anulkaandzia kati81 dziękuję kochane ślicznie za odpowiedzi ![]() ![]() ![]() ![]() widzę że wszystkie footworks'y się sprawdzają ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Bosze, wkurza mnie już ten kurier
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.