|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
miałam ten program, ale też szczerze mówiac, nie chciałoby mi sie uzupełniać, bo ja czasami robie dziwnie mieszanki
![]() np na śniadanie (owsianka z dodatkami -otręby pszenne, otręby porzeczkowe, zarodki, pestki dyni, rodzynki, 1 łyżka nesvity cynamonowej z jabłkiem, tarte jabłko, cynamon, ciutka dżemu truskawkowego) --> wiec długo by trwało naliczanie Ayo no 47 to był taki mój marzeniowy cel
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
Do końca miesiąca zostało mi 230zł. Nie bede juz wyszczegolniać ile wydałam, bo mam do tego oddzielne miejsce
Jezeli chodzi o odchudzanie to dwa lata temu wzielam sie za siebie, jak po zimie wazylam 50kg, przy wzroscie 152cm. Załamałam się, bo wygladałam jak słonica. Spadłam wtedy do 44kg. Rok temu w wakacje, przez stres i problemy miłosne doszłam do 42kg. Wygladałam jak wrak człowieka. Najlepiej czułam się ważąc 43-44kg i do takiej wagi teraz dąże. W tej chwili waże 45,5kg i te 1,5kg mi bardzo przeszkadza. Na takiej niskiej osobie widac każdy jedzeniowy grzech, niestety Ogolnie nie stosowalam jakiejs super diety. Po prostu zamienilam smazone na gotowane, pieczywo jasne na ciemne ziarniste, na sniadanie musli, duzo warzyw i owocow, posilki co 3 godziny, mało, a częściej. Do tej pory stosuje te zasady i tyje tylko zima jak sobie za duzo pozwole Ale jest to gora 2kg, nie wiecej. Noszę rozmiar xs , a najczesniej ubrania z działu dzieciecego, np. spodnie, ktorych juz nie musze obcinac
|
|
|
|
#2883 |
|
after hours
|
ja jestem zadowolona z tego programu, jak nie znam czegoś dokładnej wartości kalorycznej, to nie będę szukać, mierzyć, warzyć, sprawdzać, tylko określam na oko zaokrąglając
![]() a wracając do oszczędzania to w sobotę i dzisiaj łącznie wydałam 16 zł na jedzenie + 2 zł na przejazdy. |
|
|
|
#2884 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddacie Ani parę kg?
Może znacie dobry sposób na przytycie. Z tym, że tak - jem wszystko co mi wpadnie w ręce. I to co jest najbardziej kaloryczne. Ja się potrafię obudzić o 3 w nocy żeby coś zjesc i potem dalej iść smacznie spać. Jestem niesamowity żarłok, ale ani kg mi nie przybędzie ;/ To jest cholernie męczące bo każdy mi dokucza, że wyglądam jakbym miała anoreksję(wzrost 166 - 48 kg <hmmm> ) Ja tak nie uważam, no ale ... Duży wpływ mają na to geny. Nikt w mojej rodzinie oprócz 1 ciotki nie jest gruby. Tak to same patyki. A ja bym chciała ważyć chociażby 50 kg |
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj wydalam 19,90 na tusz do rzes...z przeceny
wczesniej kosztowal 25,50
|
|
|
|
#2886 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i próbowała tyć, jadła tyle, że się w głowie nie mieści i nic... Dopiero tak, jak wyszłyśmy z gimnazjum, może już tak pod koniec liceum zaczęła tyć, ale tak umiarkowanie i dzisiaj już nie jest chuda, tylko taka akurat ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Trzymajcie kciuki, żebym wróciła obwieszona reklamówkami chociaż raz |
||
|
|
|
#2887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc w sumie to taki wiek, że powinnam przytyć. Rozumiem gdybym się obżerała mało kalorycznymi daniami, ale ja przeważnie jem bobmy kaloryczne. A w dodatku mam taki zwyczaj, że minimum 2 razy w nocy się przebudzę głodna i z reguły zawsze wstaję coś przekąsić po czym znów się kładę grzecznie do łóżka. Z tego powodu powinno mi przybyć trochę ![]() A ja chyba jutro też na lumpki. Ściągnęłam sobie adresy warszawskich, które sa podobno w miarę. Co do wydania kasy dziś już 2,5 Fantasia i 2 bułki Zapewne jeszcze coś potracę bo do 21 w pracy siedzę
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja w piątek będę w Warszawie i chcę trochę polatać |
|
|
|
|
#2889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na Targowej ten z serii żółto - niebieskich podobno bardzo fajny. Na Świętokrzyskiej jest także z tej serii ciekawy
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aparatka ![]() 15.02.2008 - aparat na dolne ząbki 25.02.2008 - hass + maska brrrr - juz go nie ma!!! 04.14.2009 - aparat na górne ząbki Edytowane przez Lawinia2007 Czas edycji: 2010-03-09 o 14:29 |
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś : 29,90 spodnie dresowe na siłownie ![]() 2.99 gumy do żucia i zaraz ide jeszcze z mamą na zakupy bo mam ochotę na jakieś buciki ![]() i przyszło mi dziś rozliczenie zwrócą mi 30 zł podatku
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
AAAAAAAAAAAAAAAA....
niedługo wstawię foty moich zdobyczy
|
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się zdrowo odżywiam, przy tym także sporo jem U mnie jak wspomniałam każdy w rodzinie jest sczupły. Mój brat, mój ojciec potrafią zjeść jeszcze dużo razy więcej ode mnie a też wyglądają jak patyki ![]() No, ale co mogłabym do swojego jadłospisu wprowadzić takiego, co jednocześnie mnie choć troszkę "utłucze" a jednocześnie sprawi, że będę najedzona?
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
albo wstawię wieczorem fotki, bo moi współlokatorzy będą się głupio patrzeć jak będę robiła zdjęcia ciuchów
|
|
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
3.50 - wydruk cv.. oby sie przydało
![]() 1.69 - danone pitny (uzależniłam sie )
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
to i tak dużo
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coffee to czekam z niecierpliwością
pewnie bede miala czego pozazdrościc ![]() po tej emotce czuje, że było ostrOooO ![]() ja mam złu humor ! ! ! ![]() mialam cięzki dzień w pracy, w dodatku dziś miałam wypłatę i załamka 1 630 zł ![]() okazało, że podwyżka to takie coś o którym wszyscy mówią, ale nikt nie widział, a dodatkowo obcieli nam premię liczyłam na conajmniej 1750 zł a tu wielka duupa musze pomyslec o dodatkowym zarobku z allegro i poszperac w szafach na dzień dobry -900 zł na książeczkę oszczędnościową - na mieszkanie
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-09 o 16:45 |
||
|
|
|
#2902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kupiłam 5 bluzek i torebkę Nie za dużo, ale to moje pierwsze zdobycze w lumpkach
|
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coffee noo jestem zaintrygowana
tak wiec zostanie mi 730 zł ( kasa od męża pójdzie do mamy, "na życie" ) za tv już zapłacilam za 2 miesiace, mąż zapłąci za internet, wiec praktycznie to 730 zł to na jedzenie- .. ale przy mojej diecie to tyle kosztuje, że szok musze w tym miesiacu wszystkie zapasy z szafek pojeść i kupować jak najmniej! Na jedzenie moje i zachcianki męża.. ale w tym miesiacu go ogranicze, bo inaczej nie wbije sie w garnitur a przecież za miesiac wesele za 2 tyg wyjazd do mega lumpa w chwili obecnej mam odlożone w kopercie 150 zł + 50 zł jutro mi odda kolega z pracy któremu pożyczyłam... i musze coś jeszcze opylić na allegro ![]() zaraz pojde obczaić moje szafy Pocieszam sie, że kwiecień będzie lepszy, mam urodziny i imieniny i dobrze, że 10ty jest w sobotę, to wypłata bedzie wcześniej
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-09 o 16:55 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 | |
|
Zadomowienie
|
To tylko tak się wydaje, w rzeczywistości mam "trochę" za dużą pupę i uda.
Ale dzięki. Cytat:
Ale też dzięki. Ja jem straaaasznie dużo, wszyscy z tego powodu ze mnie żartują. ![]() Jak sobie podliczyłam to wyszło, że muszę przez najbliższe miesiące kupić rzeczy w sumie za ok. 760 zł. Pilnujcie mnie, żebym nie kupowała głupot. ![]() Dzisiaj - 5 zł na słodkości w szkolnym sklepiku - w rzeczywistości byłoby więcej, ale od mamy wzięłam 2,5 zł [M&Msy, batonik Kinder Country, sok pomarańczowy i moccacino z automatu - od tej kawy z czekoladą jestem absolutnie uzależniona Czyli pozostało całe 7,98 zł Jestem rozrzutnym żarłokiem, który w przyszłości przeje całą wypłątę swoją i męża [ o ile chętny się znajdzie. ] Dziewczyny, aj jakoś nie mogę się przekonać do kupowania w SH, nie potrafię tam nic fajnego znaleźć.
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
foltynka- czy opłaca się wystawianie na Allegro rzeczy?mi się wydaje,że dużo się straci
|
|
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
mimo wszystko mi sie wydaje, że można nawet czasami zyskać, zalezy co sie wystawia.. jak mam wyrzucic ciuchy w ktorych nie chodze do konteenera dla biednych to wole je sprzedać choćby za 150 zł jako mega pakę
|
|
|
#2907 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj to w ogóle siedzę i pukam się w czoło, jak ja mogłam wydawać tyle pieniędzy na ciuchy, jak w lumpie można kupić za cenę jednej w sklepie - pięć ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Ale najlepiej jest chyba zaraz po dostawie, ja dzisiaj kupiłam ciuchy w SH, gdzie wczoraj były dostawy, dzisiaj cena dnia była 45zł/kg , bo w innych, w których ceny były 15zł/kg albo 10zł/kg to już nic nie znalazłam, tak było przebrane ale już wiem, który będzie moim ulubionym, trochę daleko, ale jestem w stanie jeździć co tydzień
|
||
|
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
to ja CI mogę oddać moje 2-3 kg ale z ud !!
bo tam ich nie potrzebuję ![]() wysyłka P R I O R Y T E T O W A gratis
|
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba tez zrobie mega pake i pozbede sie wszystkich niepotrzebnych ubran.. to nie jest glupi pomysl
Dzisiaj wydałam 22zł - 17 w lumpie (3 bluzeczki) i 5zł na maszynkę do golenia. Tak w temacie maszynek... uzywam meskich nozykow gillette mach 3, za jeden place 8zł, ale starcza na dosyc dlugo. Kupowalyscie moze na allegro kiedys wklady? bo sa w calkiem korzystnych cenach, ale nie wiem czy są w porządku. Ewentualnie napiszcie czego Wy uzywacie i co mozecie polecic
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie zostało bo wydałam jeszcze wczoraj i dziś wiec może ze 150 ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Ale jest to gora 2kg, nie wiecej. Noszę rozmiar xs , a najczesniej ubrania z działu dzieciecego, np. spodnie, ktorych juz nie musze obcinac

niedługo wstawię foty moich zdobyczy
?

liczyłam na conajmniej 1750 zł a tu wielka duupa

musze w tym miesiacu wszystkie zapasy z szafek pojeść i kupować jak najmniej! Na jedzenie moje i zachcianki męża.. ale w tym miesiacu go ogranicze, bo inaczej nie wbije sie w garnitur a przecież za miesiac wesele
Ale też dzięki.