|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
ja wiedziałam od razu xD
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaprzyjaźnij mnie bo nie widzę ![]() Cytat:
a co do tego drugiego to kiedyś się tak nosiłam ![]() zresztą dalej je mam i czasami zakładam
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Ja się ubieram na co dzień w bluzy itd. bo w szkole mi ciągle zimno A w łikendy jakoś bardziej elegancko, ale jak np. na balety to normalne buty żeby się nie męczyć na obcasach
|
|
|
|
|
#335 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Noooo!!!!
Kocham Goooo <333 Nie oddam!:P Nom bardzo ![]() ![]() Cytat:
Wiadomo kasy bym więcej chciała ,no ale ciesze się z tego co mam,bo jest śliczneeeee:O:O Zreszta nie mam bogatej rodziny ,więc i tak się postarali ![]() Chrzestny tylko dał sam 1000 aaaa i zapomniałam taki wujek dał mi kartke i 100 ![]() A moja chrzestna kiedyś była baaaardzooooo bogata a teraz już nie jest na komunie to dostałam od niej 1000 zł,śliczny oryginalny zegarek,kolczyki złote,pierścionek ,od jej dzieci jeszcze po 100 zł,kartke,bomboniere..noo dramat:O Ale podobają mi się prezenty,bo kasę pewnie bym na głupoty przeznaczyła i nic z tego nie miała;p cholera mówie Wam dupy wredne,że cytowałam wszystkie! dziękuje za życzonka ![]() ![]() Cytat:
![]() Każdy! Ej oglądacie klub szalonych dziewic? fajneee to ![]() i boska muzyyyka;p |
||
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do glanow, to ja lubie glany. Moj tż nosi i mi sie to podoba, ale jak ktos dodaje do tego jakies poncza, bojowki, moro ubrania, jakies turbany do bojowek to mi sie to z jakas taka Oazą albo obozem przetrwania kojarzy. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-09 o 17:24 |
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybaczam Ci ![]() ![]() ![]() Ad. 2. No to siesze, ze 18 sie udała ![]() Ad. 3. Nie... A chcialabym. Kiedy to leci? Moze na Youtubie obczaje
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-09 o 17:26 |
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że od babci dostanę jakiś łańcuszek czy coś ![]() ja na komunię uzbierałam 4 tysie i co z tego skoro starszy wziął i mi niby za to pokój wyremontował Jak dla mnie ten KSD jest takie przerysowane troche... |
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcialabym dostac pieniazki, bo wtedy sobie na studia czy cos odłoze, albo kupie coś o czym skrycie zamarze
A jeśli chodzi o jakieś łańcuszki, pierscionki, kolczyki, to uwazam takie rzeczy, za świetne i cenne pamiatki. Mam sentyment do takich rzeczy, np. obecnie nosze, wrecz codziennie pierscionek, złoty z opalem, ktory dostałam na chrzciny od chrzestnego. Wartosc takich rzeczy ciagle rosnie, z reszta, fajnie bedzie np. dać córce na 18 pierscionek, ktory mi kiedys dano, albo np. wnuczce... Hm...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-09 o 17:32 |
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam sobie łańcuszek, jutro mami wpłaci kasę za tą zawieszkę ;ddd i nowy dziurkacz do moich kartek nabyłam ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- ;o co się stało?!
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#344 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na tvn:PCytat:
![]() Ja na komunie 1800 uzbierałam plus to co pisałam wcześniej i TV i kamere i hm..dużo łańcuszków i kolczykow złotych:P Nom jest ,jest;p ale w sumie fajne nawet;p;p |
||
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
Colds jakto?:O
ile miała lat?:O |
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A np teraz jak dostałam od mamy pierścionek,który ona sama na 18 dostała to to takie fajne uczucie,nosiła go z myślą o swojej córce
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie bałabym się że zgubię coś takiego cennego, a ja mam zdolności do gubienia :P Ale np. mam łańcuszek od przybieranej babci która umarła przed moją komunią a chciała mi dać, no i to taka pamiątka że zawsze z sentymentem patrzę, bo to w sumie była mi najbliższa osoba
|
|
|
|
|
#351 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z wioski BolszewoCytat:
![]() Cytat:
A z takich cenniejszych rzeczy to mam złoty łańcuszek z serduszkiem i złote kolczyki no i masę srebra ![]() nienawidzę złota Cytat:
i mam rower za 9 stów i byłam jeszcze na wycieczce w Licheniu i to była moja kasa ![]() A tak to od kuzynostwa dostałam masę książek które uwielbiamno i ten złoty łańcuszek od babci i kilka srebrnych medalików
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
colds
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubie złoto, ale wiadomo- kazdemu co innego sie podoba, znam wiele osob, ktore nieznosza żółtego złota. Fajnie, ze mi przypomnialyscie, poprosze mame, zeby dala mi takie fajne złote serduszko, ktore dostalam na komunie od cioci i zeby w koncu znalazla moje złote kolczyki króliczki.
Wiecie, mam to u mamy, bo jak bylam mala, to tak nie zmienialam kolczykow, reszty biżu nawet nie nosilam i mama to wszystko chowała. Teraz już mam u siebie prawie całe złotko, wiec... |
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie lubię żółtego złota...
|
|
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie z mazur nie chętnie bym się tam wybrała nad jeziorka ![]() a co do typa fajny mi się podoba ostatnio ten typ urody "Na mazury mazury mazury Popływajmy tą łajbą z tektury Na mazury gdzie wiatr zimny wieje Gdzie są ryby i grzyby i knieje" tak mi się przypomniało teraz
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2010-03-09 o 18:18 |
|
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie oglądałam drugi odcinek i podobał mi się on bardziej niż 1:P jednak jeszcze bardziej zafascynował mnie serial "Usta usta"
![]() colds.. współczucie ![]()
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie, jaki jest wasz ulubiony typ meskiej urody?
Ja klasycznie powiem- moj ulubiony typ urody to tż. Dlatego tak bardzo od poczatku mi sie spodobał. Wysoki, przystojny, niebieskie oczy (oooo tak :ehem) dłuższe, rozczochrane włoski. Tż ma jeszcze spore wargi (tu nie mam jakiegos wymagania, ale wargi tż sa bardzo całuśne, zanim sie poznalismy intrygowalo mnie jak to by sie z nim calowalo, zwlaszcza ze sama mam "rybie usta", no troche przesadzilam ) no i kolczyka w uchu (wczesniej nie spotykalam sie z panem, ktory ma kolczyka- przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo). Kiedys podobali mi sie "wyżelowani" ale teraz juz nie... No i raz bylam z punkiem (mial irokeza i fajnie całował). |
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ideał to wysoki brunet, umięśniony i wysportowany, o ciemnej karnacji
|
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobają mi się różni kolesie. Po prostu muszą mieć w sobie to coś ![]() A teraz mi się podoba właśnie koleś podobny do kolesia (jeśli tak mogę powiedzieć), którego ma na zdjęciu EMdz. Czymś się tam różnią, ale głównie ciemne włosy, niebieskie oczy, wysoki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

A chcialabym. Kiedy to leci? Moze na Youtubie obczaje
A jeśli chodzi o jakieś łańcuszki, pierscionki, kolczyki, to uwazam takie rzeczy, za świetne i cenne pamiatki. Mam sentyment do takich rzeczy, np. obecnie nosze, wrecz codziennie pierscionek, złoty z opalem, ktory dostałam na chrzciny od chrzestnego. Wartosc takich rzeczy ciagle rosnie, z reszta, fajnie bedzie np. dać córce na 18 pierscionek, ktory mi kiedys dano, albo np. wnuczce... Hm...