![]() |
#4891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem jaki lekarz CI to ułożył, ale bardzo kiepska R. II śniadanie, podwieczorek, kolacja. coś strasznego. ale może dziewczyny z R się wypowiedzą.. ( wiesz, o tym że my nie jesteśmy żadną wyrocznią i nie odpowiemy Ci na pytanie, czy będziesz dalej tyła czy nie. Zrozum w koncu, że musisz obserwować swoj organizm..) Edytowane przez Black Cat Czas edycji: 2010-03-08 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
|
Liczycie jakieś wartości odżywcze w tych jadłospisach czy tak sobie słodzicie dla samego słodzenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Raczkowanie
|
R:
I. Owsianka z czterech łyżek z twarogiem, gruszką, cynamonem i imbirem. II. Grahamka z pasztetem sojowym, sałatą i ogórkiem, kawa z mlekiem. III. Talerz gęstej zupy z soczewicy z ziemniakami i warzywami, porcja surówki z marchewki. IV. Serek wiejski z orzechami laskowymi, kawa z mlekiem. V. Jajecznica z dwóch jaj bez tłuszczu z cebulką, szczypiorkiem i pieczarkami, dwa ogórki kiszone. Proszę o ocenę ![]()
#4899 |
Rozeznanie
|
ke?
#4900 |
Raczkowanie
|
moje PPP:
I; [ 7;00] owsianka [ skład ten sama co zawsze, wciapane kiwi - uuuwielbiam!!!!!!! ![]() wyjscie do szkoły kawka z mlekiem II ; [ 11:00] bułka razowa z benecolem, szynka i pomidorkiem, mała paczka lu go czekoladowych - powoli sie przełamuje jakos ![]() powrót do domku może wpadnie jakis sok jednodniowy III ; [ 16:00] miska zupy warzywnej z różniastych warzywek i makaronikiem razowym, kawałek jakiegos mieska + surówka IV ; [ 17:45] jogo naturalny 300g ,, eko - magda" z garscia orzechów przeróżnych, jabłucho, kawa z mlekiem skondens. V ; [ 19:30] serek wiejski z priobiotykiem, 2 kawały razowego z jajkiem na twardo, pomidorkiem, szyneczka, kakao na mleku 2% Puchatkowe w ciagu dnia ok 2,5 l wody ![]() ![]() ![]() p.s. wczoraj kupiłam w simply market paluszki z otrębami...takie grubiutkie były...paczka 50 g...doooobre były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() jk powstrzymac sie od słodyczy- zrobic odwyk,po kilku dniach ochota na słodkie Ci przejdzie ![]() Jadlospis ładny tylko ten obiad ze słoika,pewnie ma jakies konserwanty ,lepiej zrobic samemu leczo ze swiezych warzywek.A ze byl rogal i ciasto- co z tego, nie jesz tak codziennie, 10% odstepstwa od diety Ci sie nalezy ![]() A zeby w szkole nic nie kusiło,to zrób sobie kanapki,wez owoc,albo sok. Głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
bo to roznica, na r nie mozna jesc serkow topionych,chleba pszennego,gorącego kubka, cappucino tez sie srednio nadaje. No i tylko 3 posilki ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2010-03-09 o 06:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Wtajemniczenie
|
no cos Ty Kotek, przecież siedzimy z wagą i kalkulatorem i dla każdego jadłospisu obiczamy kalorie i b/t/w
![]() ![]() w ogole kazda wizazanka ma gpsa zebysmy wiedzialy ile ma ruchu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
Trochę tego malutko...
![]() |
#4906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Patuś KOCHAM CIĘ ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Wtajemniczenie
|
ale co Luizka Ty tak nie robisz?
bo ja to już bez kalkulatora daje rade ^^ widze owsianke z 10 składników, kilka sekund i buum 529 kcal, 20 gr wegli/ 13 gr bialka/ 2 gr tłuszczu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie śliczne okołotreningowe ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4909 |
Rozeznanie
|
Uuu
![]() I śniadanie bułka grahamka ze słonecznikiem, pół z masłem, plastrem polędwicy miodowej, pomidorem i ogórkiem; pół z masłem i dżemem owoce leśne ![]() II śniadanie deser paradis waniliowy, cappucino Obiad pół woreczka ryżu, plaster schabu w sosie myśliwskim, sałatka z ogórków i czosnku (taka ze słoika) Deser: pasek orzechowej alpen golda Podwieczorek pół woreczka ryżu, dwie łychy dżemu tego co na śniadanie Kolacja znów bułka słonecznikowa pół z masłem, wędliną i warzywami; pół z masłem i dżemem Bardzo proszę o ocenkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mozna ??????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
BAN stały
|
To ja poproszę również o ocenkę z wczorajszego jedzonka
![]() Śniadanie: owsianka (6łyżek płatków, pół szklanki mleka, łyżka rodzynek i orzechów laskowych) 2 śniadanie: pomarańcza Obiad: rybka z przyprawami smażona na łyżce oleju plus warzywa i troszkę jogurtu naturalnego Kolacja: jajecznica z 3 jaj z cebulka na łyżeczce masła Do tego w ciągu dnia gorzka kawa i ok. 2 litrów wody przegotowanej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Moje R, proszę o ocenę:
Śn - owsianka na mleku 0,5% ze startym jabłkiem II śn - grahamka, każda połówka z kawałkiem szynki, jabłko Obiad - łopatka wieprzowa, jeden ziemniak dla smaku, fura brokuł 30 minut biegu, 30 minut aerobów Podwieczorek (jednocześnie przed i potreningowy - tak wyszło) - omlet zapiekany z 3 plasterkami szynki (z wątku o diecie Dukana) 1 h aerobiku Kolacja - jajko na twardo, kromka grahama z pomidorem I jak? Ogólnie mam problem z NNKT, ale jutro zaopatrzę się w ziarna słonecznika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Raczkowanie
|
R (nie jem wedlin, mam 15 lat)
s-kanapka ciemnego ze slonecznikiem + serek ziarnisty, pomarancz sycylijska, 200 ml kefiru 2%, cappucino 2s-grahamka do odrywania, jogurt jogobella malinowy, cappucino o- 50g bialego ryzu, piers z kurczaka smazona na lyzce oleju, salat i pomidor k- 2 duze marchewki, mala kanapaka ciemnego ze slonecznikiem +trojkacik seka topionego, maly banan ocenka? ![]()
#4914 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
troche malo, tylko 3 posilki ![]() Cytat:
Dziekuje bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
BAN stały
|
U.
Śniadanie: kasza manna na mleku 2% z suszonymi malinami, orzechami laskowymi i sokiem malinowym ; espresso 30 min intensywnego pilatesu II Śniadanie: serek wiejski z truskawkami + wkrojone kiwi+ garść włoskich; zielona herbata sprzątanie & przygotowywanie obiadu Obiad: 2 filety tilapii (natartej olwią z ol., pieprzem cytronowym, solą, bazylią) zapieczone j z mega ilośćą natki pietruszki i POMARAŃCZY, mniej niż polowa woreczka ryżu brązowego (jakoś mnie zapchał*) , dużo szpinaku z czosnkiem i śmietaną 18%. nauka Podwieczorek: mini tarta z budyniem śmietankowym, wiśniami i galaretką ala kisiel ![]() batonik toblerone; kawa z mlekiem 2% nauka Kolacja: kromka razowca z tartare ziołowym, jajkiem na twardo, rzodkiewką, szczypiorkiem i łyzeczka majonezu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
R
sniadanie: 2x ciemny chleb, masło, sałata, szynka konserwowa, ogórek zielony, rzodkiewka szkoła: to camo, co na sniadanie. ![]() obiad: pomidorówka z 50g ryżu podwieczorek: orzechy kolacja: pomarańcza, łyżeczka słonecznika, 15g płatków z truskawkami(musiałam skonczyć), 2 łyżki otrab, zalane 180g jogurtu naturalnego, mniaam ![]() i jak ? ![]() ![]()
![]() |
#4918 |
Zadomowienie
|
UTRZYMANIE
ocenicie? nie potrafie rozplanować godzinowo posiłków.od 15 chodzę głodna.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.