![]() |
#2191 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() ale napewno nie swiecisz się tak jak ja ![]() a co do tych kwasów to u kosmetyczki robicie czy same? ![]() Cytat:
![]() a po co mi? bo są ładne, bo kiedys się przydadzą, bo nie mają daty waznosci to sobie mozna pozwolić, BO TO UZALEZNIENIE ![]() jak dla mnie nebieski jest ok ![]() ![]() ![]() a moja mama nie uzywa takich kremów ![]() jej musi pisac, ze jest conajmniej od 35lat i wskazane zeby pisało o zmarszczkach czy botoxie ![]() Karolina 2 razy kręciłam hula hopem po 5 minut ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-09 o 13:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Heroldin- a mniei się włąśnie takie wieszaki podobają
![]() dostałam wreszcie swój olej kokosowy i nie wiem jak się za niego brać ;o xD
#2193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tej nadchodzącej mody bardzo się ciesze, bo uwielbiam srebro i niebieski, zwłaszcza granatowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja to raz miałam i żadnej rożnicy po tym nie widziałam:bnrzydal: jak dla mnie to nie działała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
aaa myslałam, ze moze takie porządne złuszcanie u kosmetyczki robicie
![]() moja mama się wybiera... choć nie wiem po co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
byłam kiedyś na kwasach połączonych z częściowym oszyszczaniem i wydaje mi się, że dzięki temu nie robią mi się już ropne nacieki. Chociaż wągry i pare zaskórników zostało ;|
![]() |
#2198 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
One są znacznie mocniejsze niż kremy typu Effaclar, ale szczerze powiedziawszy, łuszczenie nie jest jakieś spektakularne, to troche jakby skóra schodziła po słońcu takimi drobnymi kawałeczkami. Słabizna. U kosmetyczki oprócz lajtowych kwasów można zrobić mocniejsze, jakieś green peele, TCA i inne takie - to dopiero killery ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
jaki najlepszy peeling u kosmetyczki? Chyba się wybiorę
![]()
#2200 |
Zakorzenienie
|
moze tez sobie cos takiego ubełtać hmm
tylko nie wiem po co złuszcza się skóre ![]() moja mama była ostatnio na mikrodermabrazji i juz prawie tydzien ma czerwoną skóre ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- zapomniałam napisac, dostałam dzisiaj frakcje sojową to konsystencje takiego żelu ![]() fajnie się zapowiada tylko teraz tak myślę, ze tej frakcji chyba nawet nie trzeba mieszac z olejem tamatu... macie jakis pomysł na wykorzystanie oleju? ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- o albo dostałam jeszcze próbke nawilzaczu cukrowego jakies pomysły na wykorzystanie do włosów albo buźki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
o rany. może przynamniej później będą efekty po tej mikoder? Chciałabym jeszcze spróbować peelingu kawitacyjnego...
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i zapomniałam napisac, ze testowałam dzisiaj champagne to niezbyt mi podszedł jak nałozyłam na buźke to dla mnie za duzy błysk i jak swinka wyglądałam ![]() jak dla mne to do oczu i na dystkoteke ![]() dobrze, ze na 3 wzięłysmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
gdybym tak miała gładką cere *marzy*... ech. No cóż mnie i tak już chyba nic nie pomoże
![]() nawet kuuupa tapety.
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-09 o 17:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no własnie na te kosci pod oczami i wyjechałam lekko nad skronie tez nie wiem jak sie te kosci nazywają, a roszerzona biologie mam ![]() mi się mylą żebra, łopatki i biodra ![]() a rzęsy myle z brwiami ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-09 o 17:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Jedyne kości jakie znam to policzkowe :P (jeżeli chodzi o trzewioczaszke i te sprawy xD)
Ale rewelacyjnie też nie jest ![]()
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawdziałam w ksiazce i to kosci jarzmowe ![]() nie przejmuj sie ja mam rozszerzoną historie a tez nic nie umiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może faktycznie będziesz miała więcej czasu na wizaż ![]() Cytat:
![]() Uśmiałam się z siebie wczoraj bo wpadłam do Natury, prosto do kosmetyków i jak głupia rozglądam się za szafą z Infinity (pamiętam, że fajne pudry z tego mieli) i nie ma ![]() ![]() Chyba ten co Ci napisałam na PW ale muszę się z TŻ'em skonsultować - przyznaję się bez bicia, że zapomniałam ![]() Koniecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym ja nigdy nie ubierałam się zgodnie z obowiązującą modą i nie zamierzam ![]() Cytat:
Oooo, toż to straszne chamstwo! Fajny sklep zlikwidować i na takie coś zamienić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-09 o 18:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smiesznie jak mówie cos o waskich albo szerokich zebrach ![]() to ja juz chyba więcej wiem z biologii, bo przynajmniej wiem, ze jest cos takiego jak zebra, łopatki i biodra:rtofl: a z historii nie znam zadnej ale to zadnej daty ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- ostatnio zastanawiałm się nad wątkiem z metamorfozami, bo chciałam zeby mi ktos zrobił porównania z różnym fryzurami, ale chyba nie jestem taka odwazna ![]() chciałabym tylko znalezc fryzure dla siebie (chodzi mi ogrzywke) i czy cieniowac włosy z przodu czy całe proste, bo raz zapuszczam potem ścinam, bo sama nie wiem jak lepiej i musiałaby miec porównanie ![]() kurcze nie ma ktos programu do tego? ![]() Lanessa!!!!!!!!!! ty chyba miałaś??? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podejrzewam, ze do matury to sie zaczne uczyć kilka miesiecy przed ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze to aj się bardzooo rzadko uczę ![]() a do matury to się zaczne uczyc jak dobrze pójdzie 2 dni przed ![]() ale będę tęsknic za szkołą jak ją skoncze ![]() za tym jak to nauczycieka pytała kto zrobi zadanie, a nagle wszyscy głowy w dół i udają, ze czytają albo na szybko zeszyty przeglądają ![]() albo to zastanawianie się, a moze mnie nie zapyta, a moze nie będzie sprawdzac zadania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się brwi i rzęsy często mylą
![]() mam rozsz. wos i geo ![]() ![]() Mirelka- taaak 'kto zrobił zdanie?' albo 'ktoś chętny do odpowiedzi?' i zawsze jest odpowiedź 'może nie dzisiaj pani/panie profesor/ze?'
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2010-03-09 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() głupio się tak niewiedzą popisywac ale kto teraz cos w szkołach umie? nieliczni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Najpierw samodzielna nieudana próba blondu,potem brązy,aż wkońcu nie wiem co mnie podkusiło ..czarny-Nigdy wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-09 o 19:28 Powód: jak zwykle literówki:D jak się człowiek spieszy to się... :D:D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Działają także przeciwtrądzikowo, wydobywają na wierzch i wysuszają krostki. Peelingi głębokie mogą także spłycać zmarszczki. Miałam robioną parę razy mikro, chciałam sie pozbyć starych przebarwień potrądzikowych, ale szczerze powiedziawszy nie widziałam różnicy ![]() Niech mama chroni skórę filtrami ![]() Cytat:
Daj znać, jak się tą frakcję stosuje ![]() ![]() A ten nawilżacz pewnie można do jakiegoś psikacza dodać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tym bardziej, że w lecie wracam, a wtedy nic się nie dzieje ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale kolorek był boski, to wzięłam, może w lecie zużyję ![]() Cytat:
![]() To konsultuj szybko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A potem tęskni się za studiami... Wtedy człowiek docenia uroki edukacji... nie to co w codziennym kieracie pracy, gdzie wiecznie to samo... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jestem przerażona do granic możliwości : jeden kot mi gdzieś zginął. Nie poszedł "na dziewczynki", bo kastrowany i z tych co raczej domu pilnują. Mój Flipek z garbatym noskiem ... Nie ma go od 23-ciej. Cytat:
Stoją też pełne szafy "kolorówki" z firmy Sensique. Jakby któraś z Was coś chciała - nie ma sprawy, mogę kupić. A, teraz to rozumiem i więcej pytań nie mam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak w butelce, to ją do naczynia z ciepłą wodą; parę chwil i się rozpuści. Jak w słoiczku - trochę na dłonie; w ich cieple się rozpuści i cap na włosy. Najlepiej na noc, bo zasycha na włosach i nic nie brudzi, tak jak inne oleje. Mnie się zdarza nosić go dzień i noc. Ja niczym głowy nie opatulam. Nie. Osobiście farbuję u specjalisty. Cytat:
Miłego dnia życzę i uciekam kota - mamrota szukać. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.