![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Pytam ponieważ zamówiłam 2 te nowe konturówki Smokey Diamond a na podglądzie faktury mam przy nich informacje : Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać ![]() ![]() Nowość, produkcja zakończona??? Jakoś nie widzę w katalogu przy nich informacji w stylu, że ostatni raz w katalogu czy do wyczerpania zapasów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17753802]nie mow
![]() Serio.. Wczoraj złożyłam wieczorem zamówienie, dzisiaj mi pobrali i mam już podgląd faktury. To chyba jakiś kiepski żart ze strony avon... |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- a czy mógłby wrzucić ktoś na katalogowy tą nową kredkę z diamentowym połyskiem?? ![]() najlepiej żeby jakaś kreska na oku była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Raczkowanie
|
ja dostalam swoja kredeczke smokey diamond
![]() ![]() ![]() ![]() A ja nie naleze do kredkomaniaczek, nie umiem sie nimi malowac i mam wrazenie ze glupio wygladam z kreskami, ale po wycofaniu mojej ulubionej innej firmy musialam czegos poszukac i ta diamentowa jest swietna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej dobrze widzę ![]() Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2010-03-09 o 19:44 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, mam do Was pytanko- swego czasu zachwycałyście się cieniami Pink Sands, ja się opierałam aż do teraz-naprawdę kuszą mnie...
Tyle, że mam cienie Smokey Eyes, i one mnie nie zachwyciły niestety... Boję się, że i te mnie rozczarują.... Czy któraś z Was ma obie paletki, i może mi stwierdzić że jedanak Pink Sand są lepsze...? |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, używała któraś z Was może Regenerujący eliksir na noc do włosów suchych i zniszczonych AT?
Jak wrażenia? Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2010-03-09 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Raczkowanie
|
meakeangel i joa19mic82 dziękuję za wrzucenie zdjęć torebki RUTHIE. Po obejrzeniu stwiedzam, że jednak zamówię sobie tę torebkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
A jak długo czekałaś na kasiorkę od wysłania do nich umowy?
![]() Od k17 trochę mi się nazbierało i już nie mogę się doczekać tej giga wypłaty ![]() ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-09 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy jak ci paczka przyjdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Raczkowanie
|
zuzylam cale opakowanie tydzien temu, jest calkiem fajny, ale czy cos z moimi wlosami zrobil szczegolnego to nie wiem, nie wydaje mi sie. Zreszta zniszczonym wlosom chyba niewiele pomoze, przy nakladaniu wydawalo sie ze nawilza, ale po umyciu rano i tak wlosy jak zawsze, trudne do rozczesania i tak czy inaczej musze nakladac ze 2 odzywki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
A ja nie mogłam się doczekać paczki wiec zadzwoniłam do kuriera
![]() ![]()
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1242231191 Wycofali go? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Raczkowanie
|
kochane mam pytanie odnosnie paczki która ma byc dostarczona przez UPS,ponieważ poraz pierwszy odkad rozwozi paczki UPS to zamówiłam na adres domowy,tak to zamawiałam do biura, i własnie dostałam maila odnosnie monitorowanie przesyłki, teraz konkretnego nic tam nie pisze,ale moje pytanie w sumie jest takie: dostajac maila z nr przesyłki z UPS to paczke mecie na drugi dzien juz u siebie?? Pytam sie ponieważ nie wiem jak mam jutrzejszy dzien sobie zaplanowac :/ jak z Ori wysyła paczki to dostaje maila i na drugi dzien mam ja juz u siebie,w Avonie tez tak jest?? W sumie ja jestem dzien wysyłkowy C i dostawe mam niby na piatek,ale zawsze w biurze już w czwartek były i mogłam paczke odebrac a teraz zamówiłam na dom i nie wiem czy juz jutro bedzie czy spodziewac sie na czwartek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przerabiałam to w poprzednim katalogu- bo przekroczyłam wtedy pierwszy próg- pisałam im reklamacje bo ani mi próbek taniej nie policzyli /od cen regularnych oczywiście/ ani katalogu nie dostałam. Po kolejnych reklamacjach i rozmowach telefonicznych usłyszałam ze katalog okręgu prognozującego jest ZAWSZE- wysyłany w pierwszym terminie nowego katalogu ( czyli wtedy kiedy niby kończą weryfikację). Ja się uparłam i przysłali mi pocztą i korygowali te ceny próbek- dlatego tak na wszelki wypadek uczulam... ![]() Aneszna- ![]() Widziałyście to: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412467 Edytowane przez despa Czas edycji: 2010-03-09 o 20:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo zniszczonych włosów nie mam. Zależaloby mi bardziej na nawilżeniu trochę. Bez mocnej odzywki też się nie obejdę i najlepiej jeszcze jedwab lub serum - wtedy bez problemu się rozczesują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgłosiłam ![]() W swoich 2 postach oferuje rabaty. Jednak patrząc na ceny na all to mało oferuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pochwale sie Wam- znalazlam dzisiaj przypadkiem nowa klientke i mam od niej juz zamowienie ( ona+mama+siostra) - 250 zl ![]() ![]()
![]() |
#2454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To tylko pogratulowac!! ![]() ![]() Zdradz nam tajemnice jak znaleźc taka klientke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17759824]tez zglosiłam
![]() ja też zgłosiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie przypadkiem calkowitym- stala klientka zagadala mnie o zamowienie, a dziewczyna ( kolezanka mojego TŻ) spytala czy moglaby zobaczyc taki katalog- tylko chwilke i odda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja sobie tez zglosilam ![]()
![]() |
#2457 |
Wtajemniczenie
|
Odebrałam dziś swoja paczkę, wszystko, oprócz Mai, mam
![]() Wypróbowałam też perfumy Bond 007 i jak dla mnie pachnie jak Tommorow??pomylili próbki czy te zapachy są do siebie tak podobne?
#2458 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Własnie czasami tak jest ze nie trzeba szukac na siłe,sama sie jakas klientka znajdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mam Bonda i używam,bardzo lubie ten zapach a odkryłam go przypadkiem u siostry na toaletce (oczywiscie u mnie zamówiła ![]() ![]() Dziewczyny odpowiedzcie mi na moje pytanie co wczesniej napisałam,wklejam je bo nie chce mi sie ponownie pisac a nikt mi nie udzielił odpowiedzi ![]() "kochane mam pytanie odnosnie paczki która ma byc dostarczona przez UPS,ponieważ poraz pierwszy odkad rozwozi paczki UPS to zamówiłam na adres domowy,tak to zamawiałam do biura, i własnie dostałam maila odnosnie monitorowanie przesyłki, teraz konkretnego nic tam nie pisze,ale moje pytanie w sumie jest takie: dostajac maila z nr przesyłki z UPS to paczke mecie na drugi dzien juz u siebie?? Pytam sie ponieważ nie wiem jak mam jutrzejszy dzien sobie zaplanowac :/ jak z Ori wysyła paczki to dostaje maila i na drugi dzien mam ja juz u siebie,w Avonie tez tak jest?? W sumie ja jestem dzien wysyłkowy C i dostawe mam niby na piatek,ale zawsze w biurze już w czwartek były i mogłam paczke odebrac a teraz zamówiłam na dom i nie wiem czy juz jutro bedzie czy spodziewac sie na czwartek?" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.