|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Pytam ponieważ zamówiłam 2 te nowe konturówki Smokey Diamond a na podglądzie faktury mam przy nich informacje : Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać ![]() :conf used:Nowość, produkcja zakończona??? Jakoś nie widzę w katalogu przy nich informacji w stylu, że ostatni raz w katalogu czy do wyczerpania zapasów |
|
|
|
|
#2433 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja ją w poniedzialek jeszcze mam zafakturowaną.
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17753802]nie mow
ja ją w poniedzialek jeszcze mam zafakturowaną.[/QUOTE]Serio.. Wczoraj złożyłam wieczorem zamówienie, dzisiaj mi pobrali i mam już podgląd faktury. To chyba jakiś kiepski żart ze strony avon... |
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak nowość może być zakończona??? może źle przeczytałaś albo oni coś pomylili![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- a czy mógłby wrzucić ktoś na katalogowy tą nową kredkę z diamentowym połyskiem?? ![]() najlepiej żeby jakaś kreska na oku była
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
ja dostalam swoja kredeczke smokey diamond
ale nie moge zrobic zdjecia dodam tylko ze jest piekna dzis drugi raz bylam nia umalowana i kolezanka z pracy jak zobaczyla to koniecznie chce taka sama i zamawia juz 2 kolory od razu ![]() A ja nie naleze do kredkomaniaczek, nie umiem sie nimi malowac i mam wrazenie ze glupio wygladam z kreskami, ale po wycofaniu mojej ulubionej innej firmy musialam czegos poszukac i ta diamentowa jest swietna. |
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej dobrze widzę Zdjęcie w załączniku.
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2010-03-09 o 20:44 Powód: literówka |
|
|
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, mam do Was pytanko- swego czasu zachwycałyście się cieniami Pink Sands, ja się opierałam aż do teraz-naprawdę kuszą mnie...
Tyle, że mam cienie Smokey Eyes, i one mnie nie zachwyciły niestety... Boję się, że i te mnie rozczarują.... Czy któraś z Was ma obie paletki, i może mi stwierdzić że jedanak Pink Sand są lepsze...? |
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, używała któraś z Was może Regenerujący eliksir na noc do włosów suchych i zniszczonych AT?
Jak wrażenia? Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2010-03-09 o 20:52 |
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
meakeangel i joa19mic82 dziękuję za wrzucenie zdjęć torebki RUTHIE. Po obejrzeniu stwiedzam, że jednak zamówię sobie tę torebkę
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
A jak długo czekałaś na kasiorkę od wysłania do nich umowy?
![]() Od k17 trochę mi się nazbierało i już nie mogę się doczekać tej giga wypłaty
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-09 o 21:11 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak mi słówzobaczymy jak ci paczka przyjdzie |
|
|
|
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
zuzylam cale opakowanie tydzien temu, jest calkiem fajny, ale czy cos z moimi wlosami zrobil szczegolnego to nie wiem, nie wydaje mi sie. Zreszta zniszczonym wlosom chyba niewiele pomoze, przy nakladaniu wydawalo sie ze nawilza, ale po umyciu rano i tak wlosy jak zawsze, trudne do rozczesania i tak czy inaczej musze nakladac ze 2 odzywki.
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogłam się doczekać paczki wiec zadzwoniłam do kuriera
Niestety paczkowy będzie dopiero jutro
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1242231191 Wycofali go? |
|
|
|
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
kochane mam pytanie odnosnie paczki która ma byc dostarczona przez UPS,ponieważ poraz pierwszy odkad rozwozi paczki UPS to zamówiłam na adres domowy,tak to zamawiałam do biura, i własnie dostałam maila odnosnie monitorowanie przesyłki, teraz konkretnego nic tam nie pisze,ale moje pytanie w sumie jest takie: dostajac maila z nr przesyłki z UPS to paczke mecie na drugi dzien juz u siebie?? Pytam sie ponieważ nie wiem jak mam jutrzejszy dzien sobie zaplanowac :/ jak z Ori wysyła paczki to dostaje maila i na drugi dzien mam ja juz u siebie,w Avonie tez tak jest?? W sumie ja jestem dzien wysyłkowy C i dostawe mam niby na piatek,ale zawsze w biurze już w czwartek były i mogłam paczke odebrac a teraz zamówiłam na dom i nie wiem czy juz jutro bedzie czy spodziewac sie na czwartek?
|
|
|
|
#2447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przerabiałam to w poprzednim katalogu- bo przekroczyłam wtedy pierwszy próg- pisałam im reklamacje bo ani mi próbek taniej nie policzyli /od cen regularnych oczywiście/ ani katalogu nie dostałam. Po kolejnych reklamacjach i rozmowach telefonicznych usłyszałam ze katalog okręgu prognozującego jest ZAWSZE- wysyłany w pierwszym terminie nowego katalogu ( czyli wtedy kiedy niby kończą weryfikację). Ja się uparłam i przysłali mi pocztą i korygowali te ceny próbek- dlatego tak na wszelki wypadek uczulam... ![]() Aneszna- - nie wpadłam na to. Co prawda w pierwszym terminie miałam tylko jedna torbę ale na dwa pozostałe będzie więcej- podkradnę Twój patent i zamówię x2Widziałyście to: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412467 Edytowane przez despa Czas edycji: 2010-03-09 o 21:50 |
||
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej przejrzeć kilka katalogów w tył |
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się jednak skuszę. Bardzo zniszczonych włosów nie mam. Zależaloby mi bardziej na nawilżeniu trochę. Bez mocnej odzywki też się nie obejdę i najlepiej jeszcze jedwab lub serum - wtedy bez problemu się rozczesują. |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgłosiłam W swoich 2 postach oferuje rabaty. Jednak patrząc na ceny na all to mało oferuje
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak masz cere, ktora sie przesusza to szczerze z tej serii jedynie zel do twarzy ( szybkodzialajacy lub mikrogranulki) i korektor...wg mnie ![]() Cytat:
Cytat:
zdalam sobie sprawe z tego dopiero na tym forum ;pPochwale sie Wam- znalazlam dzisiaj przypadkiem nowa klientke i mam od niej juz zamowienie ( ona+mama+siostra) - 250 zl żyla zlota cos czuje
|
|
#2454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To tylko pogratulowac!! Super ![]() Zdradz nam tajemnice jak znaleźc taka klientke
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17759824]tez zglosiłam
[/QUOTE]ja też zgłosiłam
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie przypadkiem calkowitym- stala klientka zagadala mnie o zamowienie, a dziewczyna ( kolezanka mojego TŻ) spytala czy moglaby zobaczyc taki katalog- tylko chwilke i odda oczywiscie dalam jej "na zawsze" no i taki mi fajny sms przyszedl w sumie nie jeden ja tam zawsze bylam zdania ze jak czlowiek na sile szuka klientki to nie znajdzie...ja np wszystkie co mam to raczej przypadek-ktos cos gdzies ![]() a ja sobie tez zglosilam
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
Odebrałam dziś swoja paczkę, wszystko, oprócz Mai, mam
. Żel pod prysznic róża i Brzoskwinia - bardzo ładny zapach, nowy olejek w kremie SSS ma fajną konsystencję, nie jest tłusty i dobrze się rozsmarowuje. Wypróbowałam też perfumy Bond 007 i jak dla mnie pachnie jak Tommorow??pomylili próbki czy te zapachy są do siebie tak podobne?
|
|
#2458 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Własnie czasami tak jest ze nie trzeba szukac na siłe,sama sie jakas klientka znajdzie a ja to wogóle nie lubie wciskac komus kosmetyków Avonu,mam pare stałych klientek,nie zawsze zamawiaja w każdym katalogu ale zawsze cos sie uzbiera,a jak nie chca to nie zamawiaja a ja nie wciskam i nie namawiam Mnie tez dzisiaj mile zaskoczyła koleżanka z która juz dłuzszy czas nie miałam kontaktu a od niej zawsze miałam najwieksze zamówienia bo jej mama zamawiała kremy z Anew,jej siostra zawsze jakies perfumy i duperele i ona i czasami moje zamówienie tylko od niej wynosiło ok 500zł i dzisiaj sie odezwała ze wpadnie jutro do mnie po katalog bo jej mama z siostra wraca z zagranicy i chca cos zamówic ![]() Cytat:
Mam Bonda i używam,bardzo lubie ten zapach a odkryłam go przypadkiem u siostry na toaletce (oczywiscie u mnie zamówiła ,w sumie teraz jak powachałam obydwa zapachy to jednak sa w jakims stopniu do siebie podobne ![]() Dziewczyny odpowiedzcie mi na moje pytanie co wczesniej napisałam,wklejam je bo nie chce mi sie ponownie pisac a nikt mi nie udzielił odpowiedzi "kochane mam pytanie odnosnie paczki która ma byc dostarczona przez UPS,ponieważ poraz pierwszy odkad rozwozi paczki UPS to zamówiłam na adres domowy,tak to zamawiałam do biura, i własnie dostałam maila odnosnie monitorowanie przesyłki, teraz konkretnego nic tam nie pisze,ale moje pytanie w sumie jest takie: dostajac maila z nr przesyłki z UPS to paczke mecie na drugi dzien juz u siebie?? Pytam sie ponieważ nie wiem jak mam jutrzejszy dzien sobie zaplanowac :/ jak z Ori wysyła paczki to dostaje maila i na drugi dzien mam ja juz u siebie,w Avonie tez tak jest?? W sumie ja jestem dzien wysyłkowy C i dostawe mam niby na piatek,ale zawsze w biurze już w czwartek były i mogłam paczke odebrac a teraz zamówiłam na dom i nie wiem czy juz jutro bedzie czy spodziewac sie na czwartek?" |
||
|
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz jak będzie, paczkę na pewno dostarczą |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

no jak nowość może być zakończona???

ale nie moge zrobic zdjecia
dodam tylko ze jest piekna
Zdjęcie w załączniku.

- nie wpadłam na to. Co prawda w pierwszym terminie miałam tylko jedna torbę ale na dwa pozostałe będzie więcej- podkradnę Twój patent i zamówię x2