|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Cytat:
![]() Ze zmienianiem pampersów bywa ciężko,co raz ciężej ![]() Cytat:
Współczuję problemów zębowych Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja stosuję Dentinox N za taką malutką tubeczkę chyba 10g.No ale,też jest tak,że co apteka to inna cenaEdytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-03-09 o 13:55 |
||||||
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
nie martw się ja zapłaciłam 23,99 za Dentinox
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewsczynki
Sto lat dla Marcelka i jedziemy do lekarza ... proszę o kciuki ... dzisaij Bartosz miał temp 37 ja juz nie wiem ....
|
|
|
|
#244 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cass zastanawiam sie czy nie zamowic tych butow mungowych co martunia-w
w tym watku real foto: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409585
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w końcu
Udało nam się dzisiaj wyjść na spacer, słoneczko świeci mała tylko katarek ma i ja lepiej się czuję to skorzystałyśmy Nie pocytowało mi znowu więc tyle co pamiętam... p4w my tez mamy dentinox, Martynce jak na razie pomaga czekoladko teraz to już wiem czemu Martynia przy wzroście i wieku takim samym jak Weroniczka prawie kilo więcej waży ona łakomczuszkiem jest ![]() Marcelku kochany rośnij zdrowo, śpij wzorowo, bądź dobry dla mamy, nad wyraz kochany
(Martynka przesyła nieśmiałego buziaka )
|
#246 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moze deser gdzies pomiedzyCytat:
a z czego wrozyla jeszcze?data ur, tlko tarot? Cytat:
Ja mam bobodent, wlasciwie pomaga, albo z przypadku sie uspokaja. Ale slicznie, lazilam i lazilam, kawe zaliczylam i sie zmeczylam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#247 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() kciuki ![]() Cytat:
![]() dziekujemy
|
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dziewczyny jakiś pech nad nami wisi normalnie. W nocy myślałam, ze się wykończę wymioty i biegunka poprosiłam ciocię i ona z Amelką posiedziała 4 godziny, a tż w tym czasie się przespał i teraz już z nią zostanie Dobra wiadomość to taka, że Amelka już nie gorączkuje i nie ma biegunki. Słyszałam ją przez telefon jak słodko mama mama wołała widać po niej, że lepiej się czuje, śmieje się i bawi ładnie. Pobrali mocz i mam nadzieję, że już lepiej wyniki wyjdą.Poczytam Was... może choć na chwilę myślami odejdę od tego wszystkiego... Sorry, że znów Wam smęcę
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
och megi, wy to byscie obdzielili kilka osob swoimi przygodami
sciskam i szybkiej poprawy zycze A jadlas cos podejrzanego, albo innego niz maż ze mogloby tobie zaszkodzic?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny
Cass przyjmij proszę od synowej spóźnione życzenia i Magi nie wiem co to za bakterię ma Amelka bo to małż był u lekarza się pytać i zapomniał nazwy już nie wałkowałam tematu. Może na wypisie będzie napisane Jak miło no i Bartuś musi koniecznie się wyspać przed wizytą u dziadków ![]() Też bym się zeźliła ![]() Kasiu ja podejrzewam rybę, małż wczoraj smażył, jemu nic nie jest, a też jadł, ale on może różne miksy jeść i nic mu nigdy nie jest.
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, znów was nie nadrobie
magi, Pan Wysypka przesłodki Cytat:
A Dentinox tez mamy Ide obiadek robic bo mała sie zaraz obudzi i juz bedzie po obiedzie ![]() Buziaki dla was wszystkich a najwieksze dla Marcelka Svi!!!
|
|
#253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzę, że nie jestem sama z pamperakiem-rozrabiakiem ![]() --- Ja już dzisiaj żegnam Panie
|
|
|
#254 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo ale tu cichooo..gdzie jesteście?
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- no to a też spadam jak nikogo nie ma...
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego dla Marcelka
Lenia mam dzisiaj
|
#257 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu dzisiaj pustki...
U mnie byly dzisiaj kolezanki ze swoimi dzieciaczkami, dwuletnia dziewczynka i roczny chlopiec. Co tu sie dzialo...dziewczynka latala do gory i na dol i caly czas mialam wrazenie, ze zaraz spadnie ze schodow. Chlopiec robil mi porzadki w szafkach kuchennych , A Daniel sie temu wszystkiemu tylko przygladal i pewnie sobie myslal , ze juz tez tak chce . I tak sobie pomyslalam jakbym miala miec trojke dzieci rok po roku to ...az mnie ciarki przeszly.Zycze milego wieczoru, ja spadam ogladac KSD za chwile.
|
#259 | |||||
|
Zakorzenienie
|
tyle mnie nie bylo a tu tylko 1 strona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zdrowka dla ciebie i Amelki wlasnie ogladalam i taki sobie
|
|
#260 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratki za pierwszego ząbka.Zaglądaj do nas czasami Cytat:
aby spełniły się Wasze plany.Ja jakoś nie mam przekonania do wróżek dla WerciCytat:
A bolerko to może nie będzie potrzebne
|
|||||
|
|
|
#261 | ||
|
Zakorzenienie
|
pocytowałam i co?
jakis error mi wyskoczyl ![]() no wiec u Bartoszka tak - oskrzela czyste, gardełko też, ale wydzielina na tylnej ścianie gardełka jest i dostalismy syropki wykrztuśne ... jak tem będzie powyze 38 to dopeiro wtedy Nurofen.I pani dr nam obwieśiła, ze górne jedynki już na dniach też wyjdą :strach-drzwi: ... a ten stan podgorączkowy może być prze ząbki. Pytałam o jutrzejszą rehabilitacje i pow, ze jak będzie miał goraczke to lepij niech niećwiczy - też tak myśle! Cytat:
ciesze sie, ze Amelka ma się lepiej zeby tym razem wyniki były ksiazkowe i niech Was w końcu puszczą do domku! ![]() Zadne sorry smęć ile chcesz Cytat:
|
||
|
|
|
#262 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to mówią nieszczęścia chodzą parami. za Ciebie i za Amelkę.Wracajcie szybko do zdrowiaCytat:
a z nami też Ci się nie chce popisać ![]() Miramejku mam nadzieję,że u Was wszystko dobrze Dobry wieczór babeczki Coś chyba załapałam w przychodni,bo jakoś dziwnie się czuję ![]() Niby gardło mnie nie boli,ale takie jakieś inne odczucie tam mam i coś kichać mi się chce Co mogę zażyć jak karmię w razie czego ?Rutinoscorbi n i coś jeszcze?Jednak mam rehabilitacje na tą nieszczęsną rękę.Od przyszłego poniedziałku,na razie przez tydzień,a później zobaczymy. Jak wróciłam od lekarza Bartosz tak słodko do mnie rączki wyciągał Słyszałyście ponoć jeszcze większe mrozy mają być? ![]() 12 dni do kalendarzowej wiosny,a tu prosze powrót zimy ![]() Idę zrobić sobie herbatkę,napiję się gorącej.Nie wiem czy wikiem mogę się posmarować? Ania doczytałam,że Bartoszek osłuchowo czysty |
||||
|
|
|
#263 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Niego.Cytat:
A w knajpce? Bo ja już rozmyślam nad szczegółami, a nawet daty nie ustaliłam ![]() No baaaaaa ![]() Dla dzieci czy dorosłych? Nie widzę tego na stronce, ślepa jestem? ![]() Cytat:
Rozumiem, że można czasem obniżyć granicę wieku użytkownika o trochę, ale nie o niemal 18 lat Np.: http://www.noworodek.pl/index.php?ms=4&eks=4681 Ja często kupuję w aptece internetowej, za Dentinox dałam 21 zł, a przesyłka przy wpłacie na konto 6,90 zł - co przy dwóch, trzech kupionych rzeczach już się zwraca. A nawet i przy jednej, zależy jaka marża w aptece Cytat:
![]() Ale marudził czy co? Bo 37 to przecież niewiele ![]() Trzymam żeby w moczu nic nie znaleźli (niedobrego ) Cytat:
Mój też kiedyś bardzo dużo ulewał, ale już dawno Mu przeszło.
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-03-09 o 23:24 |
||||||||||
|
|
|
#264 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(ale zabrzmiało )Pewnie przez ząbki ta temperatura Cytat:
![]() Oprócz tego, to chyba tylko naturalne lekarstwa typu miód, czosnek Jednak ręka nie odpuszcza ![]() Nie strasz z tymi mrozami Ja chcę już wiosnę ![]() Ja smarowałam się (byłam smarowana raczej) Wickiem
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym móc żartować
![]() ![]() Morska co na przeziębienie mogę wziąć oprócz Rutinoscorbinu? ![]() ------------------------ O juz napisałaś dzięki Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-03-09 o 23:17 |
|
|
|
#266 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i herbata z cytryną i miodem, mniam, lub mleko z miodem i masłem, mniam
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
Danielek tez jeszcze czesto ulewa , moze nie po kazdym posilku ale naprawde czesto. Mi sie wydaje, ze to dlatego ze duzo czasu spedza na brzuszku ,pelzajac itp.
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rutinoscorbin i nie wiem co jeszcze mozna, bo mi pani w aptece powiedziała, ze NIC ![]() Czyli jednak rehabilitacja - mam nadzieję, ze zdziałą cos ![]() prawie od 2 tygodni ma katar, a przedwczoraj zaczął kaszleć i coś mu w gardełku furczy ... no i jeszcze ta podwyższona temp - wolałam to sprawdzic u lekarza ![]() uciekam spać, wogóle to nie wiem co ja tu jeszcze robie jak jutro muszę wstać o 6 ... na 8 rehabilitacja i neurolog! \dobranoc |
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Daniel dzisiaj podczas kapieli caly czas powtarzal tatatata i tatataa no i Tz byl normalnie wniebowziety
.
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 4 na raz???????????nie za dużo przy karmieniu?Można tyle? Mleko z miodem i masłem już wypiłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

ja też zaciskam
Domyślam się, że dzisiaj będzie powtórka z rozrywki.
Czasami Maciek krzyczy przy tym.

. Po rtg wyszły delikatne zmiany (ale to było rtg dla dorosłych i niewiem czy sie mały nie ruszył, pani ktora je robiła mowiła ze ciezko takiemu małemu dzieciaczkowi je zrobic). My wystraszeni tym co wyszło stwierdzilismy po naradzenu sie ze zasiegniemy rady jeszcze jednej pani doktor ze wzgledu na to przepisalismy dziecko do innej praktyki (biurokrcja) ta pani doktor (moich rodzicow leczyła od lat) powiedziala po osłuchaniu ze nic tu nie widzi i ze jak dziecko by sie miało rozchorowac to by sie juz dawno nam rozchorowało ale przepisała syrop kazala obserwowac to obserwowalismy minął miesiac a małemu zaczeły wyrzynac sie zabki i co za tym idzie pojawiły sie stany podgoraczkowe ktore nadal co pare dni wystepuja i sama niewiem co mam z tym fantem robic
pierwsa doktor mowiła ze jak jest infekcja to sie nie szczepi
wiec jestesmy w martwym punkcie dzis idziemy na 14 30 wiec przycisne pania doktor to moze w koncu ruszymy z tematem bo zaczyna mnie to juz denerwowac 

ja juz nie wiem ....
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
poprosiłam ciocię i ona z Amelką posiedziała 4 godziny, a tż w tym czasie się przespał i teraz już z nią zostanie

A w knajpce? Bo ja już rozmyślam nad szczegółami, a nawet daty nie ustaliłam
Trzymam 
Ja chcę już wiosnę