|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
beautiful_lie , kochaaaj ;*
BananowaDelma , znowu?! wariatkaaa :** _mandarynka , ojeej jak miło być Twoją najulubieńszą :-* SlodkiUparciuch , dziękuję :-* _______ nie licz na miłosierdzie. ryzyko szczęśliwego zakończenia. powiedziała , że kocha. a Ty ? za bardzo zakochana w nadziei dosyć mam Twoich opowieści o tych kobietach. głupie wyobrażenie , że jesteś mój. za dużo uczuć do Ciebie okaleczyło mi serce.
|
#1232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sennym wzrokiem spoglądam na telefon 2:34 'brak nowych wiadomości ' Jestem jak zabawka, która nic nie czuje, którą wnet wymienisz gdy się popsuje, kiedy się zatrzymam, skończą się baterie skończy się twa miłość bo masz z lodu serce. zobaczył mnie w tragicznym stanie. potargane włosy, rozmazany tusz, wczorajsza sukienka. pomimo, tego przytulił do siebie, pocałował delikatnie, jak nigdy i wyszeptał 'wciąż Cię kocham.'
|
|
|
#1233 |
|
Rozeznanie
|
limitowanaa - to dobrze <3 bo ja Ciebie też ! ;*
agatka944 - ej perełko . nie żebym się czepiała .. ale np opis : Nigdy nie żałuj czegoś co wywołało uśmiech. dodałam kilka stron wcześniej. a reszta opisów jest tu co 10 post . ale i tak Cię uwielbiam <3 bo dziś jestem zwyczajną dziewczyną, bez pomalowanych rzęs, bez ułożonych włosów z lodowatymi rękami i mokrymi oczami.. [ nie mój ] jest taki dzień, że po prostu, w pewnym momencie, musisz się, ****a, rozpłakać A po wszystkim zapytałeś mnie jeszcze, czy jestem na Ciebie zła. Ta twoja wymyślona nieświadomość wkurzyła mnie najbardziej .
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-03-09 o 21:30 |
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
limitowanaa beautiful_lie Guziki xD Mrs Unfabulous lemonessences ruda wiewiora blondii69 xxxLOLKAxxx PaniJana Chocolaaate Szydera dziękuję wam słoneczka. aż miło,że ktoś tu czyta i docenia. wielkie ciasteczkowe serce dla was ![]() Przekroczyłam granicę. Oderwałam się od ziemi. I nie upadnę. możesz zabrać wszystko, ale nigdy nie zabierzesz mi naszego wczoraj. Pielęgnowanie idiotycznej, beznadziejnej, chorej n a d z i e i. nie milcz do mnie, o mnie, ani w ogóle. Nawet na 'przepraszam' nie ma miejsca. Czasem czuję się jak górnik z odrobinę czystszą robotą.
Przekopuję swą pamięć w poszukiwaniu odłamków wspólnych chwil, a w każdej chwili mogę skonać na niewydolność komory sercowej.
|
#1235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż odbiera mi mowę od tych Waszych komplementów, że nie wiem co powiedzieć.. dlatego mówię, że pięknie dziękuję! ; * ___________________ powiedziała ‘zet wu bejbe..’
i nie pojawiła się już nigdy więcej.
|
|
|
#1236 |
|
Rozeznanie
|
` Serduszko mam małe ale
miłość się zmieści .
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;17741920]Wtedy w głowie miałam tylko stado dzikich kotów, które przeraźliwie miauczały nad rozlanymi myślami.
Moja tęsknota osiągnęła tak ogromne rozmiary, że wypełniła mnie, mój pokój i mieszkanie sąsiadów. Nocą tęsknię bardziej. Całe miasto razem ze mną szuka Twoich dłoni. [/QUOTE] JESTEŚ BOGIEM! <3 Cytat:
CUDNE! ;* ______________ "Choć papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad,
marzy Ci się bombonierka taka jak Ja. Niby nic, a jednak zerkasz, jak się dostać do pudełka. odkryć tajemnicę słodką, delikatnie zdjąć złotko..." Uważam, że to właśnie ja jestem tą dziewczyną, która powinna całować Cię w czoło z samego rana, masować plecy po męczącym dniu, podawać obiad po Twoim powrocie, a na starość iść z Tobą pod rękę i karmić gołębie. Co się tak na mnie patrzysz, nie widziałeś własnej przyszłości na oczy? -Chyba nie powinniśmy być razem.. -Wypluj to! Jeszcze się zadławisz!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
O czym w środku dnia potrafię śnić? Nie pytaj mnie.
Skąd, mam na dłoniach nieba ślad? Nie pytaj mnie. Gdzie twój beztroski śmiech I spokój o każdy nasz dzień .. prawdziwe życie a nie miłość bez kantów <3 Weź wyciągnij wnioski życie to nie konkurs piękności ; ** Nie rób scen dla frajera,Przecież nikt na miłość nie umiera ![]() łapię chwile ulotne jak ulotka , ulotne chwile łapię jak notka Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil... nie poznajesz mnie? ja tak samo nie poznaje siebie. taaa Urodzinki
|
#1239 |
|
Raczkowanie
|
to co było wydaje się teraz takie odległe, z biegiem czasu wszystko się 'zaciera', nawet pamięć. nawet o Tobie.
to niewypowiedziane słowa bolą najbardziej. jestem pijana. od wina tylko trochę. najbardziej od wspomnień. ale ja widziałam uczucie w Twoich oczach. wspomnienia wracają jak grzyby po deszczu. jesteśmy w pieprzonym martwym punkcie i żadne z nas nic z tym nie zrobi. pamiętam, jak kiedyś robiłeś z siebie idiotę, tylko po to bym się uśmiechnęła. jeśli dwie osoby naprawdę się kochają, zawsze jest jakieś inne wyjście niż rozstanie. opowiedziałabym ci o nim wszystko, ale wtedy ty także byś się w nim zakochała.
|
|
#1240 |
|
Przyczajenie
|
Guziki xD- cudowna! okradam
![]() ________________ Mam ochotę na odrobinę przeszłości! idealnie wszystko nie tak. Edytowane przez sloTkaMonia Czas edycji: 2010-03-09 o 22:06 |
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały które gdzieś tam mi mignęły przed oczami
Te poniżej bezczelnie okradam: CookieCrisp uwielbiaj beautiful_lie boundlessly -aaaa podbiłaś moje serce *.* inquiring CukrowaPanna hoe latin IhateU CaMa caroline2324-przecudowne opisy ~~ Czuje się jak marionetka której kazano zakochać się na śmierć a potem zapomnieć na zawsze,wymazać z pamięci do końca życia. 'Nie rańmy się bo nowych ran Na każdy dzień wystarczy nam' Skarbie lepiej zniosę Twoje wyzwiska niż tą ***.ną obojętność ;( Tak,wbiłeś mi w plecy nóż to może go jeszcze przekręć i dołóż co? Nie kochanie,miłość nie wyparuje ot tak,na byle pstryknięcie palca. Byłeś moją najlepszą ściągą w szkole życia.Teraz gdy Ciebie nie ma oblewam wszystkie sprawdziany ![]() Dziś oprócz ciebie nie mam nic. -Masz zimne puliczki -Ale za to serce gorące <3 |
|
|
|
#1242 |
|
Zadomowienie
|
Jednego serca! Tak mało, tak mało, Jednego serca trzeba mi na ziemi! Co by przy moim miłością zadrżało.. Jednych ust trzeba! Skądbym wieczność całą Pił napój szczęścia ustami mojemi.. Jednego serca i rąk białych dwoje! Co by mi oczy zasłoniły moje, Bym zasnął słodko marząc o aniele, Który mnie niesie w objęciach do nieba.. Jednego serca! Tak mało mi trzeba.
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
SłodkiUparciuch _ Dziękuuuję Skarbiee , ale Ty jesteś genialnaa po prostu! ^^ Szalejecie, bez kituu ![]() a najbaardziej okradane są : SłodkiUparciuch,hoe, Ejvon,beautiful_lie,Missi_16,CaMa,limitowanaa, grise, keeendy, marikab , lucyferowa, __Fallen Angel__ , BananowaDelma , z innej bajki , IhateU , Ciiri , margaretta_1 , MyCh , dresowa , drift , m4dziar, latin , RozowaSkeyterka , _ZaagubiOna_, zaczarowana xdd, _untouched_ , without_demur, inquiring, kofeina w RedBulach ,szydera , panna_miodowa,Love Changes Every x3, Ruda wiewiora ,limitowanaa , seventh heaven, uwielbiaj , otojest, Kowasaki600, KaMa2704, happyend , Toogether93 , absurdalnie,Guziki xD, agatka944 .. i wieeelee wieeele innych Bezpodstawne oskarżenia, w moją stronę kierowane. Stan otępienia. ![]() Diagnoza: chorobliwie samotna. Recepta: syrop o smaku miłości, wykrztuszający i pozbawiający złudzeń. Jestem dużą dziewczynką do cholery! Przestań mi układać życie! ![]() Totalny chaos, w pokoju, w torebce, w głowie. ![]() Monotonna self-destrukcja. Natrętne myśli wyłączyć przyciskiem 'stop'. Zrozum, inna nie będę. Zaakceptuj, to pogadamy. Bo z Tobą wszystko wydawało się prostsze, piękniejsze, smaczniejsze i ogarnięte.. ![]() Istna dysproporcja myśli, absurdalnie utrudniająca koegzystencję. Irytujące uczucie bezradności. Ta niegdyś niezależna i krytyczna panna, w pełni uzależniona od Ciebie. Koochaaam Waas |
|
|
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
Jeju jak mnie dawno nie byłooo już więcej was nie zaniedbamTalenciary Jeśli będzie Ci na mnie zależało to znajdziesz dla mnie drogę. Nawet przez piekło. ' Czołgać się, w górę do obłoków. ' Więc powiedz Mi, co byś zrobił gdybyś usłyszał, że moje serce przestało bić?
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
'Byłeś ze mną i odszedłeś, to już nie wracaj...'
'Bo niewiele trzeba, by zmienić codzienność...' Pijesz, bo piją, czy pijesz, by zabić chwilą inne chwile, czy czyjąś nienawiść?' 'Czasem odruchy mam porywcze, to znaczy robię, potem myślę i w głowie toczę bój z idiotyzmem...' 'bo to tylko pierwsza miłość, tak potrafi zmienić świat... zamarzam w środku bez twojego dotyku, bez twojej miłości skarbie. niezadowolona . zniechęcona . obrażona . zmęczona ' patrzysz na zdjęcie i nie marzysz o niczym innym,bo dała byś wszystko by przeżyć to jeszcze raz.. ' ' Najpierw chcieliśmy być - się nie udało. Zatem później postanowiliśmy odejść - to też nam nie wyszło. A teraz stoimy gdzieś pomiędzy i z braku pomysłu co dalej, bawimy się w uczucia... ' Nie chciała, aby widział, że płacze. Była przecież tak dumna. W szepcie powiedz jak bardzo ci zależy. Wtedy ja rozwalę te marzenia, tak jak ty zrobiłeś to z moimi. Z szacunku do samej siebie, postawiłam kropkę w odpowiednim miejscu. Nie wiem czy potrafiłabym się powstrzymać. Nawet gdybyś kogoś miał. 'I wiem w którą stronę iść, by przejść to...' Powiedz, czy kochasz mnie? Jak kochasz będzie prościej. bo ja czasami tak po prostu i bez powodu lubię . 'wolę z obcym stracić niż z Tobą zyskać, w telefonie nie ma już tego nazwiska.' jeżeli nie chcesz , abym umarła z niedotlenienia , to bądź kiedy w końcu myślę , że mam odpowiedzi .. Ty zmieniasz pytania to w kieliszku czerwonego wina topiłam swoje smutki i to do tabliczki czekolady przeklinałam życie . tak mogłam na Tobie polegać , kochanie przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku .. przy tęsknocie tak . jestem na etapie chcenia wszystkiego czego mieć nie mogę . Irytujące prawda rani , niezależnie od tego , ile wypijesz zanim ją usłyszysz nigdy o nic Cię nie prosiłam , ale w tej chwili w dupie mam honor - przytul mnie mocno przed chwilą rozmawiałam z kolegą, bardzo spodobało mi sie jego ostatni zdanie ![]() '-nie znałeś mnie jeszcze wtedy. -ale już Cię bardzo polubiłem -już? czemu? - bo miałaś takie piękne, przekonujące oczy'
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
SlodkiUparciucich, Niewinna_Diablica- niezmiernie mi miło słodziaki
Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne Wyrabiamy w sobie obojętność, bezwzględność, nawet pogardę i ostatecznie nienawiść wobec cierpiących, podobnie jak w świecie zwierząt spotykamy liczne wypadki zamęczania na śmierć chorych towarzyszy Cel? Tak, kiedyś go miałem Marzenia swoje już dawno sprzedałem Moja wiara umarła pod płotem A nadzieję straciłem tej nocy Na dziesięciu ludzi dziesięciu umiera - nie traktuj więc życia z przesadną powagą Miłości nie wolno kalać przyjaźnią. Koniec to koniec. Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę, Zamknij mi uszy, a ja Cię usłyszę Nawet bez nóg znajdę do Ciebie drogę...! Ramiona odrąb mi, a ja Cię obejmę sercem mym, które będzie mym ramieniem.
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
No, skoro już jestem to dodam troszkę tego mojego chłamu...
I tak, moim zdaniem, najlepsze to : _ZaagubiOna_ , keeendy, nie dla lansu, ruda wiewiora , z innej bajki, nienaruszona , uwielbiaj , poziomkowa_nuta, Cholerna_Realistka, Mrs Unfaboules Kocham was...! I został mi po tobie tylko głupi miś, pluszowy miś.... Stoję sama na deszczu, mam nadzieje że zaraz przybiegniesz, powiesz ,,mój głuptasku'', założysz mi swoją kurtkę na plecy, i będziemy tak idealnie szczęśliwi... - Ty byłaś szczęśliwa... ! Ja byłem twoją nianią..! Gapie się bezmyślnie na ramkę z twoim zdjęciem, rzucam ją na ziemię, a szkiełka wbijam sobie w palce.... ...A ona wciąż siedziała w umalowanych rzęsach, wyprostowanych włosach, krótkiej jeansówce, i koszuli w kratkę, wypryskana najlepszymi perfumami// wmawiając sobie ,,przyyjdzie''! Kochasz mnie ? - Nie ...! - To po co tu przyszedłeś ? - Po swoje rzeczy,...! Buuu...! - Co? - No nic, Buuu...! - Co próbujesz tym osiągnąć? - Nic, chce chociaż przez chwilkę być główną myślą w twojej głowie....! ....A on nie odpisał jej na żadną wiadomość na GG, nie oddzwonił mimo licznych nagrań na sekretarkę !, Nie skomentował żadnego zdjęcia na n-k mimo że na każdym miał pinezkę...! Zakładam głupiego fbl-a , ale tylko po to, żeby każde zdjęcie dedykować Tobie...! Kochasz mnie ? - Nie wiem.. - Czyli nie ... - NIE WIEM! - Ale skoro jesteś nie pewna, zakładam że nie...! - Zdefiniuj mi miłość, a powiem czy Kocham..!/// Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-03-10 o 08:29 |
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Źrenice tak pełnej żywej mgły, nie ma nic .
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętasz? Nadzieja umierała ci na rękach.
przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie. masz w ręku to z czego robią tajemnice. łańcuch miłości pęka na ogniwach. to gra emocji,w której wypadasz blado. Edytowane przez Kaskowa Kurcakowa Czas edycji: 2010-03-10 o 09:22 |
|
|
|
#1250 |
|
Rozeznanie
|
Kamisha, ruda wiewiora, keeendy, nensie,_mandarynka,grise,blondii69,
Panna migotka, latin, m4dziar4, kochanaa, nudee, panna_miodowa, chocapic, xxgroszeko7xx, CaMa, BananowaBrazylijka, TiS, Drift, CukrowaPanna, Caroline2324, papergirl, 3martyna3, marikab, cookieCrisp, envious - ubóstwiam Was __ nie oczekuj ode mnie niemożliwego. Dotrzymam każdego słowa, zobaczysz. bo do ludzi nigdy nie trafia, co im się mówi, muszą odkrywać to sami. Czuję się jak wyprana w pralce i powieszona na sznurku w wielką duchotę, po której nastąpiła burza. Głowa mnie boli, a serce już zaczyna się irytować. Irracjonalna miazga Są takie noce, od innych ciemniejsze, kiedy się wolno rozpłakać. może Ziemia zaczęła się obracać w przeciwnym kierunku?
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
No jasne, znowu. Znowu mnie nie kochasz. Siatkarka18 - ja nie powariowałam, bo Cię kocham. <3 BananowaDelma - dziękuję bardzo. ![]() _mandarynka - dziękuję za pamięć, mandaryneczko moja kochana.
|
|
|
|
#1252 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moje zagubione serduszko kocha Ciebie i twoje opisy Cytat:
okradana przez Ciebie?! zaszczyt słonko kradnij ile chcesz _______________ pogoda przypisywała jej przez cały rok, padało gdy ona tego chciała, świeciło słońce gdy zatęskniła za pieszczotą promieni, ale potem zjawił się on . i nad jej niebem kwitły tylko burzowe chmury wiatr zapukał, zabrał mi szczęście po czym uciekł przez otwarte okno. irytujące jest to że nie można tak łatwo zapomnieć o swojej miłości, nie możemy tak po prostu wyciągnąć swojego mózgu i wyrzucić do kosza przeszłości . byłoby za łatwo! dlatego musimy walczyć, codziennie od nowa . smutek jest jak ocean, głęboki, ciemny i większy od nas wszystkich. a ból jest jak złodziej nocy, cichy, nieustępliwy, niespodziewany. zmniejszony przez czas, wiarę i miłość. kołysał mnie północny wiatr, na wybrzeżu marzeń tuliłam się do twych ramion, słychać było mosiężne bicie mego serca i radosny śpiew duszy. zostałam sama w ciszy .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Niewinna_Diablica, LoccoAngel - a kradnijcie ile wlezie, miło, noo miło. ;*
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
beautiful_lie -
dontgivemenames - Ty wiesz limitowanaa - a ja Ciebie ![]() Niewinna_Diablica - bardzo mi miło, Słońce SlodkiUparciuch - siebie dopisz, Skarbie ![]() hoe, latin - okradłam ![]() ______________________
Codziennie te same pytania: jak by było dalej? Czy szczęśliwe zakończenia są tylko u autorów bajek? Ty jesteś jedyną osobą, którą kocham. Nie ma nikogo innego, kocham tylko Ciebie. To miłość, która ma nieść prawdę, tak jak te słowa, czyli kocham Cię na zawsze. Nie mam pojęcia, czym jest miłość. Wiem tylko, że gdyby On zniknął z mojego życia, nie dałabym sobie rady. Ty dalej próbowałeś dać mi to do zrozumienia, że chcesz mnie mieć jedynie za przyjaciółkę.
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
człowiek kocha, albo nie kocha i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu...
grzech to nie dopuszczenie do tego, aby w naszym życiu pojawila sie miłość.
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
BananowaDelma -
marikab, hou, z innej bajki, szydera - okradzione ;* Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół, nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół, nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce .. nerkę zjadł Ci kot, mózg sprzedałeś na wyprzedaży. Cappuccino posypane amfetaminą. Marionetka własnej nieświadomości. Moje jedno serce, dwoje oczu, uszu, usta i nos, 7 litrów krwi, 206 kości, 5 i pół miliona czerwonych krwinek, oraz 60 trylionów DNA mówią: Kocham Cię ;* Nie lubię chodzić spać zaraz po kłótni z Tobą. Najpierw przez pierwsze dwie godziny nie mogę zasnąć, bo rozsadza mnie irytacja na Ciebie i cały świat. Potem urządzam sobie zawody na stworzenie łóżka wodnego z potoku moich łez. I dopiero wtedy, gdy mogę już zacząć uczyć pływać się żabką, spoglądam na zegarek i wściekła stwierdzam, że za godzinę znów będę pomykać po ulicach z czerwonymi, zapuchniętymi oczami rodem z horrorów. miną miliardy sekund, miliony minut i tysiące godzin zanim zapomnę. już wyobrażam sobie jak będą smakować Twoje usta po tak długiej rozłące. ' wiesz czym różni się kobieta od szmaty .. ? kobieta się szanuje .. ' Płaczę do pustych ścian - co za wstyd. ` jestem głodna tulenia, przytulenia, wtulenia, zatulenia i obtulenia .. ` Pierwszą oznaką, że tracisz w sobie dziecko, jest to, że wyrzucasz butelkę po Kubusiu, nie odrywając etykiety.
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
beautiful_lie, SlodkiUparciuch dziękuję I nie rozumiem słów, którymi mówią do mnie inni. Ich pragnień, ich gestów, ich wyrazów ich twarzy. Ich prawdy, ich szczęścia i chyba nawet ich marzeń. Nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu... Jest mi wszystko jedno a stoimy tak blisko siebie, I gdy tańczysz ze mną. Już nie wiem co jest dla mnie dobre i czy jestem sobą...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Guziki xD - dziękuje gwiazdeczko za upomnienie : )) 99% osób tutaj powtarza xdd ale część jest mojego autorstwa[ ta mniejsza część] ![]() I tak Cię uwielbiam i okradam : PP Mogłam mieć teraz wspomnienia o jakich marzyłam... Kiedy ma się ryzyko we krwi... Nie musi się być snajperem, by strzelać w 10-tki. Zastanawiam się
co gorsze - złamać się, co zostanie zapamiętane i być może wykorzystane, czy stawiać na swoim, w nadzieji że na przykład "On" się przełamie... Na własne życzenie tracę szczęście... Ja jestem zakochana w Nim, On we mnie... Ale żadne nie zrobi "pierwszego kroku "...Ja jestem zbyt dumna, a On zbyt nieśmiały.. A teraz ja wymienię moje gwiazdki xdd : - bananowabazylijka - Guziki xD - Chocolaaate - Mrs Unfabulous - ruda wiewiora - z innej bajki - Nensie - IhateU - CookieCrisp - absurdalnie - grise - marikab - _mandarynka
|
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
|
SlodkiUparciuch - gdzieś tam widziałam mój nick . A okradaj , okradaj ;* ciesze sie ![]() Niewinna_Diablica - też gdzieś mój nick mignął mi przez oczami ;d kradnij ile chcesz ;* hoe , uwielbiaj , CookieCrisp , Nensie ,marikab - okradłam ;* jesteście cudowne . <3 _________________________ __ ' uśmiechnę się , zamknę oczy a Ty szepnij mi do uszka , że mnie kochasz'
' Myślę o Tobie.. Bezustannie . Cały czas , Non stoop! Ejj.! ' Czy mógłbyś sprawić , że przy Tobie poczułabym się wyjątkowa ? Mógłbyś sprawić , że poczułabym choć ten jeden raz , że jestem Ci potrzebna ? Powiedz, mógłbyś ? ' ' Bez Ciebie nawet nie mam po co szukać sensu bo i tak go nie znajde. ' ' Odnaleźć sens życia i śmiać się z łez . ' Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-03-10 o 11:25 |
|
|
|
#1260 |
|
Przyczajenie
|
I chodź tak bardzo chcę Ci wykrzyczeć , że Cię kocham , muszę milczeć...
Na ustach mam uśmiech , w sercu ból ... - Muszę już iść . Pa - Nie zostawiaj mnie . Będę rozpaczał - E tam .. za mną nikt nie tęskni... - Czyli jestem nikim ?? O nic nie pytaaj ... Najbardziej się boje że już Cie nie zobaczę ![]() To już jest koniec ... nie ma już nic Sama w oddali widzę Twój cień Przez zalane deszczem okno patrzyłam jak z nią odchodzisz ... Najgorzej jest mi wytrzymać kiedy jestem obok Ciebie i wiem że nigdy nie będziemy razem ... ;( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

kolejność przypadkowa)

już więcej was nie zaniedbam
dziękuję