|
|
#4951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia częśc III :)
Cytat:
!Hmm.. ja też bym chciała gdzies wcinsąc tapete.. ale nie cały pokój tylko tak jedną ściane.. ale nie ma jak i gdzie.. ![]() I ta by pasowała ![]() mamy fioletowe ściany.. i to jest na poddaszu.. a więc niektóre ściany są ukośne, niższe.. i tak myślę czy by nie wcisnać takiej na niskiej ścianie pod skosem ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411385&page=7 Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-10 o 11:44 |
||
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
no taka miala byc na jednej scianie a za dlugo przekonywac bym miala tezeta do niej i kupilismy inna...tylko nie moge jej w necie znalesc...ehh
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- heheh widze ze tamten watek zrobil furrore
|
|
|
|
#4953 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny Wracam po długiej nieobecności, nie miałam wogóle głowy do tego żeby tutaj pisać, nadrobiłam Was, ale już z tego wszystkiego zapomniałam co miałam której napisac, wybaczcie... Strasznie przezejmowałam się uczelnią Tżta przez te dni, bo okazuje się, że jednak ta uczelnią nie wiedzieć czemu rządzą je*****nęci wfiści, którzy bez mrugniecia okiem potrafia komus przez pół godziny spóźnienia nie zaliczyć semestru, a potem te pół godziny zmienić w 4 godziny nieobecne i dodatkowo po złości jeszce nie pozwalać zaliczyć i szantażować innych wfistów, żeby nie pozwalali..
Jest to jakaś paranoja, przepłakałam pół nocy gadając z Tżtem... Jak może być tak, że pół godziny spóźnienia na wf może wogóle zaważyć na zaliczeniu roku u studenta(najlepszego w grupie) FILOLOGII ANGIELSKIEJ??!!
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Maliczka, jakie #$%#$%^%$^ i #$%^&*
Jak to ze sie spoznił to nie zaliczą mu semestru ![]() Ja pieerrrdziuuu.. ![]() Paranoja.. ![]() U nas by pasowałoby coś takiego http://allegro.pl/item940328861_tape...meraktion.htmlŚciany są jak ten fiolet.. i taka tapeta w kwiatki Chociaż.. mamy kupić takie naklejane drzewo na ściane.. to albo to albo to by musiało być
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy pokoj pomalowany na brazowo...niby caffe latte...
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Hm.. nie wiem co z tą tapetką
![]() Mamy te fioletowe sciany, dodatki czerwone.. i myśleliśmy nad czerwonych drzewem Ale teraz tak myślę o tapecie na jednej ścianie.. ale nie wiem czy to nie za dużo tak bedzie, tak naćpane.
|
|
|
|
#4957 |
|
Zadomowienie
|
Witam po dość długiej przewie
Dzisiaj mogę się pochwalić, że jesteśmy w 9 tygodniu i najgorsze podobno za nami
|
|
|
|
#4958 |
|
Rozeznanie
|
No normalnie okazuje się Kardashi, że pan wfista, który ma swój prywatny kajecik z obecnościami może tam nabazgrać sobie w domu co chce i kiedy chce... I z pół godziny spóźnienia zrobić 4 godziny nieobecności, których teraz dodatkowo nie chce dać zaliczyć i odrobić wyobrażasz sobie? I jak mu udowodnisz? Tylko dlatego, że mu Tż nie podpasował, bo jest silny, wysportowany i bije rekordy uczelni... Tylko dlatego
Chcieliśmy oboje, razem z rodzicami, żeby Tż skończył uczelnię dobrą, wybrał przyszłościowy kierunek, który lubi żebyśmy my i nasz syn za parę lat mieli lepiej w życiu... A tak przez jakąś za przeproszeniem ku**wE zawistną wszystko się wali... Jestem zrozpaczona
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
hmm u nas pokoj jest w jednym kolorze, lozeko stoi taki jakby w takiej malej wnece (14cm) i na tej scianie bedzie jeszcze komoda i tv i myslalam zeby tam ta tapete dac, ta co kupilismy to taka bezowa w linie takie zawijasy....ale ostatnio przestawilo mi sie ze moze by ja dac na przeciwna sciane...przy ktorej stoi lozko...tak chyba lepiej by sie prezentowala bo nie ma zadnych zalaman na scianie a nad lozeczkiem moglisbymy te literki z imieniem powiesic i nie bylo by tak naciapane....tylko tezet marudzi ze za lozkiem to taka tapeta dlugo nie przetrwa...no i nie wiem...
teraz tyle slicznych tapet....i do tego tak latwo sie je kladzie o takich naklejakch jak piszesz to myslelismy tez na drzwiach...a moze popatrzz za jakas fototapeta na drzwi??
|
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tak mało do nas zaglądasz Jak tam u Was ??Cytat:
I w żaden sposób się tego nie udowodni że było inaczej, bo on ma zeszycik.. ![]() Paranoja..
|
||
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dziekanacie nie mozecie nic zalatwic albo udac sie do prodziekana i przedstawic mu ta cala sytuacje?? |
|
|
|
|
#4962 |
|
Zadomowienie
|
Miałam krwawienia i było dużo strachu o życie maleństwa. Na szczęście teraz jest już spokojnie. Poza tym mieliśmy tyyyyyle załatwiania co do ślubu no i 15 maja zmieniam stan cywilny
|
|
|
|
#4963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w pierwszej chwili pomyślałam żeby dac tapete na ścianie własnie tam gdzie łóżeczko.. ale chce te literki i wogole i nie chce żeby było tak za dużo rzeczy tam.. I teraz myślę żeby dać taką tapetę na ścianie ona ma metr wysokosci i 3 długosci tam bedzie nasze łózko, tv i wogole.. Hmm.. musze to przedyskutowac z Tżem.. ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
No i gratulacje zmiany stanu niebawem ![]() ja bym chciała zeby me dziecie 15 maja się urodziło
|
||
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj wróciłam do pracy, jeszcze rano leciałam na badania
Cieszę się jak nie wiem co Mam nadzieję, że 15 maja będzie dla nas obu szczęśliwy W ogóle to zajrzałam na wątek jak przekonać TŻ..... straszne
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieje że bedzie szczęsliwy
![]() Eee tam.. tamten wątek, olać! Nie ma co się nerwować Bo Tż zabroni mi serio na wizaż wchodzic Teraz jak mu wyskoczyłam znów z tapetą to było 'na którym wątku podsunęli ci ten pomysł' ![]() A naklejkę to bym chciała taką http://www.allegro.pl/item886174661_...80x102_xl.html Ciemnofioletową lub czerrrwoną
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-10 o 12:39 |
|
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
A mi to się marzy siedzieć już w domku z dużym brzuszkiem
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się marzy wyjść z domu, taka bez brzucha i tak lekko
![]() Szybko Ci minie.. Pamietam jak ja przyszłam na ten wątek i też byłam w 9 bodajże ![]() A wogóle.. Trza Cię na listę wpisać Podaj swoje dane, to Atinas już Cie na nowym wpisze..
|
|
|
|
#4968 |
|
Zadomowienie
|
Marta, za niedługo będzie 21, termin 16.10.2010r. (a nam się tak marzy 10.10.10r.) synek Miłosz, córeczka Ania
![]() TŻ wciąż mówi o małym Miłku, więc mamy nadzieję, że synek
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Noo Atinas Cię juz wpisze..
A wogole gdzie ta koza ![]() Wątek się skończy i ja go założe ![]()
|
|
|
|
#4970 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny na tamtym wątku są nienormalne....niepotrzeb nie wdałam się w dyskusję
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Olej je..
![]() i tak tam sie nie dojdzie do porozumienia.. W kólko to samo.. Ja mam tyle i tyle a ty masz tyle i tyle ty jestes be bo masz mniej a ja cacy bo mam więcej.. Nie ma co sie denerwować ![]() Zagońcie mnie i do nauki i do zakupów dzieciowych.. utknęłam w miejscu.. i nie chce mi się za chiny ruszyć na te zakupy.. jak tak dalej pojdzie to bede kąpała mała w umywalce
|
|
|
|
#4972 |
|
Zadomowienie
|
A mi i tak się wydaje, że większość z nich nie ma tyle ile pisze i wcale nie mają wygórowanych wymagań. Przecież tylu ludzi kończy studia i nie mogą znaleźć pracy...i nikt kto zaczyna pracować nie dostaje u pierwszego pracodawcy kokosów. Niektóre z nich leczą kompleksy, bo nie mają ani przyszłości w rodzinie ani kariery zawodowej. Gdyby dzisiaj tak łatwo można było zdobyć super pracę to urzędy pracy zostałyby zlikwidowane
![]() W którym tygodniu pokazuje się brzuszek? |
|
|
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
Bo chciałam zacząć rozglądać się za sukienką do ślubu, ale to już będzie 18 tydz. więc lepiej się wstrzymać jeszcze trochę, bo mogę się później nie zmieścić
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, poczekaj
![]() U każdej inaczej rośnie ![]() Ja kupiłam sukienkę na sylwestra 2 tyg przed, miałam lekki brzuszek, a na sylwka już miałam spory Bo mi tak wyskoczył..
|
|
|
|
#4976 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze jest to, że mam teraz taki wilczy apetyt, że pewnie brzuszek wyskoczy szybciej niż się tego spodziewam
Nie wiem czy nie lepiej w takim wypadku szyć sukienki żeby w razie czego poprawić na kilka dni przed uroczystością
|
|
|
|
#4977 |
|
Zadomowienie
|
hemoroidy...w ciazy mozna mas i czopki avenox bo sama stosowalam
co do zarobkow do do szczescia dziecka nie zawsze tyle trzeba kasy co milosci rodzicow...mysmy w pl jakos musieli zwiazac koniec z koncem za 1400 zl,tu w de mamy sie dobrze , mamy co odlozyc na zycie w pl kiedys ale dobrze pamietam jak tam jest.... co do tapet to moge wam pokazac jak my mamy to zaaranzowane... co robicie na obiadki dzis...ja eksperymentuje i robie pieczen z kurczaka z ziolami i sliwkami.... |
|
|
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
Co do jedzonka to ostatnio opatentowałam przepis na kurczaka w sosie szpinakowym ze sphinxa, normalnie paluszki lizać
Mój TŻ śmieje się ze mnie, że mam teraz tak wyostrzony smak, że każdą przyprawę i dodatek w daniu odgadnę i później tworzę w domku
|
|
|
|
#4979 |
|
Zadomowienie
|
a dasz??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

!

Jest to jakaś paranoja, przepłakałam pół nocy gadając z Tżtem... Jak może być tak, że pół godziny spóźnienia na wf może wogóle zaważyć na zaliczeniu roku u studenta(najlepszego w grupie) FILOLOGII ANGIELSKIEJ??!!

Bo Tż zabroni mi serio na wizaż wchodzic 
i nie chce mi się za chiny ruszyć na te zakupy.. jak tak dalej pojdzie to bede kąpała mała w umywalce