|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American&Polish Girls część XVI :)
hello
![]() oczyszczanie ultradzwiękami, już po pierwszej jest efekt, moj TZ byl to jest tzw. peeling kawitacyjny ![]() Cytat:
![]() jak się na Brochów jedzie, własciwie na początku Brochowa, nowe osiedle, ale się jaram no parapetówka będzie, sąsiedzi muszą mnie zapamiętać , teraz czeka mnie tylko cała ta papierkowa babranina bleeeeeeee
|
|
|
|
|
#2492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2493 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zafarbowałalm wczoraj tą praliną i mimo iż to ten sam poziom co jasny brąz, bo jasny brąz to 500 a pralina 530 to odrosty wyszły mi rudo - sraczkowate ![]() coś czuję, że będę musiała je narazić na ponowne farbowanie tym razem brązem, zobaczymy dam im kilka dni, moze kolor sie jakoś cudownie przemieni |
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej no wiesz, trzening czyni mistrza hahaha
ja tak codziennie od ok tygodnia chodzenie spac o 4, 5,6 a potem wstawanie o 13,14 i caly dzien stracony. juz widze, jak mi sie dzisiaj bedzie wydawalo, ze4 taki dluuuuuuuugi ten dzien ale to dobrze bede musiala z psem wychodzic o 9, wiec sie skonczy takie cos ![]() Cytat:
takie polewki, ze łoooooo ![]() jakby ktos nas uslyszal z boku to by powiedzial, ze pier dolnieci no A ja wczoraj kupilam tego castinga znowu kurde, za 19.99 to trza brac no i od razu ci mowie, ze stalo ich duzo, takze wiesz... A mowilam wtedy, wez nastepna od razu, to nie trzeba bylo sluchac mlodszej kolezanki |
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
lecę AG, muszę potem jeszcze iść do sklepu, lodówka pusta, na śniadanie byłam zmuszona ... wypić herbatę
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2498 |
|
BAN stały
|
no Tż poszedł na trening zostałam sama, ogarniam troche siebie tez musze ogarnac i za półtorej godzinki do szkoły
![]() ja chce juz wakacjeeeeeee w ogole pytanie do maturzystek 2010 kiedy macie ustne egzaminy? bo nasza szkoła genialnie nam zrobiła mamy 4,5,6 pisemniaki a dopiero 19 maja mam polski 20 maja mam angielski
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() jutro ja was prosze o trzymanie kciukow bo ide na spotkanie w sprawie pracy
|
|
|
|
#2500 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i dobrze, prosze Cie, ilez mozna
![]() Cytat:
takze luuuuuuuz, bo mialam prawie caly maj wolne ![]() ![]() Aaaaaaaa, mam piesa ![]() bosz jaka mam radoche ![]() ![]() ![]() ![]() no normalnie radocha, ze szok ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2501 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie te wymyślne kolory są do bani, zawsze wyjdzie jakaś niechciana poświata. Teraz postanowiłam farbować naturalnymi odcienimi tylko o! Cytat:
o 9 z psem to i tak nie tak wczesnie, pies moich sasiadów chyba ma problemy bo nieraz słyszę jak przed 6 z nim wychodzą - zima nie zima
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze roczek chrzesniaka swieta
|
|
|
|
|
#2503 |
|
BAN stały
|
nie no ja akurat sie ciesze ze mamy przerwe miedz pisemnymi a ustnymi bo bede miala czas zeby sie polskiego pouczyc ustnego
chociaz i tak wiem ze nie zdam ustnego anglika
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
donosze ze jest nowe Cosmo w kioskach
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobryy
Dzisiaj zrobiłam sobie wolne od szkoły, potrzebuję solidnego kopa w dupsko bo mam zaległości i nie powinnam odstawiać takich rzeczy ![]() Dziewczynyy mam problem damsko męski taak ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestem też świadoma tego, że wiele zależy od humoru osób pracujących w urzędach ![]() a odnośnie tego castinga to nie jest źle, oglądałam je w dziennym świetle i może być, zobaczymy tylko czy za szybko sie nie spłucze i nie bedzie za jasny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha on o 6 a ja o 9,16 i 22 takze wiesz, i tak sie dobrze ustawilam ![]() Cytat:
![]() Sylvana, to moze w klubie? Jestes tam?? No jestes, no to gitarka
Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2010-03-10 o 12:39 |
||
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na tej kawitacji
jak fajnie, odstresowałam się maksymalnie, oprócz tego po pierwszym zabiegu póki co widzę gładką twarz, ujednoliconą ( zaraz mam równiejszy kolorek) i zmniejszone pory .Oj polecam ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- ja miałam właśnie przerwę taką, chyba dwa i pół tyg. I w tym czasie dopiero się nauczyłam prezentacji z polaka i powtarzałam niemiecki. |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzeba jakos powtarzac?
|
|
|
|
|
#2511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytałam chyba gdzieś recenzje tego podkładu z pędzelkiem i podobno słaby ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
HEJ AG Mowilam ze kawitacja to extra zabieg i szczerze polecam ))
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Rozpisałam się o moim problemie w naszym klubie bo nie chciałam tu zaśmiecać wątku
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
ja płaciłam 65 złotych. Ale na prawdę warto, najpierw nałożyła mi jakiś żel, później jakiś płyn do demakijazu, póżniej coś jeszcze , a potem pod taką lampę. 15 minut pod nią leżałam ,ale przyjemnie było, jak na saunie. Po tej lampie robiła mi ten pilling taką maszyną przez jakieś 12 minut. Po pilingu jakaś ampułka taka galaretowata + masaż twarzy. Po niej maseczka na 15 minut. A na koniec krem do wrażliwej cery .
Czułam się jak w bajce trzeba powtarzać ,żeby był bardzo dobry efekt to dopiero za którymś razem. Choc ja już widzę świetny efekt
|
|
|
|
#2516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej to tanio płaciłaś. Ja też muszę się wybrać na coś takiego. |
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
lecę ogarnąc mieszkanie i naolejować włosy, za pół godzinki do Was wracam
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- myślałam,że drożej mnie wyjdzie. Ale ona mówi ,że jest tu nowa a konkurencja na moim osiedlu ogromna. I takie ceny będzie miała jeszcze dłuuugo nie narzekam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja robilam w takiej kolejnosci : -ogolnie caly demakijaz -tutaj czasami wapozon ale nie zawsze -nastepnie kawitacja i tu daje zel -potem ampuleczkalub serum -masaz pulsacujny moze byc reczny jakie algi i kremik wykonczeniowy ![]() Najlepszy efekt po 7 zabiegach i buzka cudo
|
|
|
|
|
#2519 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
, ale skoro naprawdę potem ma się taką świetną cerę to efekt jest tego warty
|
||
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
W cosmo Marina na okładce i kiepski wywiad z nia a takto to co zwykle czyli 5 zł wywalone w błoto
ja mam ten podkład Astora ja jestem bardzo zadowolona testuje co rusz nowe ale zawsze do niego wracam juz chyba z 5 opakowan zuzyłam od zeszłego roku nawet na Kwc pisałąm o nim kiedys
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

bo ja niekum jestem