![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() Kuchnię tv uwielbiam. Ostatnio była premiera 2 sezonu Anny Olson sezon na świeżość. Ja mam dekoder z nagrywarką więc nagrywam sobie programy, które mnie interesują i w wolnej chwili je oglądam. Też mamy 1 tv a TŻ nie przepada za programami o gotowaniu więc go nie zamęczam ![]() Co do restauracji diabelski młyn bodajże to ja nie wiem jak oni w ogóle mieli jakichkolwiek klientów. Podejście właścicieli... brak słów. Z tą pralnią pieniędzy to nie taka głupia myśl- zachowanie właścicieli by tu pasowało.
![]() |
#992 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Psinka słodka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja byłam dzisiaj w CH i nic ciekawego z ubrań nie znalazłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Poemi, współczuję zguby-to przykre...ale może jeszcze gdzieś się odnajdzie, może jest gdzieś w domu? |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
cześć
Dziś mam ostatni dzień lenistwa, czas jakoś szybko mi leci, że nie zdążyłam zrobić nawet połowy tego, co planowałam. No i najgorsze, że nadal nie słyszę za dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest bardzo wysoki poziom i to na pewno jest ogromny plus programu ![]() Kuchni TV nie oglądasz?? no coś Ty. U mnie to program numer jeden....powtarzają programy i owszem..ale nie jest to tak bardzo upierdliwe jak np. w TVN turbo ![]() Zresztą ja mam tak że niektóre programy moge oglądać nawet po 5 razy ![]() ![]() Strasznie mnie śmieszy i uwielbiam http://www.kuchnia.tv/program/?full/...w-plener_18909 Bez kuchni TV normalnie nie ma życia. EDIT. Ale ja to mam fajnie bo mój mąż uwielbia oglądać ze mną te wszystkie programy ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-10 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
A ja na głupiej telewizji n nie mam kuchnia tv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doszły Ci sandałki z kwiatkiem?? Ja mam ale kurcze chyba są troche za małe ![]() ![]() Będzie trzeba siostrze oddać ![]() ------------ I cholera wylicytowałam 2 bluzki na allegro ![]()
![]() |
#999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój Tżet dzisiaj pojechał zawieść L4 więc może odbierze przesyłki z pracy i oczekiwane butki ![]() Haniu ja oglądam kuchnię tv tylko nigdy nie trafiam na te fajne programy ![]() Poemi jak zgubiłaś tyle kasy, ktoś Cię okradł ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz, że za krótkie..Nie strasz!! Ja mam krótkie palce u stóp-może dla mnie nie będą za krótkie. Sprawdzę, jak wrócę do domu...o ile przyjdą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() uhuhu, też bym się ostro wkurzyła ![]() ja już dzisiaj po ćwiczeniach, zaraz jadę na uczelnie po jeden wpis do durnej baby ![]() pytałam kobitki na ćw. jak to jest z tym brzuchem i faktycznie robiąc brzuszki i inne tego typu ćwiczenia nie zgubimy brzucha jedynie go ujędrnimy / wzmocnimy mięśnie. Aby zgubić brzuch potrzebne są intensywne ćwiczenia w czasie których się dużo pocimy i kurczaki liptong, bo na takie zajęcia u nas się najbardziej rzucają i z moim grafikiem przesyłanym w sb wieczorem na następny tydzień nie mam szans na wolne miejsce ![]()
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypłaciłam z bankomatu i wepchnęłam do kieszeni. I na następny dzień już ich tam nie było ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- No to wszystko przed Tobą ![]() Ja już nawet o tym nie chcę myśleć ![]() No i Kreta padła. Zdrożało. Wolimy Egipt chyba. No i dzisiaj TŻ coś na temat Teneryfy wspomina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda mi ich bo ogólnie na stopie wyglądają REWELACYJNIE. Musze je z testować podczas chodzenia..może okaże sie że jednak są OK. Cytat:
Szczerze mówiąc to idealnie proporcjonalne ![]() Ciekawa jestem jakie będą na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Ja po pilatesie mam duży kaloryfer nie brzuch ![]() Szkoda że nigdzie nie masz megicu. Ja jestem mega zadowolona..normalnie jędrnieję w oczach ![]() ![]() Nie mogę sie doczekać lata...już wiem że będę niezłym Ciachem ![]()
![]() |
#1004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja nie mam ani kuchnia tv, ani tvn style, ani nic. Mam w sumie 5 programów, ale ja nie jestem typem telewizyjnym, więc nie narzekam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam tych programów i mi to nie przeszkadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież wiadomo że z kieszeni łatwo zgubić.
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() aż strach do was zaglądać aby nie wpaść w szał zakupowy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobno gazowana woda też na to dobra do picia, coś musisz robić bo to samo nie minie ![]() Spróbuj może wysłać Tza do apteki niech podpyta o te tableki ACC, może to bez recepty jest nawet. Się rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Tez kiedyś miała zapchane ucho (współczuje) dopiero własnie jakies kropelki + czyszczenie wodą u laryngologa pomogło
![]() a ja ostatnio mam fazę na zmiane : swojego wyglądu, stylu ubierania się (na bardziej kobiecy). 2 tygodnie temu zmieniłam kolor włosów (co najleosze, farbował mnie męzul ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak Wam tam jest w tej Holland ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do Holandii to jest ok. Ale za kilka miesięcy juz na stałe wracamy do Polski, w koncu tam trzeba zacząć żyć. teraz staramy się odłozyc jak najwięcej i zmykamy ![]() ja juz nawet złozyłam podanie do urzędu oswiaty, ze szukam pracy od wrzesnia w szkole/ przedszkolu. Teraz troszke nam cięzko, bo TZ od poniedziałku pracuje na 2 zmianę (przez 2 miesiące tak będzie robił) i wychodzi z domu o 14 a wraca przed 1 w nocy ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-03-10 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia nudzisz się sama a na wizaż tak mało wchodzisz ![]() Co do koloru jak Tobie się podoba, w sensie Ty w nich ? duża zmiana, dla mnie szok. Nie będzie dla nikogo zdziwieniem jak powiem, że ja wolę Cię w blondzie ![]() Ja bym dodała do poprzedniego ciut karmelu i byłoby super, dla mnie Ty masz kobiecą, eteryczną urodę a do niej tylko blond, ale nie przynudzam już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze no nudzę się nudzę. jeszcze jakby TZ pracował na pierwsza zmianę, to spoko, a tak? wstajemy, coś się zje, posiedzimy i razem i za chwilę już 14 i mój samotny wieczór ![]() ![]() Co do koloru, to ci powiem, ze sie bałam, ale mówię sobie kit, raz kozie śmierc ![]() ![]() ![]() choc czasami jak oglądam zdjęcia ze ślubu, to nachodzi mnie mysl, czy moze kiedyś nie wrócic do tego blondu?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-03-10 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia są w Hollandii jakieś wyprzedaże ciuchów, jakie tam ceny są ? Nie myślałaś aby czymś handlować i wystawiać tu, skoro i tak się lenisz póki co ? Może ciuchy firmowe są tańsze, buty albo kosmetyki ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Samej to tak cienko chce mi sie latać po mieście, bo aby trafic na jakies wyprzedaże musiałabym jechac do innego miasta (bo u nas to jest tylko mały pasaż handlowy, nic ciekawego) tez mi sie wydaje, ze kiedys wróce do tego blondu... aaa i jeszcze jeden plus: odrosty nie są teraz takie widoczne ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- No a poza tym, do 14 staram się byc z TZ , wykorzystac to, ze jest (bo jak pójde do jakiejs pracy i będe pracowała w dzien, to widywac się bedziemy tylko w weekendy) wiec jak bym juz dotarła na jakis pasaż handlowy, to juz by go prawie zamykali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rozumiem co do wyprzedaży, ale w ogóle chyba coś sobie kupujesz tam, jakie ciuchy, jakie ceny ? Tak z ciekawości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zakupów, stałam się ostatnio mega wybredna i chyba szukam innego stylu dla siebie ![]() chciałam kupic sobie jakies spodnie rurki, to mają tu jakieś dziwne kroje i nic dobrze mi na tyłku nie leży (a koszt to głownie 20-30 euro). największe wyprzedaze to były tu w styczniu ![]() teraz czekam az zrobi sie troszke cieplej, wejdzie jakaś wiosenna kolekcja i wtedy się przejdę i mam nadzieję, ze coś dla siebie znajdę ![]() aaa od męza na gwiazdkę dostałam deskę do wii (wii fit plus) tak więc sobie co nieco ćwiczę w wolnych chwilach (fajna sprawa) aha, TZ się wziął za siebie. tak bardzo zmienił nawyki żywieniowe , ze aż jestem pod wrażeniem bo przez 3 miesiące już zrzucił 7kg (jeszcze 15 chce) niestety, ja tez schudłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.