|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Ale się zaj***am
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam rekolekcje 24,25,26
![]() yes wyslalam zaproszenie na nk ![]()
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
akcpet
![]() dostalam wiadomosc od kolegi mojej kolezanki z ktora bylam na baletach w SOb, oto kawałek: 'witam wiem ze raczej nie powinienem ale musze to napisac nie mam jak tego powiedziec ale napisac chyba moge ;]] bo napewno wiesz ze masz bardzo Ciekawe spojrzenie... ;> troche przeszywajace z odrobina dreszczyku ale za razem slodkie i cieple hmm...'
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
ojj
nie na***ałam tylko zaj***łam
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
aaah
![]() ja juz przestałam palic, ze 3 tygi nie paliłam i juz nie chcę. fajek też już okazyjnie nie tknę
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nie chcesz?
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
bo zrozumiałam, że nic mi to nie daje
tylko uczucie wyje*ania na wszystko w okół, wolę wypić sobię coś ![]()
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie zależy od towaru i dnia, ja dzisiaj śmiechawa wielka i uczucie błogości ;d a czasem taka zamuła...
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
idę po nowy cosmopolitan do kiosku
|
#493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie chora jestes
|
||||
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
no bo ej stary mi nie chciał kupic za swoje pieniądze jak wychodzil z mama na działkę, bo dla niego 6 zł to dużo
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł...
Gosc z histy mnie zapytal, troche robilam z niego wariata, np. na pytanie o cechy sarmaty odpowiedzialam: Nooo... to badzo negatywne. Oni tylko pili, bawili sie wi walczyli szabelka, o tak (dziwny gests machniecia reka). Wrrr... dostalam dwa, bo nie wiedzialam kiedy zmarl Jasiek Kazimierz, powiedzialam ze w 1667, a mialo byc 1668. I ze Chmielnicki to Bogdan, a nie BoHdan!!! Tz mnie wnerwil, znowu sie zaczyna. Wbijamy z dziwczynami, z zapiekankami po dzwonku na biologie, nie bylo jeszcze pani. A on... siedzi sobie na lawce tej P. i takiej jeszcze jednej, smiechy i chichy leca. Ja nic, siadam do kumpeli, gadam z laskami. Tz podlazi i pyta "Co tam jesz sobie?", a ja mu podsunelam pod dziob i mowie, zeby sprobowal, a on na mnie z ryjem ze co ja robie... Polazl znowu do nich, smieja sie, cos jedza, laskocza, za 5 min. go wolam i mowie SPOKOJNIE I KULTURALNIE: Sluchaj nie pozwalasz sobie za duzo co ty sobie wyobrazasz, chyba Ci sie osoby pomylily. A on nade mna stal kilkanascie sekund, powiedzialam zeby tak nade mna nie wisial i ... gdzie poszedl... zgadlyscie... JA patrze a jedna z nich grzebie mu w plecaku, jak podszedl wtedy do mnie i wyciagnela Tofifi, ktore dostal ode mnie na Dzien Mężczyzny i nasze 1 rok i 4 miesiace, chcialy to zjesc, ale sie wydarlam ze to moje i wara od tego. Ja pier dole, pozwala tak sobie w plecaku grzebac jakims laskom, minelo 10min. zanim babka wpadla, przeniosla nas na duza pracownie i gdzie siadl tż? KOLO NIEEEEJ PO lekcjach w szatni sie tak cos podwalalał, ale go olalam, stal przed szatnia z takim G. Powiedzialam "Pa, G.", a on czy na nich nie czekam, powiedzialam, ze nie i poszlam. Wpadlam na przyjaciolke, poszlysmy do Ryłka i na zupe do baru Po drodze strasznie klnelam, rzucalam miesem, przyjaciolka tez bo sie wkurzyla na jednego typa. Jutro, jak tz bedzie znowu tak robil, to mu powiem co do przyjaciolki- ze on chyba nie mysli glowa tylko kutasem, ze jest niepowazny, ze robi jakies podchody do innych jak ja patrze... To nie sa jakies tam kolezenskie gtki szmatki, ja widze jak tż sie "popisuje" w jej towarzystwie, jak czasem zmienia ton wypowiedzi, gada od rzeczy... Poprostu widze jak sie podwala do niej ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- No no, juz jest chyba ![]() Ja jutro sobie strzele |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
wasze koty też się marcują?
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
miauczy ten kot jak płacz dziecka
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio szlam i kot gdzies schowany byl, bo go nie widzialam, ale strasnzie jeczał...
|
|
|
|
#502 |
|
Wtajemniczenie
|
mój kot siedzi cicho
jaaa ucze sie chemii a tak mi sie nie chce
|
#503 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry kobitki
dopiero wróciłam z 8 godzinnej pracy z okazji dnia przedsiębiorczości, nogi mi trochę odpadają bo dzisiaj 2 dzień chodzenia na obcasach ale jutro już chyba sobie odpuszczę..
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
te koty to są jakies naprawde nie ten.. ;d czasami tak drą ryja, ze szok;P
wgl zjadlam czekolade i już mi lepiej. ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- ouu pokaz te butki;d
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#506 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jest najgorsze;/ mój brat na szczęście takinie jest i ma swój komputer xD prawie wcale go w domu nie ma... ale wiesz na Twoim miejscu uswiadomilabym mu, zaczela rozwalac w jego pokoju (ma swój chyba nie?^^) i w ogole pokazac mu... Cytat:
ahh..;/ to dupowato. a postanawiasz wrócić do tego? kiedy zdajesz na prawko? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() yes to super z tym chłopakiem! fajna dupcia chociaż;> Leci na Ciebie. do mnie kiedyś po baletach też koleś napisał(ale czemu nie powiedział wprost skoro podobają mu się TWOJE oczy:F ) w ogóle ostatnio znalazłam test ciazowy w łazience rodziców jedna kreska na szczescie ale mama mowi ze idzie dzis do gina ja takie oczy yyyyy a ona ze nie nie jest w ciazy hahah nie no masakra![]() Cytat:
ale co z tego jak pozniej wroce do takiego samego odzyiania i bedzie jo-jo ![]() ogolem dzis zjadłam płatki na obiad rosół a potem jogurt i dwa jabłka no i co poradze nie moge chocbym chciala![]() lily frajer
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrażam skruchę
koty już zaczynają ten tego? nienawidzę tego ;o
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
lily - a mi sie wydaje ze tobie chyba lepiej byloby ze starszym kolesiem ;p bo wiadomo ze ci w naszym wieku to jednak do powaznych az tak nie naleza
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Toria- myslisz?
Ja jestem cholernie zazdrosna. Jak do jego penisa naplynie zbyt duzo krwii, a nie do mozgownicy, to nakopie do dupska... Niech tylko zobacze, ze z nia flirtuje. A bicz, jeszcze ma chlopaka! A CIESZY.... jak on do niej podlazi, ze to masakra... |
|
|
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiec jak ona ma chłopaka, i twój też jest z toba, wiec raczej nie masz sie co martwic, a z kolezankami przeciez sobie tez musi pogadac ;P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

tylko uczucie wyje*ania na wszystko w okół, wolę wypić sobię coś 

no i co poradze nie moge chocbym chciala