|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj:
-2x0,69 - 2 Princessy Vitale (moja miłość ![]() -2zł w pasmanterii Byłam w dwóch lumpach: nic ![]() Jestem z siebie dumna. Wróciłam wcześniej do domu i porobiłam fotki rzeczy na alle - etraz wystawiam ![]()
![]() |
#2973 |
Wtajemniczenie
|
Może ja też coś na wolnym wystawię. W końcu mam tyle nie potrzebnych ciuszków i zawsze kaska wpadnie dodatkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
Smieszka, wzielam przyklad z Ciebie, obcykałam wszystko i zaraz sie biore za wystawianie. Pierwszy raz cos bede wystawiac na all, zobaczymy czy w ogole umiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
dziewczyny uduście mnie ! wydałam 10 zł na papierosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Wtajemniczenie
|
Udusić, nie udusimy, ale baty dostaniesz!
![]() ![]() Jestem wsciekla! zapomnialam hasła do konta na allegro, a przypomniec mi nie mogą, bo nie podalam jakis danych! Szlag mnie trafi.. nie mam zielonego pojęcia jakie mam hasło.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
Obiecuję poprawę ! Mam nadzieję że to moja ostatnia paczka w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
4,30... batonik + żelki. Nie bijcie, jestem kobieta z masakrycznym pms-em, musiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja dzis małe zakupy - na 'nowy miesiac' - brokuł 3,39 - 5x woda mineralna 3,00 - 2 serki wiejskie 2,89 - 2 mleka 3,20 - marchewka 0,45 - zupka 0,75 - pomarancza 2,50 - banany 1,90 + 50 zł - sprzedałam kilka ciuchów za duzych szwagierce ![]() ![]() chciałam 30 zł a dała mi 50 zł ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dziś tylko pieczywo i jabłka, które i tak pogubiłam bo biegłam na szybko do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||
Zakorzenienie
|
na te zakupy to męża wysłałam jak wracał ze Skoku gdzie wpłacił nasze wczorajsze 'oszczednosci' z wypłaty na mieszkanie, mamy już 34. 608, 53zł
![]() ![]() choc i tak to kropla w morzu ![]() ![]() tylko kilka najpotrzebniejszych rzeczy chciałam, ogolnie oszczedzać trzeba ! ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-10 o 18:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dzisiaj znowu 5 zł na słodycze i kawę z automatu. ![]() Ale obiecuję poprawę, bo mam duuużo wydatków i muszę zadbać o siebie, bo na samym początku czerwca na komers. ![]() Muszę: * kupić sukienkę * kupić buty do niej * ewentualne dodatki typu kolczyki, naszyjnik albo bransoletka * ciemnoczerwoną szminkę i lakier do paznokci ![]() * jakiś leciutki podkład * Białą Perłę [i nie pić kawy!!!] A z takich 'kosmetycznych' rzeczy to: * zadbać o skórę [nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać] * zapuszczać włosy * smarować rzęsy olejkiem rycynowym * robić brzuszki i chodzić na basen i do sauny [za jakieś parę dni dostanę karnet ![]() Wiem, ze to wątek o oszczędzaniu, ale... liczę na Wasze wsparcie także w tej dziedzinie, bo chciałabym wszystkich olśnić i zaskoczyć swoim wyglądem, a także utrzeć nosa kilku osobom. ![]() ![]()
![]() |
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
ale to też przesada, że szynka, poledwice itp. to od razu ponad 20 zł za kg
![]() ![]() ale ja nie lubie nawet szybki.. jakos tam wedliny mnie nie kusza.. ale serki z pomidorkiem to tak ![]() ![]() lece szykować męzowi kanapki na kolacje ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
Kto tam jeszcze pamięta: ODDALI ZAGINIONE 100zł
![]() ![]() ![]() Ale jutro szykują się duuże zakupy. Współlokatorka sie wyprowadza, więc czeka mnie kupno suszarki na naczynia, czajnika, sztućców, kubków i wielu innych rzeczy, które miałyśmy wspólne.
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
ja za szynkami nie przepadam, wole serek żółty a jeżeli chcę coś mięsnego to czasem piekę sobie pierś z kuczaka w przyprawach, o wiele lepsze w smaku i taniej wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2993 |
Raczkowanie
|
a ja nic nie wydałam . ; ))
+ 10 zł od rodziców. xd |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Wtajemniczenie
|
Foltynka to świetny wynik!!! Odkładałaś te pinieążki z wypłay(miałaś jakąś ustaloną miesięczną kwotę?) czy jeszcze coś Ci wpadło z wesela. 1,5 i tyle kasy - to kurde Ty to weteranka w oszczędzaniu(naucz mnie<prosi>)
Widzisz Caffe ja to powinnam za swoję dobroć zostać odznaczona Honorowym Dobrym Obywatelem Tego kraju ![]() Co do szynki to mi moja mam jak podaje paczke to i także szyneczkę. Ja uwielbiam i tylko jem miodową(w każdym razie taką białą) U mnie w rodzinnym mieście ona stoi po 9 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaczeliśmy dopiero rok temu w lutym odkładać mąż dawał 800 zł z wypłaty, a ja poczatkowo 350 zł, 450 zł - bo miałam studia jeszcze... teraz mąż nadal 800 zł (bo daje mi jeszcze 500zł na życie które ja daje mamie) a ja od 800 zł do 1200 zł - w zależności jaka mam wypłate licze,że do wrzesnia 41-45 tys. bedziemy mieć ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
powodzenia foltynka ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | ||
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny! jesteście kochane
![]() licze, że moja firma zadba jeszcze troche o swoich pracowników i bedzie w koncu ta podwyzka i jakas 13nastka, wtedy znowu wszystkie dodatkowe pieniązki odłoze ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
after hours
|
ja dzisiaj nie wydałam nic.
można powiedzieć, że oszczędziłam, bo znajoma mi poleciła stronę, skąd można ściągnąć legalnego autocada na rok (dla studentów). i tak spędziłam nad tym 2h.. i za cholerę nie wiem, jak się tym posługiwać. a ponoć inteligentna jestem.. ![]() jutro mam dostać materiały szkoleniowe, to może jakoś przez to przebrnę ![]() i wyjazd do niemiec stanął pod znakiem zapytania ![]() Foltynko - dużo już oszczędziliście ![]() ![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2010-03-10 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Wtajemniczenie
|
ja mam taki plan żeby na koniec tego odłożyć 10tys..
![]() narazie jest 3500,- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.