|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]()
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale bo nie, wcale bo nie ![]() ![]() O mamoooo... Po tygodniu już by nie było Bełchatowa. Rozniosłybyśmy ten grajdołek ![]() Spadówa tam ![]() OoOoO... Dobrze kombinujesz. No i może jeszcze noc poślubna w Spale ![]() Właśnie! Winiar to ogólnodostępna maskotka :p ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- stojak na biżuterię z członków siatkarzy ![]() Hit na allegro by był ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wQpWi_hGgII Pomocne plecy Cichego Pipena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |||
Konto usunięte
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17790023]
jesteś genialna ![]() ![]() ![]() ![]() No widzisz, taka nasza rola ![]() Cytat:
![]() bo to najlepsiejsze rozwiązanie jest ![]() rzondzisz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Julian wie wszystko ![]() uwielbiam ![]() ![]() tyle pieniądzów ![]() Cytat:
![]() ![]() na kolegę z drużyny zawsze można liczyć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I komu Ty ten kit wciskasz ![]() W Spale niee. Po za tym tam się jeździ trenować, a Ty ze swoimi okrzykami nocnymi i mega entuzjazmem mogłabyś przeszkadzać ![]() To żeby nie walić we własne gniazdo to odetniemy te członki które nie są potrzebne do gry ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-11 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze światełkiem? Może nam sie uda ![]() ![]() ![]() Ja też ![]() Ale jaki bezczelny no ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Chyba sobie przede wszystkim ![]() ![]() ![]() Ej spokojnie! Tak też źle bo te członki które nie są potrzebne do gry sa bardzo potrzebne do czegoś innego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczaił się od tylca na kolegę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostałam wybór: prezent albo impreza. wykazałam się egoizmem i wybrałam prezent, a w sumie to pieniądze, bo mi rodzice dorzucili brakującą kwotę do laptopa.. ale nie trać nadziei ![]() Cytat:
![]() ![]() oby, oby!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ja miałam na myśli miejsce ![]() Cytat:
![]() właśnie koleżanka mnie starszy, że ma taki wtyki [a ma niestety ![]() ![]() ![]() ![]() mój siatkarz na dziś: Igor Yudin ![]() Tako rzecze Król Julian: Sex to zdrowie ![]()
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już się teraz nie wymiguj. Zamartwiałaś się a teraz zgrywasz twardziocha ![]() Bo nie ma to jak okłamywać siebie ![]() Wyciągam wnioski ![]() ![]() Coś trzeba poświęcić, wybieraj dłoń albo inna część ciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
![]() Boshe! ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie no kurde. Ja na Memoriał też choruję ale kurde. Ja na piniendzach nie śpię żeby zaliczać ( ![]() ![]() ![]() To może Memo sobie darujemy a spotkamy się na LŚ ![]() Igorrr ![]() ![]() ![]() Julian prawdę Ci powie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem. Nie miałam sposobności ze Francuzem ![]() Twardziocha na maxiorka ![]() Ty coś ostatnio za dużo myslisz i za dużo wniosków wyciągasz z tego mędrkowania ![]() ![]() ![]() Chociaż coś w tym jest... na pustej hali straszne echo w końcu niesie nie ![]() No to mam dylemat teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę też to jakoś przemyśleć, bo nawet jak będę mieć te nieszczęsne akry to dojechać za coś trzeba i spać też ![]() męża masz przeca! ![]() ![]() taaa, niech mi jeszcze powie z kim! ![]()
![]() |
#1454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nie nie jedźmy na Memoriał proszę bardzo. Brazylia będzie. ![]() Nie możesz mieć kochanka, zabraniam ![]() Co tu się dzieje, kochanków się zachciało, normalnie apokalipsa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() Weź mi nie zabraniaj myśleć, niech chociaż tyle mam z tego życia ![]() To jak niesie na pustej hali to można ją zapełnić, bileciki w necie posprzedawać ![]() Dobrze się zastanów co chcesz Kurkowi odciąć ![]() Cytat:
![]() Jak to z kim z mężem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mąż w Rzeszowie przeca siedzi ![]() łeee nie, w Bydg mecz ma w ten weekend :P
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-03-11 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo, Rzeszów to gdzieś jest... hm... w ciula daleko ![]() obawiam się, że za 17zł tam nie dojadę ![]()
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
17zł bilet, reszta pieszo ale za to zabawy z mężem bezcenne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |||||
Zadomowienie
|
ulżyło mii!
![]() niepozorny albo bez make upa go nie rozpoznałaś ![]() Cytat:
![]() przywracacie mi wiare w siebie ![]() też nie wiedziałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gÓd idea ![]() mój Plina ![]() bo fantazja fantazja bo fantazja jest od tego zeby bawić sie zeby bawić sie zeby bawić sie na całegooo ![]() Cytat:
to jej powiedz nie strasz nie strasz bo sie zesrasz ![]() Juliaan ![]() Cytat:
![]() Ty to masz łeb ![]() sprzedamy wszystko bez reszty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |||
Zakorzenienie
|
Ano mam. I wierna jestem! Kocham! I nie oddam!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gacie... Coś dziwnie często wokół "Gatek" krążysz ![]() Eee. Francuzi to domena Peggy i Ani ![]() ![]() Żebym nie palnęła tak jak Miss w Złotych tarasach z tym Kadziem i Siurakiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Noooo... Pamiętam. Jak na komunię dostałam rower (bo za moich czasów się rowery dostawało a nie kłady, laptopy czy mieszkania w Warszawie ![]() ![]() ![]() Za zabieranie Pliny też się należy ![]() Ku**aaaaa!!!! ![]() ![]() ![]() Kolejny tekst do wklepania do naszego kajeciku z mądrościami wizażowymi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh, a ja jej na to, że też mam wtyki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szkodzi tak, że tak jest niemoralnie ![]() Się wyprzedamy ale za to za kasę będziemy się wozić po meczach lub ewentualnie kupimy klub +Ligi Cytat:
![]() Błagaj, błagaj na kolanach ![]() Jak to szło, odetnę Siuraka Kadziowi ![]() Już na mnie winny za swoje fantazje nie zwalaj ![]() Plina to też dobro narodowe ogólnodostępne :d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Ale jej powiedziałaś
![]() ![]() ![]() Bardzo dobrze! Nie daj się ![]() To ja też nie będę mieć... Porządne będziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-11 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Mój szwagier jest idiotą
![]() Oto jaki wierszyk dostałam od niego na Dzień Kobiet ![]() Z najserdeczniejszymi życzeniami oczywiście ![]() Najpierw Bóg stworzył mężczyznę w Rajskim swym Ogrodzie pomyślał, "Muszę stworzyć, coś, co w życiu Tobie pomoże" Tak powstał projekt wielki, piękniejszy od bursztyna. Przed oczyma mężczyzny pojawiła się dziewczyna. Dwie piękne nogi, długie i aksamitne delikatne i gładkie, można rzec wybitne. Przepiękne bioderka o kształcie pożądanym, by mężczyzna wiedział, że jest przez Boga wybranym.. Dwie cudne piersi, pełne i soczyste, tworzące w myślach mężczyzny, marzenia nieczyste. Ukochane ręce, idealne do przytulania, i dwie kochające dłonie, do głaskania i całowania. Pęk długich i jasnych włosów, do ramion sięgających I para oczu, zawsze czułych i wielbiących. Stworzył to Bóg dla mężczyzny, by serce jego śpiewało. Dodał jeszcze usta ... i wszystko się zje.bało ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Karola Twój szwagier to geniusz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedyś to sie znało takie odzywki ze mózg sie lasował ![]() też dostałam różowo-błekitne Wigry3 ![]() ![]() ![]() alez ja go nie zabieram po prostu dziś jest pod moją opieka zreszta ja nie jestem egoistką bierzcie wszystkie ![]() Martita sie ucieszy ![]() Cytat:
![]() i co? zatkało jej kakało? ![]() ja tez nei mam ![]() Cytat:
![]() a tam zaraz niemoralne. a musi to wiedzieć? czego oczy nie widza tego sercu nie żal! ![]() nie chce burzyć Twojej koncepcji ale będziemy sie musiały długo wyprzedawac na jakiś klub ![]() własnie. bierz przykład ze mnie i Kasi ![]() tak jest. ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-11 o 10:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Tiaaa...
![]() On mi dużo takich "perełek" przesyła więc jak coś ciekawego dostanę to podeślę Wam na pocztę ![]() Na razie dostałam od siostry bardzo ładną prezentację i też Wam podesłałam na naszą wątkową pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na pewno się nie dowiedzą, obie się pochwaliły na forum ![]() I nie zburzysz sie połączy wszystkie moje genialne pomysły i będzie kasa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.