|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Najprzyjemniej podsłuchiwać,jak bije Twoje serce
przytul... to milsze jest od słów Żyję z cieniem nad swoją głową, sypiam z chmurami nad łóżkiem swym Mam już dość tej samotności, uwięziona w swej przeszłości Długo rozmyślałam nad właściwym sposobem,jak posprzątać te zakątki umysłu w mojej głowie....Wszystko, czego pragnę to wrócić do miłości
|
#1352 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Dało by się coś znaleść o tym że kocham chłopaka już od 3 lat, ale boje mu się o tym powiedzieć ..? Tylko nie takie dosłowne ![]() I też takie jakby hmm "naturalne" np: "Zamknięta w kropli dźwięku, tańczyła śmiejąc się." `za zamkniętymi drzwiami krainy wiecznych marzeń` Dłonie jak pędzel, czynią czwarty wymiar rzeczywistością Nie trać wiary w marzenia..Czasem nawet one się spełniają z góry dziękuje ; * |
|
|
|
#1353 |
|
Rozeznanie
|
nie bawię się już klockami lego i nie uciekam, gdy go widzę.
udaję, że to już nie moja sprawa. zamknęłam się dla reszty świata. diamenciki w Twoich oczach warte milion dolarów. policzek przy policzku, nie ma mowy o kimś obcym między nami. przesiąknięta erotyzmem. świat topi się jak lód, w wódce z cola.
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
Rozmyślam coraz częściej od pewnego wieczoru, że chyba moje szczęście bywa zielonego koloru. Więc niech ta zieleń we mnie rośnie i niech mnie zewsząd otoczy drapieżnie, zachłannie, miłośnie, zieleń, jak Twoje oczy..
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
kradnę ! cudowny
Potrzebuje Cię, by pragnąć od nowa, potrzebuje Cię, by na nowo próbować, potrzebuje Cię... Potrzebny mi jesteś, by wyżej się wspinać, potrzebny, bym mogła spokój zatrzymać, potrzebuje Cię... Byś zawsze ocierał łzy, kiedy płyną, bym była dla Ciebie jedną jedyną, potrzebuje Cię... Potrzebny mi jesteś, gdy zimne mam ręce, prócz tego wszystkiego nie chcę nic więcej, potrzebuje Cię... Goya
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
Zrobisz coś dla mnie? Połóż mi ręce na ramionach, chciałabym, zebyś mnie przytulił, kiedy tym razem mnie pocałujesz.
wciąż słyszę dzwonienie w uszach, może to fortepan? a może serce wali o żebra. pospaceruj sobie, ewa, po mieszkaniu z papierosem między zebami. wyobrazisz sobie, że urodziłaś się po raz drugi? system wyobraźni grozi, że zawiesi się. jak niemądry komputer. jestem zupełnie jak gwiazda, świecę. lecz znajduje się o miliony lat świetlnych od ziemi i zanim moje światło dotrze do ludzi, przestaję istnieć. rozumiesz to, kiedy fluidy bólu stają się rozkoszą? znów karmie swój strach myślami o nieistnieniu. wykłamali mnie z nadziei niczego nie będzie żal. niczego nie będzie żal. boję się i chcę przestać się bać. wciąż próbuję zapalić słońce w środku nocy. łapiesz w palce mój urywany w paroksyzmach strachu oddech, Boże. okropne sińce, myślę z bólem. i dwadzieścia siedemn szwów na życiu. grzebię się we własnych obsesjach. tęsknię do samotności, samotności w ogóle. wierzysz w jakąś wielką, nienazwaną moc? ja ją mam. zjadasz okruchy mojego lęku. odrzucając wszystkie zabezpieczenia kolejką wysokogórską słów upadać i wznosić się umrzeć z miłości to marna decyzja obsesja jest dla mnie jak oddychanie
|
#1357 |
|
Przyczajenie
|
"W szczęściu byłaby urocza: szczęście jest poezją kobiet, jak strój ich ...
Brakowało jej tego, co stwarza drugi raz kobietę: stroju i czułych słówek." Edytowane przez pechowa_szczesciara Czas edycji: 2010-03-10 o 23:56 |
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
A w lustrze jakaś dziwna kobieta. Blada cera, tłuste włosy, jej białka przekrwione. Odchodząc od niej pytam tylko cicho 'Co miłość potrafi zrobić z człowiekiem...' Mogłabym nie spać tylko po to by słyszeć jak oddychasz. on jest kimś więcej niż mężczyzną, i to jest coś więcej niż miłość. [...]Miłość wybacza wiele. Prawdopodobnie po to jest, by wybaczać mogę pochwalić się absurdalnie absolutnym brakiem talentu do kochania. Wpuszczam Cię do krwiobiegu. Działasz lepiej niż heroina. 'a tak przy okazji, ubóstwiam Cię... w przerażający i niebezpieczny sposób.' najgorzej jest, gdy szukając siebie w Jego oczach znajdujesz obojętność. To nie był wybór – ale konieczność. odkąd Cię pokochałam moja samotność zaczyna sie dwa kroki od Ciebie Chciała rozmawiać.. Ale kiedy On do niej mówił, to miała wrażenie, jakby sama mówiła.. Te słowa były zwierciadłem, do którego się zbliżała z podniecającym lękiem, aż dotykali się koniuszkami nosów, aż plątały im się rzęsy.. Jak dwa portrety jednej osoby zawieszone na przeciw siebie - tacy byli.. On nie ma części ciała, w której ona by się nie lubowała... Przede wszystkim uwielbia Jego dłonie.. Ich ciepło i bezpieczeństwo, które dają, ich czuły dotyk.. Gdy On wplątuje jej we włosy palce, siódme niebo spada na ziemię i otula jej serce szczęściem.. W tej chwili - po godzinie obcowania z Tobą - wszystko wydaje mi się niepoważne. Zawsze miał łaskotki, wystarczyło dotknąć go gdziekolwiek, a zaczynał chichotać. Jednak choćby muśnięcie po żebrach doprowadzało go do szaleństwa. Nawet po śmierći podskoczył, a jego zimne dłonie poderwały się i szukały moich, by je powstrzymać. Uwiodła mnie przepaść Twojego spojrzenia. Bo ciągle wierzę , że nie ma niczego , co potrzebowała bym oprócz ciebie.! ;* Nie znam siebie na tyle, by jednoznacznie określić dlaczego myślę o Tobie pocałował jej usta. Oddała pocałunek z niezdarną słodyczą kogoś, kto nigdy się nie całował, najwyżej w marzeniach.
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
Szybkim krokiem chodziłam po mieście, mając nadzieję, że wśród krętych uliczek zgubię zły los.
Z Tobą nawet śnieg smakuje marcepanem. Był mordercą moich marzeń i złodziejem moich snów. Pozwoliłam mu wtargnąć w moje życie, niesamowicie nabałaganić i uciec szybciej, niż się zjawił. A teraz sprzątam po nim, upychając złe wspomnienia po kątach.
|
#1360 |
|
Raczkowanie
|
miłego dnia. :*
______ usłysz wołanie w ciszy zanurzać się w tłum i nie mieć już ani chwili czasu na swoją samotność; |
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
minimum4znaki- to zaszczyt dla mnie
love youhoe- okradziona ![]() Dzisiaj milcz i ze mną tańcz,a słowa w dłonie schowaj Cześć, to ja twój sen i chleb powszedni noc i dzień i śmiech i seks niedzielny I zostań przyjdzie wiosna znów... zrób to szybko,po kryjomu, nie powiem nic nikomu ![]() Czasem myślę, że nie pasuję do tych czasów. Zamknę oczy i...inny otwiera się świat Zamieniasz rozmowe w przedwyborczy wiec...Dlaczego nie chcesz Mnie posłuchać ...Dlaczego nie chcesz Mnie zrozumieć Chciałbyś pamiętać, chciałbyś zapomnieć Boli cię brzuch, pęka ci serce Zobacz sam jaka ona jest sama Zobacz sama jaki on jest sam
|
#1362 |
|
Konto usunięte
|
Bo ‘kocham’ ma wartość tylko wtedy, kiedy jest wypowiadane przez odpowiednią osobę.
Za mało powietrza by dzielić je na dwoje. Gdziekolwiek nie pójdę, jest szaro. I gnije mi w głowie sterta myśli, których nie ma komu uprzątnąć. Pachniesz szczęściem... wiem, że tylko dla Mnie. Z piosenek, ale musiałam :‘kochać to nie znaczy mieć coś na własność, nie możesz zasnąć, gdy wiesz, że nie może zasnąć’ ‘odcinam się, ołówek obgryziony z jednej strony, na ustach smak grafitu szybko obiera smak słony’ ‘przytul mnie, gdy tego potrzebuje, weź ten bagaż, a Ty patrz Boże jak to się robi, gdy nie pomagasz’ latin, keeendy, drift, kamisha, kochanaa, blondii69, ruduś, miodowa, Mrs Unfabolous, chocapic, boundlessly, IhateU, seventh heaven <3 suve?! <3 |
|
|
|
#1363 |
|
Zadomowienie
|
absurdalnie- mój kot
__________________ nie zostawiaj mnie. już nigdy. serce me odkryją w Tobie. nie odnajdę Cię. nie chce Ciebie stracić. on się kocha w Twych źrenicach.
|
#1364 |
|
Rozeznanie
|
mało osób wie, że naprawdę nieliczni widzieli mój szczery uśmiech .
Czyli, że co? Nie tylko ja jestem wyjątkowa? Dziwne uczucia mną targają. Kolorowych snów, bo czarno-białe się nie spełniają. A niech się piep.rzą. Ja mam swoje rzeczy do zrobienia. Nie lubię prezentów, one dowodzą poczucia winy.Im droższe, tym większego. Kiedy słucham muzyki, nie chcę tam słyszeć o kwiatkach. Lubię tam śmierć i zniszczenie. Gdy jesteś zdołowana, dobrze jest usłyszeć od kogoś innego, że również cierpi .
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2010-03-11 o 15:52 |
|
|
|
#1365 |
|
Przyczajenie
|
[B][/BWiesz za późno zrozumiałeś, że kochasz mnie
zbyt krótko starałeś się i wiesz jeszcze jedno już tylko powiedzieć mogę Ci, że już przykro mi, ale nie kocham Cię.... Chciałam podziękować ludziom, którzy wierzyli, że coś z tego wyjdzie I chcę ich poinformować, że nic z tego Tym ludziom, którzy mnie wspierali też dziękuję i to są przyjaciele A ci co się odwrócili to jednym słowem ZWYKŁE SZMATY!!!!! Nie pocieszajcie mnie bo na to już za późno nie mówcie, że źle robię, bo ja to wiem nie każcie mi go nie kochać, bo ja tak nie umiem i przede wszystkim pozwólcie mi wreszcie odejść..... a jeszcze takie ale wam nie dorownuje ... :P
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
- Czekam ponad godzinę.
- Świetnie. Ja czekam codziennie każdego dnia.
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2010-03-11 o 10:35 |
|
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny może Wy mi pomożecie? Przeszukałam już chyba "cały Internet" i nic nie znalazłam.
Szukam opisu na gg dzięki któremu dałabym do zrozumienia lokatorce która na każdym kroku robi mi na złość że mnie to w ogóle nie rusza. Taki nie dosłowny, ale żeby dawał do myślenia, że o to mi chodzi. Pomożecie?
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
Pocałunki i słowa że nic nas nie rozdzieli.
Pamiętam wszystkie ucieczki i powroty. I dłoni błądzących delikatny twój dotyk. Będziemy znowu czytać w swoich sercach w swoich myślach.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj przechodząc koło Ciebie wróciły wspomnienia,
te takie najpiękniejsze, taki NASZE. razem ze wspomnieniami przyszła też tęsknota, tylko nie wiem za czym bardziej tęsknie za Tobą czy za miłością. znowu nawiedzają mnie wspomnienia o Tobie, tęsknie za tamtym pięknym okresem, gdy byliśmy razem. i nie potrafię nie płakać, gdy wracam do przeszłości. cały czas bujam w obłokach, i jestem w tym naprawdę dobra. to okropnie niebezpiecznie próbować cofnąć czas... gdybyś wiedziała czym jest miłość i jakie cierpienia niesie ze sobą, pokochałabyś go? uwierzyłabyś w miłość? |
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
na początek :
BananowaDelma , kocurekk , Zaczarowana xdd , m4dziar4 , hoe , - okradłam . ;] nienaruszona - bardzo dobrze ze zostaniesz .masz prześliczne opisy !'Nikt mnie nie oskarży o marzenie o Tobie.
![]() 'Choć raz obdarz mnie takim usmiechem jak ją. 'Kochaj mnie cholero tak jak ten swój cholerny football. ' 'Podejdź , spójrz prosto w oczy i powiedz , że Ci zależy. 'Siedze tu sama z ogromnym bólem .. brzucha i głowy . ze złamanym przez Ciebie sercem . 'Mówiłeś , że mnie kochasz ! I co.?! Zasrany kłamczuchu!. |
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
Chcę, by mi Twoje oczy jedyne, jarzące zabłysły w życia nocy samotnej, tułaczej; by mi żywiej płonęły, niż innym, inaczej; żeby przy mnie jaśniały, a gasły w rozłące.
|
|
#1372 |
|
Rozeznanie
|
happyend - dziękować, dziękować! <3
MrsUnfabulous - ja tam Cię okradam, nie tylko w dzień babek xD kamisha - groszkowe serce tą miłość odwzajemnia! ![]() panna_miodowa - wróciło moje małe! i groszek się cieszy, że miodzio kocha! _mandarynka - pochwała od mojej ulubienicy przysparza o rumieńce dontgivemenames - onieśmielasz! Dziękuje, moja Talenciaro! Usta nie wiedzą z reguły co mówią. Tak są skonstruowane. Muszę coś zmienić w moim życiu. Dorosnąć, przestać płakać, zapomnieć o Tobie...zacznę od zmiany perfum. psująca się szybko, jednodniowa. miłość twoja - nie szklanka soku marchewkowego. - kochał mnie. o takich rzeczach się nie zapomina. - dziewczyno! kiedy to było! pół życia temu. Obiecaj mi coś. Cokolwiek. Choćby spacer w deszczu, lizaka o 14.32, czy kwiaty na urodziny. Obietnice wiążą ludzi - nie pozwalają im odejść. próbuje złapać Boga za nogi i zmusić Go, byś mnie pokochał. jak mam spać, kiedy wiem, że nie zaśniesz.? Istnieje teorie, że przy końcu świata to ofiary będą sądziły swoich oprawców. Ja więc powinnam Cię osądzać za złamane serce, kłamstwa, zdrady i zmarnowane życie. Ale nie martw się. Pewnie z ciągłej miłości, znowu Ci wybaczę. nie bój się, to tylko sen - w sen nie trzeba wierzyć. im wyżej się leci, tym boleśniej się spada.
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
ja też
;*głodna wrażeń obiecanych. masz w sobie coś takiego ,że wiem że znowu zaryzykuję. podczas dnia w świetle słonecznym tryskała energią, była grzeczną dziewczynką. podczas nocy w świetle księżyca budził się w niej jakiś demon, była niegrzeczna. nie wiedziała jak ma to wytłumaczyć. tak trudno oprzeć się rozkoszy.
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam na dzień dobry szepnąć Ci, że słońce wstało..
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
czarnaalbk - a nie rap, skoro chodziło o muzykę?
![]() martiska - zawstydzasz mnie siebie dopisz nienaruszona - dziękuję i cieszę się, że nie odchodzisz, bo inaczej... ![]() RozowaSkeyterka - BananowaDelma, daciaaaaaa, Guziki xD, hoe, latin, Margaretta_1, poprostuAsiss, showmeyourteeth, sloTkaMonia, Zaczarowana xdd - okradłam ![]() _____________________
Dziś na szczerość mnie stać, wszystkie zmysły nakarmiłam. Miłość do Niego jest przymusem nie do przezwyciężenia. A ja jestem tylko żałosną, małą dziewczynką bez poczucia bezpieczeństwa. Dobrana z nas para, jak to miło, że nie istniejesz. Czekam na Ciebie kochany tu, a Ty się ku**o śmiejesz. Nie mam nic, nie rozumiem samej siebie, jestem taka beznadziejna. Jak to jest, że nie piję, a mam kaca?
|
#1376 |
|
Rozeznanie
|
pamiętam każdy dialog nasz.. ♥
z każdym miłosnym zawodem staje się trudniejsza ♥ number ONE
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Czuję jak pęcznieją wargi, a spragnione palce rąk miłych szukają..
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
.
wiem, że jest to żałosne jak co wieczór myślę o Tobie. jak wyobrażam sobie Ciebie i mnie.. wiem, jestem żałosna. a może zakochana? dziś zrozumiałam jak bardzo mi na Tobie zależy. wtedy, gdy Twe dłonie dotykały mych. gdy Twe usta spoczęły na mej szyi...poczułam dreszcz. poczułam się naprawdę szczęśliwa. radosna jak nigdy.szczęśliwa jak nigdy. zakochana jak nigdy. nieraz tylko jedna osoba potrzebna jest do szczęścia. mi potrzeba Ciebie. tak się zdarzyło, że nie wyobrażam sobie Ciebie beze mnie.
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-03-11 o 12:48 |
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
Gdy się spotkają dwaj starsi mężczyźni, skarżą się na ciężar starości. Gdy spotkają się dwie starsze kobiety, mówią sobie nawzajem komplementy o świetnym wyglądzie.
Podobno potrafię kłamać jak nikt. To prawda. Nauczyłam się tego , ukrywając uczucia do Ciebie. Nauczyłam się nie zdradzać jak bardzo mi na czymś zależy. Gdy mężczyzna się zirytuje, brak mu zazwyczaj słów na wyrażenie swego gniewu. U kobiet nie zdarza się to prawie nigdy. Spuściła głowę zasłaniając twarz swoimi długimi włosami. A co jeśli to wszystko okaże się fikcją ? Rozumna kobieta słucha komplementów, głupia im wierzy. Miłość przez dłonie nam ucieka. nielojalność źródłem nieporozumień. Tak najzwyklej uciec, przed złem codziennym. Poza tym przyjaciele nie dochodzą do takiego momentu jak my wtedy.
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
` pozwól mi się dalej oszukiwać. błagam
poproszę mamę. da mi szlaban na miłość i będzie spokój. i chyba za bardzo się przywiązałam do tego jednego człowieka... i chyba dlatego tak bardzo mi go teraz brakuje.. - Kocham Cie. Krzyknęła rzucając sie z mostu. wiedziała że już nic nie naprawi tego chorego związku, ale chciała by chociaż raz o niej pomyślał. ten jeden jedyny raz, za który zapłaciła życiem. Dziś muzykę miasta tworzą krople z parapetem , znów nie moge spać chodź omijam łukiem fetę.. ` Ona jakby czekała , a on miał ja jakby gdzieś . pieprzone z a w s z e. Chciałabym robić Ci poranną kawę, czuć Twój zapach wciąż na swojej skórze, obserwować Twoje rzęsy, gdy śpisz i mieć pewność, że zawsze, kiedy będę chciała się cofnąć, trafię w Twoje silne, bezpieczne ramiona. Budzę się. Otwieram oczy. i czasami niektóre rzeczy wydają mi się perfekcyjne,wręcz idealne. Nie wiem, czy to twoje nowe szczęście zna mój nowy adres .. Nie można sie umawiać ze swoim współlokatorem. Wiesz, jak to bywa. Cały romantyzm szlag trafia, kiedy widujesz kogoś w szlafroku. Nie piszę, że go kocham, ale pewnie tak jest. ` cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

love you

:
:P

siebie dopisz